Барак Обама: ЕС прави Великобритания още по-велика

Европейският съюз умножава влиянието на Великобритания в света, заявява президентът на САЩ Барак Обама в статия в «Телеграф», цитирана от агенция «Фокус».

Обратно в новината

Коментари - Барак Обама: ЕС прави Великобритания още по-велика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Садам нямаше страшното оръжие но го убиха.Катарската тръба не мина чрез Сирия и 500 000 избити са факт.Хилари насочи палеца надолу и Кадафи даде фира плюс гражданска война до без край.Става страшно когато замирише на нафта.Брекзит Грекзит намирисва на нова война.Нови печалби и някой ще плаща да се демократизира!

Що така ве?!?! Нали САЩ уж искали да разбият ЕС?!?!?

САЩ ИСКАТ ДА КОНТРОЛИРАТ ЕС,А НЕ ДА ГО УНИЩОЖАВАТ.

Преди да прави поредната си социалистическо-анархическа агитпропаганда в полза на безредието и беззаконието другарят на Меркел - Обама трябваше да даде и определение на това, какво е ЕС в момента. А то е: диктатура на американските послушковци в гласа на Брюксел. На Европа не ѝ трябва Меркел, Оланд, Юнкер, Керисталинка и ЕП за да я управлява дуетът Султан - Обама. Не, благодарим ви най-сърдечно. Не се месете там, където не ви е работа хаос-мейкъри, за да не дозабатачите нещата, ако обичате.

ще стане интересно ако пиандурниците гласуват за излизане, а шотландският парламент гласува оставане.

Пианисти ли имаш предвид под пиандурници?

това е Великобритания за САЩ в Европа. Чрез Великобритания те осъществяват контрол. Чрез Великобритания те осъществиха всичките си военно операции в Афганистан, Ирак, Либия, Кувейт и Сирия. Необходима им е за изпълнение на офшорната военна програма на Пенатагона и американските концерни.

Всички знаят, историята със снопа стрели и как една по една ги счупили, но някак си е добре Европа да се раздели на малки държавици. Пък и ако може да вдигнат граници помежду си и да въведат визи още по-хубаво. Най-добре и да не си говорят, а да се мразят. Жабари, шваби, мамалигари... Съгласен съм, че това е добре. Въпросът е, за кого е добре слаба, разединена Европа?

someone

по принцип е прав, но като се има предвид заплахата от ислямски тероризъм не е прав.

ЕС убива Европа и я прави слаба ,и удобна за САЩ. Европа умира ако не се спаси от тези.

Правилно, никакво напускане до като не се подпише TIPP. После къде ще гони поединично 28-те страни от ЕС да го подписват?

Ако човек не е глупак, то той се учи по-добре от грешките си, камо ли да говорим за цели държави - какви там любов и приятелство!??

......"ЕС е помогнал да бъдат разпространени британските ценности и обичаи демокрацията, върховенството на закона, отворените пазари на континента и неговата периферия." Англия си е велика империя още преди идеята за ЕС. Има си Британска общност 1/4 от света и пука за ЕС. Вторият ДОНОР на ЕС след Германия не е длъжен да хрантути корумпирания и разпадащ се ЕС доминиран от Германия. И без ЕС с малки трудности Англичаните ще се оправят. Каква я мисли Лондонското сити ? Ситито се подчинява на големите кукловоди !!! Истината е, че Англия е в икономически подем и напливът за там е убийствен а територията малка. Ситуацията е доста сложна. Приказките на Обама ще настроят англичаните. Играта е сложна. вариантите са доста !

Като сте все демократо зад океана, защо не си изберете за президент-вожд индианец с пера, пушещ от лулата на мира. Или пък някой от Саудитска Арабия или Северна Корея, ако клоуните са свършили.

Джихадистката ГМОмаймуна се бърка навсякъде.

Негър дава акъл на бели!?! Боже, опази!

Сега не ти ли е жал за битите негри в америка? :))

Не е добре Великобритания да напуска ЕС. Няма да има кой да озапти швабите, франсетата и еврочиновниците!:)

Нали САЩ искаха ЕС да се разпадне бе русофилите? Май само вашият Путин има проблем с ЕС?

Май ти имаш проблем с главния...

Те трябва да са луди да искат да ходят с визи навсякъде, ако излязат от ЕС.А и всичките фондове за регионално развитие ще изгубят, а те имат нужда доста региони да се подоразвият особено умствено.

За ингилизите Обонго е НОСЪРче.

Четири букви: TTIP. Това е единственото, което вълнува Обама.

Лондонското Сити е против излизане от ЕС, така че забравете брексит. А това с британския народ...на кой му пука?

Лондонското Сити има нужда от още чалми от Пакистан или Бангладеш. Vibrant Diversity да има.

Е, браво, един да го каже правилно - "екСит", а не "екЗит". Е да ама какво да се направи като българският елит говори на американски, а не на английски.

А?

хихи

Да видим кой ще го посрещне - кралицата или шамбеланът.

Влияние или сигурност?! Това е въпроса! Иначе за какво влияние говорим? 90% от държавите в ЕС са в кризи. Едни в стабилни кризи, други на ръба!

в Раша биха убили за подобни 'кризи'

Наглостта и намесата на Обама в политиката на Великобритания изобщо не се нравят на Британците и на никой дори и не му пука какво бръщолеви-този човек не разбра,че колкото и да се бута и меси не е приет там,където не принадлежи и никога няма да принадлежи...Британците не харесват Обама и мнението му е без тежест!!!

И на Обама не му пука за британците, но Германия ще остане сама и неизбежно ще се сприятели с Русия. Кошмар за САЩ.

Абе преди повече от 70 години пак се бяха сприятелили и до къде я докарахме - Световна война! Бог да ни пази от това приятелство и любов!:)