Обама е разбирал, че убийството на Бин Ладен крие рискове

Барак Обама е одобрил операцията за ликвидиране на Осама бин Ладен, осъзнавайки рисковете за репутацията на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Обама е разбирал, че убийството на Бин Ладен крие рискове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дааа... чета и си мисля...някои Обами се чуствуват американци, но повечето се чуствуват мюсулмани...затова така и действуват.

ЯСТРЕБИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ САЩ,СА РЕАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ В СВЕТА!!!ВРЕМЕТО ИМ НА ТЕРОР ПРИКЛЮЧВА СВЕТЪТ Е ПРОМЕНЕН!!!

САЩ създадоха и убиха Осама бин Ладен подобно на Франкинщайн.

Годишнина и всенародни тържества по случай "ликвидирането" на един измислен човек.

ТАЗИ ЧЕРНА МАЙМУНА КАТО Е РАЗБРАЛА, ЗАЩО НЕ Е ПРЕДОТВРАТИЛА УБИЙСТВОТО МУ?

Той е дал разпореждането за убийството , ти питаш защо не го е предотвратил! Та това си е обичайна практика на САЩ.

Нищо особено бе обама , акта без съд и присъда само ви приравнява с тероризма , ама то не е нещо ново и необичайно за вас.

Събитието "Арабска пролет" Това събитие марсианците ли го направиха. Или точно американците със смехотворните доводи за демокрация в арабските страни Ислям и демокрация са несъвместими неща. В случая ставаше дума за подпалване на регионални войни необходими като въздуха, за САЩ.

"...рисковете за репутацията на САЩ." Сериозно ли?!

Още един провал на Маймунко

не знаех, че в САЩ отбелязват годишнина от смъртта на Бин Ладен. Та даже и интервю с президента по този повод!

Не на нас тия , уважаеми ! Вече НИКОЙ не вЕрва на изфабрикуваните Ви небивалици ! Бин Ладен НЕ Е нищо друго освен един измислен виртуален герой , който можеше да се види само на ТиВи екраните и мониторите ! Беше създаден и убит изцяло МЕДИЙНО ! Освен това НЯМА нищо общо с Държавната поръчка 11 Септември , където властта ЗАТРИ поивече от 3000 невинни граждани за да си оправдае последващите Близко Източни войни ! За тези които ОЩЕ НЕ знаят - Ал Кайда е името на една Екселска таблица , направена като база данни ! Няма да е лошо БиБиСи да бъде притисната и да обясни КАК ТАКА съобщи В ЕФИР за рухването на Сграда 7 , 20 минути ПРЕДИ падането на самата сграда ??? Която на всичкото отгоре даже и не беше ударена от самолет , или от каквото и да е било нещо друго ! Лъжи , лъжи и само лъжи ! Това е днес САЩ и ВАСАЛА му - ЕС !

Точно казано. Хубаво е че има хора които знаят, помнят и разбират.

Има лъжи и изопъчаване... ама малко изопъчаваш и ти... и двете сгради бяха ударени...

Двете КУЛИ бяха ударени , приятелю ! А Сграда номер 7 , Е ТРЕТА такава сграда ! Макар и малко по-ниска . Само на 47 етажа ... Напиши на търсачката си "сграда номер 7 " , все трябва да има нещо останало , та да видиш ...

Мозъка ти е изцяло виртуален. Ти си мислиш, че го имаш, но всички други виждат, че го нямаш

''Какво тук значи някаква си личност..."

В Северна Корея също избиват активистите си. Каква е разликата?

...ликвидиране на Осама бин Ладен... или краят на един цирк? Пенсионирането на артиста "Осама Бин Ладен"? 9.11 е постановка разработена от ЦРУ за да се започнат войните е Ирак и Афганистан.

Да, ама това го разбираме малко хора. Иди го обяснявай на останалите скотове с промити от телевизии мозъци. Само ще си загубиш бремето. Казано е - Не хвърляй бисери на свинете.

Умерениа исламист Бин Ладен го убихте? Е, нищо тези от ИД тепърва има да послужат за обучение.

Много интересно защо се повдига, 5 години след края й, една история, която нито е актуална, нито има някакво отношение към дневните реалности, но пък е от малкото "геройства" на един президент, който обещаваше на американците тотална ПРОМЯНА, а на место това получиха още от старото в нова, шоколадова ПРЕМЯНА

Много хора по света не са убедени че бин Ладен е мъртав, но това е друга тема.Той е обучаван от тях, техен кадър е, все едно сега да започнат да избиват командирите на "умерената опозиция" в Сирия !!! Колко е умерена, и дали не са същите главорези само те си знаят.

vasil

То още за Елвис Пресли някои още не вярват, че е умрял.

vasil

Мнозина в Русия вярват пък. че в мавзолея и първоначално е бил не В. И. Улянов, а впоследствие с измененията на мумията на няколко пъти е умъртвяван по някой нещастник и полаган мавзолея. Имало предложения да се напишат и техните имена там.

N. S.

Майтапът беше, когато МакРейвън попитал пехотинеца 'колко си висок ?' Оня казал 6 + фута. Генералът рекъл лягай до бин Ладин, да сравня за какво става дума. Знае се, че бин Ладин е бил 6'4". И чак тогава рапортували на Обонго. Той пък им казал ....иба си майката, толкова милиона да имаме за хеликоптери и да нямаме $10 за една ролетка ? Та ......накрая генерала завършва с почетна грамота и отличие Ролетка.

Шило

Китайските даже са по 1 долар....

Дали са сигурни, че са убили Бен Ладен? След като са го измерили на височина??? И защо бързо-бързо потулиха тялото, уж го хвърлиха в морето? Навремето трупа на Хитлер са го разпознали по зъбите, не знаех, че можело и по височината.

Бин Ладен не е ходил на зъболекар.

Събират се всички предписани данни. Височината е една от тях. Длъжни са.