Коментари - Американската бъдеща външна политика по модела „Имам мечта“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На снимката липсва и още една важна личност между двамата президенти-бъдещиятбългарски президент,неуморимият лидер на Атака-Волен Сидеров-накъде без него-най българският патриот на руските патриоти и съвременният В Левски,борецът за свобода и неправда на бедните и онеправдани българи и русофили, но почиващ на Варадеро и луксозни Парижки хотели!

" имАм- мечта", утре и от минарето във вашия квартал

Хей ДИРа, не мога да повярвам на очите си! Вие наистина ли публикувахте този текст? Е, това не може да е вярно!

текстове като този има навсякъде в американските медии. ако има нещо което американските политици много обичат, това е да се нападат един друг на тема външна политика. това е така главно защото избирателите са много чувствителни на тема сравнение с други нации. нападките са от типа - ти политик х ни накара да изглеждаме глупаво/да изглеждаме слаби в сравнение с други държави. това не значи че външната политика ще се промени. това са само политически игри.

Хубаво е, че има разумни и самокритични американци, но лошото е, че не те са на власт!...

Жалко, че нациите носители на почти едни и същи етно-културни ценности се противопоставят една на друга. Настъплението на радикалния ислям продължава и то е различно от начина по който настъпваше фашизма. И ако някои хора си мислят, че контролират ситуацията, то историята от друга страна е пълна с примери колко бързо това положение може да се промени(понякога и от случаен и непредвидим фактор)

Миролюбива външна политика -- мокрите сънища на всеки левичар. Най-пресният пример -- 0бонго. А Ранд Пол ще отпадне от президентската надпревара най-късно до края на годината (до 2-3 месеца по-точно).

Както вътрешната, така и външната политика на САЩ, се свежда до намирането на най-ефективния механизъм, за манипулация на полуграмотната биомаса, живееща на територията наречена САЩ. Всички други хора и държави, които не живеят на тази ТЕРИТОРИЯ, са нещо средно между роби и хлебарки.

Такава статия не можеше да се види в наша медия до преди няколко месеца. Браво, има сериозен напредък.

Така е хората ги намразиха

Американците трябва да се откажат, насила да правят другите щастливи. Всеки си е башка луд и това което прави едни щастливи, за други е точно обратното.

Само това 3-та световна война да не се чува. Без тези неща!!! Всички рано или късно пак ще сключим брак, но не с бивши половинки. Миналото трябва да се забрави завинаги.

Производителите на оръжие ще се откажат от войните само ако нещо ги чукне здраво.