Ню Йорк таймс: Розенстайн готвел отстраняването на Тръмп

Заместник-главният прокурор на САЩ предложил Тръмп да бъде записван тайно и обсъждал отстраняване на президента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еврейски опит да се постави за президент лице което не е избирано.

А докато официално няма "нищо подобно" на това "дали да ГО" или "да не ГО", АНС&Ко си ГО записват тайно по традиция. За всеки случай ...

"Предполагаемата намеса на Русия в президентските избори" означава на български език, че една жена е предполагаемо почти бременна! Такава жена няма! Целия фарс, описан в статията, само показва тоталния интелектуален провал на западняците и тяхното пълно морално разложение!

пък после говорят, че нямало "дълбока държава"

Ако се съди по нашите географски ширини избора на народа може да бъде променен, но дали е така и там, понеже ако изборите решаваха нещо то те отдавна щяха да бъдат забранени или отменени.

Евреите трябва да се благодарни на това което Тръмп направи и прави за тях!

На американците!

Нищо ново под Слънцето - срещу Тръмп работят всички специални служби на САЩ още от Деня на кандидатирането му. ... "Видяхте какво се случи във ФБР. Всички те си отидоха. Все още обаче има останала ВОНЯ и ще се отървем и от нея", каза Тръмп." Да се отърве и да дезинфекцира!

те отдавна се разлагат, ама (както казват руснаците) - "загнивают, но...хорошо пахнут". А ти как предпочиташ да получаваш заплатата си - в рубли, левове или долари?

това име Розенстайн да не би да е еврейско? Тогава може би всичко идва на мястото си....

Мачкай Тръмп! Блатната воня трябва да изчезне!

Всъщност, Тръмп със сигурност контролира Пентагона, ЦРУ и АНБ.

Всички на ключови позиции или така нречения каймак на обществото, в Русия или щатите завършват с фамилия на стейн, манн, баум, нтал, берг или на ос. Евреи като се скарат, да му мисли светът.

След малко ще ви изстрият....и тукашните собственици, по случайност със същите фамилии :)

Либералната еврейска диаспора в САЩ? Ха.ха... Комунизма тръгва от американските евреи към Русия. Клана Клинтънови и Ал Гор са тяхното лице. Но има и други евреи, държащи военнопромишления комплекс на САЩ и които поставиха Тръмп на власт. Именно на тези полититически ястреби им омръзна либерализма в САЩ и се върнаха към Макартизма. Лицето на тази политика е Иванка Тръмп. Не бих се учудил ако лобито назначи на втория мандат не бащата а дъщерята. Тя е с интелект, визия и позиции в Израел. Липсва и политическия опит...който набира в момента в държавната администрация. Жена-президент ще е печеливша позиция, при положение че имаше черен президент а Хилъри за малко не успя с визията жена-президент. Маргарет Олбрайт е еврейка но родена в Чехия и това я спря. В момента Иванка е Хилъри преди 35 години - млада и агресивна политическа деятелка.

бе върнат от стълбите Белия дом като президент, от евреите заради книгата му,....в САЩ президентите се назначават чрез шоуто "Политически избори".

Мадлин Олбрайт

май-май до края на месеца Мълър ще си ходи. Тръмп излезе голям късметлия... и все в последният момент.

че Евреите няма да кандисат докато не го махнат ,значи е глупак

Съгласен съм с Тръмп "Видяхте какво се случи във ФБР. Всички те си отидоха. Все още обаче има останала воня и ще се отървем и от нея", каза Тръмп" Кочината , наречена естаблишмент вони ужасно и разнася всевъзможни зарази чрез износа на "демокрация" не)либерализмът и джендеризмът са сред инфекциите водещи до най-висок % летални изходи Ето пример за типаж от правосъдието по американски ""Ню Йорк таймс" пише още, че американският заместник-главен прокурор казал на служители на министерството на правосъдието и на ФБР, че тайните записи на Тръмп може да бъдат използвани, за да бъде изложен на показ хаосът в администрацията." Един прокурор прави съзаклятие или поне изисква от подчинени да извършват незаконна дейност Щом и зам главен прокуроро изисква системна незаконна дейност