"Нямам сестра": Миню Стайков отрече да е заснеман в злепоставящ клип

"Ако сте достатъчно умни, ще се сетите", каза той пред журналисти в спецсъда и категорично отрече да познава Светослав Илчовски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко не взима никога пари директно а смо с подставени лица-бушони.

От хунтата яко са го наплашили....

Като го гледам в какво крепко здраве е излязъл... с 20 години отгори. Повече няма какво да се коментира

Е кой ще си признае, че са го опъвали в затвора ?

Бит и ебан не признават !

......Ех другарко галева костинбродска, разбрахме всички че искаш да ти се случи нещо таково ми кажи си бе другарко ние ще съберем по някой лев колкото за литър ракия и ще го дадем на двама или трима мръсни мангали и те ще те ошастливят,...ми кажи си бе другарко, кажи си що мълчиш и се измъчваш, ще ти го уредим колко му е за кило ракия.....мухабааа

И каква става тя? Обвиненията на Илчовски падат едно по едно.

Кое обвининие падна ,че не разбрах,я обясни тука на четящите защо Боко е продавал яйца и кокошки на фирмата на двамата братя роми....

Abe sestra njama , no ima stafida !

Ако мандръсам Костинбродската М...ия, дали и мене ще ме "разследва" Комисията?

Ще си останете с мерака и за двете неща....

Е кво да каже?! Ебаха ме ли хаххахаха

В затворите всеки ден се пердашат един друг и сега Бойко виновен. И преди 12-14-16-18-20-30 пак се пердашеха ама не са снимали. И не не е виновен Бойко,а тези които са допуснали тази извратенящина.Директор и надзиратели. НАМЕРЕТЕ ТЯХ ПО КЛИПА И ГИ НАКАЖЕТЕ. И спрете да говорите кой е или не е! Имайте уважение към пострадалия! Проста нация.....долна......всичките сте огледален образ на Манолова,мъжките и курви ,Славчо чалгата и бсп.

Бъркаш приятелю, НИКОГА не сме били нация. Сбирщина от крадливи, завистливи , алчни и безмозъчни говеда. Само гледай мръсотията, която ще ни залее след поредните избори.... Господ да ни е на помощ. Лоши дни идват.

Не знам, на бизнесмени показван ли е с възпитателна цел клип с изнасилването на Миню Стайков, но на Биби трябва да покажем клип с екзекутирването на Чаушеску.

Ти сестра нямаш , но явно теб са те направили сестра Стайкова.Трайкай си явно са ти приятни симитлийските гимнастики в кауша.

Как така няма сестра? Боко ИМА сестра

Къде е този клип?

Мръсни боклуци! Няма да има милост за вас. На колко бедни хора децата сте изпратили на магистралата! Хубавото е, че има кой да ви накаже.

То и един бивш премиер (Петко Каравелов) преди 120 години, след като в кауша на Черната джамия един македонски манаф - Робчето му обръща хастаря после пред журналистите е казвал "Господа, тук е България в нашите затвори не бият!!" Не бият, не бият ама ...

да хване дикиш нескопосаното изпълнение на Илчовски и Маята, ако не ги бяха хванали да си чатят заедно с ония ДСБ арина за екскурзии до Лазурния бряг! Маята се изложи като кифла!

Хаха какви глупости пишеш бре тролче....

Този сигурно си плати.... Като черва сте всичките, трябва да станете на шкембе чорба и тогава всичко ще е ОК.

Значи докато са го... е, тъй де, докато е нямал сестра и си е плащал всичко е било наред, писва му да го... престава да плаща и влиза в затвора, ама там вече няма хора а само хор, припяващ на властта.

Клип явно има . Явно не е Миню, но който и да е жертвата е потресаващо, но не и неочаквано за затвор. Не си мислите че е единичен случай , нали ?! Това става в затворите навсякъде по света . Поне филми сме гледали. Никой не мисли че затвора е санаториум и си защитен. Явно е било поръчка, още повече че е заснето и пуснато на който трябва. Но да го гледаш в компания , съгласен съм че е доста извратено у говори много за нивото на гледащите.

Гледащите са извикани и клипът им е показан като предупреждение. Не са си купували билети.

И какво.. . Чудесен Иванов ден! 20-30 човека гледат групово клип с изнасилване и Теди Кацарова и Анелия и те с мъжете... Голямо забавление , няма такова извращение !

Аз пък веднъж гледах клип как една я е.а един кон. дали ще ме викат сега в комисията?

Явно Майчето с Илчовски ще свърши мръсната работа на ББ. Как тааа патка осра целия протестен напън -> тепърва ще се изяснява. Моньо май не е бил в Затрова -> остава тази фантазия да е била извършена в ареста?! Но в следствения арест възможността за издевателства не са големи (по разкази на очевидци). Кой стои зад тази мокра поръчка с главно участващо лице Мая -> тепърва ще става ясно? Нищо чудно да е ББ!

Пак ви се привижда оправдаването с Костинброд, но бюлетините бяха РЕАЛНИ, а печатаря беше Гербаджия..., но Прокурора беше ЦАЦАРОВ! Оттогава ГЕРБ въврят само надолу като процент - не могат 100% фалшификации да правят "горкичките"!

Аз гледах един клип, как един БСП тулуп прави свирка на един ДПС тулуп. Забравих коя година беше.

Та да не би някой да е имал различни очаквания, кой мъж може да си признае подобно нещо пред цяла България? Виж, пред прокаратурата е друго нещо, но като знаем какви са сладури там, явно ще почакаме известно време да ги изритат един след друг. А иначе като гледам този човек е взел бастун, за да се движи, явно доста обича тиквата от банкя.

Миню, Банев и всички юнаци вече са дали доста пари и сега Танчето иска да ги върне в изходно положение и да им вземе още толкова и пак да минат процедурата пред нов съд... хитра габровка...

По времето когато е сниман този клип България беше със служебно правителство. Да бъдат така добри да попитат Радев и неговия служебен министър,защо това е допуснато по време на тяхното управление. Ако въобще има клип,и ако въобще на този клип има известен бизнесмен КАКТО СЕ ПРАВЯТ ОПИТИ ЗА ВНУШЕНИЯ.

Миньо Стайков е бил тровен,докато е бил в ареста.Има назначена медицинска експертиза.

Ясно, клип има, но не е за него! ... Това не променя ужасяващия факт!

Който е над 30 години знае ,че групировките така наказваха за назидание от своите. Мъжко изнасилване с видео . Който не слуша го оправят мъжката няколко мъже.

Един "честен и почтен" намиращ се в Дубай сега точно така наказване хората чийто бизнес вземаше. Знаем и помним.

Как само обаче сте ''забравили'' физиономията на тоя дето така правел че не го виждате в България????????

Как ще си признае! Нали още довечера ще го повторят като млада булка....проблемът е друг, казва се Гешев, той ясно показа, че няма значение какви записи и снимки имаш, може да си снимал БМБ как убива човек и пак ще изкарат записа нередовен или че не е това което се вижда. Пускаш му как обижда ТЪПА К П и се прегръщат на следващия ден. Чудише кое е истина и кое не! Гешев компрометира всяко доказателство и правосъдие в аванс.

ко да праиш

При изнасилване от двама както е в случая , единия е бил отзад ,а другия отпред при главата . Нормално е да не се вижда лицето. Скандално е че изнасилването е в държава от ЕС . И от Брюксел мълчат за пореден път.

Какво да направят от Брюксел... да дойдат да изчистят нашата ни кочина ли, а ние да седим и чакаме наготово? Има една хубава стара поговорка - помогни си сам за да ти помогне и господ...

Мандръсан мъж не си признава.

има една народна поговорка - за............... дупе цяр няма

Да му направят медицинска експертиза на задника. Ако е влизало това, което се твърди, не може да няма следи.

Полета от коноп на околовръстното на София една руса .......

Илчовски не каза, че е Миню Стайков. И както Миню Стайков каза, все някой има сестра, вижте клипа ще излезе, че това е Банев.

Той е задържан есента на 2018. А мангал каза,че 2017 е гледал клипа на Иванов ден.После каза 2018 на Иванов ден.Е,да ама И Банев и Стайков са задържани есента на 2018.Доста след Иванов ден . И Арабаджиев не е....той чак 2019 е задържан.

МНОГО ДЪВКИ И ЛОКУМИ И НИТО ЕДИН ФАКТ !!!

Илчовски не е назовавал Миню. Темата е деликатна.

Като тръгна да излиза от парламента каза ясно и отчетливо МИНЮ СТАЙКОВ Е.....

243Win

Проблемът не е кой е евания, а защо има еван в една европейска държава.

Това обяснява защо политиката в БГ е 'мръсна' работа...

Защото България не е Европейска, а ОРИЕНТАЛСКА държава!

Човек като Илчовски ще плаща като луд в една европейска държава за клевета отделно ще има криминално преследване заради срива на акциите на конкурентно предприятие.Той не може да докаже нищо от това което каза а без доказателства това е клевета.Очевидно го прави нарочно тъй като пред някаква си комисия не носи наказателна отговорност за лъжесвидетелстване.Вече пред съда какво ще говори не знам но там ако пак излъже ще има последствия.

В една европейска нормална страна въобще нямаше да има оплаквания от типа на Илчовски които се знаят от години от много хора ама си трае ''правораздавателната'' че е в ОПГ на властващите.. Ако не си е подсигурил записи сигурно ще изгори макар да казва истината защото на разследващите в България неможе да се има довеие..

За да плаща и да си търпи последствията за лъжесвидетелстване, трябва да се докаже че е лъже свидетелствал.

Това ли най важното?кой е бил сниман и коя е мата хари? Пенсионните фондове са подарили на ПИЛЕТО И МУТРАТА десетки милиони левове,наши пари!!! и разбира се,СВИНСКИТЕ медии игнорират този факт.ако наистина са били закупени милиони акции ,значи всичко казано от ИЛЧОВСКИ Е ВЯРНО.

Купени са , за 12 милиона от Доверие и за 8 милиона от Алианц...има и други за по - малки суми

Цялата работа е много добре замислена. "Как да си признае, ако е той?!" "Щом не си признава - значи е истина!" Кефя се максимално на пропагандната машина! Истински специалисти!

О! Здравей, скъпа, къде се покри толкова време?;)) Или си беше тук, но под друго име?;) Ето ти нещо за размисъл по "кейса";) , което не е така деликатно свързано със затворническите сексуални отношения и няма връзка с тази "пропаганда";) Прокурорът, който води делото срещу Стайков е в много близки бизнес отношения с негови конкуренти по линията на бизнеса с ракийката;) Е, дали е редно да си направи отвод при това положение?;)

Беше го натегнал несъществуващ вирус...

Кой адвокат беше посъветвал клиента си- с х.й в гъза да те сварят, отричай, че газът е твой!

Точно така, първо гъзът не е твой и второ това там въобще не е хуй.

Това е маркуч за клизма. Чисто медицинска операция.

Мой приятел, адвокат по наказателни дела;)) Няма да му цитирам името, щото не ми е позволил, но пък подозирам, че това е един универсален адвокатски съвет;))

Верно ли не се познавате БЕ! Единя е собственик на ТОПАЗ МЕЛ сиреч жито. Илчовски в Северозапад и Северна Централна е най големи земевладелец. Въобще не гледа зърно. Тва все едно МЕРЦЕДЕС И БМВ да не се познават. ПОВЕРВАХ ВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кой нормален човек очаква някой дето е духал супата да излезе и да си признае! Та нали това ще му съсипе живота. Аз лично не вярвам някой да си измисли подобно нещо. Стайко, нема да се плашиш пич, случват се такива работи в мафиотската ни държава. Вземи си психиатър ;)

Това че си гледал клип с някой не означава, че двамата директно трябва да се познавате… Изглежда цялата пропагандна машина започна да бълва глупости в защита на човека, пардон Бога Слънце

Добре де всички замесени отрекоха.то няма една вярна дума от илчовски

300 милиона ти дават Право да говприш каквото си искаш . И ДА СИ СВЕЩЕННА КРАВА .

поровете кой е бил в ареста 2016 и кой от тях има сестра и ще имате новина не само да си разявате рокличките и пуловерчетата по брифингите на боко