Коментари - Няма починали от COVID-19 за последните 24 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма починали от Ковид, няма и да има. Защото отдавна няма Ковид. Бунащина е да се пишат вече такива новини! Тестовете за Ковид не са специфични за Ковид и реагират на всякакви корона вируси. Ако такъв тест реаира на вирус, изобщо не означава, че е Ковид, може да е всеки друг корона вирус. А Корона вирусите никоа не са свършвали, така че с тези тестове правите науката на парцал. Ако ви харесва да е така, поне обяснете защо. Защото трябва да работим за интересите на тъмни сили да ни управляват чрез пандемии и фалшиви медикаменти ли? СЗО вече напира да взема властта и да ни казва какво да правим, коато някой реши да поизтребе количество хора... Подотвят се договорите, които такива като Кирил Петков и Урсула ше пробутат на народите си, за да може не нашата медицина и нашият разум да ни кажат как да се лекуваме, а да ни казват подкупени администратори каква ваксина ще ни направи щастливи. Да, това се случва. В момента подотвят следващ погром!

Когато си взел парите предварително, не е бунащина. Ще пишат докато не им изтече срока в договора. Лошото е, че това са нашите пари, а шансът, този, който им ги е дал да иде в затвора е почти същият, като този, Кирчо да бъде осъден за държавна измяна. Никакъв,

Снощи даваха по Первъй канал за отровата в телата на набодените в Русия. Страшно е!!! Олабил им се е сфинктера… 70 мил набодени. Трябва да ходят с памперси… Лошото е че и Путин се набоде. Секи момент ше получи инфаркт. Ма така му се пада като не верва на собствената си пропаганда! Мислех го за мъж, а той се набол, че и с два бустера! Пълен палячо!! Въведе задължителна ваксинация в Русия. В Русия!! Страната дето не верва в глупости като медицината! После се доказа че Путин има 80% от бигфарма. СИЧКО Е ПАРИ !!

ПФАЙЗЕР СИ ИСКА ПАРИТЕ И ЩЕ ВИ ОбЛЪЧВАМЕ ДО ПОСЛЕДНО!

....275 са хоспитализирани, включително 34 в интензивно отделение.... Мирише нахарчене на пари по клинични пътеки!

с 8, ама умря!

щеше да ги осигури!

Олеле, тоя трол явно са го изхвърлили от "Дневник", та налази и Дир-а. Сега ще има да повтаря едно и също под всяка публикация за коронката, щото не е в състояние да измисли нищо по-оригинално. По темата: в момента точно най-набоцканите с експерименталките имат най-много случаи. Пък вие си вярвайте, че помагали.

Е, стига де - нямало жертви. Измислете си няколко. Трябва да плашим стадото. Ама тоя Ковид-19 вече за нищо не става. Нужно е друго "голямо страшно", за да се подчини (и разреди) населението.

Ало, Ох ох, троле наш, Като няма, няма. Вашата гилдия е по измислянето на жертви и дезинформация с цел плашенето на хора. По някое време сигурно ще се появи и онзи, който разправяше колко малко амиши били починали от ковид, понеже имали различнио разбиране за здравето, не се ваксинирали, не носели маски... Нищо че общата смъртност сред тях за 2020 е с 40% над обичайното, а в България беше 14%, което беше доста високо.

Толкова омраза от антиваксърите божке

Днес Немитов и Гаргамел не са остали гащите си.

Ало, moiraine, тролице проста, Най-много случаи има там, където пропуснаха да боледуват значително по-опасните ухан, алфа и делта и сега все още наваксват с омикрон. Сега след като си с претенции за "по темата", можеш ли да обясниш защо България пак е в топ 20 по ковид смъртност? Или това ти е забранено, понеже си трол? Така си и знаех.

Ало, Тук има нещо многогнило!, троле наш, Пропусна да отбележиш, че всичките 275 са заловени с мрежи и вкарани насила в болница. Но теб специално не са те заловили, защорто за тролове не си струва да се харчат пари по клинични пътеки.

Ало, Жириновски бе, троле прост, Това може и с аспиринче да го постигнеш. Ако лекар ти е предписал по 4 на ден, а ти пиеш по 25... Още повече ако имаш някоя друга алкохолна цироза като Жириновски. При лекарствата е така - с дозировката шега не бива. А ти пак си трол!

Ало, Истината, троле нагъл, Специфични или не, коронавирусите, които въобще някога за регистрирани при човек, са общо 4 или 6, едно от двете, не ми се търси кое точно. Съответно 3 или 5 от тях вече ги няма. Може би при троловете е различно, и вероятно затова са ти такива впечатленията.

Благодатна тема за редовите възраждански антиваксъри, които смятат, че медицината е безмислена и глупава наука. Дерзайте, другари! Тази тема е ваша.

Ало, Търсят се 5 амиша за трите ковид години забогатей с 2500$, троле нагъл, Починали от COVID се доказват с тест, а тестването е против религиозните разбирания на амишите, които на всичкото отгоре не са кой знае колко много. Затова не могат да се намерят 5. По същата причина няма директни изследвания на центъра по контрол на заболяванията. За да има, първо трябва да са регистрирани. Но косвени за общата смъртност има - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8195242/ С 40-50% отгоре е, можеш ли да познаеш от три пъти защо? Или пак ти е забранено да познаваш, защото си трол?

Ало, но понеже си неудачник и карък, троле наш, Какви лъжи бе? Общата смъртност се влияе все по-слабо в сегашната, 2023-а година, а не през 2020, за която е изследваната смъртност среда амишите, когато общата се влияеше много силно от ковидната. В Холандия, една от държавите, в които има висок процент свръхсмъртност през март, ковидна не отчитат от средата на февруари. Сигурно си от вЕрващите, според които щом не я отчитат, значи е изчезнала. Сега като си дал тази картинка, можеш ли да обнясниш как тя корелира с процента на ваксинация? Или пак не го можеш, понеже си трол?

От ковид може и да няма, но от нехайство и лоши грижи в болниците в БГ - много често :-(

Ало, дир-а, тролозащитници ненагледни, Защо пак триете бе? Пак ли нещо ви е срам от факта, че за накърнена тролска чест и лоши пожелания за тролското здраве блокирате адреси и не желаете да се разбере?

Не ви ли е неудобно още да тиражирате мухлясалите си приказки за ''ковид''???