Няма обяснение за убийството на тримата руски журналисти в ЦАР

Вестник "Известия" отрича това да са нейни пратеници, макар да са имали негови прескарти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато стреляш по някого от засада си е директно поръчкова работа . При стрелбата от засада не знаеш къде може да поразиш пари , карти , техника и т.н. А тук са ги чакали и пуцали на гюме което си е подготвена /платена/ работа а обирането на вещите е за леко отклоняване на вниманието или допълнителен бонус.

Кметът на Сибю ​Анри Депеле каза, че по журналистите е стреляно от засада, и тримата са загинали на място. «Нападението срещу снимачната група е станало, когато са били на 23 км от Сибю. От крайпътните храсталаци са изскочили въоръжени лица и са открили огън по колата. И тримата журналисти са загиналли веднага», — заяви ​Анри Депеле. Чиновникът от града Марселина Йойо съобщи, че в нападението е участвала група от 10 въоръжени лица с тюрбани, говорещи на арабски. И тримата били убити на място, а шофьорът им е избягал и е уведомил властите за случилото се. Имали са 8 500 долара у себе си и техника, включително камери Sony A7 и Canon Mark II (парите и техниката липсват). като основна се разглежда версията грабеж.

Путката ти ,лелина! Как го видя това?

Дотягаш ни,

Лъжливите ватенки пак станаха на салата Вагнер. БОГ е проклел тази уродлива организация на убийци и всичко свързано с нея. Ватното племе е супер тъпо- в източна Сирия 3 пъти се опитваха да нападнат територии под американско влияние и три пъти бяха изтребени като вредни хлебарки. Ватенките са като вирус, вредни за целия свят. Колкото по-малко останат, толкова по-спокоен ще бъде светът.

ще проимаш повече полза от пенявенето тука за неща, които не са за твоя акъл. гледай си хлебарките.

Бе, да не си Стоянка?

Не е хубаво да ровичкаш около частната армия на Вагнер. А ЦАР е идеалното място хората да умрат и после църните да са виновни. Чиста работа без следи - или както руснаците казват: "концы в воду"

Жалко за хората. Мога да приема версията, че са обрани и избити, мога да приема версията, че нечий подлизурко е решил, че шефа му ще има интерес руснаците да не се мяркат там, но ме смущава, че са с карти на издание, което твърди, че не е пращало хора там. За мен това значи, че нещо не е наред още при тяхното потегляне и има нещо скрито.

има роля в организирането на тези снимки и е уведомен. историята с това пътуване е нещо като някаква самодейност - туристически визи, неуведомяване на местните власти, нито на дипломатите в ЦАР. абе - мътна и кървава. за мене е обир, организиран от някой местен абориген, който по крими канали е бил наясно за парите и т.н. станали са лесна плячка.

Защо се търси под вола теле, като се знае много добре, че това е доста дива част от черния континент, където бялото месо се цени изключително високо, в кулинарен аспект?

само са ги обрали, но не са ги метнали на барбекюто.

Отиваш в черна дивашка държава където човешкият не струва нищо и се избиват масово хора по улиците без причина и определена цел , поемаш риск чиято цена си готов да платиш по всяко време. Просто журналистите са изтеглили късата клечка във този момент , какво толкова има за обясняване. Когато поемеш рискът да отидеш на такова място въпросът е не дали ще те убият а кога?

Как да няма обяснение за убийството на Журналисти , още снощи го казаха , цел ограбление в страна където месечен доход е 10 $ ! Те са изпратени от Ходорковски да снимат филм за „Вагнер“ ! Вагнер ЧОП , там има от целия свят ,най-много са Руснаци ,Поляци , Хървати ,Чехи и има около 20 Български гражданина ,грузинци , Азери , Узбеки и Молдовци ! Аз познавам родителите на 5 българи кото работят във Вагнер!

Ти да не рекрутираш за Вагнер, че си толкова запознат със състава? И толкова невинно предствяш всичко. Сякаш са някава ловна дружинка!

Ловна дружинка, за лов на носърчета.

Добре, добре... Кажи каква е надницата.

Това са фашистките отряди на кремълския дебил от руското гестапо

Какво обяснение очаквате.Долна руска паплач отишла да убива в чужди държави.

Бъди проклет ИЗРОД ! Хората са загинали !

хора???? стига бе! това са русские

Поклон пред загиналите смели хора!

Стойте далеч от Вагнер!

Странно как никой не се сеща какво е обяснението. Прекалено е опасно да си руски разследващ журналист.

навсякъде обичат русские

Случаят е пределно ясен. Да се търси в Москва.

Обяснението е ясно. Наети са от Ходорковски и са изпратени в ЦАР, за да послужат като пушечно месо, без да го осъзнават, в провокация насочена срещу Москва. Очаквам в скоро време за убийството им да бъде обвинен лично Путин! Изтъркана схема прилагана неведнъж, помните ли операцията "Политковская", а "Немцов"????

ЦУР, ЦАР, пъдар, объркар се накрая.

Брех, ми те всичките убити мюслита се оказаха! Не, че е за първи път господарите да си избиват обслужващия персонал, с цел да го използват за своите интереси.