Няма да позволя да бъда „сготвен“, зарече се Георг Спартански

Взриви ме това, че всичките действия бяха насочени към това да бъда дискредитиран и да бъде изкарано едва ли не, че аз купувам гласове, оплака се кметът на Плевен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Георг Спартански не става за кмет на Плевен.Голяма грешка е ,че е избран за кмет.Единственото за което мисли са парите,но не и за хората в града.Проблема с басейна не го решава поради финансови интереси.

Другаря Спартански и другаря М.Петров се надцагваха н купуването на гласове .В деня на балотажа полицията хвана тези,които купуваха за Спартански и оставиха тези,които купуваха за М.Петров.Що се отнася за името му в калта то отдавна е там.Другаря Спартански е бил шест мандата председател на общ.съвет и един мандат като кмет.Резулатът е НУЛА.Градът е съсипан,ограбен с никаква перспектива.

0

Плевенската полиция ни пази.. от изненади на изборите

Бойко Борисов искаше да се докаже, че може да прави избори без Цветанов и впрегна цялата дъжавна машина да работи в тази посока. Заканите, че след изборите ще има чистка на местните ръководства на партията ги накара да ударят през просото. Всички са недостигаеми от закона....

Там май не само полицията трябва да се проверява. Плевен не беше ли "града на Куката" и на "прокурора на Куката" или греша? Същият този прокурор на Куката, който уж беше отстранен от длъжност пък се оказа, че не е съвсем така...

Обединете се !В много градове силовите органи ,на които ние плащаме заплатите действаха по този начин - притискаха опонентите на управляващите .Обединете се и дайте гласност .Цацаров ….спиш ли ….

През цялото време даваха, че разликата е 12 %, а накрая се оказаха само 3% ! Яко купуване е паднало в края на деня. И искаш, не искаш , ще те сготвят! Плевен ще продължи да бъде отрязан от България! Сякаш не съществува! 30 години една керлива отсечка на АМ Хемус не направиха, камо ли завод или някакво производство!

Тъпак! Съсипа града за 2 мандата! И тия тиквеници,дге... не разбраха,че папото е във власта и Спартак с голи гърди нищо не мож направи! Жалко за хубавия град!

Нончо, просто дете си и няма как даже и да го прикриеш...Има по важни ценности от това да е хубав града, но в него да мизерстват 90 процента от обитаващите го...Когато и последния нискочел като теб осъзнае, че проблема идва от сегашната държавна власт и затова тя трябва да се смени , тогава нещата ще си дойдат на мястото...Да, вероятно ако беше гербаджия отпред в града щяха нещата да порозовеят малко повече...Но проблема е в това, че в държавата има пари и сега да се случи това..Но Боце ги раздава само на собствени фирми и при да кажем 50 процента комисионни...Там е проблема...Не се напъвай да мислиш...не е за теб работа!

Ама това няма как да бъде новина след като се знае че властващие вложиха много ''работа'' да злепоставят опонентите си и да купуват за кой ли път гласове че манипулациите им можеха да не постигнат искането им да задържат кокала.. Всеки независимо кого представлява трябва да си потърси правата и да ги отстоява до край защото все ще се намери неподкупен прокурор или съдия койо да сложи началото на края на тези дето толкова години са НАД закона.

Бай Ганьо прави избори по този начин.

Милиционерско - тиквенската власт мародерства по този начин в цялата страна! ОТВРАТ !

"Имах информация от техни служители, че това се готви - чрез дискредитирането ми с измислени свидетели, чрез подготвени арести на мои застъпници и представители..." За съжаление сталинизмът се завръща във формата на Гешевизъм - поръчков терор, а за Гешев след време ще се говори като за Берия.

Отдавна трябваше да се разрови помията в полицията в Плевен. Отдавна се е срастнала с организираната престъпност.

...не е само в Плевен ...ние сме виновни ,кой си пази заплатата,кой бизнеса ...

90-те си били отишли.. да, ама друг път. Просто сега мутровщината е навсякъде и е явна. Така действат мутрите от партия ГЕП, облечени с власт.

Това е демокрацията на тиквата-един милиционерски мутрокомунизъм.Крадене на бизнеси и сготвяне на неудобнтие.

Е това е България