Коментари - "Няма да има ни най-малко сътресение в управлението": Какво следва след смъртта на Раиси | Днес.dir.bg

"Няма да има ни най-малко сътресение в управлението": Какво следва след смъртта на Раиси

Съвет, съставен от първия вицепрезидент, председателя на парламента и ръководителя на съдебната власт, трябва да организира нови избори за президент на Иран, които да се произведат в срок до 50 дни

Обратно в новината

Коментари - "Няма да има ни най-малко сътресение в управлението": Какво следва след смъртта на Раиси | Днес.dir.bg

Коментари

Stanko

Ще има сътресения.Или тия двамата нищо не са правели преди?Сега техните протежета ще изхвърчат,тоест ще има размествания.Външен министър,валия на граничен район,президент...

Днес Раиси утре Расии!

Не, няма, разбира се. Иран се управлява от духовниците на ислямистка секта а не от президент. След смъртта на този просто ще бъде поставен следващия. Ислямисткият режим ще съществува докато докато го подържа този който го е създал. След края на рашката империя ще падне и режимът на чалмите.

Аятоляха действа здраво. Нищо чудно да е с американците. На повърхността изглежда точно обратното, но когато на някой действията застрашават самонастанилите се и техния хазяин извън океана и Хоп! Или американците ще го изчистят в Ирак, или евреите ще гръмнат посолството или ще падне хеликоптер. А в отговор? Малко ракети паднали до американските бази, и предварително заявено нападение срещу самонастанилите се без никакви реални последствия. И народа довлен.

Руският ФАШИСТКИ краб ЦИКЛОН - клас КАРАКУРТ който обстрелваше Украйна с ракети КАЛИБЪР снощи бе поразен от две краварски ракети АТАКАМС и потъна в Севастопол Екипажът от руски НАЦИСТИ е унищожен Миналата вечер един краварски АТАКАМС унищожи и друг руски НАЦИСТКИ корб в СЕВАСТОПОЛ

Какво правят краварски ракети в Русия на 10000 километра от Краваристан?

само да напомня, севастопол не е русия.

си помагат с ходене...

Е по колко пъти ги унищожавате бе да ви еба майката нацистка

Преди да изпратят войски в Украйна, западните държави трябва да определят стратегическата цел на този ход, която да да помогне на Украйна да победи Русия. За целта е необходимо да се унищожи руската логистика. Това подчерта пенсионираният американски генерал и бивш командващ Въоръжените сили на САЩ в Европа Бен Ходжис в интервю за "Канал 24“.

Като пръднеш - не става! А те друго не могат да направят по въпроса...

Да са му честити 40те девственици. Но май са се оказали евнуси.

затова пътува винаги с брониран влак, а не с некви уязвими фърчилки... "Бързай бавно!" е казал народът.

Мани, манииии ... Сега Путя ще се връща от Китай на колело ...

дали ще смее да припари до Киïф повече?

Ходил е да продава Шахеди, а?

поставянето на краварска марионетка и... Иран е до там.

а голямата чалма върховен аятолах? той си е все същия. този загиналия президент е пионка, затова нищо няма да се промени

др0гаре, я да ви питам като запознати с темата - са таа чалма у рая ли е със 72 девици, при 40-те натопорчени кадировци ли е, в някоя кошара в рая при козите ли е или пък е посетил концерта на кобзон...А, може да е минал да хапне в ресторанта на пригожин, какво ще кажете?

Скоро ще отидеш лично да провериш...

момент да видя кой е следващия по тефтеря... ууууу, ама баш са много! по три редя на ред са написани... баще Божии! еба го, тефтеря е набъбнал така, че трябва да започнем с всички джендерали на натото, които дрогират младежтта чрез американските си бази по света! все джендерали с двойни имена! юдео-нацистки "наблюдатели" като посеркото от сзо! все фадафакъри, които ще бъдат унищожени заедно с фамилиите на сорс, ротшилд, вингард... абе много сте, но главно юдео-нацистки бамнкери . без пари! реално погледнато вие немате пари бе! а какво имаш да решаваш без пари бе... (смех в залата) курва бобър! ...... Бог с нас

на гъбки ли си ? то след тея дъждове никнат навсякъде ;)

А Путкин върна ли се от Китай? Или то там е двойника пак?

Той затова не излиза от бункера, плъха му.

Демокрация викате...?!? Хахах..Запада и НАТО са едни сатанисти и удийци , но скоро им идва края.

Чемадан, вакзал и към сесесерето, никой не те задържа в тая прогнила демокрация. Аре

Родата в Тел Авив обяви национален празник Чичо толкова много се зарадва, че се обади по телефона да ми каже, че ми прощава 5 шекела дето му ги дължах.

Абе май пак имат пръст някой "демократимни" сили.

Руските. Тоя президент не е искал да продава руски нефт през Иран и...

От границата на азерите . От същата секта стреляха по Фицо.....по трактора, по нотариуса...по Немцов....по Навални и т.н....и т.н.

Това да има сътресение какво значи - Тако сменя Вако ?

за БГ е добре - там са само наши лизачи

какво трябва да има след...? все едно, че ирладския педофил бай мадън не е жив -умрял. след... няма! това му викам на юдеинът-психопат-нацист зеленски - клоунът с лепнещото от окъпаното с реки от кръвища тяло, но той не ми верва... незаконния син чикатилото... утре иде денят на заплатата и тик-така часовника... тик-так-тик-так... точно както са падали главите на позорниците по ацтекските пирамидални стълби.. ток... ток... ток...# юдео-масонските свинки, ебящи дечица с помощта на църквата си губят по показване на епруветки в оонето на дебилите.,. па-бум бууммм! и отъ уплаха изтърва негрото епруветката с праха за пране, която ка я е вкарал там не зная, дори и аз. може би е казал, че ще си пере мензиса на третия пол, демек хемороидите... но знае ли се? а курва бобър? чехкините па ще станат курвите на маалата за радост на циганетата, благодарение на петър-павел... джендъра джендерал на натото, дето има войска само за гей-прайди насреди паризата на редкозъбия бабоеб. макрон- курва бобър на юдео-нацистките киртаци - уса банкери! със златото във форт нокс... направо се заливам от смех, педираз - курвата неграмотна на ердоган- дето... ама както и да е! кофти, брато, но случва се. няма ваксиниран от Смъртта - моята любима леля! а вашата юдейска - не? .... ....... Бог с нас

Руската техника не прощава.

Няма да има сътресения, дори вчера съобщиха, че се прибира с кола алаха.. Как да не им повярват.

ЗА СВЕДЕНИЕ В ПРОТОКОЛА : КАТАСТРОФИРАЛИЯ ПРЕЗИДЕНТСКИ ХЕЛИКОПТЕР Е МИ-171

може да е по-късно, но определено санкциите работят. Десетилетия без нормална поддръжка на фърчипланите заради санкциите.

БЕЗ СЪТРЕСЕНИЯ ШЕ ГО ПОЕМЕ ░░░█─────────────█──▀──Д ░░░░▓█───────▄▄▀▀█──────П ░░░░▒░█────▄█▒░░▄░█─────С ░░░░░░░▀▄─▄▀▒▀▀▀▄▄▀──Г─ ░░░░░░░░░█▒░░░░▄▀───Е─ ▒▒▒░░░░▄▀▒░░░░▄▀───Р─ ▓▓▓▓▒░█▒░░░░░█▄────Б █████▀▒░░░░░█░▀▄───── █████▒▒░░░▒█░░░▀▄───Б ███▓▓▒▒▒▀▀▀█▄░░░░█───С── ▓██▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒█░░░░█────П─ ▓▓█▓▒▒▒▒▒▒▓▒▒█░░░░░█──── ░▒▒▀▀▄▄▄▄█▄▄▀░░░░░░░█

Явно Мосад. При Фицо е ЦРУ и МИ6. Ше се фургат пак ракети по ционистите. Ше ви увехне бързо радостта джендърска...

Нашият обичан лидер Борисов е безсмъртен! Колко глупави са иранците ако си бяха избрали някой като нашия нямаше да имат проблеми!

На всеки си му стои. Боко има много грехове, над 250 неразкрити убийства при неговите управления тоест потулени.

И ВЛАДИМИР ЛЕНИНГРАДСКИ КЕ КАЦНЕ ТВЪРДО И НЕМА ДА ИМА НИКАКВИ СЪТРЕСЕНИЯ СЛЕД КАТО КИЕВ СИ ВЪРНЕ КРИМ И ДОНБАС !

Случайности се събраха.В Словакия направиха атентат срещу премиера с изявена анти украинска политика.Сега в Иран ликвидираха президента с ярка анти американска и анти израелска позиция.Световната псевдо "демокрация" показва истинското си лице -на терористи и бандити ,които не се съобразяват с никакви закони и нямат никакви скрупули.Сега да очакваме опити и в Унгария срещу Орбан и в Америка срещу Тръмп.

ОЧАКВАЙТЕ НЕОЧАКВАНОТО ПРОРУСКИ КЕЛЕМЕНЦА , ПОДКАРАЛИ СМЕ ГИ ПО ДОМОВА КНИГА И НЯМА ДА СПРЕМ ДОКАТО НЕ СЕ ПОКАЯТ !

Свинете в Белене са гладни.Трябва да ги нахраним.

Спокойно, да не получиш инфаркт

Идиотски тюрбани

Господ си знае работата!

Супер демократични са Иран... Управлява ги за 100 години нещо като полу-бог и си избиват децата, щото не си носят забрадките правилно... Прекалено много тъпаци има в България, заради това сме зле!

Дойче веле казват същото!

Друго си е да има небинарни Немота в така развиятия прогресивен и либерален запад.

И колко са такива бинарници бе бинарнико прост?

А сега щом не е умрял като мъченик на небето вместо 40 девици,40 манафа ли ще получи?

Може пък това да предпочита!

Нищо няма да се промени - българите ще продължават да повтарят масово иранска пропаганда... Като диверсията, че Щатите сами са си взривили Пентагона и Кулите. И много други де.

Те президента си утрепаха, ти за някакви кули ми говориш...

Иран има заложени 10 пъти по-демократични процедури при политически кризи и сътресения от България след скорошните промени направени от сглобените негодници ПП ДБ, ГЕРБ и ДПС.

Случват се такива работи. Никой не е застрахован от подобни инциденти. Ако държавата им зависи от 1-2 човека, значи има нещо много сгрешено в системата им. Знам че българина не приема такива работи. За него всичко е планирано до най малката подробност от нечисти и пъклени сили.

Нищо не следва...там управлява аятолаха...

Едва ли е инцидент .......

Сигурно. Според такива като тебе никой няма право да умира и да катастрофира освен ако някой някъде не го е поръчал. Нали?

И ни пръскат самолетите и земята е плоска и тн…

Коментари - "Няма да има ни най-малко сътресение в управлението": Какво следва след смъртта на Раиси | Днес.dir.bg

"Няма да има ни най-малко сътресение в управлението": Какво следва след смъртта на Раиси

Съвет, съставен от първия вицепрезидент, председателя на парламента и ръководителя на съдебната власт, трябва да организира нови избори за президент на Иран, които да се произведат в срок до 50 дни

Обратно в новината

Коментари - "Няма да има ни най-малко сътресение в управлението": Какво следва след смъртта на Раиси | Днес.dir.bg

Коментари

Stanko

Ще има сътресения.Или тия двамата нищо не са правели преди?Сега техните протежета ще изхвърчат,тоест ще има размествания.Външен министър,валия на граничен район,президент...

Днес Раиси утре Расии!

Не, няма, разбира се. Иран се управлява от духовниците на ислямистка секта а не от президент. След смъртта на този просто ще бъде поставен следващия. Ислямисткият режим ще съществува докато докато го подържа този който го е създал. След края на рашката империя ще падне и режимът на чалмите.

Аятоляха действа здраво. Нищо чудно да е с американците. На повърхността изглежда точно обратното, но когато на някой действията застрашават самонастанилите се и техния хазяин извън океана и Хоп! Или американците ще го изчистят в Ирак, или евреите ще гръмнат посолството или ще падне хеликоптер. А в отговор? Малко ракети паднали до американските бази, и предварително заявено нападение срещу самонастанилите се без никакви реални последствия. И народа довлен.

Руският ФАШИСТКИ краб ЦИКЛОН - клас КАРАКУРТ който обстрелваше Украйна с ракети КАЛИБЪР снощи бе поразен от две краварски ракети АТАКАМС и потъна в Севастопол Екипажът от руски НАЦИСТИ е унищожен Миналата вечер един краварски АТАКАМС унищожи и друг руски НАЦИСТКИ корб в СЕВАСТОПОЛ

Какво правят краварски ракети в Русия на 10000 километра от Краваристан?

само да напомня, севастопол не е русия.

си помагат с ходене...

Е по колко пъти ги унищожавате бе да ви еба майката нацистка

Преди да изпратят войски в Украйна, западните държави трябва да определят стратегическата цел на този ход, която да да помогне на Украйна да победи Русия. За целта е необходимо да се унищожи руската логистика. Това подчерта пенсионираният американски генерал и бивш командващ Въоръжените сили на САЩ в Европа Бен Ходжис в интервю за "Канал 24“.

Като пръднеш - не става! А те друго не могат да направят по въпроса...

Да са му честити 40те девственици. Но май са се оказали евнуси.

затова пътува винаги с брониран влак, а не с некви уязвими фърчилки... "Бързай бавно!" е казал народът.

Мани, манииии ... Сега Путя ще се връща от Китай на колело ...

дали ще смее да припари до Киïф повече?

Ходил е да продава Шахеди, а?

поставянето на краварска марионетка и... Иран е до там.

а голямата чалма върховен аятолах? той си е все същия. този загиналия президент е пионка, затова нищо няма да се промени

др0гаре, я да ви питам като запознати с темата - са таа чалма у рая ли е със 72 девици, при 40-те натопорчени кадировци ли е, в някоя кошара в рая при козите ли е или пък е посетил концерта на кобзон...А, може да е минал да хапне в ресторанта на пригожин, какво ще кажете?

Скоро ще отидеш лично да провериш...

момент да видя кой е следващия по тефтеря... ууууу, ама баш са много! по три редя на ред са написани... баще Божии! еба го, тефтеря е набъбнал така, че трябва да започнем с всички джендерали на натото, които дрогират младежтта чрез американските си бази по света! все джендерали с двойни имена! юдео-нацистки "наблюдатели" като посеркото от сзо! все фадафакъри, които ще бъдат унищожени заедно с фамилиите на сорс, ротшилд, вингард... абе много сте, но главно юдео-нацистки бамнкери . без пари! реално погледнато вие немате пари бе! а какво имаш да решаваш без пари бе... (смех в залата) курва бобър! ...... Бог с нас

на гъбки ли си ? то след тея дъждове никнат навсякъде ;)

А Путкин върна ли се от Китай? Или то там е двойника пак?

Той затова не излиза от бункера, плъха му.

Демокрация викате...?!? Хахах..Запада и НАТО са едни сатанисти и удийци , но скоро им идва края.

Чемадан, вакзал и към сесесерето, никой не те задържа в тая прогнила демокрация. Аре

Родата в Тел Авив обяви национален празник Чичо толкова много се зарадва, че се обади по телефона да ми каже, че ми прощава 5 шекела дето му ги дължах.

Абе май пак имат пръст някой "демократимни" сили.

Руските. Тоя президент не е искал да продава руски нефт през Иран и...

От границата на азерите . От същата секта стреляха по Фицо.....по трактора, по нотариуса...по Немцов....по Навални и т.н....и т.н.

Това да има сътресение какво значи - Тако сменя Вако ?

за БГ е добре - там са само наши лизачи

какво трябва да има след...? все едно, че ирладския педофил бай мадън не е жив -умрял. след... няма! това му викам на юдеинът-психопат-нацист зеленски - клоунът с лепнещото от окъпаното с реки от кръвища тяло, но той не ми верва... незаконния син чикатилото... утре иде денят на заплатата и тик-така часовника... тик-так-тик-так... точно както са падали главите на позорниците по ацтекските пирамидални стълби.. ток... ток... ток...# юдео-масонските свинки, ебящи дечица с помощта на църквата си губят по показване на епруветки в оонето на дебилите.,. па-бум бууммм! и отъ уплаха изтърва негрото епруветката с праха за пране, която ка я е вкарал там не зная, дори и аз. може би е казал, че ще си пере мензиса на третия пол, демек хемороидите... но знае ли се? а курва бобър? чехкините па ще станат курвите на маалата за радост на циганетата, благодарение на петър-павел... джендъра джендерал на натото, дето има войска само за гей-прайди насреди паризата на редкозъбия бабоеб. макрон- курва бобър на юдео-нацистките киртаци - уса банкери! със златото във форт нокс... направо се заливам от смех, педираз - курвата неграмотна на ердоган- дето... ама както и да е! кофти, брато, но случва се. няма ваксиниран от Смъртта - моята любима леля! а вашата юдейска - не? .... ....... Бог с нас

Руската техника не прощава.

Няма да има сътресения, дори вчера съобщиха, че се прибира с кола алаха.. Как да не им повярват.

ЗА СВЕДЕНИЕ В ПРОТОКОЛА : КАТАСТРОФИРАЛИЯ ПРЕЗИДЕНТСКИ ХЕЛИКОПТЕР Е МИ-171

може да е по-късно, но определено санкциите работят. Десетилетия без нормална поддръжка на фърчипланите заради санкциите.

БЕЗ СЪТРЕСЕНИЯ ШЕ ГО ПОЕМЕ ░░░█─────────────█──▀──Д ░░░░▓█───────▄▄▀▀█──────П ░░░░▒░█────▄█▒░░▄░█─────С ░░░░░░░▀▄─▄▀▒▀▀▀▄▄▀──Г─ ░░░░░░░░░█▒░░░░▄▀───Е─ ▒▒▒░░░░▄▀▒░░░░▄▀───Р─ ▓▓▓▓▒░█▒░░░░░█▄────Б █████▀▒░░░░░█░▀▄───── █████▒▒░░░▒█░░░▀▄───Б ███▓▓▒▒▒▀▀▀█▄░░░░█───С── ▓██▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒█░░░░█────П─ ▓▓█▓▒▒▒▒▒▒▓▒▒█░░░░░█──── ░▒▒▀▀▄▄▄▄█▄▄▀░░░░░░░█

Явно Мосад. При Фицо е ЦРУ и МИ6. Ше се фургат пак ракети по ционистите. Ше ви увехне бързо радостта джендърска...

Нашият обичан лидер Борисов е безсмъртен! Колко глупави са иранците ако си бяха избрали някой като нашия нямаше да имат проблеми!

На всеки си му стои. Боко има много грехове, над 250 неразкрити убийства при неговите управления тоест потулени.

И ВЛАДИМИР ЛЕНИНГРАДСКИ КЕ КАЦНЕ ТВЪРДО И НЕМА ДА ИМА НИКАКВИ СЪТРЕСЕНИЯ СЛЕД КАТО КИЕВ СИ ВЪРНЕ КРИМ И ДОНБАС !

Случайности се събраха.В Словакия направиха атентат срещу премиера с изявена анти украинска политика.Сега в Иран ликвидираха президента с ярка анти американска и анти израелска позиция.Световната псевдо "демокрация" показва истинското си лице -на терористи и бандити ,които не се съобразяват с никакви закони и нямат никакви скрупули.Сега да очакваме опити и в Унгария срещу Орбан и в Америка срещу Тръмп.

ОЧАКВАЙТЕ НЕОЧАКВАНОТО ПРОРУСКИ КЕЛЕМЕНЦА , ПОДКАРАЛИ СМЕ ГИ ПО ДОМОВА КНИГА И НЯМА ДА СПРЕМ ДОКАТО НЕ СЕ ПОКАЯТ !

Свинете в Белене са гладни.Трябва да ги нахраним.

Спокойно, да не получиш инфаркт

Идиотски тюрбани

Господ си знае работата!

Супер демократични са Иран... Управлява ги за 100 години нещо като полу-бог и си избиват децата, щото не си носят забрадките правилно... Прекалено много тъпаци има в България, заради това сме зле!

Дойче веле казват същото!

Друго си е да има небинарни Немота в така развиятия прогресивен и либерален запад.

И колко са такива бинарници бе бинарнико прост?

А сега щом не е умрял като мъченик на небето вместо 40 девици,40 манафа ли ще получи?

Може пък това да предпочита!

Нищо няма да се промени - българите ще продължават да повтарят масово иранска пропаганда... Като диверсията, че Щатите сами са си взривили Пентагона и Кулите. И много други де.

Те президента си утрепаха, ти за някакви кули ми говориш...

Иран има заложени 10 пъти по-демократични процедури при политически кризи и сътресения от България след скорошните промени направени от сглобените негодници ПП ДБ, ГЕРБ и ДПС.

Случват се такива работи. Никой не е застрахован от подобни инциденти. Ако държавата им зависи от 1-2 човека, значи има нещо много сгрешено в системата им. Знам че българина не приема такива работи. За него всичко е планирано до най малката подробност от нечисти и пъклени сили.

Нищо не следва...там управлява аятолаха...

Едва ли е инцидент .......

Сигурно. Според такива като тебе никой няма право да умира и да катастрофира освен ако някой някъде не го е поръчал. Нали?

И ни пръскат самолетите и земята е плоска и тн…