Коментари - Няма чума по дребните преживни животни в Благоевградска област | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

иде нинова и чумата е готова

Абе нямало, има няма, я за по-сигурно евтаназия

ВМРО няма да позволи, дори да има чума, а бяха най-гласовити за Странджа, дори ДАНС изпратиха, да разследват медиите, че провокирали, искаха "медийна хигиена".

Там няма, ама на Бузлуджа проверихте ли ?

Не само в Благоевградска област няма чума.

Чума има само в парламента.

Не знам, може и да има, може и да няма. Защо не се публикуват протоколите с резултатите и методите на вземане и анализ, както и интерпретирането на резултатите? Всичко в една република трябва да е публично.

И в Странджа нямаше никаква чума ...

И да има и да няма, Бойко е виновен! Другарката Курни немедленно на барикадата!

"След случаите на чума по дребните преживни животни в с. Кости, обл. Бургас, и селища в община Болярово, обл. Ямбол, БАБХ отправи апел към стопаните да подават сигнали при всяко едно съмнение." За какво стопаните да подават сигнал при съмнение за да им избият и другите животни ли? На БАБХ им трябва само съмнение за да избият всички животни до крак, доказателства не им трябват. Стопаните като подадат сигнал при съмнение на БАБХ той ще им избие животните до крак, след което ще им подхвърли пари и така до следващото съмнение. За да не им избият и малкото останали животни не вярвам при съмнение стопаните да сигнализират БАБХ.

Тука има, тука нема. Продължават разнопосочните послания, а после народа защо не ви вярвал, пфуу

Тука има, тука нема. Продължават разнопосочните послания, а после народа защо не ви вярвал, пфуу

Ножът опря до кокала, даже и управляващите вдянаха. Затова и не подписаха Истанбулската конвенция. Само капка остава, да прелее чашата на търпението.

На БАБХ не им трябват никакви съмнения. Те имат заповед от Брюксел и я изпълняват неотклонно. В Странджа имаше, в Благоевградско няма, утре пак някъде ще има и някъде ще няма. Една напред, две назад, но България ще я приключим. Кои сте вие, че да гледат малки стопани по 100 и повече глави добитък овце и кози? Не бъдете наивни, това е само част от плана им.

А защо да не спретнем една оградка ?

В благоевградска област винаги е било пълно с чума. По животните може и да няма, но хората са чумави до един. Не съм видял нито един свестен от тези места!

"Няма чума по дребните преживни животни в Благоевградска област" Има, няма ще ги "оправим" хуманно. Имаме вече опит от Странджа и ще го пrилагаме успешно. Няма да се излaгаме пред европата, де.

Естествено,че е виновен.Много сте прав!

Чумата, както вече се разбра, е свободно съчинение по картинки в интернет!

В СОФИЯ НС И МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Месото от Германия и ЕС залежава в България. Като няма Българско, ще купуваме и немско!