Коментари - Няколко души с поставени имунизации са починали през последните 24 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България истинската пандемия не е Ковида, а глупостта

тя не била с изтекъл срок ваксината! нееее

Ваксиниран съм с двете дози на Пфайзер (още в началото на Май) и сега (слага се след минимум 6 месеца) през Декември ще си направя 3-тата доза (бустерната) за собствено спокойствие, а не за далавера и сертификат ! Сертификат имам от Май насам и 3 пъти съм излизал зад граница, да, по-удобно е вместо да ми увредят преградите на носът от бъркане в него ! Не съм хващал до сега (и слава Богу) вируса. Все още. Това е по-лошият вариант - уврежда органи и кръвоносна система доживот ! Не се възстановяват дробове, сърце и др. Няма нужда да чакам зорлем да си увредя органите за да кажа "с городост" , че съм го изкарал и имам уж антитела. Не, благодаря. Над 50 съм, здрав съм за сега. Пфайзер е най-добрата за сега, не предизвиква тромбози. Имам разширени вени на краката и нямаше никакви странични ефекти !!! Имах зачервяване и усещане като при натътртване с размер на 50 ст. на мястото на убождането. Всичко трая само 24 часа и това е ! Никакви температури, никакви мускулни трески, никакво неразположение. И при двете дози, с времеви интервал от 22 дни между двете боцвания. Само прости и ниско интелигенти хора не се ваксинират , а пишат глупости и простотии по FBook и в интернет пространството като си мислят, че пандемия се бори с философстване и високопарни статуси в сурат-тефтера. Важи и за доктори (които отказват да се ваксинират) - това, че са доктори, или си завършил 2-3 висши не те прави интелегентен. Може да си завършил и "Итън скуул", и "Кембридж", и "Харвард"...и пак да си тъп като гъз. Това не те прави умен и цивилизован. Всички , които го играят антиваксъри са прости, елементарни и егоистични безмозъчни хора. Всички ! Хора, мислещи само за собственият си гъз и кеф. Докато не опре ножа и до тяхният кокъл. Нека всички те да подпишат документ, че а опрат до болница и кислород заради Ковид, се отказва лечението им и постъпването в болница щом не са се ваксинирали ! Тяхните права и свободи свършват до тук щем застрашават обществото и общественото здраве ! Иначе да отидат да живеят сами на остров като корабокрушенци. Никой наоколо. Без общество и без щети за общество в което биха живяли. Иначе да си затварят грозните усти и да заминават да се ваксинират. Или никакво допускане до болница като се тршнат с Ковид. Това заслужават. Мир на душите на всички починали до момента заради егоистите-антиваксъри.

Евала, баце!!! Ти си най-умния ... аз ако бях като теб щях да си туря още сега още един бустер. Щото идат следващите вълни ... Делта+, Делта-, √Делта и т.н ... А не си се заразил досега или щото си се скрил дълбоко в мазето и не си подаваш носа навън или щото ... теб тоя вирус просто не те лови; както, между другото, са една огромна част от хората!!! Жив и здрав, баце!!!

Въобще не ми пука за тебе, бе, мършо! Въобще не ми пука за скапаното общество! Какво общество, бе мърши! То трябва да съществува само за да водим войни и трепем нисши! А вие слаби и страхливи скотове се насрахте от един грип, бе! Ваксини не трябва да има, разбери мършо. Така ще се очистим от негодните, които така или иначе не могат да бъдат ползвани във военен конфликт. А самите ваксини трябва да се плащат от слабите скотове! Откъде накъде ще ми ползвате парите за да живеете, бе?! И си набий петнадесет ваксини, животно, но плати с твоите пари. ЗАЩОТО АЗ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ!

Скоро няма да има оправия от този вирус. Той е пипнат, и нагласен да заразява хората. Явно са искали да правят терапия , я за рак, я за друго, но са го изпуснали.

Като попаднеш в феанимацията друга песен ще запееш но ще е късно!

Като попаднеш в реанимацията друга песен ще запееш но ще е късно!

(ВИДЕО БГ) - КОЛ в СЪРЦЕТО НА ВАКСИ ПРОПАГАНДАТА! ВИЖТЕ КАКВО КАЗВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗАДКУЛИСНИЯ ЕЛИТ ЗА "ВИРУСИТЕ", ТОКСИНИТЕ и ВАКСИНИТЕ СИ (ДА, ТЕ ВСИЧКИ СА ТЕХНИ и СА ПАТЕНТОВАНИ!), А ПОСЛЕ ВИЖТЕ И КАКВО СТАВА МАСОВО СЛЕД БОДЕНЕ С ГМО ОТРОВАТА ИМ с ЧИПИРАЩИ ВЪЗМОЖНОСТИ. (А малко преди края, след финалните думи на Байдън, ще видите едно от решенията на проблема ни с елита и шоуто им, както се изрази БайПън) https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution . Извънредно важно предупреждение до всички на който им е мил живота! (ВИДЕО БГ) Ваксерите, а и всички останали чисти, чуйте от изрелец-журналист, какво става в Израел наистина, но се крие от всички медий. А, знайте, че това същото става и по-света, и у нас! https://bit.ly/Alarma-ot-Israel . (ВИДЕО БГ) Гледайте само какво мега яко интервю ще ви покажа, с най-яката и честна експертка по ваксинални боклуци, моля гледайте и ако съжелите, елате ме псувайте на воля. https://bit.ly/InterviewDrCaryMadey . (ВИДЕО БГ) Вижте документално видео за супер важени моменти с който жестоко ви манипулират с ковида и ваксините. https://bit.ly/FallCabal18 . (ВИДЕО БГ) Един МЕГА ЯК клип за РАЗПЕРДУШИНЕНАТА пропаганда на ваксинация по БТВ с участието на много известния проститут(Фънки) с пресТитутки(П.Дикова) и предплатени събеседнички А.Сърчаджиева и Д.Бакърджиева, които си нямат на идея, че ще ги изтипосат така, че да им се прииска да не са се раждали. Вижте го, и за секунда няма да съжелите за отделеното време. https://bit.ly/BTVpropagandaOff . Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/PandemicOfLie . ВИДЕО: Вижте какво прави истинската ТВ звезда Елеоноре Бриглиатори поканена за реклама на ФЪксина в Италия. Направо им го каза ясно в лицето какво правят и какви са. Чуйте я, истински ЧОВЕК, а не отрепка, като наще ТВ подлоги. https://bit.ly/ItalyTvStarTellTruth . Ваксините за КОВИД-19 водят до нови инфекции и смъртност: Доказателствата са поразителни https://bit.ly/MoreVaccinatedMoreDeath . ВИДЕО: Д-р Рашид Бутар - 11 причини да се ваксинирате ако искате да срещнете Създателя по-рано от очакваното. Видео само за НЕваксинирани, за останалите вече е късно за наше голямо съжаление. http://bit.ly/drRashidButar-stopVaxGenocide . Представяме Ви купища видео документални доказателства за безапелационно схващане на тази ключова тема за живота ни на ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ и в тази реалност - "ФОКУСИ, ЛЪЖИ, ПРЕИНАЧАВАНЕ, НАУЧНИ СТЪКМИСТИКИ, ПРОСПИВАНЕ НА МОМЕНТИ ЗА СЪПРОТИВА и в РЕЗУЛТАТ.. ПЛАНДЕМИИ..ЛОКДАУНИ...НАМОРНИЦИ...ЖЕРТВИ...ДИС-КРИМИ-НАЦИЯ...РЕПРЕСИИ..ВАКСИ ГЕНОЦИД". (ВИДЕА БГ СУБ) https://bit.ly/PLANdemiaAntiDotVidea

не плюйте ваксани и неваксани. Спомнете си откъде тръгна това и особено чия собственост е!

За последното денонощие в Белгия от ковид са умели 11 души, в Холандия - 10, в Португалия - 8, в Австрия - 13. Това са все държави които са с по-голямо население от нашето и са с много по-висока степен на ваксинация. Излиза, че в България си заминават повече 'ваксинирани", отколкото изобщо умират в другите страни. Кавичките на "ваксинирани" не ги сложих случайно, изводи никак не е трудно да се направят.

Смъртта на ваксинираните доказва, че ваксините са фалшиви. Ето защо принуждават хората да се подписват предварително. При никоя друга ваксина не е така.

Написал си пълн глупости! Няма ваксини със 100% ефективност, сегашните ваксини срещу ковид са с доста висока ефективност в сравнение с всяка една минала ваксина. Относно информираното съгласие, ходете си купете примерно ваксина ЕНЖЕРИКС ваксина срещу хепатит B за възрастни и почнете да четете страничните ефекти, в сравнение, КОВИД ваксините са като минерална вода. Престанете да се правите на специалисти за неща от които грам не разбирате и НЕ са ви работа. Създавате само страх, разделение и НЕ ПОМАГАТЕ!

Ковид ще прочисти българите от вродената им тъпотия . Не му пречете. Бъдете патриоти. Не се ваксинирайте. Данте шанс на Ковид!

Никога няма да се ваксинирам! Слабите трябва да мрат! Нека има още трапове!

Маските и ваксините пречат на естествения подбор.

Били ме гъза за неваксинираните

Изследване в Италия, от края на февруари до началото на октомври 2021 год . Починали около 39 000 човека , около 33 500 неваксинирани , около 2800 с поставена една доза ваксина или разболяли се непосредствено след втора доза / т.е. без завършена имунизация / , останалите около 2800 починали са със завършен имунизационен цикъл . Средна възраст на починалите неимунизирани 74 г. , средна възраст на починалите имунизирани 85 г .възраст .

Доказателство за това твърдение?

Ами практическите доказателства ги четем всеки ден в сводките с умрелите неваксинирани, но Вие анти-ваксърите не предлагате нищо друго освен дарвинизъм , да има стотици умрели, сухи съчки, както им вика вашият пророк Мангъров. Също така сте свикнали да изопачавате всеки факт които не ви изнася, типична черта за фанатици и емоционално нестабилни хора, егоисти и друга паплач. Много хора сега се гледат в огледалото, да, от истината боли.

Не знам. Починалите "напълно" "ваксинирани" им се вдигна процентът с над 50% в изминалите дни.

Пак лъжи и тролщина от напълно ЛУД! Какво доказателства на луд с картечница, ходете да се лекувате! 50% ваксинирани умрели може да има само в болния ви мозък.

От около 4% от починалите "напълно" "ваксинирани" от починалите, последните дни скочина на над 7%! Как да не са над 50% скочили процентите им?

Демек 50% повишение от фалшиви сертификати ли? Нали се сещате, че 5000 официални на ден са около 20% от реалните позитивни в България? Та вие сте на нивото на Русия по болни с капацитет за справяне нула... Но докато не си отидат половината ви роднини няма да повярвате в нищо. Антиваксите продължавайте така, дано сте доволни на финала!

"Няколко пациенти с COVID са починали през последното денонощия, въпреки че са получили ваксина. Това показват данни от Единния информационен портал." Последното денонощиЯ май редактора е не е спал много-много, но е хубаво да се разясни за починалите ваксинирани с колко дози са били и кога им е била поставена ваксината. Въпреки всичко аз съм твърдо за правото на личен избор. Доброзорното поставяне на ваксини има обратен ефект и населението се отвращава! От друга страна, хубаво е да помислим и за себе си и за околните - хората казват, че респираторите свършват. Ами, ваксинирайте се бе, хора! Особено ако сте над 60 и шанса да влезете в интензивно е голям. Не може да мислим толкова егоистично. Представете си, че вас ви настанят на апарата вентилация а за този след вас няма?!? Не го правете заради неориентираните ни политици, не го правете и заради зелени и пембени сертификати, ако не ви засягат, не го правете и заради лигавите реклами по телевизията - ами заради вас! Цъкаме с език като двама-трима си заминат в катастрофи на ден, ама 120-130 човека на ден от ковид, било то и в по-голямото си число възрастни какво са? Или да мрат? Те и без това до две-три години ще хвърлят топа! Казвам ви го като доброзорно ваксиниран човек - млад, но с необходимост да пътувам из Европа. Без ваксини е почти невъзможно и не си гъвкъв, а в четвъртък бях в Австрия, петък - в Германия. Не става! А сега - показваш баркода на телефона и минаваш! Не го одобрявам, гадно е, не трябва да е така, но от друга страна, съседа ми на 70 години почина от ковид, познато семейство не можаха 2 седмици да станат от леглото ... абе, гадна работа си е! А и вярвате или не, след като се ваксинирах ми олекна психически! А вече има ваксинирани сигурно над 500 милиона. Ами нито на тях, нито на мен са ми поникнали рога или копита(като за първото не съм много сигурен :D)! Със здраве и се пазете! Ако не искате да се ваксинирате - пак супер! Но се грижете за имунитета си!

Една от основните ни задачи сега, на все по-голямата част от останалите нормални Българи отказващи се да се набодат с екперименталните течности е да обясним на сънародниците ни дето са го направили , че са постъпили безотговорно към себе си, вярвайки че това са васкини, които ще ги предпазват, а много от тях не си признват , че веднага след участието си в екперимента на няколко Биг Фарма са легнали сериозно болни. Екпсеримента е признат за такъв от провеждащите го под знанието на регистриращата го власт. Разбира се, тези които са се наболи и са разбрали какво лошо са си са направили , даже са подписали и информирано заблуждение , а не съгласие малко или много следва да се засрамят. Обяснението искам да пътувам не е извинение. Само миролюбивото тихо неподчинение по пример подобен на Махатма Ганди , може да проработи. И ще видите че: Психопатите ще прибегнат до брутализъм, а повярвалите им ще се засрамят и спрат да ги следват, но няма да стане веднага и бързо . Мислете.

Само първото изречение е изпълнено с неистини. След първата ваксина нормалната реакция е вдървяване на мускулатурата за около 20 часа и това е. След втората е малко по-тежко, отначало няма много симптоми, но на втория ден се чувстваш все едно прекарваш лека настинка. Понятието "тежко болни" не се е случило на нито един познат, който се е ваксинирал. Нищо, разбираем е страха. Във втората теза сте прав - но пак до някъде. Препарата на Pfizer/BioNTech е минал необходимия изпитателен срок. Просто собственика на Бионтех е разработвал препарат против коронавирус още преди епидемията, и е уцелил шестица от тотото. Просто му е трябвал голям играч, за да се задвижат нещата бързо и го е намерил в лицето на Файзер! Смъртността при тези над 70% е над 5%. Вие бихте ли си опрял револвер с барабан за 20 куршума, зареден само с един, да го врътнете, да го насочите срещу себе си и да натиснете спусъка? Разбирам нежеланието ви, защото пак повтарям - реално политиците са виновни за дереджето, на което сме в момента. С обърканите си сигнали объркаха и хората. Но се обърнете на всички страни - с ръка на сърцето - нямате ли познати, които са си заминали от ковид, или са го прекарали тежко? Май вече няма такива в България. Статистически няма да ни събори, това взема възрастните хора, дори и погледнато малтусиански ще разтовари пенсионната система. Стоте без ваксина, лошо няма. Нека има и такива хора, особено млади. Но относно бруталните средства на държавата с идеята хората да се ваксинират - ами ние сме подмножество на ЕС, там го правят вече. Има фирми, които държат работниците им да се ваксинират, иначе - чао! И държавата ги подкрепя! На там сме тръгнали - демокрация ли? Дрън-дрън ярини! Само остава и на останалите, които не желаят да се ваксинират и една давидова звезда да им сложат и нещата съвсем ще си дойдат на мястото!

Всеки ден около 10-11% от влезлите в болница са със "завършен" "ваксинационен" цикъл, а вече около 7-7,5% са починалите такива. Това при около 20% "напълно" "ваксинирани"!

Твоето изказване е директен резултат от дезинформации като това заглавие. Нищо добро не следва от това. Ваксинината на Пфайзер е официално регистрирана и одобрена за приложение в много страни под името Комирнати. Страничните ефекти са от порядъка 1 на 350 000 поставени ваксини. Ти като вземеш един аспирин, четеш ли листовката? Знаеш ли колко хора са умрели от аспирин? А колко са спасени, благодарение на аспирина?

Починали са болни от корона неимунизирани

Мрете тъпи и прости антиваксъри

Как, когато всички имаме поставени всички задължителни и тествани с десетилетия за безопасност ваксини и сме антиваксъри? Защото сме против ковид ваксините ли? Но ковид ваксина няма все още, защото са експериментални препарати, които са в трета фаза на изпитание до 2023 и затова производителите им са освободени от отговорност за проява на странични ефекти, тоест все още няма пълно разрешение за ковид ваксина в Европа.

Деянчо, какъв ти е проблема? Всеки има право как да живее живота си. А дали ще мре, не си ти или аз да решаваме. Статистически просто ако не си ваксиниран от ковид има по-голям шанс да си заминеш. Но до там. Реално има и минимален шанс да си заминеш от ваксина. Нека всеки реши дали да влезе в групата 0.8% шанс за смъртност на неваксинираните, или 0,08% на ваксинираните. А и имаш, не знам, ориентировачно 0,0008% шанс да си заминеш заради ваксината - тромб или някое усложнение. Нека всеки си реши ... но е кофти, че болниците се задъхват, наистина!

В непосредствената фаза 14 дни след ваксинацията, когато се наблюдават най-критичните реакции вследствие на ваксината те не се проучват, защото тези лица се броят и са в групата на НЕВАКСИНИРАНИТЕ!

92% и намалява. "Защитата" на "ваксините" май започва да се клати, а?

Клати се на коча нали знаеш кое...

На коча защитата от "ваксините"? Защото коза и папая се оказаха положителни след тест за ковид миналата година...

На 14 март 2020г. генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски каза: „Предстоят ни времена на изпитания, които не са само икономически. Ще се загубят човешки животи и то на тези, които много обичаме, на тези които са ни дали живота, на тези които са ни отгледали, на тези които са треперели за нас, когато сме били малки и са ни гледали как израстваме пред очите им, на тези които се гордеят с нашите успехи. Ние не бива да ги разочароваме с нашето безхаберие!"

На 29 февруари 2020г. генерал-майор профан другар венцислав мутафчийски каза: "Коронавиръст е инфекция, която по нищо не се различава от останалите остри респираторни заболявания и далеч по-опасен е грип тип Б, който в момента идва, отколкото коронавируса“.

Само няколко души починали на един и 1/2 милиона ваксинирани - това е 99.999% ефективност. Не помагали ваксините, така ли ?

Stankow, колко е 1% от населението на Китай и колко са 99% от населението на България. Така, че не е много удачно да се сравняват стойности от различни по големина множества. 7% починали с поставена ваксина при няма и 20% ваксинирани показва три пъти намаляне шанса за смърт при разболяване - 66% ефективност, а не 100 пъти - както си писал с тези 99% ефективност.

Познайте колко "ваксинирани" и с фалшив сертификат ще гушнат босилека. Моя близка в момента е на кислород, не може да диша без маска, няма сили да седне в леглото. Ваксина няма, просто Защото. А иначе се тъпчат с лекарства и химии...

Без ваксината, само 3% умират, 5% развиват пневмония, 80% имат леки симптоми…Вашата позната в риск от усложнения ли е? на колко години е и има ли други здравни проблеми?

Моите близки всички в момента са живи и здрави просто Защото не сме си сложили експерименталните биопродукти, които са в изпитателен период до 2023 и чиито производители са освободени от отговорност за проява на странични ефекти.

Същите експериментални продукти до 2023 ще са спасили няколко милиона живота г-н анти-ваксър, а вие освен да дрънката тъпотии друго не предлагате! Като сте толкова умен предложете също толкова ефективни мерки и спасете тези животи без ваксини! Знам, следва мълчание. С нищо не сте полезен, а сте прост демагог!

Кажете ми 6 числа от 49 за следващия тираж на тотализатора, щом знаете бъдещето! Притеснявам се, че няма да можете, защото процентът на "напълно" "ваксинираните" от починалите се вдигна с над 50% в изминалите дни.

Днес в Токио, град колкото две Българии, има 26 заразени и 1 починал, резултат постигнат от умна и дисциплинирана нация, дето всеки се знае място и не се изказва по всеки въпрос. Кога ли Ганю чушкопека ще ги стигне Японците!?

Токио отказа да ваксинира затова тези резултати.

80% от населението на Токио е ваксинирано! Аман от прости тролове.

"Неподчинението е истинската основа на свободата. Покорните са роби." Хенри Дейвид Торо американски писател и философ

Страхотна мисъл! Обаче вие тълкувате нещата като дявола евангелието. Неподчинението не значи анархизъм и свещена тъпота, което де факто се случва на територията.

Не се притеснявайте. Тя е само в около 20% от населението.

Българското племе е заслужило и достойно да измре до крак, но да не се поддаде на американската конспиразия за вируси и ваксини

Май обратното ще стане на измирането.

За Бога другари, не почивайте, преди да са ви ваксинирали, стискайте зъби и чакайте!

Рядко срещан безбожник.

Как е възможно да лепнете такова неадекватно заглавие?! Търсенето на евтини сензации, добавено към глупавите политически заигравки, са виновни за състоянието на държавата.

И също за недоверието на хората към ваксините, за техните опасения. Ако журналистите не нагнетяваха страх с фалшиви новини, с преиначени цифри, досега да сме достигнали 70% ваксинация и да сме забравили за ковида !

Както са достигнани Великобритания около 70% ли, които имат 40-50 хиляди нови случаи всеки ден, 180 починали вчера и говорят за връщане на маските и мерките?

Така или иначе със и ли без хартията си определям живота сам И НИЩО пропагадно не ме интересува Така че лека вечер сънародници и .... Ще ме изтрият ако напиша Венсеремос България

Хайде да бъдем по-точни! От заглавието се разбира, че хората са починали вследствие на имунизацията, а се оказва, че няколко души от починалите са били с ваксини. А дали е така, дали не са били с фалшиви сертификати? Кой да ни каже...

А колко от тях са си купили сертификат, не се знае, но се водят ваксинирани.

Няма доказан фалшив сертификат в България.

Всеки умрял го пишат ковид...

Америка , Азия, Европа… Абе де се въдите толкоз прости пръчки?!

пръчката си ти май а? чукча не читател, чукча писател…

Да, с фалшивите сертификати

а тези с “истинските” са безсмъртни нали? къде растете бе?

Ехехехе, в тая държава има доста влиятелни хора и манипулират доста яко, медиите постепенно станаха техни. Сигурно са подпомогнати и от една друга държава, ама България е завладяна и понеже повечето са дебили не го осъзнават

Коронавирусът и изборите по целия свят ни показаха че повечето хора са били идиоти под прикритие

Така е! Ваксината има страничен ефект - внезапна смърт!! Кво толкова!!!!

Коментираме без да четем..,

бих ти пратил снимка на плакат пред ваксинационен кабинет, но дира ще ме баннат веднага…..

Заглавието умишлено подвежда, за целта няма да гадая, но е повече от явна.

Чета заглавието, чета дописката.... и пак... и пак. Някакви ваксинирани, някакви неваксинирани, кой жив, кой умрял и от какво, не е ясно. Явно анализът на данните от Портала е било сложно за редактора.

Някой учуден? Едни въртят бизнес за милиарди и разчистват. Други мрат. Това е положението. Бягайте бързо на опашката да се ваксинирате. Вземат да свършат местата в гробището.

Ако ДжиПитата им са си държали ваксината на топло една -две седмици, може и други такива да излязат. Като гльдам колко медици не се ваксинират от простотия, допускам че са способни да не спазват правилата за съхранение та ваксините

И са давали сертификати…

Маските и ваксините пречат на естествения подбор.

Да, отиват си хора по-рано от възможното с тях.

Не бих се учудил сертификатите да са им фалшиви.

Къде завърши журналистика авторът на заглавието? Питам,за да знам да не се запиша там! Заглавието не съответства по никакъв начин на написаното в статията и подвежда по така болната за нацията тема...

Какви са ваксинираните починали, дайте повече информация !

Стигнахме до това положение благодарение на българските журналисти. Това са истинските манипулатори, само погледнете заглавието на статията им. СЕМ спят ли, или и те са в същата хранилка.

Чудна работа. Ами ваксинирайте се.

С това заглавие заслужавате съд, дирници.

"През изминалото денонощие в болница са постъпили 6 685 души, като 86,98 процента от тях не са били ваксинирани." Ами то 80 % от населението не е ваксинирано. Сложете 80 червени и 20 бели топчета в една кутия и извадете на случаен принцип 10 от тях. Повторете експеримента много пъти и ще видите, че вероятността да извадите 9 червени топчета хич не е малка.

Примерът с топчета демонстрира случайността. А разболяването на ваксинирани и неваксинирани е закономерност.

Много се заблуждавате. Във Франция 75 % от цялото население е напълно ваксинирано и съотношение при починалите от ковид пак е същото - 80% неваксинирани и 20 % ваксинирани. Полза от ваксините има!

След като над 30 години всичко кадърно напуска страната, тука са останали над 80% дебили. И си личи. Много си личи.

Вярно, че лойко, мутафчийски, кунчев, кантарджиев, христова, витанов, блатон и други подобни са едри ама чак да се 80%!

Откриха връзка между мобилните телефони и рака на щитовидната жлеза.Ще се откажем ли от мобилните телефони?

Би ли дал линк към източника?

Ще ти даде. Ама после ще трябва да те даде на "чистачите".

защо позитивните тестове са все 5000 ????? оня ден 5000 на 25 000 тествани вчера 5000 на 50 000 тествани днес 5000 на 31 000 тествани ДА излезе ВИТАНКАТА ДА ГО ОБЯСНИ този ТИТАН на МАТЕМАТИКАТА

Моля те не призовавай тоз пиян козел.

Я пак, дай линк към бройката тестове, да не излезе, че си ги намисляте... само!

Стъкмистика му викахме едно време

Така сте написали заглавието, че първата асоциация на четящия е , че са им набили иглата на някакви бедни хорица и те са се тръшнали на пода на ваксинационния пункт с пяна на уста и гърчове..Еййй, ама интриганти сте , и без това народът ще си избоде очите на тема ваксинирани - неваксинирани. Да се запитаме кой и по-скоро , кои елементи имат изгода от този хаос и насъскване едни срещу други, срещу ваксини, срещу лекараи, срещу ресторантьори, срещу хора нежелаещи да се ваксинират и хора които пък чувстват, че има нужда от епидемологични мерки.. Докато не се освестим и не съградим гражданско общество , което не се люшка от крайност в крайност и противоборства и изградим някаква толерантност към другите и не се научим да работим по проблемите заедно, ще си стоим кенефа на Европа, ако ще и Маргарет Тачър да стане от гроба и да дойде да ни "оправя" държавата

Разбира се,че ще има починали ваксинирани хора.В началото се ваксинираха предимно възрастни хора, които са с много съпътстващи заболявания.Нима очаквате 80г.мъж с онкологично или сърдечно-съдово заболяване ,да стане безсмъртен, само защото си е поставил ваксина?

Мене друго мине интересно. В началото на цирка като мряха никому ненужните дъртаци страхливите скотове обясняваха как грипът бил страшен убиец и ако имало ваксина това щели да изкарат поне до 150 години. На Марс щЕхме да ги пращаме. А сега се почна, че видиш ли те имали рак, диабет и инфаркти. То ваксината не гарантирала безсмъртие, брате и т.н.

Тези"никому ненужни дъртаци" са нечии майки и бащи,баби и дядовци,близки и роднини.Никой няма право да се отнася неуважително към хората,само защото са възрастни .Направо съжалявам вашите родители.

Дами и господа, Пред вас е 'Цветът на нацията'..

Чакайте малко. Мислите ли, че ми пука за тях? Нали това ви обяснявам от 13.03.2020 г. С каква степен на умствена изостаналост сте? Не ми пука за НИКОГО и за НИЩО! И няма да ми ограничавате правата за да живее увредената и негодна измет! П.П. Едно време скапаните и никому НЕНУЖНИ дъртаци като са виждали, че през зимата само ще товарят близките си са излизали сами в гората. Защо не можем да го правим и сега?!У?!??!?!!??

25.03.2021 костадин ангелов "Хората, които са ваксинирани с една и дори с две дози, може да са носители на заразата, но те няма да се разболеят тежко, да постъпят в болница и няма да загубят живота си от заразата"

Нека да има още партии на протеста. Само те ще ни оправят отзад. Всички комунисти и чалгаджии- обединявайте се за по- доброто бъдеще на България. Радев, Рашков, Славиту, Годжиту, Мая, Дончева, Мравояда и други патриоти с по 12 кенефа ще ни поведат към светлото бъдеще.

А дали са били ваксинирани или са си платили за Сертификата? Щото българите сме най,-хитрите в света,както винаги (ирония)

Тук чета коментарите и се ужасявам, колко дребни душици има. Истински Павлик Морозовци. Не разбирате ли какво се случва? Освен вирус в тялото, има (със сигурност вече съзнателно) вирус в обществото. Обществото не е просто сбор от индивиди, това е жив организъм. Когато едни клетки започнат да "не харесват" други клетки от същото тяло, всички знаете какво се случва след това и резултата. Разсъждавайте бе, хора. Проста логика - всяко действия има причина и последствия. Ако и да спорим за причините за този вирус (дали е изкуствен, от къде е, има или няма каква цел и т.н. и т.н....), то резултатът от него е повече от видим. Помислете си. Ако не го осъзнаваме, значи си заслужаваме съдбата.

И ако някой не е разбрал какво съм написал - ще го напиша по-просто. Обществото ни в крайна сметка ще се самоунищожи, ако се настроим един срещу друг, ако забравим добродетелите си, взаимопомощта, да подадем ръка на слабия, на този който има нужда, за да оцелеем всички. Нещата са прости и вкрайна сметка опират до морал.

Мнозинството българи....Няма да те разберат. Никой не може да му каже, на българина, Какво да прави!!!

Надеждата ми за България е във хора като Вас! Жалко,че са толкова малко..

В България, обществото е точно сбирщина от безмозъчни индивиди. Ако не си го разбрал до сега, значи не си роден и израсъл в България..