Коментари - Нудисти на Северния плаж в Бургас въпреки протестите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Текстилците са жалки с тези си вопли. Да си пържат срамотиите в трикотажа и да не се месят на хората, които практикуват изконната си свобода да се държат както природата е отредила.

То, като не ни стига акъл да си възпитаваме децата, та гголите на плажа били виновни. Едно време като се е ходило на турска баня - разбирайте до 1989г., какво е ставало с възпитанието и сексуалната култура. Да не би в банята някой да е контролирал кой какво гледа. Малките момченца можеха да влизат с майките си поне до 6 годишна възраст, такаче хайде стига просташтини!

Ай ще му се не знае, на 35 години съм и от поне още толкова на този плаж е имало "такива" хора. Винаги е бил не охраняем, нямало е спасители, нито моите родители са имали проблем с това, нито аз... цялата мара-втасала до Северния плаж стигнахме...

Ами да направят плажове за нудисти. Освен това на охраняваната зона ли ходят или извън нея, защото просто така сложено "на северния плаж" е много общо.

Хвърли клавиатурата и ела на море да видиш.

Предлагам да организират на плажа пунктове за отсейване на голи задници - грозни, торбести, стари както и прочие естетически разочарования – те да скрият срамотата си и да им назначат принудителни платени беседи с психотерапевт, ако не помогне – лечение у психиатър. Да оздравеят и да престанат да тероризират невинни граждани,които искат на почивката си да галят очите с красотата на морето , а не на …

А пък аз имам лек въпрос към г-жа Нели Тончева: в качеството си на какъв експерт и въз основа на какво образование, специализация и практика стигате до толкова категоричен извод за развитието на децата, още повече за правилния начин за възпитанието им???

В качеството на носителя на исторически традиции, културни навици и разбирания дадени от поколенията наред на българския народ както и християнските ценности,които спасили народа от 500 години на отричане на бг-родословието.

А пак аз имам лек въпрос : защо други да гледат твоя задник? Ти да не си се абонирал плажното пространство да демонстрираш там срамотата си? Да не си платил за да отнемеш свободата на други?

По спомен Нели Томова и съпруга и имаха някаква църква или секта.... Ще стават по-светци от папата...

Нудистите 99% са ГРОЗНИ и затова не искам да ги гледам.

Голямо говедо е българина и това е. Подобни неща разпалвали преждевременно сексуалната фантазия на децата. Те ако са останали на нудистите да го разпалват, ще си останат сексуално недоразвити, защото и нудисти не останаха. Ами зимата кой ще и е виновен на тази госпожа? Пак една инициатива ня някоя депресирана женица, която си търси занимание в скучния ден.