НСО показа как e охраняван Росен Желязков в Киев (снимки)

Председателят на Народното събрание и депутати бяха на визита в украинската столица преди седмица

Обратно в новината

Коментари - НСО показа как e охраняван Росен Желязков в Киев (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние от ДирБГ не сме с политическа ориентация и затова произволно сме блокирали някой плюсчета!

Първо: НСО показа как Е БИЛ охраняван... Второ: охраняващите не са били гардове, а бодигардове, което на нормален български език означава ТЕЛОХРАНИТЕЛ. Чуждицата гард означава преди всичко охранител, пазач т.н. и се свързва с физическа охрана на обекти, а не на хора. Точно затова съществува терминът телохранител.

Първо - тия палячовци не са тежко въоръжени. Второ - от какво ги пазят в Киев? Там руснаци няма. Проблема са ракетите, те с ПВО ли са ходили в Украйна? Трето - що за безвкусна и недомислена пиар акция от страна на това нефелно правителство и техните задокеански господари? За НСО

Просто са извадили късмет....

Толкова разходи... Ако ги бяхте дали тези пари за Детска болница щеше да има повече смисъл.

Явно и НСО не издържало на простотиите , които се вихрят във властта и са решили да се присъединят. НСО публикува снимки как са охранявали лицето Р. Желязков от . . . ракети , защото всички охранители гледаха към . .. небето ?! Жалко защото там има доста читави хора.

беха се понаакали когато засвистяха кинжалите

Пак държавни пари на вятъра....

Само да попитам-Колко струваше музиката и защо беше необходимо да се ходи в Киев и какво бе постигнато с прахосването на народни пари,докато в страната се затварят детски болнични отделения заради недостиг на пари.

Най-малкото, за да ви дразни! :))))

Ма малко скъпо ни излиза!

Егати клоуните и клоунадата!Тези ''тежко въоръжени'' гарсове могат да всяват страх само у невъоръжени граждани. Преди всяко посещение на западни политици при зеления плужек, се съгласуват нещата с Русия, за да не дадат фира някои охранени и безполезни задници.Украинците все пак надуват сирените за въздушна тревога, а може и ПВО-то им да гръмне в добавка за да изглежда по драматично в очите на наивниците. А руснаците не ги бъркат такива посещения, даже работят за тях, в противен случай отдавна да бяха премахнали жп линията и пътищата на запад от Киев, както и летището.

посети Киев има въздушна тревога :) Това, разбира се не е нагласено.

го охраняват? Кайва е заплахата за него?

Хвърляш стотици хиляди обработенени бюлетини на пп-герб в контейнера за отпадъци готови за слабите райони на партията,набираш точки пред главният тогава и днес кацваш на най високия стол в държавата. Кацналия от своя страна,определя,че България ще трябва ако се наложи да отделя от залъка си,за да има бол за "братска" Украйна.Никой не иска мнението на нашия народ.

Украйна дори не е съществувала докато сме били под Турско робство.

От статията не става ясно защо са ги върнали тези наши "представители"! Аз мислех че ще останат в любимата им Украйна!!!!

за да превърнат България в Украйна по американски образец.

Тая снимка в заглавието как някакъв от охраната гледа като на плаката на филма "Полет над кукувиче гнездо" е показателно за адекватността на цялото пътуване и охраната му. Тия къси малки автоматчета за нищо не стават в ситуация на война където всеки минувач е въоръжен и екипиран 100 пъти по-добре от охраната. Ако така ставаше охраната, Макрон нямаше да си отложи пътуването нали? И както се разбра от случаят с Макрон най-глямата опсност идва от тия при които са отишли. Имат късмет че отидоха преди Макрон, че иначе можеше тях да ги пожертват за каузата, като разберат че Макрон няма да отиде Записвайте се за канала ми в телеграм "https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

А кой е тоя

Смешкото Костинброд Желязков, На фронта е трябвало да отидат да бранят демокрациятаиневроатлантическите ценности. Оставка боклуци

И колко пари ни е струвала тази разходка? Колко полезни неща можеха да се купят?

Отърваха кожата.....

ТЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА КАКТО Е ПОЛОЖЕНО.......ВЪПРОСА КОЛКО ПАКЕТИ ПАМПЕРСИ СА ИЗРАЗХОДВАЛИ ПОЛИТХРАНТУТНИЦИТЕ.....

Слабо ме интересува как. са охранявали тоя. цирей...

Те са натискат да го трепят. На кой му пука за него

Андрешковци, не плюйте, и Господ е еврейн, а Дявола е в кремъл и ви е взел малкото акъл, а руснаците са азиятски диваци

Дявола също е евреин, не забравяй, че еврейски изчадия разпънаха Исус.

Защо селския идиот, резидента мунчо не отиде в Украйна, всички европейски президенти и премиери бяха там за да покажат съпричастност и подкрепа, а нашия олигофрен се крие под полата на простакеса деса?

пак добре че не отиде в кремъл

са марионетки. Това, че Радев не отиде доказва, че той наистина поставя България преди всичко.

поставя мацква над всичко.

Откога некъв си Желязков стана първо лице в държавата? Умряха от страх,напъхаха ги в бункери-герои,няма що.

В Парламентарните Републики, Председателя на Народното събрание е първия човек в държавата. Министър Председателя е първият в изпълнителната власт. Президента има представителни функции. Това е регламентирано в Конституцията на Република България.

Да се обясняват някакви дори и леко сложни неща на русороби е безпредметно.

това пишат

Владимир, пускай царя и да си почнем на ново без педераси и лъжлива демокрация.

Евреинът Зеленский

Какво ми пука за този парцал, някой карал ли го е насила да ходи в Киев? Кой ги плаща тези полети да се дуят като пуяци за наша сметка? Защо най-бедната държава в ЕС трябва да плаща масрафите на украинските нацисти и корумпета? Пак ли подкрепяме Хитлеристи, както нашите евроатлантици в парламента са направили 1942г?

Коцето като беше в Украйна беше много по героично,чак с черен печат си дойде,а трябваше да го дамгосат с петолъчка между очите.

Абе, какви са тези чичаци с шкембаци и някакви алкохолизирани физиономии. Това ли е елита?!? Добре че няма заплахи иначе сме яко загазили

1.кой е Росен Желязков? 2.кво дири у киииив? 3.кой изпрати това недоразумение там? 4.жалко, че се върна жив!

Един от гробокопачите на България отишъл в Киев - голям праз. Тези негодници вкараха вчера 600 мигранти и престъпници от целия ЕС в България никой нищо не споменава, загрижили се за парцалената кукла на Тиквата.

"4-5-годишни деца, които спокойно и търпеливо стоят и изчакват заедно с родителите си да отмине въздушната тревога." Будали - аз обаче веднага се гмурнАх у бункера, зер съм много ценна политическа фигура. Загубата ми би била трагедия за цялата евроатлантическа общност.

От кога тоя неграмотен плешо се води първия човек в държавата? Съвсем изкрейзихте еййййй.

си е за адмирации.....Росен Желязков с калашник, Ивайло Мирчев с лека картечница, Даниел Митов с тежка картечница и Станислав Анастасов с мноо тежка картечница, защитават киевско бомбообежище от вражески дронове....

Ташак държава. Плешиво-уродлив еничарин за глава на български Парламент. Унижението продължава и ще продължава.

тоя с хюмнетката през рамо кърти мивки и сигурно събира леша докато роската духа на бандеровци в бункера

Глиги да ви готви, боклуци смотани

А ще покаже ли НСО как нашият Росенчо е духал ? И стига сте ги блокирали тези IP адреси ,че е много досадно. :)

Ма казвайте ги тия нЯща по рано бре, че наште безродници, еврогейско хамериканизирани, ще ходят в усрайна... Ако знаех, штех да врътнем една шайба на дядя Вова, та да пусне едно Цирконче в таз' усраинска клоака, и то точно таме, дет' са наште безродници. Гадната ирояния и отвартителният сарказъм не са за всеки, но ако трябва да бъда сериозен, бих заявил, че с огромна радост бих си дарил всички заплати за години напред, за да може да се случи такова нещо с нашите безродници.

Палячовци

"4-5-годишни деца, които спокойно и търпеливо стоят и изчакват заедно с родителите си да отмине въздушната тревога. В последните две години това е ежедневието им. Тяхното детство е белязано от тези ежедневни и еженощни тревоги. Не знам тези деца какво ще си спомнят, но със сигурност това ще остави траен отпечатък" Кажи, куре сплескан, какво ще си спомнят донецките и луганските деца, които от 2014 г. до сега са подложени на ежедневни артилерийски стрелби със 155 мм. снаряди, които стрелят по училища, детски градини, жилищни квартали и новогодишни базари и досега са убили само над 13 хиляди деца (за цивилни граждани не говорим)! Справка - гр. Донецк, алея на Ангелите!

Тяхната работа е да служат на народа на България. Не на чужди държави. Всеки държавен служител, който обслужва чужда държава или организация, е предател! Така е и по НК, престъпления срещу държавата, раздел предателство и шпионство! Където нарушават члунове 98 (насърчаване на чужда държава към война срещу България), 103 (водене на вреди при представяне пред чужда държава), 105 (обслужване на чужда държава или организация - например одобрени от посолството), отделно 162 (ръсене на омраза по националност). Нарушават клетвата от конституцията член 76 алинея 2 (че ще се ръководят само от интереса на народа и спазват конституцията и законите), както и член 6 алинея 2 (за рани права без значение на етническа принадлежност). Да си платят сега разходите от личните средства и да бъдат глобени, че не са били в парламента!

Абе неблагодарна е работата в НСО. Порасне някога детето. Гледа такава снимка и пита с укор в гласа: Тате ти до този със заредено оръжие и .... така ...... нищо не направи, не уцели или какво? Мъка и срам.

и тия бастуни как точно ще го опазят от ракетка??

Много професионално.. Особено от оня дето чака бомбичката да му падне на главата.

пикчьрс.

Да ги бяха гръмнали, за такива подлоги и капчица жал няма да изпитам...

тоя с черният чорапогашник на главата гледа в небесата да не дойде някоя руска ракета че да я хване със зъби

Забелязвам, че националните предатели от Израждане пак са се наредили на опашка за тридесетте сребърника - пардон - копейки!

вземи да оближеш ташаците на тулупа винету и тюфлека шиши че се успокой

Не знаех че преЦедателя на народното събрание е “първият човек в държавата”…. “От кадрите се вижда как тежковъоръжени гардове от НСО пазят първия човек в държавата”