НСлС пред Dir.bg: Започваме обиски и нови огледи, шофьорът е издирван и по друго дело

35-годишният Георги Семерджиев е бил зад волана на джипа, който удари такси, след това се разполови и уби две млади жени на тротоара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щели били да правят нещо си... СЕГА!!! А момичетата вече не са на този свят. Ако си бяхте свършили работата щяха да са живи, а оня изрод прибран, където му е мястото.

Избягал, избягал Как е избягал, ? Тичайки или някой му е помогнал? Не че това ще промени нещо в жестокото произшествие, ни три дни преписвате от статия в статия едни и същи текстове и не добавяте нищо ново.

Рашков така ли се борите с престъпниците като им давате сини лампи със стоп палки за да не може полицията да ги проверява

Началниците на следствието да не се пъчат пред камерите,ами да похванат някаква работа.На първо време може да се свържат с шпионите на Козяк и да им благодарят за англо-краварската демокрация,с която краваре и подлоги ни натресоха краварската наркомания ,както и за краваро-сатанинската и евро-гейска ценностна система . Жалко,че загиналите не са от родата на известните на народа англо-краварски подлоги.

БОЙКО РАШКОВ ДАМАДЖАНАТА НИЩО НЕ ПРАВИ,САМО ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ !

В пандиза при бай Ставри той ще превъзпита нежно

Пишете си по форумите но никой няма да Ви чуе ДОКАТО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ГЕШЕВ НЕ БЪДЕ МАХНАТ ТАКА ЩЕ Е. ДОКАТО БОЙКО РАШКОВ ДАМАДЖАНАТА Е ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ

Феновете на Левски какво мълчат

трябва да загинат млади живота, за да го поставят този на мястото му - в затвора, до смърт!

Ама колко са строги и решителни, заканват се и така до следващото подобно убийство. Гледам Главният прокурор разреши с крайната си строгост случаите за насилие по пътищата и защото вече не посягат да се бият и чупят, явно направо убиват. МВР са крайно изненадани от това, което гражданите виждат - те никога нищо не чуват, знаят и разсеяно гледат, а всички са виновни, че не подават до тях сигнали. Време е да поискат увеличение. И по-висок бюджет на прокуратурата. И още по-висок на съдиите. Законодателите в Парламента са платени и вигани загрижени да глуват най-добрите закони. Затова става и все по-добре, а проблемите се решават, но пък ние сме както МВР за проблемите ни - слепи, глухи и неми.

Има 39 точки, но са му взели 84 !?

Разликата я е плащал кеш. И така до снощи. А иначе уместен въпрос за полицията, следствието и прокуратурата, да обяснят този нонсенс.

Един вид са му начислявали лихва или неустойка.

Хора, това не е държава! Колкото е виновен този долнопробен наркомански боклук, три пъти по-виновни са държавните институции, които позволяват безнаказаната свинщина, в която живеем. Ще ми се същите тези тюфлеци, които са го пуснали на 11 юни (а и многото други по веригата преди това), сега да застанат лице в лице с родителите на двете невинни момичета и да им обяснят защо и как боклукът е на свобода, защо и как боклукът се превърна в убиец на децата им, защо и как от снощи вече няма да могат да прегърнат децата си, защо и как от снощи вече няма да получат обаждане с името на детето си, изписано на дисплея, защо и как от снощи животът им се превърна в ад... А въпросът към нас е защо и как продължаваме да допускаме това да се случва, отново и отново. Докога?

И кво да направя аз бе Минке? Кажи ми кво да направя аз? Това ли ми е работата аз да оправям всички лайна, които могат да съществуват. На тия лоени торби в администрацията за какво се плаща с данъците ни и със заеми теглени от наше име без да сме попитани? Айде бегай да се татуираш и да си слагаш джуки. И да не забравиш пак да гласуваш за Славчу наесен.

(Не)уважаеми господине/госпожо, да, това ти е работата, да изискваш от институциите да си вършат работата. Нещо, което аз правя. Ежедневно, ежечасно, ежеминутно да подаваш сигнали за нередности, да не ги оставяш на мира, докато не реагират, да не даваш подкупи на полицаите, когато те спрат, а чинно да отидеш и да си платиш глобата, ако си виновен. Да протестираш, да изискваш, да търсиш отчетност за данъците, които плащаш, да имаш активна позиция, а не да мишкуваш и да обиждаш грозно и неграмотно в нета. А това как аз гласувам, си е лично моя работа и свободно право на избор дали и за кого.

И защо този боклук е на свобода и толкова години си прави каквото си иска. Пак трябва да се отвори Белене. И такива като него да си чакат съдебния процес там или в затвор. И искат да кажат, че до сега не са намерили причина да го окошарят?

Ако някой го засече направо на место да го остави! Смъртна присъда за такива "Възпитани и отговорни"! Скапан нечовешки материал!

ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ ТОЯ БЕШЕ ПО НИСЪК ОТ ТРЕВАТА , ПОЛИЦЕЙСКА ЛАМПА ВЗЕМА ДА СЛАГА СЛЕД , КАТО РАШКОВ ВЛЕЗНА ВЪВ ВЛАСТТА!

Дядо му е бил от комунистическата номенклатура, аверче на Дамаджаната, та отта ми самочувствието на татуираното говедо.

Или няма борческа фирма за охрана... Ама говорите тъпотии...Вие, от младежкото герб...то пък сте и едни младежи...на по 30 години...

Знае колко Жоро шопи има!

В Щатите като обявят някой за общодържавно издирване, се чуди къде да се скрие, а у нас момчето шофира без книжка с жип, със 150 км/ч пред полицейското управление. Айде закривайте я вече тази кочина! Какво се промени от убийството на Милен Цветков? Отново пиян, дрогиран шофьор, лети със 150 по централен булевард, на червено, отново бяга от местопрестъплението, и отново има десетки нарушения на пътя. Само жертвите вече са две!

Не се чуди, а хваща към Мексико.

издирван и по друго дело ама си ддитка с жипка а и трепе ората. баси кочината еuroреиска аве направо EUROкочина на оКраината на еуропата ве.. ббаахаха

Криминалистиката е наука с предмет разследване на престъпления. Криминалистите са хора, които разследват престъпления. Съдейки по текста това лице се е занимавало с множество разследвания на престъпления - - -има "множество криминалистични прояви". Това не отговаря на обявената официална информация, която е за множество криминални прояви. Следователно текста В тази част е абсолютна глупост и е необходима адекватен преглед от редактор и корекция на текста.

Същата работа като с Милен Цветков....Ще съдят убиеца няколко години ще му дадът 5 години и след 2 ще го пуснат за добро поведение...

...

Няма проблем, още една условна присъда ще му се даде след 3-4 години дела! Майка му щяла да каже че е било добро детето и му се размина отново!

Поздравявал всички в панелката!

...

Познавате ли катаджия, полицай без климатик, автомобил, и жената добре облечена? Аз,не....

Един ден си купуваше каквото там продаваме и това, което си хареса излезе 300лв. над бюджета, който имаше. Викаме му да намаляваме от нещо ... А той най- сериозно и непринудено, без притеснение: "А не! Няма проблем, довечера съм на смяна." А ние само се споглдахме гръмнати.. Най- жалкото е, че това не е виц, а реална слчка и то от преди 12 години...Само мога да гадая колко изкарват сега на смяна....

"11 юни, пътни полицаи го спират за проверка. Семерджиев шофира неадекватно, а тестът показал, че е употребил два вита амфетамини. " В нормална държава още тогава тази чалгарска утрепка директно отива в затвора за 5-10 години без право на обжалване! Трябва спешна промяна на герберастките и депесарски закони, които закрилят такива наркомански боклуци!

Сега е Дамаджан на власт. Защо не са го арестували?

Това дето направиха Герберастите за 12 години искаш Рашков да направи за една така ли?

Друг - не лош вариант - е да му бъдат ампутирани ръцете и краката и трупчето му да бъде поставено в някоя свинеферма - в кочината между прасетата. Ще бъде интересно какво ще се случи. Предполагам ще остави траен отпечатък върху психиката му.

Лошото е ,че същите тези хрантутници ,които позволяват да няма реципрочна санкция за извършените над 50 нарушения продължаваме да ги храним и след пенсиониране и то достатъчно обилно!По мързелив служител от този без работа няма.Видно нямат работа и клинчат от отговорностите си,а ние ги хрантутим.

Фронтовата линия не бе ли край Харков? Кат и кмета на района са изненадани и за първи път чуват, че имало проблем

БОКЛУК ДОЛЕН! Лошата новина е, че в България е пълно с подобна измет и се множат гадните уроди.

И ето така, ходиш си по тротоара и след секунди вече те няма, защото някакъв криминогенен австралопитек се прави на мъж с мощното си возило и очевидно е над закона. Светла памет на двете невинни момичета и съболезнования на почернените семейства. Искам да го видя зад решетките до живот, както и наказания за тези, които са го оставили да дерибейства на воля. Дано!

... и да се накзава с 15 години твърдо- без приспадане за добро поведение и уж работене ... И всякакви там олигофрени психолози да ме цунат по бузките преди да почнат да ми обясняват, как това не било цивилизовано и вредно за психиката на затворниците... Та те вече са с увредена психика бе, олита!

На шофьор без книжка колата да се конфискува незабавно, независимо дали е негова, чужда или служебна. Както и на такива, които карат пияни, дрогирани или са с висящи дела.

Спират го на 11 юни, а не го арестуват, че е издирван по друго дело?!?! Българиооооо!

...

Колкото повече информация излиза за този боклук толкова повече ставя ясно каква кочина е държавата.

Ша му откъсна ръцете .... И ша го сложа пред Кат ,да го бият с камъни Ама и тия Кат

След като го намеря, родителите на загиналите трябва да го разстрелят без право на помилване. Дори аз предлагам да бъде завързан в центъра пред Църквата Света Неделя, така че Господ Бог да е свидетел, докато го замеряме с камъни и умре като куче пред погледа на минаващите. Трябва да бъде разрешено пикаенето и плюенето върху него докато е завързан, само трябва да се внимава да не се хвърлят камъни по невинните граждани които пикаят върху него. Изчаква се уринирането да приключи след което се продължава.

Жоро Шопа е на около 60 , просто съвпадение на имената. Убиеца е бивш ритнитопковец с много интересни занимания- черно тото, наркотици, дори няма да се споменават транспортните нарушения

сам

на всички ни е ясно, че този УРОД, ПИТЕКАНТРОП или грешка на природата няма да получи наказание, така че бащите на двете загинали момичета, да почиват в мир 2те млади души !, да вземат да се организират и след като бъде намерен урод-а да го накажат, както и с каквото преценят!!

Къде са скапаните прокуратура и правосъдие, след като този изрод е с толкова престъпления на свобода !!!

Случаят е същият като на Милен Цветков! На булевард Черни връх отново, до метростанция, но малко по-надолу! Къде е полицията?! И защо висят само в конкретни райони, а в други, като този, който очевидно е рисков и хората съобщават за чести гонки липсват?!

Според мен на всички трасета ускорители на елементарни частици е време да сложат легнали полицаи.

Ужасна трагедия за невинните жертви! Апропо, големите градове са пълни с такива боклуци - млади, остригани, с неинтелигентно излъчване, татуирани, арогантни, със скъпи черни коли.

Хайде да видим дали ще си свършат работата раздледващите органи и дали ще има наказания по веригата. Това трябва да се види от хората, на коя страна е полицията.

Или тези, които пишат законите са МЕГА тъпи, или тези, които ги прилага са МЕГА прости... Имам лошото чувство, че и двете страни са МЕГА...

Заплати да вдигаме, а? Айде не. Казвам да ги понижим на полиция, съд и прокуратура

ОСТАВКИ, ОСТАВКИ- МВР, Прокуратура, министри, столична община ! Къде е държавата???

Какво значи "има данни, че..."?Като има данни защо не е осъждан?Или има данни от типа"една жена каза?

Не случайно полицаите или общуват само със себеподобни или с никой извън полицейските кръгове. Тези хора най- доброто и законно, което правят са интриги, клюки и законни разпределяне на схеми за бизнес и субсидии. Между другото ако нямаше полиция, но И нормалните хора имаха оръжие, точно за една година , макар и с пълен безпорядък всичко щеше после да е мирно и справедливо. Отдавна всеки свързан с полицията е само службогонец, интригант или мижитурка принуден заради битовата си подсигуреност да търпи очевадни идиоти и престъпления. Израелските ментори в полицията прекрасно виждат всичко, но умишлено говорят само за някаква си професионална подготовка и умения. А целенасочено, моралът и добл стта са пренебрегвани.

Кой го пусна ?? Редовните Кат- жий са го пуснали ?? Имат имена и протокол Да се разследват Веднага . Как така след положителен тест е пуснат бре??? Тия са виновни ,колкот и той

Мислех че само аз си задавам тези въпроси! РАЗСЛЕДВАБЕ ДО ДУПКА НА ВСИЧКИ

Имаше много такива случи през годините. Един беше с 16 висящи дела и без книжка караше и уби хора и така нататък. Нищо ново, сменят се министри, а организираната полицейска безхаберност никой не пипа. В София почти не могат да се видят полицейски коли или униформени, къде са? Освен в метрото, там има.

Да няма съвпадение на имена, че това Георги Семерджиев се пада и за някакъв по-възрастен свързан с Брендо, наркотици, крадене на коли, отвличания ранявания при стрелба и така нататък? Тоест едни под името да мислят за един, а да е друг. Един Георги Семерджиев да няма нищо общо с друг Георги Семерджиев.

Първо трябва да въведем средновековно мъчение за такива биологични отпадъци! И второ съд за всеки чиновник, който не си е свършил и продължава да не си върши работата, като не прибира боклуците по пътищата в затвора!

То и със Стависки бе така. Спрели го и установили, че е пил, но го пуснали да продължи и катастрофата.