17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали сме си тъпи, 4 пъти на избори, ама Не, никой не се сети за преброяване 3 в 1, аз съм тъп, чак сега се сетих, но нали трябва едни пари да се гепят...

Абсолютно не сериозно. Върви някой по тротоара ти брои имотите или теб самия. Това е абсолютна отживелица и инициаторите трябва да бъдат осъдени за прхосване на държавни средства.

“Преброяване на дивите зайци”, българска тъпотия, харчат се кървави пари на вятъра във времето на компютрите, където всичко е от ясно по ясно. Защо са толкова тъпи хората, които ни управляват, ами защото тъпаци ги избират.

Брой се добитък, унизително е хора да бъдат броени, а държавата има всички необходими статистически данни в ЕСГРАОН, за живи и починали и за сграден фонд, но това се прави само за да се събират глоби. Второ, около 2 милиона българи са по света, как ще бъдат преброени? Тъпо, българско недомислие с комерциална цел

Да но в тия сведения не влизат кой колко хладилника,телевизора и коли има а те това ги интересува най-вече

1 се брои населението на България а не българите в цял свят. 2. В почти цяла Европа тази година се брои населението. 3. Дори и да имат данни някой институции много хора по лична карта се водят тук а всъщност живеят в чужбина. Преброяването го има на всеки 10 години

Като един контрольор в процеса по преброяване, съм длъжен да ви светна, че този, дето е писал статията, си няма никаква, ама никаква представа какво точно се случва в действителност.

Как разбрахте че са се преброили 82% след като не знаете действителната тотална бройка?

Аз не съм се пребрипил, но НЕ съм отказал категорично да се преброя.... Какво става?

Уважаеми,Преброители, Над 2 000 000 бьлгари живеят зад граница. Това са около 30 % от общия очакван резултат. За тях помислихте ли преди да хвьрлите на вятьра ХХХ милиона от и без това скромният бюбджет на родината ни?

Фара за това

Все си мисля, че в 21-ви век НСИ може и ТРЯБВА да преброи ВСИЧКИ българи, независимо къде живеят по света. Много хора не можаха да се преброят, защото просто не са в Бълггария и ако нямат VPN през български IP адрес, нямаше как да се преброят електронно. Пълна глупост и некадърност от страна на държавата! Познавам доста българи, които не са се преброили точно по тази причина и по този начин не са си преброили и имотите. А те не са малко... Честно казано, недоумявам за какво може да служи това половинчато преброяване с неопределени резултати?! Човек можеше да се е оказал в чужбина просто поради командировка или екскурзия и няма как да бъде преброен.

От самото начало заявиха, че българите живеещи в чужбина няма да се броят в България. Били броени в чужбина, ама как и кога България ще изиска и получи данните не е ясно.

Аз пък имам по сериозен въпрос. Какво научиха НСИ от това преброяване, което не знаеха? Кой плати милиони за това проучване и кого обслужва то? По паспорти знаят хората и по смъртни актове и др. извадки знаят кои са в България. По служба вписвания знаят кой какво притежава като недвижимост и движимост.От циганите нищо не научиха... Останаха въпроси!

Да благодарим на НСИ, че в условията на пандемия разнасяха заразата от врата на врата!

Роднина, която работеше в Статистиката сподели, че на предното преброяване държавата е надписала 500 хиляди души в повече. Явно има няква далавера. Сега ако пак надпишат 500 хил, а в същото време не се преброят 500 хил ще получим реалния резултат.

Как мога да подам сигнал срещу живущо семействи който СЪ ЗНАТЕЛНО не са се пребройли ?

Ако съм аз на тяхно място с радост бих Ви счупил и двата крака.

Сандо

Кво може да очакваш от една жена, нещо хубаво, свястно ли. Тя така ги е закодирала майката Природа, да са с мозък, колкото на едно пиле.

Мъчно ми е за теб. Много са те ритали и пренебрегвали явно, че си толкова злобен и комплексиран.

А ма колежке, вмести да се тъпчеш с цигани се научи малко на правопис.

А виртуален gang bang после, а??? режа ти главата на Фотошоп и я лепя на всякакви извратени порнокартинки, и после всичко в социалните мрежи, nice ,a!!!

Моме, толкова си тъпа, че не правиш разлика между отказ от преброяване и избягване преброяването. Злобата ти е голяма и в комбина с простотията наистина някой ще ти строши краката.

Като хванеш микрофона

А как стои "въпросА" с грамотността на редактора?...

Ха ха ха! Пак му блокирайте заради коментара