НС одобри актуализирания бюджет, прие и компенсации за бизнеса заради цените на тока

Разходите, гласувани от парламента, са 21 171 354 700 лв, при първоначално заложени 20 411 354 700 лв.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИР БГ ... .... ДИШАТЕ ПРАХА НА ДРУГИТЕ БГ МЕДИИ

Ако това ще им доведе малко вот ще удобрят всичко... Тя мърша умнокрасива трябва да бъде изметена, изтрита , унищожена и забравена за винаги... КИРО КОПЕЛЕ накрая ще те търсим по улиците за да ти отрежем главата боклук....

Помпенето на инфлация и комунизъм винаги води до по-голяма инфлация и повече комунизъм.

ще сте БезДетни - за деца се искта пари, а Парите ви други ги използват, а вие Марш - на Тръстиката в Плантация България!

Компенсации, за никой! Ако не може да устискаш по каналния ред и в канала. Не ни стига една група която цоца "социалната" система а сега за всички пускат "цоцане", без да мислят кой ще го плаща

Свещените МИ 1 и 3 кога ще плащат? Или щото са американски няма да ги пипаме? Докога ще се доят само МИ 2 и АЕЦ-а?

те залъгват с обещания и надежди, на сутринта ти подхвърлят някоя троха да се радваш, а по обед вече са си я взели обратно под една или друга форма. Така на следващата вечер вече пак си с празни и чисти джобове без бактерии от пипаните пари.... Така де, хигиената преди всичко! Като част от обгрижването. Вижте им само новите гуши на посланиците и депутатите, за да разберете /евентуално/ гаолямото поредно преебаване.

Не устояха на шантажа на вв...

10 000 000 000 пари Назаем - дупе да ви е яко дакато ги връщате с Лихвите!

223 ма идиоти, да си ходят на село всичките заедно с боко и харвардския боклук

Ало, до тъпаците в парламента. Заемите трябва да се връщат и то с лихвите. От кой?

Те разчитат на инфлацията . Хич не ги е грижа за хората . Те са се оправили , за другите потоп . А , популизмът им само вреди.

за всички ще има пари на корем! Простите младежи дето сега пият по градинките ще плащат като разпрани цял живот! Яжте пийте Кирето черпи!

Станаха за резил като тиражираха през Ройтерс идеята за ограничаване на търговията с Руски петрол. G7 is in no position to dictate nations’ oil trade with Russia https://www.globaltimes.cn/page/202206/1269365.shtml GT е официалната информационна платформа на правителството на Китай. Китай ги нарита на майка им в отвърстието, като категорично им заяви, че няма начин Г7 да прекъсне и наруши двустранните икономически отношения между Китай и Русия. Отделно няколко пъти подчертават, че политиката на САЩ води Европа към катастрофални последствия, Индия се правят на ударени, защото купуват от Русия евтино, обработва и продават скъпо на Европа. Така, че цената от 10 лева е вероятно оптимистична. В такава ситуация, родните продажни профани, Радев и уж премиера в оставка Канадско Фашизоидче успешно дават коз в ръката на Русия да прекъсне всякакви икономически отношения с България. Планираната схема за забогатяване от кръга на Прокопиев, Черепа, Радев и компания ще се провали тотално, поради факта, че САЩ няма капацитета да задоволи собственият си пазар, камо ли пък чужд. Олигофрените в коментарите и масовизираната по команда русофобия говорят ясно, че електрата у нас се е оставил по течението и даже не желае да се замисли какви ще са икономическите последствия при цена над 5 евро за литър.

С влизане в сила на измененията в Закона за държавния бюджет се погасяват задълженията на бенефициентите - общини и бюджетни организации, за възстановяване на недължимо платени, надплатени, неправомерно получени или неправомерно усвоени от тях суми по договорите за безвъзмездна финансова помощ, финансирани със средства по оперативните програми за програмния период 2007 - 2013 г. Управляващите органи на оперативните програми служебно отписват вземанията си за тези суми, решиха още депутатите. Т.е. закриваме неплатените и/или незаконни разходи на правителствата Станишев и Борисов 1 по еврофондовете.

Кире тъпото ни вкара у война, а парламента проспа момента!

много трол не спи. Има допълнително копейки :) халал да ви са заедно със злокачествен.....

Не си връщат кредитите, защото сами си печатат долари те. А на нас тежка инфлация и бедност.

Пенсионерите с 3400лв пенсия. Кои са толкова заслужили!

Хората в България ГЛАСУВАХА партия ""Продължаваме Промяната"" :: ПЪРВО да ЗАКРИЯТ турско- негърските фирми А1 и Виваком, които разболяват и убиват цяла БЪлгария с РАК и Левкемия.. ВТОРО, да ЗАКРИЯТ ""Агенцията за бежанци"" , с която араби и негри прехвърлят ислямисти , ЗАКОННО, за да ЗАВЗЕМАТ и поробят България !!! ТРЕТО, да ИЗГОНЯТ всякакви араби и китайци които КРАДАТ Бизнеса и Работата на нас, българите... Един Богат китаец, може да ОТКРАДНЕ Работата и Парите на 50-100 българи !!! ТОчно затова и след като на ДВА пъти българите ГЛАСУВАХА за Слави Трифонов, който втория път СПЕЧЕЛИ изборите, но ОТКАЗА да работи в Полза на хората в Българиа.. Затова и хората НЕ гласуваха за Слави Трифонов преди 6 месеца, а ГЛАСУВАХА за ""Продължаваме Промяната"" .

Работили са в среда с йонизиращи лъчения в АЕЦ Козлодуй.

Когато работиш,като мен 38г.на три смени,в радиационна среда,тогава ще разбереш.

В тези “оптимистични” бюджети в които бъка от нереалистично преизпълнение на приходите…дали ще е така до края на годината когато потреблението съвсем стагнира - или пак свеж милиард след милиард заем…