Коментари - Нинова поиска НС да излезе с обща позиция за ”Скрипал” | Днес.dir.bg

Нинова поиска НС да излезе с обща позиция за ”Скрипал”

ПГ на "БСП за България" предложи Народното събрание да излезе с обща позиция по случая "Скрипал".

Обратно в новината

Коментари - Нинова поиска НС да излезе с обща позиция за ”Скрипал” | Днес.dir.bg

Коментари

Защо червените тикви искат да ни вкарат във филм?? Защо? Дано да е само от простотия...

БРАВО ЗА ТОВА РЕШЕНИЕ , ДАНО БОЙКО ДА ОЦЕНИ ЖЕСТА

Няма как БСп и ГЕРБ да имат една и съща позиция по отношение на Русия. БСП винагои подкрепя Русия независимо дали е права или не. като беше казал вдъхновено един партиен поет от времето на милиционеро-социализЪма за Партията разбирай тогавашното БКП, по-късно прекръстило се на БСП): "И Ти си права когато съгрешиш дори" . Така, няма нищо чудно, след като БСП си получава заповедите от Москва, тя да счита че Русоия винатги е права. И да действа в полза на Русия, и във вреда на България. Нещо, което винаги е правила. И за съюза с Хитлер, и за конфликта с Хитлер, и за съюза с Тито, и против съюза с Тито, и за славославянето ан Сталин, и за осъждането ан Сталин. Абе много са идиотизмите на БСП_БКП направенои под диктовката на Москва. Някои от тези идиотизми са си престъпления спрамо България (справка позицията им за Македония). И най страшното е че теди дебили не са се извинили за декйствията си. Те, въпреки че се именуват социалисти, продължават да маршируват под съветски и руски знамена и да разнасят пшортрети на престъпници като Ленин и Сталин. Русия прекали. След агресията й в Грузия някой все още може и да е имал някакви илюзии, но след агресията й в Украйна вече никой няма НИКАКВИ илюзии. В ЕС осъдиха Русия. Заради наглостта й, заради лъжите й, заради връщането към времената на СССР. И Русия ще пострада. няма как да не се случи при общата международна изолация в която все повече изпада Путьо. И много ще ми е интересно когато Путьо се спомине какво ще правят в Русия. При такъв незаменим кадър....

Пропусна да споменеш че БКП освен че е създала БСП, е създала и ГЕРБ!

Поредната глупост от г-жа ЛЪЖА.....

росицо, ко каза?

Браво на Корнелия Нинова за всичко което прави през последната година- за разлика от останалите т-пи депутати и партии. А Вие които пишете и коментирате сте пълни де-ли. Все много знаете.Купени ли сте господа и дами коментиращи ?

Е при тоя гладомор дет настана в последните 30 години, какви да са, купени естествено.

Така се прави в Цивилизованите Държави ,излиза Парламента с Декларация ! Нали искате да сте Европейци Българи -балканци ! Нинова всичко правилно прави ,дори ББ започна да се съобразява с Народа ! Колко гласуваха против изгонване на Руснаци 86% погледнете диаграмата ! Разни платени Клакьори от разни чужди на България Посланици пишат глупости и създават ситуация на омраза ! Не е лошо ДАНС да провери тези лица на какви пари живеят ?

Че защитава НЕ РУСИЯ, а агресивната политика на Путин и шайката му? Такъв автогол си забива с това, но няма избор, трябва да си заработи рублите.

Алоооо, ако вземат да се представят доказателства за използване на нервопаралитичен газ, това е равно на нападане над суверенна държава и е директно обявяване на война! И понеже Великобритания е част от НАТО, всички членки на НАТО трябва да се изправят срещу Русия. По-полека с малоумни деклариции от лелки в менопауза20827!

И понеже Великобритания е част от НАТО, всички членки на НАТО трябва да се изправят срещу Русия.??? И НАТО КАТО ТИ КАЖЕ ДА СКАЧАШ В ДУНАВ, СКАЧАЙ НА СЕКУНДАТА, ЩОТО СИ ЧЛЕН НА НАТО. ДЕБИЛ!

Нападение срещу държава член на НАТО е равнозначно на нападение срещу всички държави членове на пакта, според договора. Ако и сега не го разбираш, пробвай да го прочетеш по-бавно...

понеже се правиш на УЛАВ ще ти припомня,че такава клауза имаше и при варшавския договор и по нея български войници бяха изпратени да потушават пражката пролет през 68г. но си мислите,че хората са малоумни и не помнят какво е било по времето на милиционерския цоциализъм

"обща позиция"? Нинова съвсем е изтрещяла.

ujabg

Абе, госпожа, кой ни пита нас та да излизаме с позиция. Щом не те питат по-добре си трай!

Не ни питат, направо ни диктуват задокеанските братя!

Така е по-правилно защото в парламента са представени всички.

Парламента да излезе с обща позиция, че БСП е вредна за България.

ГОЛЯМ ГЛУПАГ

Има,ама в свинефермата...

Поздрави и уважение към тази жена. Държи се добре, като държавник.

като държанка...

пържолки...

са без кости...

тази жена се държи като махленска кресла на селския пазар. толкава си може! никога нищо не е направила за никой, освен за себе си, та камо ли за България. държавник била, друг път...

а е квикла!

Гоним по еднакъв брой дипломати на Русия, САЩ и още толкоеа от страни на ЕС, Австралия, Япония, Китай.......

под вола теле,май?!

Отдавна не бях чул по хубав и смешен виц - ВИДНАТА Ни другарка Корнелия Нинова нарече себе си ДЪРЖАВНИК в парламента.

Съгласен съм, но преди това да се разкрие убиеца/убийците, и да се докаже авторството на престъплението! Наказание не се присъжда, въз основа на "вероятно"

Той, говорителят на американското посолство бившият милиционер така си говори по принцип. "ВЕРОЯТНИ УБИЙЦИ, ВЕРОЯТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ВЕРОЯТНА ОРГАНИЗИРАНА ГРУПА...." Дано в европейските служби не е така.....

Твърдения на лудата Змей, дал Господ. Доказателства ще дадеш ли вълк?!

Нинова как още не е поискала референдум за Скрипал?

разберат с тов.льотчик на лоста...

не им давай идеи! те и без това нямат никакви свестни идеи, освен да крещят като изоглавени, да претендират непрестанно за нещо си и да правят циркове.

Нинова, колкото и да се напъваш, решението по този случай не е от твоята и на партията ти компетенция. В момента заседава Съвета за сигурност, а там предатели и продажници не се допускат.

Нашия общ интерес е Русия да стане страна в която е възможно да купиш един тир с портокали от Турция, да го откараш в Москва и да го разпродадеш по магазини, сергии и ресторанти без да е нужно да имаш руска мутра за партньор и без страх, че ще те застреля конкуренцията. Примерът е с Турция, защото не е засегната от санкциите. И тъй като политиката на сегашния политически елит е в обратна посока не виждам никакви нормални доводи в това да подкрепяме Русия. Много добре разбирам ползите за руския елит да печели от свободния европейски пазар и да имат затворен само за него руски такъв, но не разбирам КАКВА Е НАШАТА ПОЛЗА ОТ ТОВА. Убедете ме, че не съм прав и , че съм длъжен да мисля за просперитета на богатите руснаци преди да мисля за просперитета на моите деца.

Хахахаха по-тъпо нещо отдавна не бях чел.Тръгваш с тира по Москва и крещиш-..Фйде на портокаоитееее,,. Веднага става ясно,че си голям специалист в международната търговия.....от 19 век

Всъщност ще крещя апельсины. Поне не бъркам в кофите, не се редя за социални помощи и не очаквам някой да ми дава наготово. НЕ съм го откраднал, рискувал съм като съм го платил предварително защо трябва да се срамувам?

За тия другите дето искат да ни вкарат във война, да заминават в Сирия и да се бият с руските су-та ! Никой не ви спира !

БОКЛУЦИ ОЩЕ ЛИ НЕ СА ЗАМИНАЛИ ЗА сибир ???

Всеки един,който работи срещу собствената си държава,независимо коя е тя,в полза на друга държава се нарича предател.Аз не знам държава,която обича предателите си.Дали е такъв Скрипал!?

Ама изобщо не е това въпроът. Въпросът е: КАКВИ СА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, че е Русия.

Абе тази толкова ли е проста!? Колкото повече шум се вдига около позицията ни по този случай, толкова повече внимание привличаме и толкова повече западняците ще забележат, че позицията ни е различна от тяхната. И ще започнат да ни притискат да изгоним и ние руски дипломат. С тези си действия госпожата без да подозира работи за изгонване на поне един руски дипломат. Ама то акъл трябва, не става само с ядене!

"западняците щели да забележат" ? Ти за идиоти ли ги смяташ, че да забелязват нещо за което се дига шум до небесата ??

Няма какво да се плашиш, че привличаш внимание, защото така или иначе в момента натиска върху България де изгони дипломати! Обратното, конструктивна инициатива за решаване на проблема ще бъде достойна позиция! Друг е въпросът, че западът бяга от честно разследване.

Конструктивната инициатива за решаване на проблема я поде Австрия, но дори на тях не им обръщат внимание, камо ли на нас!

Досега ни разправяха, че "Новичок" (всъщност няма такава субстанция, това е наименование на акция по дезинформация на запада, стартирана навремето от КГБ) е десетки пъти по-силен от VX, пък дъщерята на Скрипал взела, че се оправила. Излиза, че руският имунитет е по-силен от "най-страшния" нервнопаралитичен газ, създаван някога от човека! :)))) Циркът на Лондон продължава с пълна сила!!!! А това е чудесен повод да разкараме Хъбов от властта!

Пак не си слушал селската радиоточка,даже и по нея говори създателя на тази отрова руснак който вече живее в щатите но така е на село...явно си доил говедата през това време:)))))))))

Радев и Нинова са единствените, които проявяватдържавническо мислене в последно време. За разлика от националните предатели като Цветанов и Борисов. ФАКТ!

тотално!!!!

В случая е без значение кой го казва - Нинова, Борисов или друг! По нормите на правото трябва да се представят доказателства! След като толкова време такива няма, резонна е идеята, ние като председател на ЕС да иницираме посредничество за решаване на проблема!

...ха така !!!...за да няма вазможност за шикалкавене !!!

Някой би ли казал какво мислят по темата" Скрипал" в Швейцария например?

ИНТЕРЕСНО, СЛЕД КАТО НИЕ С НИНОВА СМЕ ТОЛКОВА РАЗЛИЧНИ ЛИЧНОСТИ, ЗАЩО МИСЛИМ НАПЪЛНО ЕДНАКВО. КАКВО НИ ОБЕДИНЯВА В СЛУЧАЯ. ТОВА Е, ЧЕ НЕ ИСКАМЕ НАТИСК И НЯКАКВИ АБСТРАКТИ ВНУШЕНИЯ ЗА СОЛИДАРНОСТ. НИЕ ПРОСТО ИСКАМЕ ФАКТИ И ИСТИНИ.А ТОЧНО ТЕ ЛИПСВАТ.

изпълнявате-понимаеш?

БСПто е за България а Парите са за БСП ;-)

о неразумний юроде паради юо се срамиш да се наречеш българин кой те излъга че си европеец кой те излъга и че си гражданин на света интернет технологията ти ще си останеш локален защото не си подготвен за друго и да станеш глобален най много да станеш глобален просек

съжалявам дами и господа но реалността е кофти:) време е да я осъзнаете

глобални са само мъдете ми:)

за родените в робство си прав,че няма как да разберат глобализацията......те си живуркат още в другото измерени но пък и отиват в едно "безсмъртно" измерение и така страната ни ще изхвърли този баласт от гърба си

То, според другарските рубладжии, няма доказателства и за руски войски в Украйна..Зелени човечета- да, но войници- не. Тези профани ли ще искат доказателства ?

Руски войски в Украйна няма! Може да има, но в Крим и Домбас, които са руски още от времето, когато Петър Първи е опукал турците.

Аман от тоя Скрипал бре,аман!!! какво ни пука за този,се едно в България няма хиляди престъпления ,десетки убийства,ами само с тоя Скрипал ни занимават???!!??? Защо не гледат нашите проблеми,ами Скрипал,та Скрипал...

А Цветанов е срам и позор за НС на РБългария !

Цвинокио, Вън от Народното Събрание и оставка.

Трябва да изхвърлим всички цървули от вашето поколение за да тръгнат нещата

Подкрепям и искрено се надявам на разум ...не за първи път се предизвиква ескалация на база на вероятности и лъжи и не искам да сме солидарни по принцип ...Ако държим на правото ,трябват доказателства ,всичко друго е лъжа ...

от помощното училище във Вършец известен с многото апартаменти и с блестящия си синтаксис съвсем е изперкал. Няколкото последователни краварски закуски във Фашингтон безвъзвратно са заличили всички гънки на мозъка му, ако изобщо има такъв. Крайно време е санитарите да се намесят и да му наденат ризата с дългите ръкави!

изтрещя напълно.

ако светът върви към сблъсък нашата задача е да го предотвратим

Яхнала метлата на баба Яга с попътен вятър крещи това, което повечето българи мислят. Европейската солидарност остава някак си малко в страни от полизрението, но нали България е центъра на света!

некой да е чувал за доктрината Монро

Краднелке, когато спечелиш избори , тогава ще имаш "думата", сега си натискай насрания гъз, защото твоята партия е терористична и ние знаем каква позиция имаш и мечтаеш да наградиш убийците, нали ма ..?

Пълни глупости. Като ви гледам коисте в НС, няма симсъл отобщи декларации,защото едва ли ще изразите мнението на мнозиството бг. Лъсва и как сте попаднали там при важни теми заобществото.

тя има известно право, още вчера си го мислех това, но въпроса е как ще гласува дпс, може да се окаже автогол такова предложение

Коментари - Нинова поиска НС да излезе с обща позиция за ”Скрипал” | Днес.dir.bg

Нинова поиска НС да излезе с обща позиция за ”Скрипал”

ПГ на "БСП за България" предложи Народното събрание да излезе с обща позиция по случая "Скрипал".

Обратно в новината

Коментари - Нинова поиска НС да излезе с обща позиция за ”Скрипал” | Днес.dir.bg

Коментари

Защо червените тикви искат да ни вкарат във филм?? Защо? Дано да е само от простотия...

БРАВО ЗА ТОВА РЕШЕНИЕ , ДАНО БОЙКО ДА ОЦЕНИ ЖЕСТА

Няма как БСп и ГЕРБ да имат една и съща позиция по отношение на Русия. БСП винагои подкрепя Русия независимо дали е права или не. като беше казал вдъхновено един партиен поет от времето на милиционеро-социализЪма за Партията разбирай тогавашното БКП, по-късно прекръстило се на БСП): "И Ти си права когато съгрешиш дори" . Така, няма нищо чудно, след като БСП си получава заповедите от Москва, тя да счита че Русоия винатги е права. И да действа в полза на Русия, и във вреда на България. Нещо, което винаги е правила. И за съюза с Хитлер, и за конфликта с Хитлер, и за съюза с Тито, и против съюза с Тито, и за славославянето ан Сталин, и за осъждането ан Сталин. Абе много са идиотизмите на БСП_БКП направенои под диктовката на Москва. Някои от тези идиотизми са си престъпления спрамо България (справка позицията им за Македония). И най страшното е че теди дебили не са се извинили за декйствията си. Те, въпреки че се именуват социалисти, продължават да маршируват под съветски и руски знамена и да разнасят пшортрети на престъпници като Ленин и Сталин. Русия прекали. След агресията й в Грузия някой все още може и да е имал някакви илюзии, но след агресията й в Украйна вече никой няма НИКАКВИ илюзии. В ЕС осъдиха Русия. Заради наглостта й, заради лъжите й, заради връщането към времената на СССР. И Русия ще пострада. няма как да не се случи при общата международна изолация в която все повече изпада Путьо. И много ще ми е интересно когато Путьо се спомине какво ще правят в Русия. При такъв незаменим кадър....

Пропусна да споменеш че БКП освен че е създала БСП, е създала и ГЕРБ!

Поредната глупост от г-жа ЛЪЖА.....

росицо, ко каза?

Браво на Корнелия Нинова за всичко което прави през последната година- за разлика от останалите т-пи депутати и партии. А Вие които пишете и коментирате сте пълни де-ли. Все много знаете.Купени ли сте господа и дами коментиращи ?

Е при тоя гладомор дет настана в последните 30 години, какви да са, купени естествено.

Така се прави в Цивилизованите Държави ,излиза Парламента с Декларация ! Нали искате да сте Европейци Българи -балканци ! Нинова всичко правилно прави ,дори ББ започна да се съобразява с Народа ! Колко гласуваха против изгонване на Руснаци 86% погледнете диаграмата ! Разни платени Клакьори от разни чужди на България Посланици пишат глупости и създават ситуация на омраза ! Не е лошо ДАНС да провери тези лица на какви пари живеят ?

Че защитава НЕ РУСИЯ, а агресивната политика на Путин и шайката му? Такъв автогол си забива с това, но няма избор, трябва да си заработи рублите.

Алоооо, ако вземат да се представят доказателства за използване на нервопаралитичен газ, това е равно на нападане над суверенна държава и е директно обявяване на война! И понеже Великобритания е част от НАТО, всички членки на НАТО трябва да се изправят срещу Русия. По-полека с малоумни деклариции от лелки в менопауза20827!

И понеже Великобритания е част от НАТО, всички членки на НАТО трябва да се изправят срещу Русия.??? И НАТО КАТО ТИ КАЖЕ ДА СКАЧАШ В ДУНАВ, СКАЧАЙ НА СЕКУНДАТА, ЩОТО СИ ЧЛЕН НА НАТО. ДЕБИЛ!

Нападение срещу държава член на НАТО е равнозначно на нападение срещу всички държави членове на пакта, според договора. Ако и сега не го разбираш, пробвай да го прочетеш по-бавно...

понеже се правиш на УЛАВ ще ти припомня,че такава клауза имаше и при варшавския договор и по нея български войници бяха изпратени да потушават пражката пролет през 68г. но си мислите,че хората са малоумни и не помнят какво е било по времето на милиционерския цоциализъм

"обща позиция"? Нинова съвсем е изтрещяла.

ujabg

Абе, госпожа, кой ни пита нас та да излизаме с позиция. Щом не те питат по-добре си трай!

Не ни питат, направо ни диктуват задокеанските братя!

Така е по-правилно защото в парламента са представени всички.

Парламента да излезе с обща позиция, че БСП е вредна за България.

ГОЛЯМ ГЛУПАГ

Има,ама в свинефермата...

Поздрави и уважение към тази жена. Държи се добре, като държавник.

като държанка...

пържолки...

са без кости...

тази жена се държи като махленска кресла на селския пазар. толкава си може! никога нищо не е направила за никой, освен за себе си, та камо ли за България. държавник била, друг път...

а е квикла!

Гоним по еднакъв брой дипломати на Русия, САЩ и още толкоеа от страни на ЕС, Австралия, Япония, Китай.......

под вола теле,май?!

Отдавна не бях чул по хубав и смешен виц - ВИДНАТА Ни другарка Корнелия Нинова нарече себе си ДЪРЖАВНИК в парламента.

Съгласен съм, но преди това да се разкрие убиеца/убийците, и да се докаже авторството на престъплението! Наказание не се присъжда, въз основа на "вероятно"

Той, говорителят на американското посолство бившият милиционер така си говори по принцип. "ВЕРОЯТНИ УБИЙЦИ, ВЕРОЯТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ВЕРОЯТНА ОРГАНИЗИРАНА ГРУПА...." Дано в европейските служби не е така.....

Твърдения на лудата Змей, дал Господ. Доказателства ще дадеш ли вълк?!

Нинова как още не е поискала референдум за Скрипал?

разберат с тов.льотчик на лоста...

не им давай идеи! те и без това нямат никакви свестни идеи, освен да крещят като изоглавени, да претендират непрестанно за нещо си и да правят циркове.

Нинова, колкото и да се напъваш, решението по този случай не е от твоята и на партията ти компетенция. В момента заседава Съвета за сигурност, а там предатели и продажници не се допускат.

Нашия общ интерес е Русия да стане страна в която е възможно да купиш един тир с портокали от Турция, да го откараш в Москва и да го разпродадеш по магазини, сергии и ресторанти без да е нужно да имаш руска мутра за партньор и без страх, че ще те застреля конкуренцията. Примерът е с Турция, защото не е засегната от санкциите. И тъй като политиката на сегашния политически елит е в обратна посока не виждам никакви нормални доводи в това да подкрепяме Русия. Много добре разбирам ползите за руския елит да печели от свободния европейски пазар и да имат затворен само за него руски такъв, но не разбирам КАКВА Е НАШАТА ПОЛЗА ОТ ТОВА. Убедете ме, че не съм прав и , че съм длъжен да мисля за просперитета на богатите руснаци преди да мисля за просперитета на моите деца.

Хахахаха по-тъпо нещо отдавна не бях чел.Тръгваш с тира по Москва и крещиш-..Фйде на портокаоитееее,,. Веднага става ясно,че си голям специалист в международната търговия.....от 19 век

Всъщност ще крещя апельсины. Поне не бъркам в кофите, не се редя за социални помощи и не очаквам някой да ми дава наготово. НЕ съм го откраднал, рискувал съм като съм го платил предварително защо трябва да се срамувам?

За тия другите дето искат да ни вкарат във война, да заминават в Сирия и да се бият с руските су-та ! Никой не ви спира !

БОКЛУЦИ ОЩЕ ЛИ НЕ СА ЗАМИНАЛИ ЗА сибир ???

Всеки един,който работи срещу собствената си държава,независимо коя е тя,в полза на друга държава се нарича предател.Аз не знам държава,която обича предателите си.Дали е такъв Скрипал!?

Ама изобщо не е това въпроът. Въпросът е: КАКВИ СА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, че е Русия.

Абе тази толкова ли е проста!? Колкото повече шум се вдига около позицията ни по този случай, толкова повече внимание привличаме и толкова повече западняците ще забележат, че позицията ни е различна от тяхната. И ще започнат да ни притискат да изгоним и ние руски дипломат. С тези си действия госпожата без да подозира работи за изгонване на поне един руски дипломат. Ама то акъл трябва, не става само с ядене!

"западняците щели да забележат" ? Ти за идиоти ли ги смяташ, че да забелязват нещо за което се дига шум до небесата ??

Няма какво да се плашиш, че привличаш внимание, защото така или иначе в момента натиска върху България де изгони дипломати! Обратното, конструктивна инициатива за решаване на проблема ще бъде достойна позиция! Друг е въпросът, че западът бяга от честно разследване.

Конструктивната инициатива за решаване на проблема я поде Австрия, но дори на тях не им обръщат внимание, камо ли на нас!

Досега ни разправяха, че "Новичок" (всъщност няма такава субстанция, това е наименование на акция по дезинформация на запада, стартирана навремето от КГБ) е десетки пъти по-силен от VX, пък дъщерята на Скрипал взела, че се оправила. Излиза, че руският имунитет е по-силен от "най-страшния" нервнопаралитичен газ, създаван някога от човека! :)))) Циркът на Лондон продължава с пълна сила!!!! А това е чудесен повод да разкараме Хъбов от властта!

Пак не си слушал селската радиоточка,даже и по нея говори създателя на тази отрова руснак който вече живее в щатите но така е на село...явно си доил говедата през това време:)))))))))

Радев и Нинова са единствените, които проявяватдържавническо мислене в последно време. За разлика от националните предатели като Цветанов и Борисов. ФАКТ!

тотално!!!!

В случая е без значение кой го казва - Нинова, Борисов или друг! По нормите на правото трябва да се представят доказателства! След като толкова време такива няма, резонна е идеята, ние като председател на ЕС да иницираме посредничество за решаване на проблема!

...ха така !!!...за да няма вазможност за шикалкавене !!!

Някой би ли казал какво мислят по темата" Скрипал" в Швейцария например?

ИНТЕРЕСНО, СЛЕД КАТО НИЕ С НИНОВА СМЕ ТОЛКОВА РАЗЛИЧНИ ЛИЧНОСТИ, ЗАЩО МИСЛИМ НАПЪЛНО ЕДНАКВО. КАКВО НИ ОБЕДИНЯВА В СЛУЧАЯ. ТОВА Е, ЧЕ НЕ ИСКАМЕ НАТИСК И НЯКАКВИ АБСТРАКТИ ВНУШЕНИЯ ЗА СОЛИДАРНОСТ. НИЕ ПРОСТО ИСКАМЕ ФАКТИ И ИСТИНИ.А ТОЧНО ТЕ ЛИПСВАТ.

изпълнявате-понимаеш?

БСПто е за България а Парите са за БСП ;-)

о неразумний юроде паради юо се срамиш да се наречеш българин кой те излъга че си европеец кой те излъга и че си гражданин на света интернет технологията ти ще си останеш локален защото не си подготвен за друго и да станеш глобален най много да станеш глобален просек

съжалявам дами и господа но реалността е кофти:) време е да я осъзнаете

глобални са само мъдете ми:)

за родените в робство си прав,че няма как да разберат глобализацията......те си живуркат още в другото измерени но пък и отиват в едно "безсмъртно" измерение и така страната ни ще изхвърли този баласт от гърба си

То, според другарските рубладжии, няма доказателства и за руски войски в Украйна..Зелени човечета- да, но войници- не. Тези профани ли ще искат доказателства ?

Руски войски в Украйна няма! Може да има, но в Крим и Домбас, които са руски още от времето, когато Петър Първи е опукал турците.

Аман от тоя Скрипал бре,аман!!! какво ни пука за този,се едно в България няма хиляди престъпления ,десетки убийства,ами само с тоя Скрипал ни занимават???!!??? Защо не гледат нашите проблеми,ами Скрипал,та Скрипал...

А Цветанов е срам и позор за НС на РБългария !

Цвинокио, Вън от Народното Събрание и оставка.

Трябва да изхвърлим всички цървули от вашето поколение за да тръгнат нещата

Подкрепям и искрено се надявам на разум ...не за първи път се предизвиква ескалация на база на вероятности и лъжи и не искам да сме солидарни по принцип ...Ако държим на правото ,трябват доказателства ,всичко друго е лъжа ...

от помощното училище във Вършец известен с многото апартаменти и с блестящия си синтаксис съвсем е изперкал. Няколкото последователни краварски закуски във Фашингтон безвъзвратно са заличили всички гънки на мозъка му, ако изобщо има такъв. Крайно време е санитарите да се намесят и да му наденат ризата с дългите ръкави!

изтрещя напълно.

ако светът върви към сблъсък нашата задача е да го предотвратим

Яхнала метлата на баба Яга с попътен вятър крещи това, което повечето българи мислят. Европейската солидарност остава някак си малко в страни от полизрението, но нали България е центъра на света!

некой да е чувал за доктрината Монро

Краднелке, когато спечелиш избори , тогава ще имаш "думата", сега си натискай насрания гъз, защото твоята партия е терористична и ние знаем каква позиция имаш и мечтаеш да наградиш убийците, нали ма ..?

Пълни глупости. Като ви гледам коисте в НС, няма симсъл отобщи декларации,защото едва ли ще изразите мнението на мнозиството бг. Лъсва и как сте попаднали там при важни теми заобществото.

тя има известно право, още вчера си го мислех това, но въпроса е как ще гласува дпс, може да се окаже автогол такова предложение