Кървава атака на гара край Мюнхен с викове ”Аллах акбар”

Мъж е нападнал с нож тази сутрин пътници на гарата в град Графинг край Мюнхен. 4-ма са били ранени, като един от тях е починал. Нападателят е психично болен.

Обратно в новината

Коментари - Кървава атака на гара край Мюнхен с викове ”Аллах акбар” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щом търпят баба Меркел,ще си патят още повече.....

Знаем колко умело немското правителство прикрива информация за мигрантите,турците и ислямистите.Справка:Кьолн.

нека им ядат солената попара,нали ги обожават?Канят ги и им плащат като ни изнудват и нас......хак им е

Ей че германци се навъдиха напоследък.

Като гледам как вървят нещата, като нищо това може да се случи в България и лека полека да стане ежедневие.Ще се случва до тогава ,докато всички не започнат да викат "Алах акбар" и жените не тръгнат облечени като нинджи.Всичко това може да се случи с помощта на соросоидната паплач, неолибералната сган и с "без користното " съдействие на БХК и Предателска мрежа.Абе последните две са насъща хранилка

утре статия ще пише, че е нямало жертви а е било масова халюцинация и никакъв ахмак албар не е призоваван.

В Европа в училищата да учат децата, че като чуят "алах акбар", да бягат, понеже следва или бомба или нападетел с нож. А когато пораснат, да изберат партиите, които са за връщане на всички неевропейци обратно (ако все още ще имат тази свобода)

Нямате ли млади хора там, пък ги подпукайте и вие бе...Какво редите два реда сълзи два сополи..баба ви Меркелица докато не я надупят и нея, все ще ги посреща с отворени обятия. Жената вече е в менопауза и не знае какво прави, ами се стегнете и я пратете да си почива . Тази работа вече не е за нея.

Имал априорно мюсюлманска аргументация? Мамицата Ви тъпа мръсни толерасти. Те затова ще Ви режат главите и чукат жените.

Това е проблема с мюсюлманите.... Подадеш ли им ръка с храна..те ще ти я отхапят до рамото! Направо ще ти изядат и главата, както се казва!! Така че нека си стоят по добре в Африка, Азия,Близкия изток и т.н.....Ние си имаме достатъчно местни индианци и папуаси!!!

abasador

допълнение, самия "луд и наркоман" -27 годишен е направил самопризнание, още при арестуването му, че е нападал с виковете..."Аллах акбар"... ранените трима, както и свидетелите (пътници за Мюнхенв, времето е почти 5 ч.), също са дали показания за виковете, с които е нападал чакащите. за немските специалисти и други ... исти.... е крйно трудно, да установят какво е викал... убиеца и дали това нападение е .... по религиозни подбуди. Хаиде по-нормално и сериозно, уважаеми полицаи! Кой луд в 5 часа сутринта на една малка гара, ще наръга четрима невинни с нож с думите ...Алах е велик? Ако този е луд и наркоман, уважаеми полицаи и политици, ние не сме! Да ви е.., лек деня.

Ама естествено! Сега ще се опитат да го изкарат наркоман, пияница, луд... Ако не успеят - ще кажат, че е по политически причини, в краен случай - ислямизъм. Нищо подобно - това е просто изпълнител на същността на исляма, на стандартните му религиозни норми.

То нормалните хора станаха нацисти, а по-големи нацисти от прииждащата паплач от гз на географията няма. Само че те са нацисти за права, иначе няма значение от къде са се довлевкли. Новият Световен Ред - колониално блато от из'мет неземна.

Манганлар забанинлар.!. The Blue eye ( регистриран ) 10.05.2016 22:01 *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име

Ти къв си по народност?

Бай ти Вежди Рашидов тЪ ибЪнлар културнонлар у мирингясаланлар зЪзЪнлар.!. Ти първо се определи кой си ве, капут разпран.!.

Аллах МЕРКЕЛар!

Съвсем нормално! От сега нататък , всички които се самовзривяват и размахват ятагани ще бъдат германски,френски ,шведски и въоще ЕС граждани! Никой нормален не е очаквал друго - с изключение на ЕС лидерите!

не понасят домакините! Дали е психично болен или е по-удобно да го представят като такъв. Все едно. На гостоприемните и толерантни домакини често ще им се случват подобни неприятности. Да свикват, до пълната размяна на местата. Аамед домакин , а Хаанс гост в Германия!

хиляди ислямо-мюсулмански главорези са на път за германия през България,не искам да си и помисля какво ще стане когато Румъния и Сърбия затворя балканският път

Току що прочетох как манчестърската полиция трябвало да се извинявала за това, че при обучения и симулирани терористични атаки мнимите терористи викали "Алах акбар". Обвинени са в расова стереотипизация и се извиняват.. Толерастията няма край просто.

дааа бе да, психично болен ... хахахааа бабиеррр меркелан ... хеее болен ... други са болни и имат нужда от чистач-доктор!

На нас не ни трябва Министър Председател или кмет на София мюсулманин...Излишни усложнения само... То сегашните се справят отлично със задачата да унищожават собственият си НАРОД и да служат на чужди интереси(имах предвид турски)... БОГ да пази БЪЛГАРИЯ!!!

Е, то затова и няма все още атентати у нас - щото и без тях България с нейните безродни продажни "държавници" и заспал наплашен народ се е надупила на ислямистите овчедушно и безропотно. Това ни "спасява" засега. Почнем ли да се опъраме (което е малко вероятно), ще почнат "Аллах акбар" и "Бум!!!" и у нас...

Простете за грешката - ""опъраме" да се чете "опъваме", тоест "да противостоим".

Следващите сме ние! Трайте още, братя българи и чакайте за кмет на София и министър председател мюсюлманин!

не дай си боже,по добре някои ислямист да резне гръцмула на боко доде е време.

АЗ ВЯРВАМ,ЧЕ ГЕРМАНСКИЯТ НАРОД ЩЕ АКТИВИРА ЗАЩИТНИТЕ СИ МЕХАНИЗМИ!!!

И ко стана ся с Германия ? Гей паради, алах-акбар кънти по улиците и пероните, кървави инциденти, невинни хора убити ..... Ко правим сега ?

"Нападателят е психично болен." Веднага пуснаха в ход любимата и на нашата съдебна система лъжа, чрез която изкарват явни престъпници невинни поради невменяемост. В такъв случай трябва да обявим всички ислямски фанатици за луди, или самия ислям за лудост...

Този "германец" със сигурност е бил германски гражданин. В Мюнхен викал алах акбар като по безопасно вместо да вика Хайл хитлер.

защо по нито една телевизия и никъде не казват името на нападеля -това е изключително съмнително и обезпокоително

Има ли най-после някой, който да освидетелства политиците в ЕС? Психиатрично... Ами то какво щеше да стане ако този толкова добър и напълно интегрирал се мюсулманин не беше ОБЯВЕН за психично разстроен ...??? Помислете си как и по какъв начин щеше да се разглежда този случай... Питам аз и отговора остава за вас.. Тая история смърди...това се прави умишлено само и само хората да не излязат на улицата....след поредния случай.. на демонстрацията на ислямска любов ..

Под ръководството на Меркел и Сорос Швабия се превръща в пълна лудница.

Тия шваби още не могат да разберат че изповядването на исляма и психичните отклонения вървят ръка за ръка и не могат да се разглеждат отделно.

значи виковете аллах акбар, означавали "политическа мотивация", а ислямът си бил мирна религия и нямал нищо общо, нали ..!? ...еееехх, боклуци безподобни, нагли, гнусниии... ПФУУУУУУУ..!!

Е нямаше начин да не е психично болен или футболен фен или анархист! Лошото е че вече пуснаха много такива из държавите в Европа! Жалко че няма как да ръгнат едно ножел на *зродката Меркел! Веднага ще приключи одисеята с режисираното омърсяване на европейските народи!!!

Нищо,че германецът се казва Мехмед Алидудук Махминеджад Ага,той е просто един психично болен германец приел исляма и успял да се интегрира в германското общество чакайки своя заветен ден да избиухне и да убие,колкото се може повече хора в името на Аллах... Уви,не е намерил взривно устройство и не се е взривил,затова е решил да коли наред с подръчния си кухненски нож... А такива,като него сега прииждат с милиони и ще се интегрират по същия начин,ще станат германци,французи,унгарци,австрийци и всякакъв вид европейци чакайки своя час на разплатата. Един ден и следващите стотици хиляди ислямисти ще ги обявят за психично болни след милионите убийства,които предстоят да направят в Европа,а Меркел ще продължава да зове за толерантност спшрямо нашите убийци и главорези...

Светле, ти си изскубала мотиката, и като ти чета приказките, не може и да ти се помогне, за съжаление!

То, асъл, всички откачихме с тоя тероризъм и тия бежанци.

Психично болен е, повече няма смисъл да питате и да питате НИЩО НЯМА ДА ВИ КАЖЕМ ( усеща се истерията)

Не бе, той просто си е правил майтап, че всеки който прави зулуми криейки се зад една религия, му е позволено всичко. Оня ден пътуващ от САЩ до Италия преподавател пишещ интеграли на таблета си е бил заподозрян. Новият Световен Ред - колониално блато от бездарни протоколни послушковци. "1984" на Оруел ряпа да яде!

"имал проблеми с наркотици от психологично естество.." "правил изявления, сочещи политическа, априорно ислямистка мотивация.." също така не бил убит, ами "починал от раните си" ----------------------------------------------------- Даже и последният лигав червей има по-висок морал, сравнен с този на нищожествата в кочината на свинята меркел.

Така е,ще го изкарат луд,но няма да му съобщят името... Всички ислямисти са психично болни,но най болна е Меркел,която ги зове да идват на талази и да се интегрират тук,като ни избиват,като тиози и другарите му дето се взривиха при атентатите...

"мъжът има проблеми с наркотици и от психологично естество". Че това е част от характеристиката на всеки терорист...

психично болен? ами да! той исляма си е психично заболяване

Че кой верен последовател на тази религия, която води до самоубийство и убийства няма психически проблеми. То промит мозък има само проблеми.

Менят се времената. Едно време се страхувахме като чуем, че психично болен коли хора по улиците. Сега се успокояваме, че е психично болен.

Тези съвсем ни взеха за канарчета :) Я му покажете снимката, подбудите веднага ще станат ясни.

иначе за ПТП си прав, на нас не ни трябват ислямисти, ние сами си се трепем.....

Бягат от определението "ислямизъм" като дявол от тамян. Ще ги изкарват не психари, ами и извънземни, за да не ядосат Ердоган.