Коментари - Новозаразените с COVID-19 паднаха до 1,65%, починал е един пациент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи, когато има повече ваксинирани умрели и разболели се, статистиката е правилна. Когато има повече НЕваксинирани умрели и разболели се, статистиката е грешна/манипулирана. Яяяясно!

костадин ангелов 25.03.2021 "Хората, които са ваксинирани с една и дори с две дози, може да са носители на заразата, но те няма да се разболеят тежко, да постъпят в болница и няма да загубят живота си от заразата"

Няма ли вече да приключите със "сводката"? Цирка приключи. Няма с какво друго да си пълните новините или?

Не.

"Починал е един пациент с потвърдена коронавирусна инфекция. 0.00% от починалите за деня не са ваксинирани" костадин ангелов 25.03.2021 "Хората, които са ваксинирани с една и дори с две дози, може да са носители на заразата, но те няма да се разболеят тежко, да постъпят в болница и няма да загубят живота си от заразата"

Добре де, хайде сега, разяснете на какво се дължи ниската заболеваемост! Когато беше висока, сульо и пульо се изредиха да обясняват, че сме виновни неваксинираните, че убиваме баби и учителки, че сме безотговорни ганьовци и т.н. Сега ние пак сме си ганьовци, щото не щем да ядем буболечки, продължаваме да не носим маски и сме неваксинирани срещу свети свети ковид и хилядите му апостоли като мутафчийски и сие мародери. А заболеваемостта пада. Викнете Геле Кунчев да обясни, щот той настояваше, че България щяла да стане гето на ковид болни и никой нямало да идва тук повече никигъш!!!! И не е лошо да почнете журналистическо разследване за внезапната смъртносто, щот мнооо взе да става и то по някакво странно съвпадение, измежду ваксинираните... В противен случай сте съучастници в геноцид. Вие в дир, имате ли деца, внуци? Искате ли след десетина години тези деца и внуци сутрин при ставане да си ръгат клечка в носа, за да проверят за кой вирус трябва да се боцнат днес. После да си бият съответната доза за съответния вирус, да си изпият шейка от обезмаслени хлебарки и да си турят маската, за да могат да се видят за десет минути с приятел/приятелка??? Такъв живот ли искате за детето си?? Или "след мен и потоп", да се оправят идните поколения, ние и живот видяхме, и пари взехме... за налагане на тази чудовищна антуитопия, в която децата ни ще са принудени да живеят...

Защото трябваше, да ни набодат на голям процент, за да не се види, че явно експерименталните бъркочи за нищо не стават и явно целта им е друга.

Всички дето се подиграваха на хората, които смятаха ковида за грип сегха мълчат като мишки. Цял свят вече призна, че това е просто поредния грип.

Как пък не ви писна. Това вече се изтърка, намерете си нова жълта тема за вдигане на рейтинга.

Докога с тази ежедневна статистика? Никой не ги отразява вече! Има много повече заболели от други болести! Айде да спрем Дир!

Изродиииии!

ЗАКРИВАЙ !!!

Това половинминутно видео показва фасадата на ББС. Стикери на жертвите, убити от експерименталните иРНК ваксини, са налепени на витрините. Близките им настояват истината да се каже на глас. https://twitter.com/i/status/1615170024439685122 И ББС не закъсня, след като се превърна в първата мейнстрийм медия в света дала гласност на истината: https://youtube.com/watch?v=SrfEWsKMWfU

Пишете както трябва: Починал е един пациент с потвърдена коронавирусна инфекци, който е бил ваксиниран. Сега трябва да започнете да изкарвате статистика и починалите на колко дози са. Жалки продажници.

Дойде време да се потърси сметка. На Боклуците ,където ни тормозеха. На Боклуците ,където ни облъчваха всяка сутрин. На Боклуците ,където затвориха паркове и градини и слугуваха на чужди интереси. Ние помним и ще ги сочим. Боклуците, Доктор Смърт -Мазния , Кунчев , Кантарджиев , Балтов , Аргирова , Баба Радка , Гломб , Николова . Трябва Съд и Затвор за тези Боклуци където си продадоха скапаните си душици за пари. Боклука -Кретен Витанов да се извини публично на Мангъров. БОКЛУЦИ.

Нямаме ваксинаторска истерия. Не носим маски. Няма онлайн обучение. Обрантия вариант го гледахме 19-а и 20-а година.