Новозаразените с COVID-19 паднаха до 1,5%, трима са починали за денонощието

В момента в болница са 212 души с диагноза коронавирус, от които 29 са в интензивно отделение, овопостъпилите в лечебно заведение са 18

Обратно в новината

Коментари - Новозаразените с COVID-19 паднаха до 1,5%, трима са починали за денонощието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Левски: "Сам съм, други няма!" Антиваксърите: "Пешо съседа беше! Ето пълното му име, адрес, ЕГН, къде децата му ходят на училище, къде работи жена му. Ето и снимки на тях и кога са си вкъщи, както и къде биха се скрили ако ги преследват. Само ме пуснете жив и здрав."

Ама кой ги е хванал и кой е Пешо? Анти кои ваксини е този антиваксър, защото темата е за ковид, а ковид ваксини, които да отговарят на клиничните изпитания и годините необходими за тестване, за безопасност - няма?

Мишето събрание Няколко мишлета живеели щастливо и безгрижно в малка ферма до мига, в който там се нанесъл един голям котарак. Бедните мишлета вече не можели да пристъпят извън дупката, без да рискуват живота си. Станало им трудно да си набавят храна и започнали да отслабват все повече с всеки изминал ден. Предвид извънредното положение най-старият мишок решил да свика съвет, за да намерят разрешение. Докато всички обсъждали проблема, мишокът ковач извикал: - Аз знам какво да направим - в ръката си стискал метално звънче - достатъчно е да го завържем на врата на котарака. Така всеки път, когато звярът се приближи, ще чуваме звъна и ще имаме време да избягаме.” При тези думи последвали оглушителни аплодисменти. - Това е отлична идея! - Зарадвал се най-старият – Сега е нужен само един доброволец, който да отиде да закачи звънчето на котарака. Изведнъж настъпила тишина. - Аз направих звънеца, така че вече сторих, каквото можах! - казал мишокът ковач. След него всички останали намерили някакво оправдание. И така, след като никой не се наел да се впусне в изключително опасната мисия, съветът бил разпуснат, а мишките и до ден-днешен не знаят как да се справят с котешката опасност

Това вееч не е Ковид!!!!! Спрете се, бе! Тестовете са доказано неспецифични и реагират на всеки корона вирус. Корона вируси са причина за 1/3 от вирусните заболявания по принцип, винаги е било така. Това са корона вируси от естество, каквото винаги е имало, не са Ковид! Това е масова заблуда и трябва да се спре чрез прокуратура. Спрете се! Имайте малко срам!

Останалите просто не са успели да завършат ваксинациония цикъл.

Не се изморих те изроди мръсни. Да ви еба майката. Ще горите много скоро.

От грип умират по десетина човека на година, но според едни грипът бил по-голям убиец от Ковид-19. Имаме 3 починали при 47 нови случая, което е 6,4% смъртност. 1,3 милиона са заразените досега и не знам как някои решиха, че всички са го преболедували. От моите познати около 8% го преболедуваха или починаха. В държавите, в които най-много се тестват са далеч от "всички го преболедуваха".

По официални данни в световен мащаб починалите с ковид до момента за три години са 6,774,634 от около 8 милиарда, което са 0,08%. От грип се приема, че смъртността е 0,1% всяка година.

Там където работя, университет, компютърни науки, около 100 работещи, около 70% са го преболедували а от непреболедувалите около 65% имат антитела, които не са от ваксините, минали са го без да забележат или да ги забележат. Така че само около 6% не са преболедували. Аз лично съм го минал няколко пъти, казват че дори и преди да си поставя първата ваксина, макар че само веднъж имах някакви оплаквания (три дни кашлица), с туй дето му казваха делта, тогава толкова боледуваха че ме беше срам да хабя тест за толкоз малко, след това го разбрах. Има и един умрял (много болнав, беше по 3 месеца в болнични преди 2020). Имаше и един с дълъг ковид, много дебел и със доста болести. Може би ако се разровят с по-чувствителни тестове ще хванат още, които са го преминали. А виж има и два случая на внезапна смърт от спиране на сърце... 96% ваксъри. И има един случай който една седмица беше в болница след втората ваксина. Беше много зле. Изобщо, тази епидемия от настинка беше най-голямата измама. Стари и болни хора умираха. И други, но само ако се лекуват в болница. То ако се лекува така зверски, както го правеха, с "терапии", които при здрав човек са смъртоносни, работата е ясна. Виж политическото използване на вируса беше наистина на ниво: бутнаха даже Тръмп.

Колко трябва да си тъп за да се тестваш вече, а за любителите на генната терапия нямам думи.

Как така активните случаи са над 2600, като в последните 7 дни, колкото се води вече че си заразен и изолиран, има общо около 400-500 случая, другите пак ли се водят от нова година насам , както преди, някои го караха по 4-5 месеца

Интересно как във ваксинираните страни ковида си остана и продължават мерки да спазват, а тука в неваксинирана България се стопи

Aman ot korona virus. Ясно че ви плащат ма овладейте се

Това, че в момента заразността е ниска е хубаво и можем да благодарим на Белия свят за ваксините, както и за това, че вече почти всеки го изкара. Ама ДИР-ници, защо не пишете как ще потърсим сметка от Жълтурландия за тая чума!? Докараха вируса от Ухан-Лайнян и подобни, над 38 хил. българи загинахаи какво - компенсация 0!

Докараха го от биолаборатория, в чието ръководство са Пфайзер и Бил Гейтс! И не ваксините ни спасиха, а това, че го преболедувахме и спря да ни пука.

Ц ц ц, колко си заблуден...

ㅤ

Ти сериозно ли си толкова тъп (всеоще) да си мислиш, че вирусът е дошъл от един безименен пазар и един безименен прилеп?

Просто е конформист и приема каквото му се каже.

Япония ли да благодари с около 80% набоденост, че няма от декември под 160 починали на ден? Или сащ с около 69%, дето от месеци имат средно по 400 починали на ден? Или Германия с около 76% набоденост, които от една година имат средно над 200 починали на ден? Или България, че е само с 30% и има последните 7 дни има между 0 и 3 починали на ден?

И ква стана тя??? Точно както казваше Мангъров. И ако погледнем Китай - затвяряха, затваряха накрая им писна на хората и кво???? Измряха ли?

Продължавам да твърдя очевадното, че за момента грипът е по-големият убиец от короната, само че няма официална статистика! При мои познати половината фирма/организация са болни, ама наистина! От даскалите също има доста отсъстващи, но това не е проблем за ОбразУвателния Дефицит, Мозъчното Увреждане и Диянка, КОИТО ЯВНО НЕ СА ГЛЕДАЛИ БОЛНИ БЛИЗКИ И НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е, затова се и репчат! Ние сме си по къщите - част сме пенсионери/безработни/хоум офис, така че имаме привилегията сами да си решаваме съдбата. Децата ис стоят при бабите (кеф, кеф, кеф), гледат се едни други, което пък за нас е глътка въздух, от нямане какво друго да правят седят и учат и наблягат на занимания по интереси. Малко се наложи да зарежем спорта, от което не съм много щастлива, но пък малко като се изпотим и настинем, пак започва бухане, сополи, че и температура имаше! През това време, доколкото знам, керванът си върви - усилено предаваме нов материал в училище и хич не ни пука! Добре, тези деца, които наистина са болни, или чиито родители са яко грипозни, как мислите, че ще наваксат този материал? На частни уроци - вероятно това е целта! Най-големият проблем мисля, че е за деца, които на края на годината ще кандидатстват или имат матури (или както там му се викаше). Айде, че не ми се псува от сутринта, иначе много точно, кратко и ясно мога да кажа какво мисля за вас и какво ви пожелавам!

Имам един ваксиниран колега. Трета седмица го кара "леко". Втори антибиотик пие...

Щом една трета от ваксинираните са починали,аз отказвам да се ваксинирам!

Вие забравихте ли рекламите по телевизията, че набодем ли се над 70% ще победим вируса и ще забравим за него? Забравихтели, че ни плашеха, че не се ли набодем, ще станем ковид гетото на европа? Забравихте ли, че: 25.03.2021 костадин ангелов "Хората, които са ваксинирани с една и дори с две дози, може да са носители на заразата, но те няма да се разболеят тежко, да постъпят в болница и няма да загубят живота си от заразата" ?

Подлогите, защо продължавате? Не са загубили битката с ковид, а са умрели от нещо, което не искате да кажете какво е и съпътстващата диагноза е ковид. Отделно, не ви ли хвана срам да напишете, че от трима починали 66.67%, демек двама, са без ваксини. Това автоматично означава, че до сега след като не сте съобщавали колко от починалите са били ваксинирани, а сега ни го навирате в лицето, означава, че до сега все ваксинирани са умирали. Продължавайте все така, до пълното отвращение на народа от подлоги.

Ами ще взимаме още близо 3 милиона ваксини, които вече сме платили...

За 2023 г. - на 7 034 904 дози ваксина. Да си представим за по-лесно смятане, че се набождат по 100 на ден, което е много повече от реалното, това са 36 500 дози за годината, тоест 6 998 404 платени от нашите пари дози ще бъдат изхвърлени. Това са стотици милиони левове. Би трябвало някой да поеме отговорност, нали? Има си подписи има си лица, които не са анонимни, които с асключили този договор, нали? Има служби, които следят за това, нали?

Крайно време е да се потърси сметка защо се продължава с тази фалшива статистика. Да се потърси сметка на Боклуците която я създадоха. На Боклуците които тормозеха хората. На Боклуците които си продадоха скапаните си душички за пари. Ние помним и ще ги сочим. Не трябва да ги оставим да се измъкнат. Съд и затвор. За Боклуците , Доктор Смърт -Мазния , Кунчев , Кантарджиев , Балтов , Аргирова , Баба Радка , Гломб Николова. Боклука -Кретен Витанов да се извини публично на Мангъров. БОКЛУЦИ.