Ново спецзвено от Жандармерията ще охранява държавни служители и застрашени лица

Служителите му са преминали през специална подготовка по стрелба, проверка и обезопасяване на сгради, задържане на терористи и освобождаване на заложници

Обратно в новината

Коментари - Ново спецзвено от Жандармерията ще охранява държавни служители и застрашени лица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ма лели, ма малиииии

МВР - лична охрана на управляващите. МО - подмазване на партньора САЩ. (Полит)Прокуратура - пазене на управляващите от наказателно преследване. КС - там се обсъждат с "Братиньо", колко милиона да се дадат за хотел в Гърция. НС - който плати най-много, му се прокарват закони в негова изгода. Например да опростят над 50 милиона лева на Домусчиев. Или на Божков, но малко непредвидено изгоря, заради конкурента му Найденов. И така нататък.

30

Създава се и ново спец звено, което ще се бори с престъпността по селата . Служителите му ще преминат единствената специална подготовка - бой с тояги на голо , защото се оказало, че това най-добре контролира нивото на престъпниците по селата. А дано ама надали ...

1915 беше така

Оная всеизвестна мижитурка с власт, ако може ще се заобиколи с цяла армия да го пази от народната любов. Защо не, нали на всички шушумиги около него им плаща с нашите пари. Впрочем напълно безмислено, като се има предвид, че разни пеперудки прехвръкват до кревата му и правят снимчици. Боже, каква пародия на държавник- Напълно в синхрон с простото племе, което го избира.

Спец звено до спец звено .5.5 милиона България се превърна в държава на спец звената ,спец силите и спец прокуратурата ,а престъпниците си вършеят из страната.За това се набляга на охраната на властимеющите ,а средно статистическите българи кучета ги яли.Докато не съсипат България мутрите няма да се успокоят.

ЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ И УРБАНИЗАЦИЯ НА СИЛОВИТЕ ВЕДОМСТВА, А СЕЛАТА И МАЛКИТЕ ГРАДОВЕЗ КОЙ ЩЕ ПАЗИ ОТ НАБЕЗИТЕ НА клесавата сган??? КОЙ ЩЕ ОХРАНЯВА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ??? КОЙ ЩЕ ОХРАНЯВА??? ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПЛОЩИ ОТ КРАДЛИВАТА клесава сган, А ГОРИТЕ???? КОЙ ЩЕ ГИ ОХРАНЯВА ОТ ИЗСИЧАНЕ И ПОЖАРИ??????ГРАНИЦИТЕ КОЙ ЩЕ ОХРАНЯВА ОТ ИСЛЯМИСТИТЕ????? УЙЯТ МИ ЯНКОВ ЛИ????

Айде,направиха си и преторианска армия.И тези които ще бьдат бити и ебани ще плащат масрафа.Да ви е честито през 2021г.

НСО, НСО на прокуратурата, НСО на жандармерията, НСО на общинската полиция и специални части на чистачките към министерски съвет! Да видим каква друга тъпотия ще се присъни на някой тиквоч, че да намира високоплатена работа на аверите.

.....а кой ще плаща за това звено...пак ние обикновеннте хора...и защо..за да може Мутрата да спи спокойно..??

До сега от системата на МВР изтичаше информация към който може да плати и доста хора след работно време дозаработваха в частния бизнес - законен или не особено. Но сега изведнъж ще назначат същите хора в нов отдел и те като ще станат изведнъж едни честни и неподкупни! Ти да видиш! Няма да снимат шкафчето на Бойко, нито ще продават телефонните му разговори на Черепа! Имаше една поговорка за нов бардак... Освен другото ще плащаме и за дублиращи се държавни структури. Или мислите, че на новата охрана няма да купят мерцедеси?

Kak да разбираме заглавието?! Нещо като жандармерията ще охранява гробарите от ГРОБ и Боко Тиквата от народната любов ли?! Тка ли да четем заглавието, а?!

А кой ще охранява нашите баби и дядовци от безнаказаните грабежи, побоища и боядисаните крадци.....

Най-големите престъпници се охраняват от народната любов с пари на данъкоплатците. Яко тричане требе на мижитурките от партиите и държавните службици. Яка профилактика трябва.

Педеругите на власт се пазят от народа от тъпунгери

По селата бабите вече нямат страх,Дълго се говореха магнатите с тях вече е късно за каквото и да е загриженост, Обещания и пак забрава ,нещастници алчни изроди ни управляват.

А защо да не ме охраняват от гнева на овчето стадо?? Така спокойно мога да тероризирам гражданите,да спя и да крада!! Ясно??

За Мунча Естонския ли иде реч? Той е единствения хрантутник в тази държава. За 3 работни дни взима 15 000 лв. грешни пари.

в Белене,Скравена и на остров Св Анастасия ще ги отварят ли отново?

За червеногъзите комунопитеци има специална договорка със вождът им Путя да се въдворяват на Колима та дано им се охладят най после тъпите кратуни и да разберат, че времената на Белене и Скравена отдавна са отминали и съветската армия няма да окупира повече България.

Тиквата пази ли партийния билет още или го върна? Ще му се да е като тато ама нема акъл, но е с повече пари иакции.

Останалите служители на жандармерията само за побои над протестиращи ли ще се използват?

За бой над Дрисливото трио и божковите и Радевите платени мекерета дето осираха и опикаваха София цялото лято и есен. За тях трябва специално обучени жандармеристи да ги бият яко по тъпите им капацуни.

смени си ника бе,иди.т.Статията е за жандармерията.Какви червени и бели те бият в кухата кратуна.

като член1 ви от старата Конституция.А ВМРО набира доброволни отряди от воеводи и комити за ограмотяване на населението в крайните квартали и селата!?

С промените в закона за МВР вече имат правомощия и за охрана на държавни служители, застрашени заради работата си. ЕХ Идват избори

Личните еничари на тиквата

Ами Мунчо нямали си лични еничари дето му водят шаврантиите във вила Калина когато Деса Простакеса отсъства и Мунчо се разхожда със бич, гол и във чизми между хетерите на ноща и се прави на военачалник.

Боко преименува гардовете от частната си фирма в "жандармерия" и ги трипоса на заплати на държавата. Тези, които помнят историята - какво става след появата на SS отрядите? Превратът, известен като "Кристална нощ".

Ами ха дано се появят въпросните Ес Ес Вафен та да мирне страната и всякаква паплач като дрисливото трио, гошо тъпото, червеногъзите комуноиди разни Радевци, божковци, избирателите на БСП от гетата и т.н. сволоч да им се намери място в някое оградено с бодлива тел и питбули местенце където да чукат камъни и да окайват греховете си.

не бъдат забравени машините за гласуване!?.Специална охрана за 100 % гарантиран контролиран вот!?

Ами нали машините ги искаше Муньо Кауна щото се надяваше да падне правителството и той да контролира вота ама нещо не му се получи. Щото е тъп фатмак и пренатегна пружината със заявките за разстрели, лагери , присъди и т.н гнусотии. Тъп фатмак сър, тъп фатмак.

Даааа,прекомерната любов на народа към политиците до къде води !

Ново разделение се подготвя - на привилегировани /администрация, некадърници, близо до властта/ и аутсайдери - всички останали.

Нормално, къде има мутри без охрана?! Трябва да се бранят от народната любов, когато взимат "трудни" и "непопулярни" решения. Така ще бъде докато политиците у нас се назначават. Трябва да има и кой да пази от плебеите назначените, иначе ще настане хаос.... Даже е възможно хората да започнат сами да си избират политици, е това вече е отвратително за т'ва милиция и бой, докато им дойде акъла на овцете.

Ти за Мунча ли ми говориш?

Ами, нормално е да са застрашени! Борисов засегна интереси на олигарсите за милиарди. Преди него никой друг не смееше да си го помисли даже. Добре , че Господ го пази иначе до сега да му бяха пуснали Новичок , или куршум от сбайпер. Президанта Радев защо се разхожда свободно? Обяснението е много прост:Мафията не ликвидира своите. А НСО с килъли в нея отдавна е компрометирана. След комплота със снимките доверие на НСО никакво. Нормално е да се създаде ново спец звено за охрана.

Абсолютно вярно. Ама кофти, че на Мунчо жена му вече няма да може да наднича във панера със непраните чорапи на Бочко и да му аранжира спалнята. Извратеното хипертрофирало любопитство на Деса Простакеса не знае граници. За да злепоставят премиера Муньо-Естонеца и Десата са готови да бръкнат с език и в кенефа му.

Чети във wikipedia " Националната служба за охрана (НСО) е юридическо лице на бюджетна издръжка и представлява специализиран военизиран държавен орган, подчинен на президента на Република България. " Аман от разбирачи.

Ами то точно затова мутрите на тиквyн са към жандармерията, а не към НСО.

Джендърмерията...

Поредните пионки

антидържавни елементи като...Отровно трио ,Хомосексуално дуо.Партий като Има такъв урод,Няма такава пръдня,Изправен.бг Изкривен.бг.Увредени майки на увредени деца Боец,Многобоец Шумкар Това всичкото трябва да бъде забранено!?

Значи Боко си назначава специална жандармерия да "забранява" политически противници, а?

си назначава специално звено да пази Чекмеджето от лоши погледи!

Честито народе , и това всичко за сметка на българските данъкоплатци. Зер големи са ни заплатите и пенсиите, ама да хрантутим още едно охранително звено нищоправци. Раздайте им по една права лопата или мотика и им създайте някаква работа и ще са по-полезни за обществото. Охрана разбирам само за президент, премиер, председател на НС, и гл. прокурор - и то при нужда! Всички други аут от държавната хранилка, пък ако се чувства толкова застрашен да си наема частни охранители за негова сметка.

Не знам защо, но все си спомнян за края на чаушеску!

Е явно и Боко е взел да си го припомня, та побърза да си назначи специална жандармерия да го пази.

Е, па Секуритатя-та малка ли беше ,па колко работа свършИ ?

Ах, миличките... Ми трябва им охрана, те държавните служители са си застрашени лица, нека ги пазят пазвантите, НО... ще дойде и техният ред, дааа.

Ами, нормално е да са застрашени! Борисов засегна интереси на олигарсите за милиарди. Преди него никой друг не смееше да си го помисли даже. Добре , че Господ го пази иначе до сега да му бяха пуснали Новичок , или куршум от сбайпер. Президанта Радев защо се разхожда свободно? Обяснението е много прост:Мафията не ликвидира своите. А НСО с килъли в нея отдавна е компрометирана. След комплота със снимките доверие на НСО никакво. Нормално е да се създаде ново спец звено за охрана.

И ти ли си на герберската хранилка, драги?

НСО под командването на радев метежника е със сринато доверие. Затова Гешев си направи свое НСО. След скалъпените скандали с манипулираните снимки на шкафчета с евра и златни кюлчета и там доверието към професионализма и лоялността на НСО рухна и ето ти нова структура с дублиращи функции. Крайно време е НСО да не е под опеката на президента, а да се ръководи от някаква тристранка на квотен принцип.

Според Закона за НСО тази служба е пряко подчинена на Министерския съвет. Президентът единствено назначава началника на НСО по предложение на МС. Герберастчетата, както винаги, не сте наясно със законите.

ами се опитват да манипулират незапознатите

Чети във wikipedia " Националната служба за охрана (НСО) е юридическо лице на бюджетна издръжка и представлява специализиран военизиран държавен орган, подчинен на президента на Република България. " Аман от разбирачи.

Е, щом в Уикипедията статията е по-меродавна от Закона за НСО, добре!

Кажи, по-точно какво имаш предвид под "манипулирани снимки"

След ДАНС и специализираното звено към прокуратурата, за милиционерите от ДС, това ще е третата лично тяхна служба. Но милиционерите от ДС, и сто служби да направят, пак ще са си същите пълни некадърници, смешни и жалки.

че точно тези техни пазачи някой ден ще ги самоубият

От кого ще ги пази?

От бившите им приятели и колеги.

... и от любовта народна !

звено от Жандармерията която да пази елита от коронавируса.Специални автомати заредени със дезинфектанти (белина).Никаква народна любов особено целуване.То е заразно.Задължителна дистанция строго спазвана между елита и плебеите (гласоподаватели).

Дано сега и най-големите идиоти в тази кочина да разберат, че... родната милиция ги пази:)))! Но не тях, а политическите отрепки!

Шь ти го нашмули не джандар ...оглеждай се прайш съ на интересен...ама си много лесен....ха ха ха

Така е то, ще си дойдат подредени нещата. Полицай, политик, полицай, политик, ... и така до новите избори. Дано новото Народно събрание им разтури кокошарника.

Ммммда

Между другото има резон в цялата история. Тиквата изгони българите, които не гласуват за него! След това навъди циганите, които са му основния електорат! Сега ще се варди от лилавите, щото другите са умиращи старци, без пенсии!

Боко Тиквата със ЗАЕШКОто сърчице е напълнил гащите от страх като 1 диктатор Сталин му се ПРИВИЖДАТ заговри,руснаци,КГБейци с новичок,френски легионери ,английски САСбарети ,хърватски килъри наемници ,српски гангстери ,чеченски главорези американски морски тюлени руменрадевски дронове

Бре,бре.Абе мнго ги е страх тези държавни служители-защо ли?

Еееее, колко е хубаво да си част от най-простият народ в Европа!!

Цялата тая работа е поредната Пунта Мара. Защото ако едни добри момчета решат да отстрелят Главанака (или който и да е друг), просто го пиши бегАл. То и Илия Павлов, и Бай Миле, и Димата Руснака ходеха с по една рота гавази, и пак ги очушкаха.

Джандармерията е да мачка комунистите толкова е просто- сичкото псевдо-комунист и пикочача дедоПетър стройсе на баламатома ибой и ритъне в гльвьта докато по-умнеят ....нема никъде в светъ таквази партия от камънисти-милярдери

Боко е комунист, ако още не си разбрал. Половината герб - също.

Как пък няма и един, който да ти смачка... простата тиква:)))?!?

Кат ви строа на баламатумъ шъ виете как е комундета нещастни

Хунтата се готви се за война с народа!

Не, тя се готви да се защитава, когато на народа му писне окончателно от войната, която хунтата води с него.

Къде са Генералите от запаса да подготвят Народни Сили за защита на Населението от МАФИЯТА и нейните господари ! МУТРИ ВЪН !

Лентяите от запаса, сега са на помощи от русите...

"Народните сили" - пенсионерите, наркоманите от агитките, веселата дружинка от прайдовете? И какви генерали - дето си пият гонкобилобата, за да си спомнят собственото си име? Явно и ти си някой изкукал пенсионер.