Ново проучване за вота: Шест партии в НС, ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ на фотофиниш

Шестата партия, която влиза след БСП, е "Български възход", ДПС и "Възраждане" в щурм за трето място, според изследването на агенция "Насока"

Обратно в новината

Коментари - Ново проучване за вота: Шест партии в НС, ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ на фотофиниш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То ДБ се возят на ПП, които се възползват от неолибералната глупост и омразата към герб

ДБ не заслужават да са в новия парламент.

Тези проучвания са нагласени. Няма шанс ПП и ДБ да постигнат такъв резултат.

Всъщност ПП си направиха мечешка услуга като подслониха ДБ, но тепърва ще го разбират.

Пълни глупости! Платените социолози около Румяна Бъчварова на олигарха Иво Прокопиев отново залъгват народа с техните проучвания!

Възход няма да влезнат,Бсп ще бъде след левицата.Втори ще бъдат от ВЪЗРАЖДАНЕ.

По последни данни на ,,прогнозиращите" - ПП-ДБ --280 депутти - възраждане --250 Други не влизат в ПАРЛАМЕНТА /Допитването е направено в съответните централи /

Обичащите предани на меди доган респективно карадъдъ и данчо ментата, естествено от стеснителност няма да гласуват за никого, щото ще им се смеят и гаргите.Тарикат момчета и момичета! Връткат си опашлетата / под тях е онази работа/ и се правят на нецависими.... Обикновени простаци!Правят опорка на карадъдъ, но да не се знаело ,че са те. Дами и господа! Другарки и другари!Суяци и дърнагали! Зная ,че сте бедни и полягвате за малко време на ниски цени.Което не ви пречи да фалите Левски, Ботьов и останалите, но само като зрители! Давайте да бутнем онези,които разстреляха хероите на България.Не мога да изброя всички и ще посоча само едно име- Олимпи Панов.Как може в свободна БГ тези с които е бил срещу турско , да го осъдят.....Започнете името на Олимпи Панов и останалите БЪЛГАРИ ПОГИНАЛИ ЗА НЕЯ. Де го данчо ментата и сие.За изборите- Вие българи ли сте?

За КОГО ?!?! За онези който ми обещаваха по-добър живод преди 35 год или за тези с обещанията - същите - още от миналите ...по -миналите и още по- миналите избори нещо което въобще не се случва в тази най-бедна, най- курумпирана държава. С най -нещастният и болен народ в Европа.. Сега обещавате, ами нали и предишните 10 , 20 , 30 пъти ми обещавахте същото. Ама с тази разлика ,че аз си ставам още по беден , а вие си ставате още по богати. За лудите има лудници, за болните болници само за наглите обещания на шепа хора борещи се с зъби и нокти за власт още не е измислено нещо. Горко им на децата ни.

Мрънчо и МногоЗнайко пак няма да гласуват, щото знаели, че нищо нямало да променят, а после ще мрънкат... Няма оправия!

изборите ще бъдат 100% фалшифицирани...за който и да гласувате, още преди да е свършил изборния ден, същите престъпници ще ви извадят бе зда броят бюлетини ето тея фалшифицирани резултатчета...вие сте роби безправни в колония

Аз пък не познавам и един фен на тези партии. В партийни централи ли се прави проучването?

Не е за вярване, колко лумпенизирани "българи" се канят да си решат всички проблеми, като гласуват за "иZраждане" - цели 12,2% Убеден съм, че всичките ни народни деятели и патриоти, ако можеха да станат от гробовете: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч. ще хванат гората с оръжие в ръка ще гледат да изчистят България от тази руска миризлива зараза! “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” Русчук, 1-й Март 1886 г. Захарий Стоянов "Освен това мисля, че Картаген(Русия) трябва да се разруши." Marcus Porcius Cato Censorius

Няма да гласувам за Възраждане по други причини, но само да ви кажа, че от тези 12% голяма част са против войната в Украйна и не искат да пращаме оръжие, поне ще са направили нещо по въпроса да не ги пратят на фронта. Интересно ще стане като почнат на избирателите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да им връчват призовките по военните окръжия, как ще се обясняват :-).

Предлагаш да оставим пРоссия необезпокоявано да си прилапа Украйна, Молдова, Грузия, Литва, Латвия, Естония, а след това и каквото и харесва по Европа и по света, без значение дали това ще ни направи живота по добър или по лош, важното е че "цар" Путан така си е решил ...

Тия простототии с прилапването си ги повтаряйте не вечеринки на хора без мозък. Русия си има територия, въпросът е да не се бият Руснаци и да няма Русофобоя, да ви припомня, че Русия върна тези територии след разпада на СССР без да един изтрел, съвсем мирно, баси лошите Руснаци :-). Руските войски не са в Мексико, НАТО е на Руската граница и САЩ имат 800 военни бази по планетата, защо? Коментирайте ги тези неща? Русия 8 години им ябясняваше на военнолюблиците да спрат с правокациите и Украйна да уважава правата на Руското малцинство, ами видяхме какво се случи.

Само гледай какво ще стане с войолюбците и какво с Възраждане!!!!

Войнолюбците са в Москва бе, а не у нас … Явно съвсем изтрещяхте русофилистиците … По ваша логика, Хитлер май се е защитавал на руска територия ….

800+ военни бази на САЩ, само в Европа около 300к военни!? Военнолюбците са в Москва!? Лекувайте се :-).

Ако това са европейските ценности да се подхранва войната с оръжие ще се надявам първи да те мобилизират и да се биеш за братята украинци и НАТО а другите които не подкрепят тази лудост на атлантиците не са длъжни да горят заради такива като теб

мнооого интересно какво бил казал котленския овчар за Русия - каква мизерна душица трябва да си след като ни е подарила свободата и после ей такива да си изсулят от дупките да я плюят... излиза че по-добре сме си стояли под турско и да ни колят като овце, ако се вярва на овчарина???

Проучването е пълен ташак. За ПП-ДБ гласуват разни с алтернативна сексуална ориентация, Български Хелзински Комитет, групи на замплата към разни НПО и т.н. И магически стават 25% от висчки?? хахахаха.. вЕрвайте си...

Пропусна да кажеш, че само "хетеро" гласуват за "партии", гравитиращи около престъпната кочина пРоссия и нейният гол "цар"-президент, яздещ кон в Сибир ...

абе плазмоид, ти тоя форум за частна собственост ли го имаш? питам понеже гледам че си нацвъкал почти навсякъде едни и същи простотии.... снимал се бил на кон гол до кръста, аууу! епа друго си е като Меркел да се снимаш с мустакати араби "бежанци" и после да се скриеш в охраняван апартамент докато тия същите араби колят наред в Германия и газят в центъра на Берлин с камиони невинни хора... иначе досега в Русия не съм чул някой арабин да гази руснаци на Червения площад...

Кой гласува за ПП-ДБ и Герб, бе? Вие акъл имате ли! ? ДБ - първи! Кошмар, изродщина, падение! Ако резултатите наистина са такива - с кеф ще гледам простия българин какво го чака! Аз ще се оправя. Поне кредити нямам.

Да, ние нормалните гласуваме за ДБ, а вие си квичете колкото си искате … "Освен това мисля, че Картаген(Русия) трябва да се разруши." Marcus Porcius Cato Censorius

Кога нищоправците от ДБ са си представяли, че можи да бъдат първи, дето ако бяха сами нямаше и да влязат.

Дано ПП и ДБ тоя път си опичат акъла.....

Не само, че няма да си опичат акъла, ами не знаеш какво те чака. Тези са с мафиотското мислене на Бойко, съчетано с поданичество към външни сили и липса на кадри и практически знания във всяка една сфера.

Защо ли ми се струва,че този път вече ще има коалиция на войната ПП-ДБ-Герб и ДПС+Български възход.Първото нещо,което новоизбрания парламент ще направи,е да се гласува изпращането на български войници на фронта в Украйна,както и разбира се нови пакети с оръжия,но разбира се никой от тях в момента не го казва директно,ами се залъгват хората в алабализми за Европейска и прогресивна България и тем подобни глупости. Нека всеки да си помисли много внимателно преди тези избори и да бъде готов с последствията след това,защото може да се стигне до гражданско неподчинение.

Повдига ми се от хартиени коалиции и войнолюбци ако са такива резултати на изборите трябва да ни закрият като държава

,,... С машина заявяват, че ще дадат вота си 64 процента от възнамеряващите да гласуват, докато хартиена бюлетина ще пуснат една четвърт от избирателите, които ще отидат до урните на 2 април. ..." Като МАНИПУЛАЦИЯ е хубаво, а дали е ВЯРНО ще се разбере на изборите . Същото важи и за прогнозата .

Ганчо си търси белата и ще я намери.. Особено тия със синове да гласуват за коалицията на войната, явно две национални катастрофи са му малко за препатилата му кратуна.

И децата знаят че ДПС и ГЕРБ ще са коалиция, към която всякакви акценти като Атака, Копейлин,И други про-руски партии са добре дошли. Разбира се, ясно е как отново ще имаме обичайното корумпирани управление, през което Румъния ни изпревари с 30% по заплати от ниво 30% под нашите преди 10г. След 10г няма да им аБългари тук.

ДПС и ГЕРБ може и да се коалират, но третата партия ще е ПП-ДБ. Защото това, което ги обединява е евроатлантическите им ценности. В този момент те са най-важни, щото ги натискат да влезем по-активно във войната. Разликите им са в това, кой да лапа кокала. Възраждане няма да се коалират с никоя от тези три партии. Това мога да ти го гарантирам категорично!

Изборът е само един - против партиите на войната!

Има ли партия искаща Война? Предполагам това с а проруските парти. Все пак Русия нападна Украйна..ако си тръгне ще е мир.

дето са за войната, те се знаят по техните думи на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ!

Няма как БВ да влязат; Обещаха демография в предишното НС, нищо по темата не направиха, а подкрепиха доставка на оръжия. Рафинирана версия на Кирчо. По скоро Левицата ще влезе, въпреки, че и там има някои не толкова лицеприятни хора.

Може ли да обясните по-подробно за обещаната демография...

Вероятно ще внасят ,,българи" от АФРИКА и от АРАБСКИ етнос.

Не се косете, както и да гласуваме, изборнит резултати ще ни продиктуват от Козяк, в името на демокрацията !

Започна медийната рекламна кампания на Продължаваме Подмяната. Предполагам идеята е, че като се вдига шум около тях, и всичко 4 ги псува, фалшификацията на изборите, някак си ще стане по-добро верна? Не, няма. П.С. От глупавите ви стъкмистики излиза, че болшинството българи биха гласували за Партиите на Войната? Съмнявам се. Но във вашата подлост и нечестност, не се съмнявам. Нито за миг!

Разбирам, да ядем радиоактивни украински храни за да подкрепяме Украйна финансово ще е евроатлантическа ценност, и проблема ще се реши лесно във всеки магазин да има площадка с преносим детектор за радиация. Но пестицидите в пшеницата и ГМО царевицата без лабораторен анализ няма как да хванеш. А не виждам водещите партии ДБ,ПП,ГЕРБ да правят нещо по въпроса, нищо такова няма в предизборната им програма.

Каква промяна ни е споходила пак.Следващо тяхно управление ще ни дозатрие.Това което са учили тези управници без никакъв политически стаж преди,не е валидно за страни като българия,бедни,разединени и зависими от други държави. Продажни политици доведоха до скъп ток,скъпа газ,нереален план за възстановяване и какво ли не.Стига лъжи. За цените да не говори.По изгодно ни е да пазаруваме в Германия.

Смърт на фашизма, свобода на народа. Вън България от империалистическото нато и ес

Само възраждане

Падал си като малък на глава.....ААА още падша.

Козяк нареди как ще гласуват българските туземци

Накажете проамериканските партии и шпионите в тях

За свободна и независима България само Възраждане и гласувайте с#3

Само ЕС, Само Еврозоната и Само ГЕРБ!

Козяшки ибрик

БСП - има няма 6%. Ебати. Както е тръгнало, един ден може и да не влязат в парламента. Евала. Хората с които говоря дето ще гласуват за Възраждане, говорят същото , като тези дето преди години гласуваха за Атака. “Може ние да не спечелим, но важното е другите да загубят “.

80% ще са не подкрепям никого

Добра опорна точка. Ще ви крепи на фронта, докато вашите баби събират капачки за линейки на децата ви. Не че джендърите имате такива

При положение, че купеният вот е 10 % (ако е от тези с право на глас), значи тогава ще си купят и правителството, и страната! Тоест - нищо ново. Но няма са ти се сбъднат мокрите мечти.

Кире, гледай си парапета на Лена, хищната хиена и остави политиката на по умните хора.

"Шест формации вероятно ще влязат в следващия парламент, сочат данни от национално проучване на социологическата агенция "Насока". С минимална разлика водят класацията ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, следват ги ДПС, "Възраждане", БСП и "Български възход"." Така ли инструктираха в щатите шефа на "Информационно обслужване", което ще дава крайния резултат от гласуването?

То е предсказуемо - купеният вот, малко шашми.. в комбинация с нисък изборен интерес - този филм го гледаме вече доста години. И тъпото племе прави едно и също и чака различен резултат

костя копейкин от месец време насам се е покрил като бит педал! надява се, електората да забрави каква рассийска подлога и мошеник е!

И що като?

Много ГЕП трол тука ! Това е положението - на изборите още по-голяма преднина за ПП-ДБ !

Това да не ти е Прайда на Асен?

Щом ни дават лека преднина значи ще ги отвеем най малко с 10%

след изборите пак ще има яко реване! истината е, че дпс ще са втори, бсп и пп ще се бият за трето четвърто място, а израждане възхода и левицата са на самия ръб!

Новата изненада ще че ако е вярна тази прогноза, септември ще има нови избори . Следни са причините: Скъсана връзка с народа, предателството към българите в Македония, хипер яка инфлация, даване без референдум оръжие на украинските фашаги, кюлчета и др. Пътищата са два или Възраждане ще е първата политическа сила или септември, след това януари следващата година ще има отново избори и т.н.

Да, само вГЪзРаждани са алтернативата, след като Белата Златка го изтеглиха, а Славчу не успя. Гласувайте за руските подлоги и ще станем 46 щат на РОССИЯ, Да, да, Мазния варненски индо-българин Костя в най-добрия.

Пак ще му бия шамари на този варненски мангал Копейкин !

Вярвам на проучвания които съм си платил сам. Чърчил. Хора не вярвайте на тези лъжи и ходете да гласувате

Ако наистина има 55 процента идиоти които да гласуват за бат Бойко и киро,то това значи, че нищо не би могло да но помогне. Ние убива е сами себе си, и държавата си

Просто проучването е манипулирано...

За свободна и независима България гласувайте за Възраждане с #3.

Ти луд ли си?

Може да сме вГъзРаждани, но за сметна на това сме Прости Путинофили и обичаме Матушка Россия, щото си държим парите в РУБЛИ. Пошли все наху@

Който иска стабилност,предсказуемост,стандарт,спокойствие-да гласува за ГЕРБ-СДС!

Герб-сдс, пп-дб, ДПС, БСП, разчитат изцяло на твърд електорат от хора на хранилка, обръчи от фирми, външни влияния, хора с промити мозъци които идея си нямат защо въобще гласуват, родственици, купени гласове, подправени резултати, итн. Но ако излезе народа масово да гласуват, поне 80-85%от имащите на глас , чак тогава ще излязат нещата наяве. Реално в повечето години досега малцинство управлява мнозинство. Заради скапаната система. И разбира се понеже им е удобно, политиците никога няма да я сменят току така. Как е възможно партия или коалиция с по-малко спечелени гласове от 20%дори от общо имащите право на глас да управляват. Даже в коалиция с опозицията, не могат да стигнат и 50% от общо имащите право на глас. Тоест те са абсолютно нелигитимни. И точно на това разчитат. Колкото по-малко гласове толкова им е по-сигурно. Затова народа трябва масово да излезе и да гласува. Само тогава ще се види истината

Същото стана и в Европа и затова зелени и ЛГБТ се оказаха в управлението. Социалистите и десните са или купени или притиснати да правят коалиции с малцинство, което ги изнудва. Е, виждаме какво се случва и знаем защо. Обаче трябва доста отпор и мисъл за да свалиш окопали се малцинства във властта...

Всичко е нагласено , народа си мисли , че избира нещо. Кой нормален човек ще гласува за лъжците от възход.

Не го четох цялото. Надявам се да са прави, че моите любимци БВ ще влязат в НС, защото нещата са си на кантар. Дори и да не влязат, това не е драма - не губи кураж, има нов тираж. Вероятно ще има нови избори. Единственото, което не трябва да се случва, е нито ГЕРБ, нито П.тки и Пе.ераси да могат да съставят правителство, макар че и в двете партии има доста читави хора, но като партии и двете се провалихте! Дори ПП за 4-5 месеца сътвориха повече зулуми и окрадоха повече дори и от ГЕРБ за 10-12 години ли бяха на власт! Така че и двете партии на резервната скамейка, а лидерите им директно у хотел "Централ"!