Ново преследване на кола с мигранти по АМ "Тракия" и край София

Гонката е започнала в района на тунел "Траянови врата", а шофьорът е успял да се изплъзне, но колата е спряна край Драгоман

Обратно в новината

Коментари - Ново преследване на кола с мигранти по АМ "Тракия" и край София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма измъкване ! И този ще бъде хванат !

И пак ли аз съм виновен :)

Идеално! Още един аргумент да не ни приемат в шенген! Колко хубаво се подреждат фактите!

Изплъзна се на магистралата ли бре? Как точно ? това е най-лесното за преградителни мероприятия съоражение. Само да има координация между различните райинни и регионални сили.

Хвала на Боци и Валерката че не сложиха стабилна ограда по границата! Да си харчат парите и кюлчетата със здраве! Ще гласуваме за Бойко с хартиена бюлетина..предварително попълнена ! Аллах акбар !

Отново ни пробутват пресилени теми - след македонците и проблеми с изборния кодекс - заплаха от мигранти, които изобщо нямат намерение да остават в бг. А бедността?

За 12 000 еврака на курс, мущерии много...

Винарски царвуле хаха

Тая държава стана пълен кенеф

Сичкото началник полицай да си подава оставката и чупандро Идиотите у парламенто немедленно да гласуват закон Да се стреля на поражение на границата

Нали това е работата на полицията,какво пищите...

сринаха България тия поляци

Докато не почне да се стреля по тях да се стреснат малко - така ще е.

В общи линии да. Чувам, че присъдите били условни, колите се връщали на каналджиите. Кой ли е виновен за това, ако не слабото обвинение?

... "нелегалните миграсти"....

ей нещастници, слагайте през 500 метра по 2ма души с калашници - границата е само 200 километра....и бой по каските....

Миналата година Гърция изкара армията на границата си и въпреки възмущението и заплахите на Ердоган, който беше дал заповед хиляди мюсплмани мъже да се извозват до границата с Гърция, цялата тази ислямска паплач беше спряна от гръцката армия!

Ако някога прочетете подобна новина, която включва, че шофьора каналджия е бил застрелян на място да знаете, че България е тръгнала да се оправя!

Путин е виновен, нали.

Аз съм за. А ти ще застанеш ли на границата с калашник?

След като 30 години полицията имаше за единствена задача да охранява мутрите, сега им се вижда нанагорно в изпълнението на истинските им функции...

До кога ще продължаваме така? Ние очевидно сме подложени на инвазия от чужди нашественици. Време е да спрем с евроджендърските ценности и да почнем да се защитаваме

Време е, при неподчинение на полицейска заповед, да се стреля на месо!... Както е при краварите, нали са ни за пример!

Да спреш кола на магистрала ! Е това е подигравка - да не лети тая кола бе ! Едни шипове и дотам ! И това ли нямат !

Не разбирам! Защо просто държавата не организира законни екскурзии за тези мигранти. Даже може да ги таксува, хем пари за бюджета, хем хора за Меркел, дето си ги покани. Така хем мигрантите ще са доволни, че стигнали Западната Европа, хем ние няма да се трепем за кефа на европейците.

Я някой да пробва да мине през браздата в Турция!!! Ако не го застрелят на място и извади късмет, ще бъде смачкан от бой и после по бързата процедура отива за поне 5 години в затвора.

Аз работя високоплатена квалифицирана работа и плащам данъци като луд, ако сте опрели до тия като мене, лошо. Иначе, ако се наложи при някакви обстоятелства, може и да застана където трябва, не е проблем, в прекрасна форма съм.

Как може да гонят кола 130км, без да й сложат шипове и да я забият в мантинелата...ма то пък после ще излезем, че убиваме невинни хора. Няма оправия.

Всичко това е заради автобуса който уби двамата полицаи ! Ще им разгонят фамилията на всички трафиканти ! Ако онзи беше спрял и не беше убил полицаи всичко щеше да мирно тихо !

Честно казано аз не виждам някакъв проблем с тези мигранти.Те отиват в Германия където бяха поканени .Просто трябва да минават от тук възможно най бързо .

Просто да им направят на тия организиран държавен превоз до изходната точка на България. 1000 евра на човек и да бегат към държавите с "европейски ценности", закъдето са се запътили. Там да размишляват какво да ги правят.

Още един повод да излезем от ЕС и да си оправим държавата

Нашите са като в необрано лозе, 10 гонки- 20 катастрофи.. Ами нямат практика момчетата, свикнали са да работят подпряни на вратата на колата или клекнали в храстите.. вие сега на автомобилни състезатели ще ги правите.. Всичката им работа е такава, посредствени момчета, без професионална подготовка, с високо самочувствие, без никаква самооценка.. Едиственият вариант да запазят живота си е, въобще да не се пробват да залавят бежанци.. Жалко и нелепо..!

абе, знае ли някойй, къде е поредната напревара с полицейски автомобили за да се включим и ние с каруците от Маалата?

Следващият път, когато холандските либерали (бих ги нарекъл другояче, но ще ми изтрият коментара) решат да ни отрежат за Шенген, някой да им напомни какви усилия се полагат и какви жертви се дават у нас, за да пазим границата на Евросъюза!

Не е демократично според Европата

Машала на мацката! Успява да се измъкне от магистрално преследване, вероятно минава по околовръстното на София, и чак в района на Драгоман е заловена. Жалко за нашата полиция. Но тези ежедневни статии с гонки с нелегални имат друга цел, освен да ни информират. Вероятно някаква политическа или пък подготвят общественото мнение за отказ от шенген или пък по-лесно да възприемем по-жестоки полицейски мерки, Между другото ще направя един аналог със сделката за ф16. Около година преди нея, ежедневно ни заливаха с инфо за руски изтребители над черно море, за изхабения ресурс на българската авиция, за опасността която ни грози от Русия. Сделката мина и рязко новините за руските изтребители над черно море изчезнаха, както и медийните публилации за трагичното състояние на българската авиация. Така че мислите малко повече, не действайте първосигнално

Полски боклук от женски пол, караш с двеста и застрашаващ живота на движещите се, заради някакви джагали и няколко хиляди евра.

Нашата полиция е повече от смешна. Снимат и глобяват за 10 км над скоростта, а нелегали преследват по 100 км и не могат да хванат. Смешници! Тези патрулки гориво ли нямат или са сдухани? Или синдикатът на полицайте иска още пари? Започнете да си вършите качеуствено работата. Ако не сави научили какво трябва да правите, гледайте филми. И това ми било полиция. От тунелТраянови врата до Северната тангента гонят.... Чапаев с каруцата ще е по-бързот вас.

Транспортер 6

Това е Промяната Простия Фатмак внася мигранти срещу хиляди евро.

От Църна маца до Драгоман няма кой да го спре?! Баси вица

поляци, украинци... само боклуци!

И как ще спреш останалия трафик на селяните столичани бързащи към големия кенеф ...

Представям си какво превозване на чужденци е било и печелене на пари преди да се затегнат редиците в мвр и граничната полиция. Познавам лично един от надежда, който стана милионер за 2 месеца.

Боклук, ама качествен. Полицията ни е по-голям боклук и не е качествен дори.

Полицайте у нас са свикнали само да сее правят на мъже а сега като трябва да работят почват да плачат и да се оплакват.

Тия декоративни играчки, които полицаите наричат пистолети и носят на кръста - за какво им са?

Яснооо. Полякинята тайно и нелегално е извеждала украински бежанци у нас от 4 звезден хотел на морето,, за да ги води да спят на гарата във Варшава.

А да попитам до кога нашите шефове на МВР ще позволяват на такива идиоти да своеволничат ? Тук полицаите нямат никаква защита и сигурност в такива моменти ! Тук нямат ли указания на такива идиоти , които не се подчиняват да се пускат платформи , или там както се казват тези шипове по магистралата и да ги спират принудително , без да рискуват живота си полицаите ? Така е и в Англия и в други държави ! А идиоти , които не се подчиняват да им гърмят гумите и да вървят на майната си ...., или живота на българите не е важен, пред живота на тези кирливи престъпници, защото хора , които влизат и не търсят убежище по реда , определен в държавата са нищо друго освен престъпници .....!!!