Ново огнище на COVID-19 - в полицията в Пазарджик

11 служители на звено "Български документи за самоличност" са с положителни проби

Обратно в новината

Коментари - Ново огнище на COVID-19 - в полицията в Пазарджик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

където е пълно с мангали има и най-много случаи!

Явно служителят е суперразпръсквач! На заразените дават ли им болнични или ги карат да си взимат отпуска, а който няма - неплатена? Не заслужават ли тези служители премия от 1000-2-3000 лв за работа на първа линия?

Новите случаи за последните 24 часа са рекорд- 132. Починалите също са рекорд- 6. В София град има 30 нов случая. В София област- 26 . В Пазарджик- 17, в Кюстендил- 11, в Пловдив- 8, в Плевен - 5. Останалите случаи са пръснати из цялата страна.

Къде се спотайва доцент Мангъров.Нека да ни обясни нещо ,че вируса не е опасен,че трябва да пуснем децата в градините,че трябва масово да изпозаразим хората над 60 и така да оправим бюджета на пенсионното.

Може да е заедно с Кунчев! Но и да не са заедно, Кунчев може да обясни всичко, все пак той е щабен специалист!

Да се спрат сайтовете АФЕРА и БИВОЛ, че след техни публикации случаите на заболели скачат осезаемо

Той, какво стана видно, повече си пада по политката, отколкото по медицината.

Там е пълно цигани които вадят документи да ходят да просят чужбина и всички са заразени!

Това, че в света му викат Ковид-19, не значи че тук не можем да му викаме Ромид-19.

Бе носете си новите маски!

Това не е новина.Навсякъде където има мангали има и огнища- Германия,Франция,Холандия.Изпозаразиха сума народ,дойдоха тук да ги лекуват безплатно и тук пламна.Това са първични хора без никакви хигиенни навици и диициплина.Още малко и Европа ще затвори границите за българи.От отличници,станахме калпа за аните на Европа заради тази пасмина

Ясно е,че през свободното време,регламентирано или откраднато,служителките са се събирали на кафе и клюки,за тях противо епидемичните правила не важат,те са от полицията.И са заразявали клиенти.

Там е пълно цигани които вадят документи да ходят да просят чужбина и всички са заразени!

Спомнете се преди два месеца какво ви казаха от лошия Запад - най-лошото в България предстои. Хората имат трезва преценка и не са им промити мозъците от комунизЪма.

защо да се спотайва? Досега каквото ви каза Мангъров, точно това се случва. Не ви ли го каза ясно още през м. Март, че пик ще има щом паднат мерките, не ви ли каза, че ще има заразени, но няма да има болни... кое точно не ви е ясно, за да продължавате да пишете глупости и да искате обяснения? Реално има много "заразени", но болни са само тези 13 човека в интензивните отделения... защото останалите 270 в болница на едната й се мотаела главата, на другата й драскало гърлото... ей такива са им сиптомите, тук там по някой сопол и лека температура. Стига рев и драма, яхнаха грипната вълна и ви използваха, а вие продължавате да вярвате и да си искате робуване... добре, че не ви теглиха ножа както на стадото.

Важното е туризъм да има. Хотелиерите и ресторантьорите ви очакват с наточени саби.

Пръстов отпечатък искаше ли се при издаване на докиумента...

Както се вижда заразата се разпространява поне 50% от държавните институции - полицаи, общинари, лекари където щем нещем идва време да се обърнем:(((((( Много ни ''пази'' боко ама особено СЕБЕ СИ и подлогите да не вемат да се гътнат и да не могат да си ползват натрупаните ''мазнинки''..

Повечето са пушачи и непрекъснато си свалят маските за да пушат, после се пипат по лицето! Даже да се пробие дупка на маската става още по-опасно защото докато не се пуши от там може да проникне вироса.

Палицията пази и консервира вируса за десерт...

След доносниците на ДС, русофилите и комунистите, следващият голям проблем на България са циганите.

Трябва да се обявява от кой етнос са заразените. Сега можем случайно да не се заразим. ИНФОРМАЦИЯТА Е НАЙ ДОБРОТО ЗАЩИТНО ОБЛЕКЛО.

Винаги съм смятал, че полицията е вредна за здравето!

Изпий един антиидиотин. Може и да те облекчи?

Заразата е навсякъде. Ако се направи масов тест на населението може да се окаже почти всеки втори заразен, след като няма и симптоми. Новините ви ги пускат за да ви стресират.

Върви при Славчо-чалгата.Той ще те опази по-добре от Боко.

Но Булгар е курнас: Кой бе? Ти ли ша ми кажеш? Айде глей си работата!

Помисли малко докторе.

Вероятно заразата се разпространява от държавните институции, за да може същата тази държава да си обявява когато си иска извъвредно положение, и да ни мачка.

и това нищо не означава. Освен, че ще заразиш други, на следващ ден можеш да се окажеш болен. Нямаш симптоми, защото си поел малко вируси, като допоемеш и белият ти дроб ще почне да се пълни.

на тия, които чакат на тръбите в интензивното, че няма да има болни. Те ще са доволни.

Може ли да се говорят неща без дори да се замислиш? Нима тези заразени служители ще го правят нарочно, за да може държавата да мачка? И кой е точно държавата и каква му е ползата да мачка. Ако някой иска да краде, то се краде от работеща икономика. Когато всичко спре няма от кого да се краде. Те и крадците не са толкова глупави, че да погубят тези, от които крдат.

Платените идиоти се опитват да ни внушат че има само толкова заразени колкото са тествали, а Булгар си е прост по рирода и не може да вдене, че ако беше толкова опасен този вирус мечтата на чуваления бос Мутрафчийски щеше още на великден да се е осъществила.

Вчерашното съотношение заболели към тестове наложено върху броя на населението в България, показва вероятност от над 400 000 заразени при 100% тестване. Ужас.

Ти с какво ги мериш тези вируси? Имаш някакъв метод ли или си прост идиот. Знаеш ли как се разпространява вирус и ми обясни подробно кой колко е поел, за да знаем

no one cares

Отдавна са много. Лошото е че едни могат да смятат, на други не им изнася понеже няма да излезнат цифричките от отношението смърт/заразени.

Това сам ли си го измисли или с приятели?

Шило

А познайте кой ги е заразил!

Когато т.н. "герб" обявява извънредно положение, с цял пакет репресивни мерки, включително да си стоиш в къщи (домашен арест), големи глоби и заплахи за затвор, безбройни забрани за всичко, и когато ти останеш без работа, без пари, без жилище, без храна, без лекарства, без права, това се казва мачкане на народа! Защото наказаните са невинни жертви на извънредното положение, т.е. - жертви на управляващия режим. Защото тези жертви не са извършили никакви престъпления, за да бъдат мачкани. Те искат само да живеят, като хора, а не като скотове! Въпроси има ли?

Вируса хвърчи навсякъде.

Не е лошо човек да си направи за всеки случай планинска застраховка! Не се знае в каква ситуация може да попадне, а без планинска застраховка разходите за спасителната операция са за сметка на пострадалия! И заради този коронавирус може да изпаднете в ситуация на невъзможност да сключите планинска застраховка! Затова бъдете предвидливи, направете го сега, не отлагайте за утре! Дарете и 5 лв за борбата с коронавируса, за всички на първа линия!

Требе да е наш Благой..........

Путин, кой друг?

Аз настоявам визите за руснаци да отпаднат.

ДА ЗАТВАРЯТ ТОЗИ СМОТАН ГРАД-РАЗВЪДНИК НА ГАДОСТИ! ТЕЗИ ПЪЛЗЯТ ДО ПЛОВДИВ И ДО СОФИЯ ПОСТОЯННО И РАЗНАСЯТ ЗАРАЗА НАВСЯКЪДЕ. ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА НАСЕЛЕНИЕ НА ТОЗИ ГЛУПАВ ГРАД Е В АНГЛИЯ И ГЕРМАНИЯ И ПОСТОЯННО СЕ ВЛАЧАТ ТУК ДА СИ ПРАВЯТ ЗЪБИТЕ И СЕЛФИТА НА МОРЕТО. БЛОКАДА НА ЦЯЛАТА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ ТРЯБВА .

Никой няма да отрече, че плашенето с корона вируса помага на властта, да отвлече вниманието от скандалите.

Пик след пик,така ще е,защото не послушаха вирусолозите и сега така ще караме до ваксината! Кривата ще продължава да расте при нас,ще откриваме и по 200,и по 300 и нагоре души на ден,защото едва сега се сетиха да тестват по масово! А можеше още от начало да бяха изловили всички заразени! Колкото повече тестове се правят, толкова повече заразени ще има открити! После Мангъров им бил виновен,ама не е така,Мангъров и всичко вирусолози казваха още в началото - затворете границите - те не ги затваряха,всеки влязъл да остава под карантина - не ги оставяха,тествайте масово и изловете всички заразени и след това оставете народа да си живее живота,не го направиха,тестваха по 50 - 100 човека на ден,лъжеха ,че има пик в края на април - 90 души,ето сега вече сме с 135! И това май сега е за да се прикрият далаверите и скандалите горе,защото България е единствената страна в Европа,в която броя на заразените расте! След всеки скандал бройката става рекордна,тестването се увеличава драстично,много странно е това! Сега пуснаха циганите свободно да се прибират от чужбина и да не седят под карантина и ето ти ново заразяване,ама и тестовете станаха много повече ежедневно,ако в махалите се тества масово,може на ден и по 50 000 да откриват заразени. Заразени,не болни! Благодарение на щаба горе оправия с тоя вирус тук няма да има! Никой не изолира тежко болните,никой не изолира най възрастните,никой не следи за реда и дисциплината и спазването на мерките от циганите,никой не пази другия,идеята е да опазим възрастните,ама циганите не пазят никого,дори в градския транспорт,но пък и никой не ги проверява!

силно изветрял мозък си

Обикновенно в полицията се предават "контактно" венерически болести.