17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко зле трябва да си за да зло сториш по този начин , така е мюслитата имат голяма злоба те най вече използват този начин страхлив ! Трябва много голямо наказание , за това до обезобразиш някой за цял живот ама много !! Това не са хора вече

Нека франсетата да насаждат "демокрация" с бомби,пък после да плачат от отмъщението.За жалост потърпевши са невинни

Проверете всички руснаци, кацнали в Париж!!!

Най много нападения с киселина има във Великобритания.Изобщо това е любимия метод на козоебците и техните самосвали забулени да тероризират красивите или даже прилично изглеждащите жени.Аз красива мюсюлманка никога не съм виждал- уродливо грозни са и зли.За това се покриват като крастави коне.

много точно, даже Марк Твен пише, че правилно мюсюлманките се забулват и крият лицето си за да спестят на околните грозната гледка.

Иставена бутилка... И вмсесто да се предаде на съхранение в "изгубени вещи" или да се уведоми охраната на метрото, някой успява да се изгори? Да не се е опитал да отпие? И колко време трябва за анализ, като средният хроматограф ще даде отговор след няма и минута?

По информация на Le Parisien не става дума за турист, а за бездомник, който е залят с киселината след някаква свада

ПОЛИЦАЙ Е СПАСИЛ ТУНИЗИЙСКИ ТУРИСТ ОТ ОПИТ ДА БЪДЕ ЗАЛЯТ С КИСЕЛИНА ОТ "ЖЪЛТА ЖИЛЕТКА " . КОЛКО ПО- ПРАВИЛНО ЗВУЧИ, А !!!

става дума за младеж на около 20 години, случило се е на метростанция Гар де Льон. В метрото билетите не са по джоба на бездомници, или поне не бяха.

Ежедневие в евросвинарника .... Честито на прасетата ...