Новият служебен кабинет ще проведе първото си заседание

Правителството ще разгледа и приеме план-сметката за разходите по подготовката и произвеждането на вота на 2 април

Обратно в новината

Коментари - Новият служебен кабинет ще проведе първото си заседание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА МУНЧО ПРОТЕЖЕТАТА ОТНОВО ЩЕ НИЩОПРАВЯТ !! ПО 40 БОНА ЗАПЛАТКИ И НИЩО !! А ИДВА ТЕЖКО ЛЯТО !!

пак ли ще заседава? Нали вчера заседа /или заседна?/ като стар такъв? Е, само Минетков няма да го има, ще ни липсва, беше голям майтап да го гледа и слуша човек, нищо че се хаби ток и сметката набъбва.Няма ги вече такива екземпляри като него и баща му, няма кой да стройне нещо импозантно от бетон и арматура, пък каквото и да е по проект, ние ще си го разгадаем всеки за себе си.....

Тия лайновози докога ще толерират украинците? Защо не публикуват предварително дневния ред на заседанията , както и на тях да писъстват граждани! Няма закрити воата! Какво криете от народа? Това, че дават всякаква възможност на екскурзиянтите от Украйна да живеят безпроблемно и в лукс на наш гръб????

ами тре всичките кабинети за последните 33 години са служебни ...ще има ли нормални туземци, който да отидат на изборите? последният парламент запоична с русия и украйна и завърши с русия и украйна и не реши нито един проблем на туземците на територията българия! депутатите се оказаха потресаващо исторически неграмотни. те така и не разбраха какво е това Гладомор в СССР, кой го предизвика и т.н. и тези депутати и предишните за последните 33 години предуизвикаха Градомор-БГ на територията българия, защото убиха с глад и робски труд в чужбина над 3 милиона българи - процентно повече от Гладомора в СССР/Украйна! факти за Гладомора на територията българия - социалната помощ до скоро беше 0,00 (!!!!) лева и скочи на 60 лева на месец. Цоцилната пенсия беше 170 лева и скочи на 247 лева! Нито стотинка за тези, който нямат трудов стаж до 70г. възрад и ограбване на социалните им вноски .... е това е Гладомор-БГ. но никой депутат или партия не говори за това защото всичките са западни агенти и зомбита! вън депутатите от територията българия!!! никакво уастие на изборите защото това е съучастие в геноцида на туземците!!!

Надодът умира, вие искате финансова сметка за тъпите ви избори. Е няма да гласувам.

С какво ли ще ни измандърсат ? Тия само предателски решения вземат ! Пилат Пилотски ще си избърше ръцете с тях .

За какво отидоха 1.5млрд заем от Януари само?!

ГЕРБ и ДПС заседават как да ни крадят.

Тая опорка отдавна не върви, измисли нещо ново и да е реално, а не измишльотина.

Едно правителство е добро,означава само ,че образът от фирми е захранен.

хе-хе

Е, тогава вече ще се избият кой да захапе кокала!