Новият руски посланик връчи акредитивните си писма

Елеонора Митрофанова с първа публична изява у нас – поднесе цветя на Докторския паметник

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руският посланик е връчил копия на акредитивните си писма. Като ответна мярка г-н президентът е връчил своите оригинални.

Да се глобят ведна не носещите маски!!!

Русофобската пасмина не е спала цяла нощ. Някой психясал русофоб да не е ритнал топчето ?

ние стоим на пост и пазим Родината и Отечеството от руските окупатори и руските шпиони.

Вие сте дрислювци

Имало един русофоб, който дава признаци на живот

Малко ли стоя... време е да си ходи в Россия. Старите хора казват - Гости бива ден- два не година.

А за американските курви в България как е лафа?

Виждате ли колко притеятелски си говороят дипломатите от снимката независмо какви са отношенията между нашите страни. Повечето от Вас изпадат в едно крайно хейтърство, много далече от тяхнот ниво, има какво да научите.

.... притеятелски си говороят..... Супер интелигентен русороб - ашколсун чоджум, машалла, окомуш адам.

Да си оди от сега в евразия у мууусквата и да си е...е м...ката.. не ми трябват руски освободители, а иначе няма лошо да остане тя с една чистачка и една секретарка в руското посолство в софия и същата картинка в бг посолството в алкашия...

Не ти ли трябват. Ако мислеха като теб преди 140 години сега щеше да си полуобразован рязан мустафа.

Нека тролчетата да запомнят този ден и в последствие да е врещят с тъпи въпроси от рода - защо плащаме най-скъпия газ, най-скъпото ядрено гориво, защо Бойко и Първанов чакаха по един час Путин в Кремъл и ги пуснаха по пързалката към аерогарата? Просто вижте САЩ - може за пред света да плюят на поразия, но на инагурацията на Байдън руския посланик беше на първия ред. Веднага след това се обади на Путин и продължи договора. Приказките са едно, а дипломацията - нещо съвсем друго. Не бъркайте цирка с реалната политика.

Тая да си ходи!

Бойко не е чакал. Чакаха Първанов и особено СерГея. Него даже първия ден дори и не го приеха и после мекотелото обясняваше как това било нещо нормално в дипломацията. Боката - може и от неразбиране на протокола - обаче го начука на Путя и заради двамата. Когато влезоха едновременно в залата от две срещуположни врати и Путя протегна ръзе за здрависване, Боката видя някакъв познат и се отклони от пътеката за да го поздрави а Путя си остана с протегнати ръце и пръст в устата. Може и да беше против правилата ама Боката му бръкна с пръст изодзадзе. А пък Путя да не се прави на мъж защото Си Дзипин го накара да чака 45 минути преди да го приеме и Путя от нямане какво да прави почна да чука по клавишите на едно пиано. Голям срам за реснаците и лично за него беше това унижение на което го позложиха китайците.

Добро пожаловать товарищ Митрофановна. Поздравляю вас с етого: Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки… Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси… Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше “свята”, “чиста”. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка… Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

Почти всичко е верно. Сега напиши нещо и за братята франсета и за немските псета дето им се молихме години да ни освобдят от тирските гадини. И за американскит боклуци напиши как леем родни звуци , от омиление и радост че ни го слагат със голяма сладост.

Всички грешки са нарочни да се стреснат все кокошки и да лай колко неграмотен ,бил този прозт патриотин.

май ще има беляне ? или поне още 2 реактора за козлодуй

Армени неотдавна зтуби значителни територии поради прозападното си правителство, което залагаше на САЩ и Европа. Азербайджан с директно участие на Турция и използуване на много ефективните дронове Байрактар насмете арменската армия за наколко дни. Така, че русофобията се оказва много скъпо удоволствие. В не толкова далечно бъдеще нас ни очаква същото. И Русия също така демонстративно ще стои на страна и ще ни гледа сеира. А Блгария ще стане като Армения. А тя (Армения) е колкото софийското поле...

Патриоте - нещо си в грешка. Арменците бяха подкрепяни от Руснаците и бяха окупирали Нагорни Карабах. Азерите подкрепяни от Турция просто наритаха задниците на арменците и на рашистанците зарати газопровода от който и ние ще получаваме газ. Така, че турците и азерите ни свършиха добра работа. Ама то на тъп русофилистик да обясняваш световната геополитика си е кауза пердуда.

Пък товарищ Митрофанова да изгледа видеото в ПИК преди да се нацелува със Мунчо при връчването на писмата. Да няма после "от къде ми дойдоха тези херпеси" и да обвинява България в умишлено заразяване със полово пренасяни болести. Ние да не сме Русия и тя да не е невинния Навални. Ето товарищ Митрофанова - със най добри чувства, пазете се и внимавайте с целувките. https://pik.bg/%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-18-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B5-%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BE-%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BD-news1003593.html

кога ще си ходи?

Мунчо Естонски от сега си е приготвил дебели наколенки, каска и налакътници щото при връчването на акредитивните и писма ще падне едно пълзене, едно удряне на чело в пода, едно верноподанническо лизане на възпълничката, космата ръчица със демодирани ръкавички от 18 ти век на представителката на господарят му - Путя, едно себепревъзнасяне - щото видите ли - във Матушката господарят му го е забелязал и отличил със нов по представителен посланник дето може да пие повече от предишния и няма да пада по задник от Шипка, пък кой знае може и да е понаучила някоя и друга дума на български. Мунчо направо тръпне в очакване денят когато ще се просне в краката на тази ватничка и да целува свещенната прах под нозете и в изблик на верноподаннически чувства. Ами Мунчо - дръж шербета студен, кафето топло и ибрика в готовност, че Митрофанката може да те изненада и трябва да си подготвен за всяка евентуалност - иначе "строгата господарка" със чизмите и камшика ще ти командва стани, легни, заеми поза колянно лакътна опора, лай , скимти и т.н команди.

Ало, скъпи сънародници. Другите хора по света коментират инвестиции, икономика, идеи, просвета и музика, вие коментирате БКП и неща които не разбирате, малоумна работа Не знам какво са били комунистите, но вашите баби, дядовци са работили, учили и не са плюели от сутрин до вечер по форумите, надали ще се засрамите, хора които знаят да обиждат не разбират от друго

Ей това гербаджийдките платени драскачи по форумите и троловете са най-долнта съслойка на обществото. Ако имаше нормална държава такива утайки които само бълват простотия пт сутрин до вечер щяха да висят по дърветата Вместо да има смислени разговори, диалог, разбирне и нпрмалност, те само плюят и мажат, утрепки

Дааа, явно е време пак да отворим речниците..... "Връчила..." Абе, хора, абе, аланкоолу, връчва се нота, връчва се заповед, връчва се ултиматум, връчва се наргада или орден!!!!!! Набийте си го в....преучилите черепчета веднъж завинаги! И да не направите пак грешката да кажете "Ама така е прието да се казва във външната политика!" Просто знам как могат да "мислят" такива като вас - кой от кой "по-компетентни". А, щях да пропусна за малко. Тя още не се е изявила - просто участва в едно мероприятие или проява. Да не говорим пък, че пред двете й имена бяхте длъжни поне от възпитание да напишете Нейно превъзходителство! Ако ви мързеше, приемаше се и Н.Пр., но и това не би!

Дамата дипломат първо отива на църква и след това в министрството, лично на мен ми харесват приоритетите й, дано има повече истински християни в тази толкова плъзгава област политиката. Откакто станаха нещата с Гебрев обаче, България все по-често гони руски дипломати за шпионаж и не отдава толкова голямо значение от отношенята ни с Русия, иначе дамата нямаше да бъде приета от третият ни дипломат.

тъпи, ти забелязали, че на втората снимка митрофанова е с маска? това е за да не може да я целувате в стил"живков посреща брежнев" но по интересното е, че е и с ръкавици!!! незабележими, дискретни , вероятно копринени, но ръкавици! това е, за да неможе лигите на руссолюбците да и навредят докато и лижете ръцете!!

Целувките на Юнкер с лдерите от ЕС са доста по секси. А как щипкаше вожда ти по бузките...

Аз съм критик не Путин, но не ми липсва финес като на вас, това е разликата.

митрофанова е почти набор на предния посол макаров! макаров роден 1951 тя 1953г. също като него от как е завършила учирлище е била на ръководни длъжности в ссср! и ссср умре!!!!!

Що бе, охранител ли трябваше да бъде, или инженер по кофите?

Елеонора Митрофанова- досвидание... и не се връщайте.

По-добре кажете досвидание на Мустафата. И да не се връща

Абе друго си кюрдка с шалвари!

НЕ Е С ПРЕВОДАЧ ?! ДЛЪЖЕТ Е КАТО ОФИЦИАЛНО ЛИЦЕ, НА ОФИЦИАЛНА СРЕЩА, ДА ИСКА ПРЕВОДАЧ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ СЕ СРЕЩА С ПРЕДСТАВИТЕЛ НА "ТРЕТИ СТРАНИ" ИЗВЪН ЕС ! СРАМ И ПОЗОР! ПОРЕДНОТО ЛЯГАНЕ В КРАКАТА НА ОНЯ Р ЪЖДЯСЪЛ ФИЗИЧЕСКИ И МЕНТАЛНО В ГЛАВИТЕ Н ХОРАТА, КОН В ЦЕНТЪРА ! УТРИ НИКОЙ ДА НЕ ХОДИ НИ НА ШИПКАТА, НИТО ПРЕД "НЕЗНАЙНИЯТ ВОИН" ! НИКЪВ 3 МАРТ ! ТВА Е РУСКИ ПРАЗНИК ПО ПОВОД ОКУПАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!

Щото ти си капут

Щото изглежда знае езици, не е едноезичник като Мутрата.

Е ДА ГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИ И ДА ИСКА ПРЕВОДАЧ !

Новият руски посланник, г-жа Митрофанова е силен, умен и уважаван човек.

Позор! Къде са т.н. министър захариева и бай хой! Да не приемеш новия руски посланик ден преди националния ни празник - Освобождение на България от турско робство от Русия е позор за некадърните ни крадливи тикви! Главен виновник е тулупа! Русия ще ни го върне яко! Няма съмнение! Позор на бай хой!

Разбягаха се като евроатлантически мишки

Русия ни го "връща" откакто ни е освободила. BTW, Митрофанова да не е генерал-губернатор, та Борисов и Захариева да и правят евала?

Генерал губернатор е Мустафата

Таквоз лизане на руски задници квото го правим ние другите народи не правят. Примерно самите руснаци когато Бонапарт превзема Москва са в коалиция с Англия и Турция Ма нещо не съм видял да ближат англииски и турски задници загдето фесовете и ингилизите са проливали кръвта си зарад тях.

руската пропаганда ни казва че трябва да сме признателни на Путин, руската мафия и Гампром за освобождението.. и дума не споменават за нашите опълченци , загиналите герои от десетки други народности. Русия е дошла като завоевател не като освободител. Де се е чуло роби да освобождават роби. Достоевски пише : Така стана, понеже притежателите на тия гласове бяха тръгнали, както се знае в цял свят и особено у нас, да спасяват угнетените, унизените, смазаните и изтерзаните. Помня, че още преди обявяването на войната бях чел в наши най-сериозни вестници предвиждания за шансовете в предстоящата воина и за необходимите разходи и излизаше, че безспорно, „навлизайки в България, ще бъдем принудени да изхранваме не само нашата армия, но и умиращото от глад българско население”. Лично съм го чел и мога дори да посоча къде съм го чел; та с така изградена представа за българите ние тръгнахме от бреговете на Фниския залив и на всички руски реки да проливаме кръвта си за тях – поробените и изтерзаните, и изведнъж видяхме китните български къщички с градинки около тях, цветя,’ плодове, добитък, обработена земя, която богато се отблагодарява за грижите, и като връх на всичкото по три православни църкви на всяка джамия — и ще се бием за вярата на поробените! „Как смеят!” — кипнаха мигновено оскърбените сърца на някои освободители, лицата им пламнаха от обида. „Ами ние сме дошли да ги спасяваме, значи те трябва да ни посрещат едва ли не на колене. Да, ама те не коленичат, те ни гледат накриво, даже май не ни се и радват! Не ни се радват на нас! Вярно е, посрещат ни с хляб и сол, ама гледат накриво, накриво!…”

Що за глупости. Щерев трябва да се е побъркал. Или още не е извадил чепа отзад, между бузките

след като са те нахранили с остатъците от вечерята на руската посланичка да чакаш десерта- да оближеш сладоледа - чеп

Ти подкара вече шаблоните за утрешния празник. Лайнар бездарен :))

да я питат кога смятат да върнат откраднатият дъргжавен архив и златото от трезорите на БНБ 1944 Все пак те ни нападнаха тогава. Ние не сме ги нападали примерно за разлика от Румъния дето румънската армия превзе Одеса

Разкажи повече за "откраднатото злато". :)))

кво да ти кажа ? Златото и откраднатите долари са описани в архивата на банката Архивата със парата и златото са окрадени в Москва Ако те интересува нещо повече- питай я Митрофанова Да нямаш сливи в устата ?

Schilo

Долари? В Царство България? В съюзника на Хитлер?

Шило, разочароваш ме Имах те за малко по-умен

Нещатна ситуация. Българските управляващи се разбягаха като пилци при появата на новия руски посланник. Някакъв нещастен зам. министър стои като наказан по време насрещата. А българският народ посреща г-жа Митрофанова с радост и надежда

Ммм ...ДъСъ притеснявате че Няма Човек да я посрещне С Шамар ли ? - Никакъв проблем ! —> Отивам Незабавно !

По-добре сам си удари шамар на себе си. Може да получиш отрезвяване

Тази да внимава как се държи в свободна и демократична България , да не излети обратно за Маскве! Навремето в посолството ни в Либия съм виждал как рускиня влиза, крещи на официалните ни лица и удряше по масата: Аз съм гражданка Советскава съюза. А нашите не смееха да гъкнат и гледаха като насрани. До там ни бяха докарали комунистическите наши руски подлоги. Сега е съвсем различно. Нахалната рускиня посланичка да си наляга парцалите!

Безпомощен платен писач

имам два въпроса кой е тоя нещастник дето седи на диванчето като наказан докато российския пасол му дава наставления? и кои са тия идиоти дето се бутат около новия российски пасол без маски, а митрофанова е с маска?

руския навлек Елеонора Митрофанова в акредитивните си писма дали е посочила кога ще си ходи..

Щерев, извади си чепа отзад, между бузките. Пречи ти да се концентрираш

за това говорим.... всички "културни и интелигентни" българи са русороби... Ами трябва да си мозъчен инвалид и да ръсиш простотии за да прилягаш на руската душевност..ха.ха

Русофобите са ужасно тъпи и идиотизирани същества. Помията на българското общество

НЕ знаете че Именно Кремъл - Ни Съсипва Целево ?! ..и то Йощ от 1944та (а комай И от онова Първото “освобождение”)

Комай ти си съсипан по рождение. Никой не е виновен че си останал идиот

НА МАСКВА В ДНЕШНО ВРЕМЕ Е ДА ДЪРЖИ ЗАДУНАЙКАТ ВЪВ ЕДНО ВЕЧНО НЕСТАБИЛНО, КЛАТЕЩО СЕ СЪСТОЯНИЕ, НА ПОДДЪРЖАНО ВЪНШНО И ВЪТРЕШНО НАПРЕЖЕНИЕ, ЗА ДА НЕ ИЗПЛУВА НИКОГА! ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ АКО БЪЛГАРИЯ БЕ ДРЪПНАЛА КАТО ЧЕХИЯ ИЛИ ПОЛША, КАК ЩЕШЕ ДА СЕ ОПРАВДАВА ЗА МОСЛАКА ПРЕД ПИЯНКИТЕ ЗА МИЗЕРИЯТ ТАМ ?! А ТАКА ИМАТ "ПРИМЕР" ЗА "ЛОШОТО ВЛИЯНИЕ НА ЕВРОПА"

Соросите пак са посрами и без памперси

Аз се радвам, че в България пристига нов руски посланник, при това жена. Със сигурност ще намери среда за срещи и изяви. Все пак Русия и България са братски страни с общи исторически корени. Това не може да се каже за САЩ

Да знайтье Въй, Светлана Задунайцева ...- да Скажите проста що Въй елжебетейтц !

И кои са ни ОБЩИТЕ КОРЕНИ ? Напомням ти че сам Путашкия каза че писмеността на руснаците е дошла от северномакедонците Та какво общо има тогава ?

Толкава са “братски” страните ни, че бяхме 45 години под руско робство!

Тъпите русофоби изпаднаха в тежка депресия и в абсолютен дефицит на нормалност. Разни дървосекачи се разтрепераха и не могат да уцелят буквите на клавиатурите. Така е когато в България пристигне представител нашата освободителка - Русия

Добре де - ще Си сложа ръкавици. ...ЗА тъчскрийнване зер :-)))))))

Трябва да си сложиш и нова глава

jingiby

Чета тролските простотии отдолу и си спомням мазнененто на СССР преди 30-тина години. Беше отвратително, не по-малко от антируското тролене сега. Спомням си от историята как подло предадохме германците в края на Втората световна война и посрещнахме Съветските окупационни части като освободители. Не сме народ, а мърша, е казал поетът...

Барем ДъСъ напишете Джин-Гиби дагоеъ я ! ... Джин !, ама НЕ онятам ...по Шехеразадата де ;-)))))))

jingiby

Троле, на какъв език пишеш?

Тая и на гъза си има микрофон и камера. КГБ с нов пратеник.

се пак не мое се мери с Йотова Йотова изнася между двете задни бузи цял наръч папки от секретната секция без гвардейците да я усетят

На копията пише ли 'вярно с оригинала" ?

Леле ! - ами ако Спретнат И такъв Хибрид ?

А защо е представила копия на акредитива? п.п. за Кой е предназначен оригинала?

Все Валидни Въпроси, Колега ...

Емчо ,на копие посрещач, копие от писмата!

Ние българите посрещаме с радост и гордост новият руски посланник - г-жа Митрофанова. Русофобите са туш и хвърлят къч във въздуха

Русофилистичен русороб - повръща ми се от такива мекерета като теб.

с радост и гордост и духова музика ще я изпратим от където се е пръкнала..ха.ха

Както винаги стилна, класна, достойна, г-жа Митрофанова показа на българския русофобски плебс кой, кой е. И както винаги ББ и шайката се скриха.

Плоха, тавариш Задунайтц ! ...нАда писат клаССна.

Ти май се изпразни от верноподаннически чувства - русофилистичен русороб. Хайде да и направиш и една шпакла за добре дошла.

Герберастки миризлив селтак.

Алоууууу.... руските лизачи. Тази не е посланик на Русия, а на диктаторчето Путлер. Да живее свободна и демократична Русия в ЕС и НАТО!

Ъхъ, стилна и класна е като надзирател в концлагер.

Възпитаните хора и пожелават - Добре дошла !

Против. ...та както Казах - Заграден Огън !

Добре дошла и сбогом. Чемодан, вогзал, Москва. Ама да си прибере и Мунчо с нея щото г-н Гешев не го е забравил.

Элеонора Митрофанова, русские шпионы - чемодан, вокзал, Сибирь

Тази да внимава как се държи в свободна и демократична България , да не излети обратно за Маскве! Навремето в посолството ни в Либия съм виждал как рускиня влиза, крещи на официалните ни лица и удряше по масата: Аз съм гражданка Советскава съюза. А нашите не смееха да гъкнат и гледаха като насрани. До там ни бяха докарали комунистическите наши руски подлоги. Сега е съвсем различно. Нахалната рускиня посланичка да си наляга парцалите!

Кретен...

Ах, какая же “изабреталкнаст” задунайшкая !

Утре честваме освобождението от турско РОБСТВО. Всички които плюете руснаците сте боклуци!

Дванайстата поредна война между Русия и Турция от 1977-1978 год. най-накрая се оказва успешна и България получава независимост, а руснаците потриват ръчички като се надяват да се доближат максимално до проливите. На това му се вика, съвпадение на интереси. Само, че Великите сили не позволяват Русия да направи от България Задунайска Губерния и да я погълне. В Санствфанския предварителен договор никъде не се споменава за свободна и самостоятелна държава България. Чак на Берлинския конгрес от 1879 година България е призната и се появява на картата на Европа.

Елеонора Митрофанова кога ще си ходи... или ние да и кажем дата на изгонване.

Кажи си моме, къде те сърби :) Може някой да те почеше...

Прилежно се е обръснала Митрофона! Дано мандатър й е пълен провал за варварската руска “дипломация”.

Навремето ДобърПриятел аха-аха Да го загубим с еднатам от Този етнос. Купон, диста течности...иии - оная го забърса. Хукнахме да го търсим. Намираме го заспал, а оная - ... Изнесохме го и го заключихме. ...на сутринта разказва : - мАни друго, ами Имаше Три ..(ясно какво) ...поради Цирей помежду . —— Надявам се Е ДостатъчноЯсно. ...и С допустим текст.

Ох, ама кат ме Карате да ДоИзкажа...- добре де - три млечни жлези. ..,та Дотам й Бе “хигиената”/“козметиката”.

Над 60 процента от руснаците не искат да се ваксинират с препарата "Спутник V". Данните са на руския неправителствен център "Левада", който е в списъка на чуждестранните агенти в Русия. Според проучването, 62 на сто от руснаците не искат да си поставят ваксина собствено производство, а най-голям е процентът във възрастовата група между 18 и 24 години. Повечето анкетирани посочват страничните ефекти, които могат да включват треска и умора, като основна причина да не искат да бъдат ваксинирани. 64% от анкетираните смятат, че коронавирусът е създаден изкуствено като нова форма на биологично оръжие.

Кретените нема да свършите никога!

О, Шипка! Цар високо,вируса далече-Един сумасшедший пак изрече!

Рускинята е облечена стилно, да видим тя какви *айна ще ни докара- дали и тя няма да бъде обявена за персона нон грата поради шпионаж в полза на русия. Лично мен изобщо не ме засяга личността на един посланик, особено пък руски- знае се, че всеки посланик е официален шпионин на държавата си, но поне да не си врат носовете в генщаба и да не подкупват държавни служители за шпионаж в полза на русия...

то наще за паница боб са готови и макя си да продадат Е го де - Йотова под носа на гвардейците изнесе цяла копирна машина от секретната секция кат си я завря в кюлотите

Общи приказки. Къде е българина предавал данните?

Мунчо Естонски от сега си е приготвил дебели наколенки, каска и налакътници щото при връчването на акредитивните и писма ще падне едно пълзене, едно удряне на чело в пода, едно верноподанническо лизане на възпълничката, космата ръчица на представителката на господарят му - Путя, едно себепревъзнасяне - щото видите ли - във Матушката господарят му го е забелязал и отличил със нов по представителен посланник дето може да пие повече от предишния и няма да пада по задник от Шипка, пък кой знае може и да е понаучила някоя и друга дума на български. Мунчо направо тръпне в очакване денят когато ще се просне в краката на тази ватничка и да целува свещенната прах под нозете и в изблик на верноподаннически чувства. Ами Мунчо - дръж шербета студен, кафето топло и ибрика в готовност, че Митрофанката може да те изненада и трябва да си подготвен за всяка евентуалност - иначе "строгата господарка" със чизмите и камшика ще ти командва стани, легни, заеми поза колянно лакътна опора, лай , скимти и т.н команди.

Учи българска граматика, гербераст миризлив.

Бабикяне - арменец не може да ме обиди.

"Посланикът на Русия в България Е.В.Митрофанова връчи копия на акредитивните си писма на заместник-министъра ....." Това е неофициално.

Тъй де - с дондю2 ще Е АчикАчик цунигуни ! ...кккколеноппреклоннае канечна :-))))))

Даа, думата Русия действа на кухоглавите недорасляци като червено на бик. Русофобията има дълбоки традиции в българските земи, още от времето на турското робство. Тогава турските подлоги са наричали апостолите-революционери "агенти на Москалията". И от тогава до сега винаги се намират нечии подлоги да плюят. Но повечето българи не им се връзват и това ги вбесява. Не се гаси туй що не гасне!

Сам Боха ?! ...ил Сам ДЪСъ наБухахте !

Ходи се шибай някъде, тутракански пелтек.