17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само възраждане е надеждата от всички профукани патрони на миналото , което все още ни управлява. Трябва да се скъса синджира от миналото хора ! Възраждане до дупка за ново начало и бъдеще. Да не даваме пак шанс на тези утрепки, които видяхме какво направиха за тези години !

Така като гледам бройките депутати не изглежда по-различно от началота на годината с четворната коалиция. Само дето от възражение не са отборен играч и ще е интересно какво те ще предприемат. Моето мнение е че пак ще има избори поди избори.

Приятел, при 32% избирателна активност, 25-те процента на ГЕРБ стават автоматично 7.8%. Толкова подкрепят Похотливия крадец, при това при пълна мобилизация на ядрото ви - полицаи, кметове, държавни търтеи, ромове. Това е истината. 92.2% от БЪЛГАРИТЕ не ви понасят. Заради 12-годишното ви крадене като за Световното.

я по тази методика сметни колко не понасят бсп, бе смотаняк!

Бравост на краваро-панамската помощ - машините избраха. Следва ново шоу.

тъпи, машините на мадуро ги докараха радев, мая и курнелия!

Честито на всички гласували за ГЕРБ, Възраждане и Стефан Янев, пирова победа е това, много искам да ги видя как ще им се получи случката, наред със сериозната криза която чакаме, както каза великият Владетел на народа Бойко Тиквата че щял да намали цените на основните продукти и когато това не стане и народът огладнее и озлоби още повече , ще е нужно жълтите павета пак да пренареди, защото наистина ще има невиждана ескалация на народен глас , по - голяма и от свалянето на Живков 1989 г. Когато лятото се ходеше по протести беше добре за тях, повечето хорица на почивка, сега като всички се установят искам да гледам предизвестената смърт на гореизброените!

великата криза я докара радев, със служебните си правителства янев 1, янев2, кирчо, е гълъбчо! едно яйце стана 41 стотинка, олиото 7 лв, доматите 4 лв!

Изборите през пролета Възраждане ще са първи

Преди месец нямаше проблеми да съборим редовно правителство и да предизвика предсрочни избори, нямаше кризи, нямаше война?! Сега голям проблем да има избори! Що така бе Лойко, прозрачен си! А за хората от ТВОЯТА партия няма нужда да говорим,хора без мнение и достойнство, доказано във времето * галиш ги по главите като немски овчарки. Никога повече герб и бб +дпс

ГЕРБ+ДПС+ВЪЗРАЖДАНЕ имат достатъчно депутати да съставят кабинет. Така както се обединиха у бутнаха Редовни избраното Правителство на България, нека сега да поемат отговорност и да управляват заедно.

Никой не говори за тлъстия червен скелет в гардероба : Хайде сега да видим кой български продажник ще се коалира с Червената Мафия БСП (БКП)

Нинова от БСП, За 7 месеца на власт, НАЗНАЧИ 500 кървавочервени номенклатури на държавни постове! Ако пак влезе във властта на България, Ще назначи още 500 червени хрантутници от ЦК на БСП!

По 3ма на ден, доста се е натоварила, Яко се е окопала в държавната

манго, посмали малко, посмали лъжите, па и белото! Изглупял си, личи ти! И фантазиите ти са налудни!

И кой размаха юмручето и изкара професионалните протестиращи по паветата? Не беше ли именно радев? Не беше ли именно радев дето се скъсахте да го хвалите като най-великия борец срещу герб? Не беше ли именно радев дето ви домъкна кирчо и кокорчо? Не беше ли именно радев дето хвалеше и слави???? Цялата тая каша я забърка именно радев. Ама видиш ли сега той бил с герб.

Няма вечни приятели.Има вечни интереси. Сега интересите на Мунчо минават през ГЕРБ.

Тц, през другата фуражка и мамин Зарков. При условие, че тричат Корни.

Най-голямата грешка в прокремълската политика на Радев беше лансирането в политиката на Кирил Петков и Асен Василев. Самият Бойко Борисов беше казал навремето: "Аз съм прост, и вие сте прости, значи се разбираме!" Най-лесно се управлява лош материал от завършил милиционерската школа в Симеоново пожарникар. Румен Радев сбърка, като избра двама завършили Харвард да се намесят в мутренската политика на България. Иначе добре му дърпаха конците помощниците на Путин. Радев дори седеше на една маса с Путин по време на икономическата среща в Санкт Петербург, и клатеше глава в съгласие с речите на Путин досущ като ония кученца играчки (Помните ли ги?) с клатещите се главички навремето дето си ги слагахме на задните стъкла на колите!!! Но, Радев повече такива грешки няма да повтаря, избра комсомолския секретар Роско Офшорков да прави дворцов преврат по заповед на Кремъл. Съмнявам се дали обаче не сбърка със Соломон Паси. Евреите са особени хора. Някои са комунисти, други са ориентирани към САЩ.

е очевидно че се е разбрал с Радев. И сегашната ситуация го устройва. Виждаме че служебното правителство връща ударно всички кадри на ГЕРБ. Убеден съм че и останалите партии на статуквото са си изпекли работата. Сега въпреки че са наясно че няма как да направят правителство ще се мотат максимално. Както твърди Пленвналиев че целта на кремълската хибридна война е президентска република и президент върху който Кремъл да има влияние, ей го на готово всичко това. Командва ни президента през почти целият си мандат и определено е с прокремълски позиции. Изборите веднага трябва да се касират. Повода с издънката със списъците е достатъчен.

"Както твърди Пленвналиев че целта на кремълската хибридна война е президентска република и президент върху който Кремъл да има влияние" Росен Плевнелиев също е под влиянието на Кремъл, още повече че като бивш комсомолски секретар той вече има навици да бъде управляван дистанционно оттам! Само казвам...

Борисов също. Най-опасни са маскираните хора на Кремъл. Приемам уточнението.

Преди малко мярнах заглавие на новина: "ГЕРБ: Няма смисъл да се дават отново пари за гласуване". И си мисля брей, какви тарикати тия от ГЕРБ, брей! А значи досега имаше смисъл да се дават пари за гласуване, сега, като станаха отново първи - нямало смисъл??? Еййй, хитри като цяло стадо лисици!!! Направо да казват кога са следващите предсрочни избори?

Като давахме и давахме пари за гласуване какво стана? Само идиот като вас очаква, че като прави едно и също ще постигне различен резултат.

Предизборна кампания,Борисов обикаляше села и паланки и лъжеше,че ще направи олиото 2лв.,,хлябът левче,с бензинът и газът ще падне драстично като цена.В резултат на това, ГЕРБ печели при 60+. Сега да си изпълнят обещанията.

А ПП обещаха 5 моста, 3 тунела , да спрат кражби на 10млрд.годишно и "магистрала до Канада".Даже проекти не стартираха.

Как да ви разбирам?Не искате цените да паднат или мислите,че Борисов не може да го направи?

Докато борисов управляваше беше така. И тъй като явно на вас паметта ви е от едното спускане на опорки до другото. Цените започнаха да скачат при първото служебно правителство на радев-изненада кирчо и кокорчо не бяха ли в него случайно?????? Хем тогава нямаше война, нямаше липса на газ нямаше огромна цена на газ. Нямаше го и герб да управлява. Що скочиха цените бе леке?

То затова вече не си пускаме децата в Харвард. Стана по-мръсна дума от псувня.

Изтокът претърпя разгром! Избрахме мира и светлото бъдеще!

Ние сме изтока пич...

Народът обича ЕС! Другото е мизерия!

Народът = 10%? Вие сериозно ли?

Като го вкарат народът във война,ще видим кого ще обича

Важното че синчето вече е депутат, обича го народа и това е... и прокурорите го обичат, мое си прай квот си иска!

Всичко в името на една любов.Еднополова.

герб,дпс и израждане спокойно могат да си управляват, нали те свалиха правителството.... кво циврят сега?!?

Нали спечели 50%!

Тц, свали ги Слави. Тия му помогнаха.

А ,дано им приседне на тия мърши безподобни ! Змиярник !

Лойко продължава подмяната!

Баси! Трябва спешно да изпържа цели 720 кюфтета само за закуска! И да са топли при това......

Гадни лъжци и манипулатори.Дали са на нчкой свой хора по някой лев за пенсии,но излъгаха останалите.Вдивишките пенсии не са повишени а останалите изравнени с хора без стаж. Никога за такива животни като вас и исие!

Само с тоягите трябва да ги изгоним.Не помагат наистина а лъжат.

От ДПС организаха автобусите за протеста на Възраждане.

що ни е параламент и мисирки у него кат не гу управляваме (не работят за Народа) ние а едно послство на Козяк?

Напълно е възможно да се състави редовно правителство от Герб+ПП+БСП+ДБ. Трите партии бяха вече в коалиция, а Борисов е готов да отстъпи, дори премиерското място. Явно шериф Мустафа трябва да натисне по сериозно Киро парапета и редовен кабинет ще има. Колко време обаче ще изкара, това е друга тема, ако е година, пак добре.

Но Борисов не отстъпва .Някой съмнява ли се,че назначеният премиер няма да се отчита на Борисов и да праща пачките в зайчарника.

Нещо бъркаш. ГЕРБ никога не е бил в коалиция с БСП и ПП. Простото беше този който излъга, че няма да се съюзи със системните партии и веднага се прегърна с комунягите.

Броят депутати трябва да се намали двойно, 240 са твърде много.

Това явно няма да стане. Защо обаче да не са 480.

На държава едва 4млн с 480 или 240 политици е адски много

И това ли ти е проблема. Ами ти си лесен тогава. Нямаш грижи.

Вие разбрахте ли, че ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ?!?! Ето фактите: От ЦИК най-официално оповестиха, ИЗЛЪГАХА, ЧЕ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС БЪЛГАРИ СА малко над 6 милиона и 602 хиляди - 6,602,000 български граждани над 18 години. Дотук добре ОБАЧЕ вижте фактите: Националният Статистически Институт изненадващо реши да публикува данните от последното преброяване на населението от … ОКТОМВРИ МИНАЛАГА 2022 година, и ТО ДЕН СЛЕД ОПОВЕСТЯВАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ!!! Защо те оповестиха резултатите една сега, СЛЕД оповестяването на резултатите от изборите, след като това изследване е проведено през октомври миналата година, тоест преди около година съ били известни резултатите! Кой е наредил та НСИ да крие резултатите и до ги обнародва едва СЛЕД изборите?!? И изборите да се проведат по ОСТАРЕЛИТЕ ДАННИ ОТ ПРЕДИ ЦЕЛИ … 11 години?!?!? А НСИ е на подчинение на Винистерски Съвет, тоест на Румен Радев и на служебното му правителство, ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ОСНОВНА ЗАСАМА БЕ (е) ДА ПРОНЕДЕ ЧЕСТНИ И ПРОЗРАЧНИ ИЗБОРИ!!!! А не кадрови чистки! И това е позволило на СИК да състави НЕВЕРНИ ИЗБИРАТЕЛНИ РИСТИ, по санни от преди 11 години, когато е било предното преброяване! Следователно ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ!!! Не са верни изборните резултати! Не е вярно, че е имало ниска избирателна активност! И това ще стане ясно в съда!!! По последните данни от преброяването бройката на всички българи, с пеленачетата до столетниците е 6,519,000!!! От това число трябва да извадим малко над 1 милион деца и непълнолетни излиза, че в избирателните списъци е трябвало да фигурират БЛИЗО 1,400,000 души ПО-МАЛКО?!?!?!?!?!!?!?!? В СРАВНЕНИЕ С ОБЯВЕНИТЕ ОТ СИК!!!!!!!!!!!!!! Където хората над 18 18 години с право на глас СА МНОГО, МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ЦЯЛОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ в момента!!!!!! Това е грандиозен скандал, нечувана дори и да България ИЗМАМА!!! От това излиза, че отчетените от НСИ като умрели през последните 10 години българи СЪЩО СА ГЛАСУВАЛИ!!!!!!! НА 2 ОКТОМВРИ! Което - отново - е огромна измама! От СИК се опитаха да се оправдаят, че са ползвали данните от 2011 година, но и това е ЛЪЖА! Излезе, ме СА ЗАВИШИЛИ бройката та имащите право на глас с още 242,219 човека?!?!?!? Дори и със старите, от преди 10 години данни!!! Така и излъгаха (за да обезкуражат хората), че имало рекордна ниско избирателна активност!!! Реално тя всъщност НЕ е ниска! Скоро ще наблюдаваме как ще се изобличи тази невероятно нагла измама и в съда!!!

Даже не ти изчетох глупостите. Тъпо започна още в началото.

Стига вече с тези клюки. На последните избори имаше и електронно гласуване, и броиха бележките. Ако се изчистят прецизно списъците, ще се повиши като показател избирателната активност и какво от това. Фейсбук героизми.

Те тези данни ги използват всички години, или за всички избори е виновен Радев

Мен отдавна ми е ясно че ги манипулират, но нашите говеда продължават да си вярват че с гласуване се оправят нещата...Най-малкото заради купуване на цигански и турски гласове, няма оправия...Иди разправяй на простите и наивни наши сънародници!

Абсолютно вярно. Изборите са незаконни и трябва да бъдат касирани.

на цървула от банкя за манипулиране на обществото , внуши на българите , че всичко се подреждало от козяк. Ако е така нямаше да има избори , ама тъпият българин му дай само конспиративни теории !

Борисов нямаше да бъде на първо място… ама кво очакваш от малоумни българи..вярват на всичко каквото им се каже по твто

Май няма правителство.....

Още преди да започне гласуването с машини . Софтуера е нагласен как да завърши то . Затова 65 % от българите не излязоха да си губят времето .

Нали броят бележките.

Как тогава Герб ще са първи ако изборите са фалшифицирани от президента?

Всъщност машините пак бяха пипани. Социологическите проучвания отреждаха на ПП под 17%.

Какъв президент има думата в тая колония,бе?Квото кажат американците,това става.Това е фронтова зона,кой ще те остави да избираш нещо???

Си единственият,който не вижда,че Радев се сдуши с ГЕРБ и ДПС.

Коалиция Газпром за четири години,ГЕРБ,БВ и ДПС са 115 и Възраждане винаги ще дадат десетина златни пръста и игри с кворума и влизане/излизане от залата....

Фалшификациите почват още от явката, която е надута двойно. От тук самите резулнати е безсмислено да се коментира., Който назначат САЩ тоя ще е. За сега обаче явно не са избрали межзу техните марионетки родоизменниците от ГЕРБ и ПП

Пълни тъпотии , за/от тъпи елементи.

Баце 2 години го чегъртат а той пак #1!

Не стигат. Глупавите калинки+купените цигани са точно колкото да е първи при нисък вот. Не че има значение, никой нормален няма да се занимава с Бойко тъпото

Отново грешка. Виж профила на гласуващите за ГЕРБ.

Ще се ходи на избори

Само 27 депутата имат Възраждане, как ще ги докарат до 121 за да управляват сами - е свръх фантастика. Дотогава ще бъдат абсолютното излишно неконструктивно бреме в парламента саботиращо излъчване на правителство.

Изобщо няма да саботират. Оставят 230 лумпена да ви вкарат във война и да ви гледаме сеира. Защото малкото нормални отдавна ни няма там .. уви вие ще се биете и ще си дарявате заплатите

С войната ли ви гъбарка копейкин. Ще се окаже по-голямо лайно и от болен и барека взети заедно.

250 Бастуна който за нищо не стават

И в крайна сметка някой може ли да обясни за какво ни трябват толкова много хрантутници, повече от половината дори не ходят на работа , а вместо това се дрогират , плюскат и къркат и после ще им плащаме сметките !!!! Вън свинете от парламента 70% от населението заявиха че не ги желаят !!!!!

И началниците на троловете да назначават и правителството. Наясно сме че такава е крайната цел. Че и доста успехи имате в тази посока.

Възраждане поема самоубийственият не конструктивен път на ИТН. A Радев пак оплете кошничката на ПП с наказателни полицейски акции по циганските махали, всяквайки страх.

Най после стана ясен броя на социалните е държавата,254,952. Жалки малообразовани и зомбирани шебеци, но най жалкото е, че не осъзнава колко са не съществени и не значими за милиони българи които не гласуваха или подкрепиха други партии.

Получавам позиви за повръщане при вида на лидера на 4та по брой депутати партия. А мислех че Тръмп ми е по-антипатичен. Тръмп е психопат и очевидно психично болеб. Този е нагъл агресивен социопат. Жална Майко България.

Пак Ви (Ни) скроиха шапката. Влизам тук да прочета коментарите и честно, ама честно - ако наистина Ви плащат хора да пишете тия глупости, ще Ви разбера - поне имате полза. Но ако наистина си вярвате и не Ви плащат - е за съжаление сте. Въпросът в България е какво искате - да сте с Русия на Путин, васали на Китай или с Европейския Съюз и САЩ. Май искате и двете ако може и да излъжете всички. Имам една лоша новина - тези илюзии ги забравете. Втората лоша новина е, че независимо кой избирате не му държите сметка да реши най-важния проблем - правовата държава и върховенството на закона. Тези бомби са заложени в началото на прехода от едни много хитри и опитни, но също и безкруполни хора, които дърпаха конците, а сега и техноте наследници. Третата лоша новина (е може и да е добра за някои), е че независимо от първите две България е в сферата на директна зависимост от регионалната сила Турция. От турското влияние няма измъкване. Казвам “Ви” (Ни), защото съм българин, но напуснах страната. Просто разбрах, че няма да станат нещата, поне не и в моя живот. От друга страна помагам с каквото мога на обикновенните хора, вдин вид на родата. Нали сме НАРОД - един РОД. Добри-лоши това сме - 7-8 милиона на тази планета сред останалите 8 млрд. Капка в морето сме, но и ние живеем под слънцето.

Рашистанки Рушистан разби България... Путкин доволно мучи докато рублен му сапунисва вулвата...

Правителство няма да има. Радев разби парламентаризма у нас.

Правиъелство няма да има, заради продти политици. За да се докопат до властта, лъгаха и се отричаха от ГЕРБ. Сега за да се докопат пак до властта, им трябва ГЕРБ. Да обаче трябва да се отметнат от лъжите си. Сами се вкараха в цикъл.

Радев няма нищо общо. Парламентаризма беше разбит от егото на Борисов много преди Радев. Откакто всичко стана Аз, Аз. Държавата се управляваше еднолично от Него

Много точно казано.Този дълго време ще го пишат по учебинците като най-големия срам за страната.

"за "Възраждане" - 254 952, "БСП за България" - 232 958" - е как да тръгне напред тази държава.

тези дето бутнаха миналото правителство сега да управляват - имат 121 депутата

Като папагали сте. Това че са били против политиката на предишното правителство, не означава че имат общи платформи.

Възраждане поема самоубийствени път на ИТН.

Е, поне призна бройката на тъпите гърбави тролове.

Дир, пишете глупости - наркоманът Ристьо петров със средния пръст не е никакъв победител - в този район побеждава листата на Герб, и понеже водач е ББ, той няма нужда от преференции. Ма то се иска акъл, за да се съобрази този простичък факт, но при кухите пионки на шайката Пълен провал, такъв липсва!

Тъкмо това щях да напиша и аз, че Бойко отнесе подприпарапетаджията.

73 броя Пълни Педали и проДай България

На следващите избори през февруари ще има още един играч - партията на Гълъб Донев. И така до края на света...

Кой ще отпадна като ИТН.

По-див о по -прост народ от българският е само руският.