Новите правила за носене на маски влизат в сила от днес

Задължителни са само на определени места и в градския транспорт, но не и в търговските обекти на закрито

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо чудо станало, че ще носиш маска в лечебните заведения (където има болни хора), в аптеката (където влизат болни хора, които преди това са били в лечебни заведения), в градския транспорт (където болни хора отиват до болницата и аптеката) и закритите станции (на които чакат болни хора). В кръчмите, фризьорските салони, фитнесите, моловете и другите жизнено важни места не се изисква маска. Къпете се и си мийте ръцете.

Тия що не си ?!

Фашаги, вкарайте си заповедите и маските в задниците, където слънце не изгрява. После натъпчете, докато ви се напъхат навътре, чак до мозъчната кухина, че белким се напълни с нещо тоя вакуум там! СМЪРТ на фашизма! Свобода за народите! Смърт за всички чифути ционисти сатанисти в България и из целия свят!

Това е в цяла Европа, затова тук не им минават номерата!!!!

Какви нови правила. Пак ще се носят в джоба. Или под носа. Както винаги.

та по фитката се почесала...

Глупости, още тъпизми, от 1001 НОЩ!

Това е терор върху населението по заповед от Европейския Съветски Съюз

A в Китай където не им дават да пръднат на балкона си даже и там ли им е виновен европейския съюз, че имат тъпи прости и комплексирсни тролчета за копейки да ръсят фъшкии по сайтовете?

носете маски на дупето против маймунски вирОс

Нося си маската дори и в нас, да не влети ВИРУСА през прозореца, а срещу маймунската шарка съм си втъкнал вибратор. От толкова внимание тук, нямам нужда и от батерии.

Моят е по- голям, взел съм възможно най- големия размер за по- сигурно. Аз съм съвестен и отговорен, не съм като вас! Завиждайте

Браво, Мушморок, нали за това сме мъзее. Маската не ни уплаши, та това ли.

Говорейки пред членовете на Европейския парламент, германската депутатка Кристин Андерсън осъди глобалния отговор на общественото здраве на Ковид-19 и програмите за ваксинация, които бяха приложени, за да принудят хората да приемат експерименталната инжекция. "Тази кампания за ваксини ще остане в историята като най-големия скандал в историята на медицината и освен това ще бъде известна като най-голямото престъпление, извършвано някога срещу човечеството." Гледайте: https://www.investmentwatchblog.com/video-german-mp-christine-anderson-the-biggest-crime-ever-committed-on-humanity/ След това Андерсън предупреди, че пандемията "Ковид-19" се използва от "безскрупулни" "глобалистични елити", които са готови да направят всичко възможно, за да наложат тираничния си дневен ред - включително да принудят обществото да се ваксинира. Тя също така отдели време, за да похвали онези, които твърдо са отстоявали убежденията си и са се противопоставяли на глобалистките елити. "Вие сте много смели хора. Смелостта всъщност е това, което е необходимо. Смелост е това, което е необходимо, за да се изправиш на пътя на глобалистките елити, защото те са безскрупулни и ще направят всичко, което могат."

Тва е "конспирация". Те корпорациите и Давос им пука за нас. Искат да сме здрави, прави и корави. Гилотините ще оправят проблемите. А дано Европа да се събуди и да разбере за следващата планирана акция по намаляне на населението през синтетични храни, карбонови рейтинги и ограничаване на достъпа до ресурси на масите. Отдавна е време Билдербърг, Блек Рок, Военните конгломерати и Фарма картелите да бъдат изправени на съд за престъпления срещу човечеството. Тук тече платена кампания за Зелената Проказа с либовника на Шваб Тимерманс денонощно. Едни лелки с лозунги и екселски таблички ще ни кажат как ние сме най-голямата заплаха за природата и трябва да се съгласим с тях, щото икономика без техните пари нямало да има:)

да носят. Успех!

много се ерчите:). и аз така ма един полицай ми каза ела долу от автобуса и ще ти обясня защо...;)..и аз казах ма моля ви се имам маска

И какво ще ти каже. Пишеш възражение и си продължават, акт за неизпълнение на незаконна заповед на РЗИ нищо не значи, обжалваш и пада в съда. Потърсете: Документи от БАДЖ: оръжие за съпротива срещу "медицинското" беззаконие и репресии

Какви нови правила?Ето я заповедта: РД-01-255/ 10.08.2022 Signed by: Radostina Simeonova Manolova На основание чл. 63, ал. 11 и 14 от Закона за здравето, чл. 73 от Административнопроцесуалния кодекс, в съответствие с Националния оперативен план за справяне с пандемията от COVID-19, приет с Решение № 474 на Министерския съвет от 14.07.2022 г., във връзка със Заповед № РД-01-384/09.08.2022 г. на министъра на здравеопазването за въвеждане на временни противоепидемични мерки на територията на Република България Н А Р Е Ж Д А М: 1. Отменям Заповед № РД-01-248/03.08.2022 г. на директора на Столична РЗИ за въвеждане на временни противоепидемични мерки на територията на област Софияград, считано от 11.08.2022 г. 2. Заповедта да се съобщи на кмета на Столична община, на министъра на вътрешните работи, на областния управител на област София-град. 3. Настоящата Заповед да се публикува на интернет страницата на Столична РЗИ. Заповедта подлежи на обжалване в едномесечен срок от публикуването ѝ на интернет страницата на Столична РЗИ пред Административен съд София-град по реда на АПК. Административният акт подлежи на предварително изпълнение, като обжалването не спира изпълнението на заповедта. 10.08.2022 г. X Д-Р ДАНЧО ПЕНЧЕВ Директор на СРЗИ Signed by: Dantcho Ivanov Pentche https://srzi.bg/uploads//pages/Nachalnastranica/1.Novini/RD2551008_22.pdf?fbclid=IwAR02qzWcWVglsgUNtGBLYygbqtpYZSSaxwrcy9QMeduWkQq-bcZV2htgwfo

Я си е.... мамата !

Отпускат, защото сме на път да скъсаме каишката. Ще има избори и ще имаме възможност да изберем, какво бъдеще искаме. Проблемът е, че: 6 520 314 души е населението на страната към 7 септември 2021 г. според предварителните данни от преброяването. Интересното е, че около 6 665 534 млн. българи имаха право на глас на последните парламентрани избори през ноември 2021. Около 200 000 са гласовете от чужбина на последните избори, което е абсолютен рекорд. Общо избирателите в чужбина са около 1 милион. Децата и младежите до 18 години са около 1 милион и 200 хиляди души. Тоест. вадим от населението на страната тези под 18 години и остават около 5 320 314 имащи право на глас в България. Добавяме всички около 1 милион имащи право на глас в чужбина и стават 6 320 314. Имащите право на глас на предишните са били 6 520 314, тоест с около 200 000 повече от реалните. Затова нека да излезем всички и да кажем какво бъдеще искаме! Нека да победим платения, зависимия и "вота" на тези 200 000 гласа над реалните, които държат с тази цел, да ни измамят! Нека този път победим и изберем бъдещето си!

Добро утро, дами и господа, Днес отново искам да пожелоая на всички тролове да им изсъхнат тестикулите, а специално на онези от Възраждане - по още 4 крака. На всички останали, макар че са много малко, искам да пожелая здраве (включително за гореизброените израстъци) и успешен ден! Ало дир-а, защо пак триете бе? Нещо лошо ли пожелавам?

Копирал си го с правописните грешки.

3евзек

Г-н Троле мушморок, троле наш, Разбира се че съм го копирал от коментара под другата статия. Няма специално заради теб да го пиша два пъти днес! Освен това нямам вашите обичайни претенции, че милиони хора по света са открили нещо, обаче при откритието всички са допуснали една и съща правописна грешка. Този път автор съм аз, написал съм го аз и съм го копирал след това. Нещо неясно? Извинявам се за правописните грешки, ще се постарая да не се повтарят.

Асен Меджидиев Стойчо Кацаров Костадин Ангелов ---------------------------- Това са продажните боклуци, които трябва да осъдим! Гласувайте за Възраждане ако искате да не носите парцалите на продажниците и постепенно да изпълним 1984 плана! Свобода !

убликация на Николай Дренчев, организационен секретар на ПП "Възражадане" от дата 30.07: Храбри Възрожденци! ... Всеки от нас, който влезе в кампанията като кандидат за народен представител трябва да си дава сметка за следното: 1. Шансовете на който и да било да бъде избран за народен прдставител са малки. 2. Всички кандидати за народни представители ще трябва: - Да се подчиняват безпрекословно на партийната дисциплина - Да спазват указанията на ПР и медийния екип - Да спазват разпоредения дрес код - Да спазват наложените им ограничения върху поведението на публични места - Да спазват ограниченията наложени върху изявите им във ФБ ... С тоя дрес код без гащи ще ви накарат да ходите и ще оревете форумите, че всички трябвало да ходят без гащи, защото ПР екипът ви е наредил. И сте ми тръгнали за свобода и за овце да говорите. Не ви ли е срам бе?

от тая простотия!!! До гуша ми дойде от преекспонирания грип, дето му казват ковид!!! Като си помисля само колко много хора насила умориха!!! Маска повече не слагам!!!

Всички собственици на медии, журналисти, лекари, математици и други, които си продадоха душите на глобалистите - сатанисти, рекламирайки и разпространявайки измамата КОВИД, да им умрат децата. Това заслужават предателите ! Те и техните семейства ще горят в Ада, ще се пържат в казана с катрана. Амин !

ЕДИНСТВЕНИТЕ ПРОДАЛИ СЕ, СА ТРОЛСКИТЕ БОКЛУЦИ, КАТО ТЕБ. ПИШЕТЕ ПЪЛНИ ПРОСТОТИИ И СЪЗНСТЕЛНО МАНИПУЛИРАТЕ ХОРАТА. ТИЯ ПРИКАЗКИ ЗА САТАНИСТИ ДОКАЗВАТ, ЧЕ СИ КРЪГЪЛ ОЛИГОФРЕН

Ти си манипулиран и продажник,който няма грам мозък да мисли

3евзек

Ало, До'Ба', троле наш, Не е вярно. Ти си продажник, който няма гам мозък да мисли.

Никъде в Европа,нито в Тайланд хората не са задължени да носят маски (нерегистриран) Посред лято е изключително противопоказно-хората от задух ще умрат.Кой измисли тая супер идиотска заповед,бял ден да не види,а Българи протестирайте,защото тия продажни гадове щв избият всички,ако им се подчинявате...те са доказани малоумници до един...

Ало, Пробват Ви по заповед на кабалистите-не се оставяйте,защото утре ще дойде по-голямо зло, троле наш, В жегите нуждата от енергия, съответно кислород е минимална. С маска или без, с 5 чести дълбоки вдишвания ще се докара до хипервентилация, от която свят ще ти се завие. Проблемът с тях е в топлината, не в задушаването. Хем никога не си носил маска, хем на голям разбирач се правиш. А дали не те будалкат нещо? Или си трол?

Написал си куп глупости,Троле Мушморок...

3евзек

Ало, Мозъкът ти,Мушморок е по-малък и от на врабче, троле прост, Ти си написал куп глупости, не аз. Може би ти имаш повишена нужда от енергия в жегите, понеже ти е студено, но вярвай ми, не си масов случай. Нормалните хора я ползват 15% от капацитета си за дишане, я не.

Може ли модераторите да отстранят досадната муха, зевзек, мушморок, която се хвали и с интимните си постижения. Щом я оставяте да спами непрекъснато, може и да е един от вас!

Ало, Въпрос, троле наш, Модераторите много добре знаят, че спамите повече от мен, но ви е срам да ползвате едно име, защото ще си проличи, че сте общо двама или трима души. Така че внимавай какво си пожелаваш! Нафуках ли ви го пак? Заплатите ли ви държат ниски заради мен, че го считаш за мое интмно постижение?

DIE MASKENPFLIHT IST NEGA-WICHTIG FÜR UNS ALLE ! Az apiliram dasi postaviti maski

Интимният ми приятел пак прекали и гъза ме боли.

Уеднаквяване на противоепидемичните мерки в страната ....? Значи на места няма ковид, но са се изравним със София. А що не мислят за изравняване на заплащането на труда?

Ковид, простата. Само това бълват Скапани те медии.

Рекламите по сайтовете са от гугъл и са подбрани в зависимост от това какво търсиш и какви сайтове посещаваш. Не е задължително да са точни, защото изкуственият интелект допуска неточности и грешки, разбира се. При мен защо няма реклами за простата? Има за компютри, за фитнеси, за кухненски роботи, дамски чанти и дрехи...

Рекламите за лечение на простатата за лечение с разни боклуци. Побъркахте мъжете с тая простата. Дядо ми на 83 гонеше още бабички те из селото, а сега от 50 боклуци за простата!

На глупендерите, на които им нареждат да издават подобни безумни заповеди - като носенето на парцали на устата, не им ли стана ясно, че срокът на годност на този номер в България вече изтече....

НЕ.Нали ги видяхте.Преди заповедтаа на бай Данчо почти никой, след нея на другия ден - почти всички, дори не ги носеха леко смъкнати, а само с една цепка, колкото да виждат.Никой не ми е правил проблем,нито полицай. Роботи! Дори на китайците им писна от безумията при тях и имаше бунтове срещу техните извращения.

Маските и ограниченията са прах в очите на мат‘ряла, срещу планираната криза, война, инфлация и вдигане на цените в ЕврогеЙския съюз и в това число и в Булгаристан !!!

Искам да поздравя малцината, които не ги спазваха Ив транспорта, И в магазините! Благодарение И на нас ги намалиха. А на масовите зомбита, поАкани от страх да не ги глобят искам да кажа, че дори забележка не са ни правили. 1. ЗАПОВЕДТА Е НЕЗАКОННА! Издава я някакъв смотан ЧИНОВНИК-ШЕФ НА СРЗИ, завършил ПАРАЗИТОЛОГИЯ В ПАЗАРДЖИК! НЕ СМЕ В ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ДА ВИ КОМАНДВАТ СЪС ЗАПОВЕДИ. И ПОСЛЕДНО всичко послушковци, нещастни роби всичко си заслужавате и мизерните си "заплатици", и безобразните цени, и мутренската си ченгесарска и "държава" и сивия си "животец".

Т.е. шепа лумпени сте единствените свободни в държавата. Нали бе?

Да го духаш. На теб това ти е специалността

Гледай ти! Вече си трезвен и можеш да намериш клавиатурата :) Заработваш за литровката довечера?

Не му обръщайте внимание натова шизофреничното и ще се престане да спами, най- го е яд като никой не му обръща внимание.

3евзек

Ало Зевзек, троле наш, Не ми е това специалността. А ти си трол.

3евзек

Ало, 1123, тролице наша, Има ли по-голяма шизофрения от това да не ми обръщаш внимание и едновременно с това да ми обръщаш внимание?

Очаквах повече разум от президента. Вместо това, той направо съпи в обувките на вече провалилото се правителство, което също започна управлението си с тази напълно безсмислена мярка.

Добрата новина е че не ни задължават да носим противогази вкъщи.

И това ще стане. На овците и много бой им е малко!!

Я изривайте тия служебни и всякакви кабалисти от управлението! Това е жива гавра.Посред лято маски ще Ви карат да носите дето никъде го няма,за да Ви задушат и уморят.Не се съгласявайте и протести всеки ден докато на тях мутрите им заприличат на маски...

Ще взривят, в София в метрото направо зловеща работа- всичко живо с редки изключения е налудзило парцала до челото и гледа страшно.Нито един полицай не ни е правил дори забележка, че не носим с домочадието. Хора без лица, подчинили се на един паразитолог. Даже не ги носят и леко смъкнати. Някои са по- опулени от обикновено, та може и да са с боднати вибратори срещу новата "ЗАРАЗА".

Посред лято е изключително противопоказно-хората от задух ще умрат.Кой измисли тая супер идиотска заповед,бял ден да не види,а Българи протестирайте,защото тия продажни гадове щв избият всички,ако им се подчинявате...те са доказани малоумници до един...

3евзек

Ало, Никъде в европа,нито в Тайланд хората не са задължени да носят маски, троле наш, Задухът през лятото се изразява в неефективно охлаждане, най-вече заради висока влажност, която възпрепятства изпарението на отделената чрез изпотяване вода. Не в затруднено дишане. Да не би да сте се родили преди две седмици, че трябва да ви обяснявам такива елементарни неща?

Все тая

Абе това тъпо говедо Меджидиев ,не разбра ли че хората НЕ желаят да се бодът с тези псевдо ваксини ???!!! Тъпанар загубен !!! Тези са като зомбирани бе ! Без значение кой сяда на министерското кресло веднага почват да каканижат едно и също !!! Смъртни присъди за всички гаврили се по този начин с хората !!! Гниди глобалистки...

Това е жива гавра.Посред лято маски ще Ви карат да носите дето никъде го няма,за да Ви задушат и уморят.Не се съгласявайте и протести всеки ден докато на тях мутрите им заприли1ат на маски...

Da pitam SAS sexa kakvo pravim ,svirka s maska neydobno iza dvamata.Sex ot distancia nestava. Kovid idiotite kakse oprsviat neznam.

Бах мама му. Едно време човек можеше свободно да кихне, да се изкашля. Ми вероятно е пушач, настинал, бил на течение, пил ледена бира, сезонен грип и т.н.. Сега няма братче - всичко е корона и хората търчат като обезумели веднага да се тестват. Всяка зима сме в грипни вълни с кусур стотин заболели и никой не говореше за пандемии, маски, локдауни, глоби....

съм го писал и в в голямата тъпотия... този път дори не се усети със собствените очи на много хора... като ученик, после студент, после работещ - съм ВИЖДАЛ и УСЕЩАЛ лично - опразнени класни стаи, аули, колеги, близки и приятели... усещаше се като има вълна... някои наистина не можех да отлепят за няколко дни... някои ще кажат ами нали бяхме всизки затворени... ПАК трябваше да го усетите, а и да тов амалко скрива реланат картинка... ако порсто нямаше медийно-политичвско-мафиотска атака и експиримент...

То и сега няма да те спрат, ако решиш да кихнеш нещо (сладко).

Психопатите от Давос трябва да бъдат озаптени ! Иначе-ЛОШО !!!

Хората отдавна ви се смеят.

Президентска пропаганда......

АБЕ ДА НЕ СИ СЕ НАККККЪКАЛ ?

Тъпоотии. По сред лято да не можеш да се събереш с приятели на жива музика или на пикник...щото нали метър и кусур...

То па някой е тръгнал да ги спазва тия простотии :)

А кога ни забраняваха да сядаме в парковете и бяха опънати червените ленти? Тук в БГ пак минахме тънка лайсна. А на запад не можеха да си излязат от апартаментите

Маските и ограниченията са прах в очите срещу планираната криза, война, инфлация и вдигане на цените.

100+

А при секса как ще бъде с дистанцията и другите щуротии.Чакам рзяснение,че нямам време

Само при масови струпвания има ограничения за дистанция.

За тройка важи ли?

Новите правила на голият цар (директор на регионалните здравни инспекции)...

Не ми става ясно, дали тези правила са еднакви за цяла България, или само за градовете, където имаше задължителни маски? Не че, ще спазвам, просто питам.

За цяла България! Демек пак през куп за грош :) Дори и за "зелените" области. Идиоти! Какво да ги праивш? А да, можем вече да им режем главите. Явно друга опция не оставят на народа!

Това с рязането не е се пита. Виж французите как се освободиха навремето и къде къде са напред. Друг е въпроса, че не могат да се отърват от негри и Париж ще бъде по-черен от Африка. За България решението е поправителен труд. Хваща се злосторника, предател на народа, както и цялото му семейство и биват сложени в трудов лагер за години, съответстващи на моралното престъпление срещу народа. Сега за такъв здравен министър дето е бил участник в убийство на хиляди българи, както и е сторил така, че десетки хиляди българчета да не бъдат родени, чрез диктаторски мерки, то за него доживот с тежък режим. За РЗИ шеф и т.н. мисля че година поправителен труд е добре, за такова нещо като маски посред лято. Те тия хора си мислят какво пък толкова едни маски, като се правят че не виждат голямата щета която правят. Трябва да е ясно, че събитията преди години, където уж пак по здравни причини избиха стотици хиляди свине т.е. животните, с цел да ни унищожат възможността за прехрана, не е случайни. Тогава уж поради африканска чума, промениха и закони. Същото става и ако си земеделец и трябва да си продадеш продукцията в магазин т.е. само бюрокрация за да не го правиш, да не може да си вдигнеш главата, да си смазан в ежедневна мизерия без перспектива! Всеки участник в престъпният ковид диктаторски режим, трябва да си получи заслуженото, дори и тези които имат работа да защитат народа а не го правят и взимат заплати от бюджета! Поробването на българите е факт и е само въпрос дали ще се обединим и ще се противопоставим на диктатурата или ще ни смажат поединично.

излиза че минитъра може да ми каже и кога да си таковам жената бе... алоу аланкоолу... ти къде се намираш бе... аз пък ти заповядвам да си затвориш плювалника... да не се налаг да се разкарваме до тъпата софия...

Какво и е на тъпата София? Виждал ли си я лично ? :)

си е ... не ме кефи просто... не мога да харесвам всичко... тъпа е щото не ставате за столичани... ако се наложи да идваме... ще вземем и столичанството... под носа ви ни правят на маймуни от 45 +33 години вече... трябваше отдавна да сме ви махнали като столица и да си сложим някоя от старите истинско българските...

И това какво ще промени? Може и да си прав. България е малка държава която и да е столицата какво значение има?

България е малка държава! Комплексари! България е средна по площ и население държава! Вземете пък и почетете малко, а?

“Да си таковам жената”…изказване на типичен български прост селяндур.

Тази жена дето не е такована, веднага се възмути че човека щял да си такова неговата!

не е за надути женки, бегемами и еманципирани прости селянки... като не може да схванеш за какво е такъв изказа... ти препоръчвам да четеш книжки, да се смириш малко или айде от мен да мине да си ЕПМ...

САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!

Всъщност, промените през 3 дни за по 3 дни показват нагледно на хората, че всички мерки към днешна дата са абсурдни и ненужни... Освен това са ярко доказателство за политическа немощ, противоборство и безхаберие ....

То не е политическа немощ, то е диктаторски режим и национално предателство. Частна организация СЗО им говори как трябва да се изпълни новият световен ред и те решават че ще бъдат диктатори и ще се обърнат срещу народа си. Къде в нашата конституция пише че законите на СЗО отменят човешките права когато и както си поискат? Просто ние трябва да сме проактивни и да изискваме всички замесени по какъвто и да е начин, в престъпления срещу народа ни, били те прикрити като ковид мерки, да получат заслуженото си. Свободата сами трябва да си я браним, единни като народ!

ТОА ВИДЕ " МУХА " И ВЗЕ ДА ПЕЛТЕЧЧИ !

Да ви пикам на измислените правила за парцалите. Хубавото е, че продължавате да качвате подкрепата за Възраждане

А спазвате ли дрес кода, определен от ръководството?

ОТ БЕЗМАСКЕН ПРЕВОЗ - АНТИ- ВАКСАЖИЙЧЕТА : ПРОДАВАМ ИЗГОДНО КРАЧНИ ТРОТИНЕТКИ ! ДО ПОИСКВАНЕ !

ㅤ

А купуваш ли вазелин?

Заври си главните букви, маските и тротинетике там!