17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледам тук, много хора се тревожат за варненци и техните нови електробуси. Защо се тревожите? Трябва да се тревожим ние. А ние се радваме на новата придобивка. А на вас като ви е кеф, кахърете се за нас.Все ни е тя.

Да не вземат урките от яд да ги потопят щото не им даваме МИГ-те !

Няма да ги потопят. Не се кахъри, че ще заслабнеш.

Има ли осигурени депа за зареждане на електробусите? 60 превозни средства вклющени на ток през нощта си е серизно натоварване.

По спирките трябва да се зареждат. Поне едната крайна. Зареждането им нощем ще е колкото консумацията на един полунаселен вход с дузина апартамента.

Тока на зареждане няма да е много голям. Той е 1/10 от капацитета на батериите.

е, нормално... все пак трябва да могат да плават по бул. Левски...

От кога не си идвал във Варна? Булеварда се наводни преди още да бъде напълно завършен. Вече няма такива неща. А нима София, Пловдив , Русе, Бургас не се наводняват, без да имат бул- Левски?

феодалите от герб , самозабравили се европейски кметове поръчват от Китай за да не им хванеш дирята , колко е платено и как !

Щом не участваш ти в зделката, значи е далавера.

Нормално идат от Чайна

Като спре тока ще видите едни автобуси ! Всеки като тръгне да зарежда през ноща, тогава ще стане час пик. А батериите им като се изхабят, новите ще струват повече от целия останал автобус.

Така си е бе. Най-добре с волски каруци. Сигурен превоз. Не ще ток, не ще дизел.

Не бъди кахърен! Като спре тока няма да има и бензин. И тогава ще минем на собствен ход. Обаче всички, включително и ти.

Всичкото много хубаво, но това не е за варна и за населението на региона. Ще ги освинят максимално още първата година. Жалко за похарчените пари....

Подготвени за ръждясване чрез обработка с морска вода. На открита палуба ли намериха да ги превозят?

Е колко време да са били в морето?

2 седмици, и са довиждане.

Не се знае. Един - два дни, от Турция, 2-3 Гърция, ... Морската сол като се натика по всякакви цепки на турската автобусна сглобка се вади трудно. Но, от друга страна, във Варна TИМ за икономия и за угодия на вече изпростялото население по цяла зима леят разтвор на калциев двухлорид във вероятно морска вода по улиците и така е все редно дали да ги оплакнали в морето в началото.