17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези дечица нямат ли татковци, които да вземат нещата в свои ръце или имат само майки?

Честно казано, това което е цитирано,не ми се струва тооолкова ужасно и психически осакатяващо. Ние сме яли бой в детската градина.Не мисля, че получихме доживотни травми от някое и друго плясване по задниците. И мисля, че и моето дете си стана човек, въпреки някой друг шамар от, вече само от мен.

Боя изгражда характера за да не стават джендъри и вегани.

хетерото и лешоядите много по убави са. Лешоядите с месото сами бавно се самоубивате. САЩ и Германия са 2те страни с най голяма инцидентност на тумор на дебелото черво, особено мъжете, поради много голямата консумация на месо и колбаси.

Как не са арестували родителите според сега действащите закони те са нарушители щото са записвали

Пълни дебили, малоумници! Колко безсърдечен трябва да си, че да се отнесеш така с беззащитно дете. Капацитета на хора като тези е нулев. За отстраняване от длъжност са, но не за година, а завинаги. Да си лекуват нервите в някоя психиатрия. Искрено се надявам да бъдат подведени под наказателна отговорност.

2 годишните са още бебета, за Бога Що за женоря са тия агресивни мастии ? Едва ли са пропуснали да станат майки, а отношението им към чуждите деца е като на изроди ? Само техните с важни. Отвратително е изобщо, че има такива боклуци от женски пол, които имат достъп до деца, в случая беззащитни бебета.

на много empatica, ако изобщо знаеш какво значи думата. Бг поговорката - на чужд гръб и 100 тояги са малко" е особено показателна за случая. Защо не си ги гледате сами вашите деца а претендирате същите грижи дето и вие нека сме искрени няма да им дадете. Лесно е да стовариш всички родителски липси в/у учителите. Децата ви прекарват 8ч мах навън и 16 в къщи, тогава какво претендирате да ви ги възпита училището, а вие да пляскате с ръце и да ходите да се ч...те през деня.

Прости, бездушни, жестоки...същински варвари. Дай му на Ганьо да тормози и малтретира болни, бебета, възрастни, всеки, който му падне в ръцете. Толкова бездушие, липса на човещина и емпатия към болката на другия, че само истинско отвращение мога да изпитвам към тия нашенски отрепки. Оня ден ни съобщават за насилие и тормоз в старчески домове, днес в детски ясли, за болниците и бездушието там всички знаем, за домовете с деца и възрастни с физически или ментални увреждания...по пътищата ни е кървава вендета...съседите откачени идиоти, които топуркат и надуват музиката всяка вечер със среднощни банкети...изобщо нищо не става от семето на Ганьо. Все едно и също бездушно, жестоко и агресивно поведение. Никакво възпитание. Никаква доброта и човечност. Живея в чужбина и косата ми настръхва всеки път като се прибирам в родината. Вместо спокойствие и уют, все си нащрек от някой луд, изтрещял, изперкал идиот, мутряга, изрод, агресивен тип...на пътя, на улицата, във входа, в службата, в учреждението.... Човек лесно свиква с хубавото. С усмихнатите, учтиви, възпитани хора. С добротата им, със загрижеността им, със сърдечността им. И като се завърне, сякаш попадаш сред диваци и озверял добитък. Всеки врещи, крещи, пищи, заканва се на другия, все мерят сили, идиотите нямат край...

да не говорим за варвари, понеже това племе нема нищо общо с нас, а с немските барбари. Нека бъдем исторически коректни, и не заклеймяваме бг народа който нищо общо няма с барбарите, които в миналото се знае на какви жестокости са били способни. Неслучайно barbaro е синоним на жестокост.

Не знам кои били навремето варварите, но пък днес ясно се вижда кои са, къде са и какви са техните прояви. Живея в Германия и тук такова варварство определено няма. Съжалявам, ако съм те разочаровала. И айде стига с нелепите оправдания и затваряне на очите пред безумия като това издевателство над 2 годишни. И стига ни демонстрирайте "знания" от Уикипедия....

Разочаровала, точно ти с никакво валидно обоснование на твоето твърдение, освен че живея в DE. Съвременните barbari се проявяват в други индивидуални акции. През 98г ако изобщо си чувала за отвличането на едно момиче в Австрия на име Natascha Maria Kampusch която 8г е била затворена в една изба и е била сексуалната играчка на извратеният австриец/ с германците са братя. И това е факт не фантазия, сега ти ми кажи кога един българин колкото и Ганьо да е, е имал такива извратени прояви? Както в медицината се наричат семейно обременени хората с потенциални патологии, така и в социологията на един народ се взима предвид

Щото пък няма инцес и педофилия по нашите земи .

Надойдоха селяндури , народиха чукундури.И си дадоха изродчетата да ги отглежда държавата .Окичиха ги с микрофони и от малки ги учат да бъдат доносници.Преди е имало и бой с пръчки и къде по сурови наказания, пък са станали хора.Малките диваци се държат разюздано, никакво уважение и респект към по възрастните.И когато някакъв селски сополанко вземе да ти се прави на много отворен ти идва да го навреш там, откъдето е излязъл.По градините уж майките запалили цигара , наврели си носа в телефона , а децата се самоотглеждат.И ако това е бъдещето на нацията , здраве му кажи.В тиквена държава се раждат основно тикви.

говорим за деца на 2 години, бе идиот. Спри се малко - не ти ли се струва, че мисленето ти е увредено, щом си се озверил така?

Моника Чеуз? Някоя тъпа бг-даскалица да не би да е посегнала на евреиче?

Диво племе. Дивашко племе…

А само уволнение ли ще има за тези изроди? Някаква наказателна отговорност няма ли да понесат?

Българите са си такива. Ако им падне в ръцете безпомощен човек, дете или животинче и ако си мислят, че няма да ги хванат започват издевателствата. Ама иначе на Ганю все циганите са му виновни, той е света вода ненапита, той не е такъв.

Така е, жесток народ сме - 500 години са ни мачкали по този начин и сме оцелявали с твърдост, станали сме безсърдечни, като насилниците ни. Още 1000 години ще са ни нужни да се научим на съпричастност.

сме жесток народ а безразличен, индивидуалисти за който е важно кредото" аз да съм добре, за другите не ми пука". Два типа са социалните общества- индивидуалистично и колективно. Бг имаше второто което замени с първото. Всички южноевропейски и източно посткомунистически държави имат индивидулистично общество където личните интереси са решаващи в/у колективните. Западноевропейските държави имат колективно социално общество, и затова са по напред от другите. Комунизма не беше за тотално изтриване, ако не бяха порочните ексцесии на човешката същност/ власта която издевателства върху беззащитният.

Лелките осъдени за назидание. Как ще дадеш двегодишно дете в ясла бе ? Каква работа е това да учиш бебета на тоалетни навици, колко се опикават и насират дневно, как се работи това ? Да ти дойде сополиво зиганче и цял ден да го гледаш, майкооо.

Това ако беше, моето детенце....

око за две, зъб за чене

Същата работа е и в ЧДГ Славейче.

Добре дошли в България! Тук на почит е закона на джунглата, да малтретираш слабите и беззащитните. На българите това им е гена- прости, неграмотни варвари. Що за изрод трябва да си за да удряш, да наказваш и наричаш така една- две годишни дечица?

При такива възпитателки не ме учудва защо българската младеж е побъркана. Отвсякъде ги травмират самовлюбени идиоти. Започнеш от родителите и свършиш при учителите. На България и трябва здрав ресет.

има ли бг дечица да ходят на ясли и градини, не останаха ли само онези загорелите от слънцето да ги пълнят? В групата на сестра ми която е детска учителка са 28 мангала и 1 българче и то в един достоен бг град.

Крайно време е тая сган да бъде изрината! Навсякъде разни калинки директорки, нечии любовници, които покровителстват и вардят тия боклуци само и само да завардят жалките си постове! Закрила на детето пък е още по зле! И да им подадеш сигнал те връщат ако нямаш адвокат, ако имаш ти отговарят “Нормално е! Колегите изпушват с годините!”. Само БОК трябва за тия изроди иначе издевателствата над децата ще продължават!

БОК кое е...български олимпийски комитет?

Едно време родителите ни биеха, затова станахме хора, сега децата ни ни бият и даже убиват, защото не са хора, а продукти на Плезещия се наркоман Слави, Фермата на идиотите Иван и Андрей, публичния дом Биг Брадър, годподарите на Сеира, мутрите Боко, и Мунчо, Маямата, Хаджигейов, Бърборикян и Минетков, татяна ДърабъраДончева..

Тия лелки и те са от едно време. Ето ги какви "хора" са станали. Досущ герберастите, пребиващи хора зад колоните да не ги видят.

КОЙ ги възпита тези деца, госпожа? Нали именно вие - златното соц поколение ги възпитахте/?

Записването е незаконно. Пускането на дете на каквото и да е учебно заведение преди 2 години и половина е компромис.

Пускането на дете на градина преди изградени тоалетни навици и пълноценен говор е простотия. Държавата осигурява две години майчинство, 3 месеца отпуска пи време на бременност, като добавиш и отпуските, детето може да е в къщи до две години без проблем ! Но на много родители не им се занимава !

По кой закон е незаконно записването?

те са на работното място, записа не засяга тяхната лична сфера.

Треперете. При вас е така. По-добре не питайте и не гледайте. Откъдето и да вдигнете килима, все е топло, кафяво и миризливо. Затова затискайте го здраво и си мислете, че е красив отгоре. Молете се и тоя път да ви пропусне закона на Мърфи, а да рясне съседа. И така до края на жалкия кратък оцеляващ животец

Не преуврличавайте и не дезинформирайте моля, “няма да ядеш” не е ужас. Разглезени деца, могат да изкарат от кожата всеки

Първо, групите са много големи, второ, много от децата са с неизградени тоалетни навици, трето, много родители прашат болни деца защото не им се занимава, четвърто, има много агресивни деца, още на тази възраст, вследствие на обстановката у дома. Като допълним и липсващите кадри, и смешното заплащане, картинката е ясна. Не може да искате нормален човек да се грижи за 30 дежа за писти 800 лева на месец, и да търпи ругатни от родителите и агресия на децата. Виждала съм какво ли не, включително и оправени заплахи към учителка, от баща който не беше плащал минималната такса от месеци, а идваше с някаква скъпа кола... Така че преди да ругаете учителките, чуйте и тяхната страна. А записването е незаконно. Още повече че лесно се манипулира.

Толкова комплексен е проблема. Огромният въпрос е имате ли избор? Който не му харесва какво да прави? За съжаление отговорът е само един- Т1 или Т2.

като излетиш от Т1 или Т2 мислиш че си хванал онзи за .....знаеш ли какъв психически стрес е за едно дете или юноша да го изкорениш от собствената му среда, и да го паркираш в 1 чуждо училище без да знае езика, и подигравано понеже беден ЕU имигрант? Много юноши изпадат в депресия и искат да се върнат в Бг.

питай бг родители особено в Германия/ понеже там има най- голям процент на бг имигранти/. Тези неща не ги споделят защото не им е изгодно, но много от децата им страдат и са наблюдавани от Sozialarbeiter.. Това обаче не е насилие в/у детето нали. Важното е родителите да се върнат с една голяма немска кола в отпуската, и да се пъчат колко са добре в DE. А че децата им

Все пак говорим за ясла,ЯСЛА, за какви навици и агресия говорим, ТЕЗИ ХОРА ТОРМОЗЯТ БЕБЕТА, как не ви е срам да пишете глупости за заплати и да им търсите извинение.

скърцане на ръждясали железни връзки, дрънкане на вериги, пи обиска са намерени въжета, няколко машини за изтезания и куп камшици. Аман от глупости - вече има няколко професии, които не си струва да се работят или се иска страшно дебелокожие, всичките свързани с работата с хора

Ото , брат, съжалявам те вече. Очевидно си стар ерген, без деца, без семейство, без много пари, поозлобял и комплексиран. Едно време такива като тебе даже данък са плащали. Изказваш се по теми, без да имаш дете под твоя грижа. Някъде си се загубил при омразата към комунистите, сега като ти падат фекалии по главата, мислиш че някой те къпе. Еми , не , миришеш си...

някои го приемат за нормално. Резултат 50% от бегерите имате психически отклонения в различна степен. Това не е градина, а ясла. Децата са бебета. От деебосъци ставате негативни, черногледи и лузъри. Комплекси за малоценност. Нищо, де, поне компаниите за ботокс и Мерцедес са доволни от вас!

ае идеот поне пиши на български ако искаш някой да те разбере или на англиски то си има online translators да те еба в нещастника мислиш се за актуален но в действителност си смешен

това твоето е жалко подобие на български. И все пак по-големо от шкембето - нема и по-дълбоко от морето -нема.

Големи мухльоци възпитавате днес.....едно време що бой изядохме в детската градина и началното не е истина. Такъв респект ни изградиха ,че не смеехме да пръдне, а сега голема педерастия...Ако не слуша малкото лайно , ще бъде наказано за да различава доброто и лошото и кога прекрачва гранизата. Аз моите ги накзвам редовно и по-рядко им плющя шамари по задника, за да знаят. Възпитавам ги с мотото "За всяко ваше действие има последствия , дали тези последствия,ще са добри или лоши зависи само от вас"!

Глупости, някъде може и да е имало такива наказания, но от детството си помня само един учител, който хвърляше тебешири като се ядоса, че зад гърба му се говори докато той пише на дъската. В детската градина беше достатъчно другарката да ни изгледа и млъквахме все едно ще ни стрелят. Не че и у дома не беше същото като усетя погледа на майка ми върху себе си. Гадно е записването, но е абсолютно недопустимо да се хокат и обиждат децата.

За да бъде човек учител или възпитател е нужно призвание. В България учител или възпитател се става, за да събираш някаква заплата. На какво учиш децата няма никакво значение. Вземете като пример изтърканата тема за Ковид-19. Нещата, които троловете пишат, могат да бъдат оборени с елементарни познания от курса по биология и химия. Щом 85% от народа вярва, смятайте какви учители са ги учили и на какво са ги учили. Също така, много от тая гилдия са хора със слаби нерви и резултата е на лице. Викат, изпускат си нервите и какви ли не. Когато бях в училище съм попадал на всевъзможни образи. Имах една Вълкова, по математика в 22соу, дето редовно избухваше, замеряше с тебишири и какви ли не циркове. Имал съм и добри учители но масата не ставаха. Лошото е, че така малките деца получават психични травми и това остава до живот. За това 'на лошия запад' не бият и не крещят, а обясняват и подхождат с разбиране. Още Макаренко на времето е осъзнал, че насилието няма място в образователната система!

По-голяма глупост не бях чел. Пий си лекарствата и спинкай при мама, 50 годишно дебилче с кръгло лициче и ниско челце.

Съседката ми има 2 деца и и слушам историите всеки божи ден. Няма да ядеш, ще те накажа, няма да си играеш, сядам и мълчи, защото ще те нашамаря. Сега да извика ли социалните да и отнемат децата, защото им се кара? Децата и не ходят на езици и спорт, значи не може да ги гледа добре и да се грижи за тях.

Ами за ниски заплати такъв ви е скапания персонал. Добрите педагози, детегледачки и медицински сестри искат от 2500 евро нагоре. Те и без това са в чужбина, дори за по 3-4 хиляди. Не успяхте да ги задържите и затова наемате изродки за ниски заплати. Системата ви е виновна.

Новините за кражбите на Борисов 3 станаха толкова обичайни, че вече никой не им обръща внимание. Министрите в двете служебни правителства се превърнаха в следователи и всеки ден се опитват да ни изненадат с някакви криминални вести, вместо тия сведения да ни се съобщават от прокуратурата.

Страшно! Абсолютно нехуманно и зверско отношение към едни бебета, де факто! Те не разбират, милите! Какво искат от тях тези лели, сестри?! Като не им харесва работата, да идат другаде! Аз бих ги съдила! А директорката да не се прави, че не е чувала крясъците и издевателствата над децата! И тя е за уволнение, че и за затвор даже!

Аз съм направил доста такива копелдачета. Суматия мами са минали през леглото ми. После "татковците" си се разправят, мен не ме е грижа Само веднъж се разбра и брах големи ядове. При някакъв преглед на детенце се оказа някакво несъответствие и таткото разбра че не е негово. А беше наследник на стар, заможен комунистически род и брах големи ядове. Прогониха дамата с детенце и така. Проклети комунисти.

Не бой се не си... От толкова шутове в гъза баща ти те е направил стерилен още на младини!

Тя, рибата, се вмирисва откъм главата. И директорката трябва да си подаде оставката.

Уволнения!? Вие бъзикате ли се!??? Във всяка бяла държава на виновните щяха да бъдат повдигнати криминални обвинения, и пратени в затвора! Ебати държавата...

Ако са умни ще дадат този дето е направил записа на прокурор. После ще заведат и дело от частен характер за нанесени неимуществени вреди и на записвача ще му скъсат гъза. Аз така бих направил. Хем ще лежи в затвора, хен ще плаща дебели кинти.

Божинка, че то има ли в тоя свят,в който живеем бели държави ? Ако смяташ,че ги има посочи ми ги !

Истинската майка няма да даде детето си на чужди хора да го гледат. Или ще го гледа или ще го даде на роднини.

глупости

Тъпо изказване 'Х', тъпо...

Това е ясла! Пак повтарям и пиша бавно, защото четете трудно - Я С Л А. Децата са бебета там. Но за щастие вие това не го разбирате (ключовата дума е за щастие)

Аз съм направил няколко стотин такива копелдачета. А колко заминаха за Чехия, Полша и Русия по времето на соца от морето не ти е работа. Юнашката българска семка е пръсната из цяла Европа и Азия.

Ото ти си урод, такива като тебе трябва да бъдат ликвидирани на момента. Постни си адреса, семко! Моля те!

На бас, че записа е неин. И естествено това е 100 процента незаконно. Персоналът може да си споделя лични неща - как ще ги подслушваш? Кой ще работи в тази среда за 600-700 лв?

Ако са умни ще дадат този дето е направил записа на прокурор. После ще заведат и дело от частен характер за нанесени неимуществени вреди и на записвача ще му скъсат гъза. Аз така бих направил. Хем ще лежи в затвора, хен ще плаща дебели кинти.

А децата, кучета ги яли, така ли? Вие нормални ли сте? Какви права на персонала? Това са психопати и няма общо с това, кой каква заплата взима.

Чета и не мога да повярвам какви уроди живеят в тая държава... Визирам 'софиянец' и 'Ото' щот иначе нема'ме разбéрете

Ото, в наказателни дела може да се прилагат записи, в гражданските не. Поне така е в Ит тук не знам.Тези провинения са за наказателният кодекс тук.

Напротив Ото е един много интелигентен мъж, със здрава логика и отлична лексика когато иска. Малко е екзалтиран и брутален в тези коментари, но явно има своите причини. За да разбереш един човек, трябва да си много наблюдателен, и да имаш подготовка да дешифрираш зад думите какво се крие.Комплименти Ото, твой фен съм. Само те моля не наричай децата копелдаци.

Благодаря.

Тиквар, ама хубавото е, че никой не се интересува от мнението на скопен евнух, какъвто явно си:)))! Защото тези, за които става дума в тази новина са същите... нагли олигофрени, подобни на теб! На такива идиоти, все някой друг им е виновен, че са... аутсайдери!

И к’ во намекваш- дай да бият и обиждат децата Щото нЕма кой да работи или личните разговори в работно време са по- важни. Законно, незаконно, да си търсят правата и те, но да си понесат последствията. Или може би да ги бяха оставили да тормозят децата. Аз разбиам, че им е трудно, но пък никой не ги задължава да работят това.

Тези записи са незаконни и нямат никаква правна стойност. Дори не могат да ги накажат заради записите. Ако ги накажат, наказнията ще паднат в съда.

В репортажа на Нова видях Сийка от Биг Брадър. И тя недоволна ... Нали беше от Пловдив /или селата край Пловдив/. Как се вреди в 23 ясла на пъпа на София? Мои приятели, второ и трето поколение софиянци не успяха да си вредят децата ...

Селянките са прости, брутални, безскруполни и много напористи.

Ебаси кочината. Ако в Канада където живея това се случи тея повече работа няма да видят.

Айде по полека. Специално за Канада не ми говори. Имам познати даскалици там. Държавното им образование е кенеф.

Преди време станах свидетел на странна случка. Някакви дечурлига отиваха на екскурзия. Големшки, в прогимназията. Отперд даскалите и копелдачетата в автобуса, отзад мамите с колите. Колона от някъде 25-30 коли. Да не би да им се случи нещо на чаветата. При това мамите не бяха по 2-3 в кола ами всяка в собствена кола та да видят другите какви коли карат. Това, че половината бяха взели Мерцедесите на мъжете си бе незначителна подробност. Погледнато от страни, абсолютна гротеска. Загубена работа.

По големите коли ще ги познаеш. Има една доказана correlazione между големината на мъжкият пенис и каква кола избира носителят му. Колкото по- малък е пениса на мъжът толкова компенсира с избора на голяма кола и обратното. Така че, по колите ще ги познаете.

Просто намираш лелките и им съсипваш жалкия живот. Не си представям някой да посегне към детето ми и да го травмира за цял живот.

Ти по полека с лелките, че някои имат синове и може да се наложи да текарат в Пирогов. А там сега няма места и докато линейката те разкарва в 10 болници може да пукнеш по пътя.

И синовете след тях …

Ото майка ти да не е лелка в някоя градина та толкова ги защитаваш? Тези които са в подкрепа на децата са повече от безгръбначните уроди като теб и лелките които си позволяват да бият чужди деца, така че...смятай...ако можеш...някой в Пирогов други в Орландовци...

а ти леко да не стигнеш там бит и разширен

Добре че избягах овреме. Моите деца растат щастливи, спокойни и качествено обгрижвани. Ако това стане тука, може някой и на затвор да иде. За друго може, ама за деца няма прошка.

И къде са толкова щастливи копелдаците? На полето с аспржи може би?

Ей това ви е миризливата европейска кочина. Мислете за децата си. Веднъж психически увредено е за цял живот... Има и места дето поне децтата се гледат добре

Здрава психика се гради с дебела тояга. Макаренко.

Абе ти някакъв изверг ли си или търсиш чрез провокации внимание?! Прочети една книга и спри да пишеш простотии по форумите.

Макаренко е световно известен педагог.

Няма ли кой да ги изкорми тези даскалици?!? Има ли все още мъже в България или останаха само Ай Ти специалисти и телефонисти в кол центрове????

Парите не са всички на този свят. Пък и се харчат за парцалки коли и екскурзиики. Децата не се възползват от тия неща...

Това са възрастни жени с манталитет от времето на комунизма. Тогава педагогиката беше друга. И значително по добра. Едно от малкото добри неща по времето на комунизма. Тогава учителките не крещяха, а биеха. И не биеха с ръка, а с тояга. Разбира се истинският бой го отнасяш не от даскалицата а от тати когато се прибереш в къщи.

Явно теб доста да те били, и то по главата. За да израснеш такъв олигофрен.

По долу си нарекъл децата "копелдаци". Ясно е, че си смахнат, деградирал парцал, но за тези си думи ще те напляскам здраво, ако ми паднеш, чичка.

Я по полека. Да не говорим, че има известна вероятност някои копелдачета да са правени от цигани.

Ото тебе татко ти яко ли те боеше като беше малък? Ти затова ли още се напикаваш като видиш хубава лелка на улицата?

За жалост и в моята детска градина беше същото. Дори децата на учителките идваха в градината след училище и докато учителките си пиеха кафето, децата им ни надзираваха и шамареха, ако не спим.

Персонал за яслите и детските градини, медицински сестри, лекари, енергетици в държавата няма. Със свещ да търсиш няма. Тези дето ги има половината са в пенсионна възрасст. Това са трудни професии, които никой не иска да работи. А тези дето искат заминават за чужбина. Само със певачки, силиконки, манекенки, евгени минчевци, обикновени педерасти, юристи и икономисти не става.Скоро ще се давите в собствените си лайна.

Не е само ниското заплащане, понеже долу написах че и Италия има такива случаи, и заплатата е около 1300 евро. Проблема на тези помощни професии се наричат като- доктори, мед сестри, учители, социални работници, полицаи, адвокати, всички които работят пряко с хара и с техните проблеми е Синдрома на Burnout, след определени години стаж в професията са толкова психически натоварени че се дистанцират емоционално. Затова изглежда че не им пука, това дистанциране е един автозащитен психологичен механизъм за да оцелее психиката им.

Аз съм я виждал тая директорка от тази градина, цицките и са като 5 стотинки. Де БА козата грозна

Персоналът в тази ясла е почти изцяло от пенсионерки. Хващат си шапките и се прибират в къщи да си гледат пенсиите. А мамите да си прибират копелдачетата в къщи. Ако хванат читав адвокат ще осъдят направилия записите. По закон никой няма право да те записва без твое изрично съгласие.

По закон мога ли да ти го туря у мазния гъз?

По закон не може. А на практика ако опиташ, то твоят гъз ще бъде разпран.

Абе малоумнико, защо не отидеш на психиатър или не се обесиш, да оттървеш всички от досадното си присъсвие? Представям си на обкръжението ти колко му е тежко с такъв идиот като теб.