Нови разкрития за Александровска болница

За болница "Св. Анна" има много сигнали за нередности в управлението, обявен е конкурс за ново ръководство, коментира заместник-министъра на здравеопазването д-р Димитър Петров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Военна болница?

Директорът на " Св.Анна" Славчо Близнаков и приятелят му Петър Москов са нагли крадци на евросредства,дадени за обучение на медсестрите и санитарите по английски език и компютърна грамотност!! Такова обучение изобщо не е провеждано,а парите- откраднати от Близнаков и Москов!!

Д-р Хаус, звучиш ми като техен страхлив съперник, който няма никаква власт и знаеш само как да плюеш, скрит зад екрана на компютъра си. Ей такива като теб са адски жалки- обвинения без доказателства, клевети и подсмърчане от безсилна ярост и срам от липсващи собствени успехи.

А и тук става въпрос за св. Анна -Варна. Там какво се случва....

Проф. Буланов когато започна пандемията с Ковид 19, 4 месеца не излезе от това отделение за да не зарази семейството си и работи денонощно. Спасил е и хиляди хора с професионализма си като хирург. Намериха за какво и него да го разследват и плюят. Интересно те дали миналата пролет, когато нямаше нито тестове, нито защитни облекла достатъчно са работили така? Или всичко е политически интерес....

Кор за Уичиндолеца,три за Маямата ,пет за Хвърчилков.

Какво пак ревете за кор герберастите? Нали вече Фандъчката ви организира тазгодишния гарантиран от ГРОБ гей парад?

Обществена тайна е, че лицата Костадин Ангелов, Димитър Буланов и Мария Куманова за 7 години управление доведоха Александровска болница до декапитализация и 68млн. лв загуба! Чувството им за безнаказаност на тази измет доведе до там, че принципалът в момента не може да ги изгони. Говори се, че тримата редовно са си правили оргии, за да заздравят дружбата помежду си. Куманова в ролята на строга господарка ги е онождала с пенис колан на почивки..Ще излезнат още мърсни тайни и скелети отгардероба.

Ще излезнат... Може и да се научим да пишем и говорим, но вече нямам надежда за това. Прост народ, слаба държава!

Сега е моментът да се изиска смяна на здравната система у нас. Българите сме с една от най-скапаните здравни системи, със заплати в бранша които карат докторите да спекулират с болестите и да си играят с нещастието на хората. В България само съм чувала за случаи с назначени операции, без реално да има какво да се оперира. Досега оживели познати в България, след операция и лечение от рак нямам. Имам познати, които са плащали по 50 и по 100 хиляди лева за сърдечни операции, защо? Не би ли трябвало да е безплатно, след като правят удръжки от заплатите? Защо санитарите и сестрите са груби и безчовечни? Баба ми лежа в болница и посред нощта жената от съседното легло паднала на земята, зима , студен под. Цяла нощ е стояла там. Една сестра влязла в стаята им посред нощите и като видяла падналата жена вместо д апомогне, казала че не било нейна работа, сутринта санитарите да я вдигали ? Представяте ли си? Храната в болниците винаги е доставена чреж някоя фирма, която печели конкурс и е под всякаква критика. Ето защо българите бягаме от лекари катоо дявол от тамян, у нас не правим рутинни прегледи и профилактика.

Все е най-скапаната ни система, а масово българи в Англия се връщат тук за лечение...

Ти си идиот и мислиш, като такъв. Какъв ти е проблемът със здравната система в България? Искаш да е като в Англия? Да ти запишат час за след три месеца, когато се обадиш, че си с висока температура! Единствения проблем на здравната система в България е недофинансирането. А това е така, защото държавата осигурява всички държавни служители не повече от 10% от вноските. Чиновници, армия, полиция, практически не са осигурявани и изчерпват паричния ресурс на здравната каса.

Още преди 11 години предложих СМЯНА на МОДЕЛА на здравеопазването от КАСОВО осигурителен в ДАНЪЧНО осигурителен!! Премахване на НЗОК като " бездънна каца",от която се граби! А частните болници - на ПЪЛНА САМОИЗДРЪЖКА!! Така ,че по полека с откриването на топлата вода!!!

Новият парламент ще може да се пребори с полицейските мутри Те са в съда и прокуратурата Те са като октопод Необходимо е да се забрани полицейски служители ( мутри) да имат охранителни фирми Да се забрани полицейски мутри (служители) бивши и настоящи да регистрират политически формации и партии Дипломите от милиционерското училище да важат само за системата на МВР Да не важи за назначаване на работа в съда и прокуратурата Да се премахнат всички офицерски звания в полицията Изчегртване Всеки ден и час На коленеее животно

Цялото управление на ГЕРБ (Бойко Борисов), може да се окачестви с една дума "КРАЖБИ"! Сеща се и за други думи, но са много цинични!!

вместо да лекуват лекарите крадат.

особено директорите (управниците)

Щом ще вкарват проф. Буланов в съда че заемал две длъжности в болницата в карайте и Деса. И тя беше на две длъжности във ВВС.

Същото се случва и по държавните институции. В Областна Варна шофьорът е назначен на 2 позиции, бившата му жена е главната счетоводителка и трябвало да се разведат, за да заграбят различни държавни имоти и да работят в едно и също място. Заграбили са имоти в центъра на Варна за 500 лв. Да не говорим за историята с прословутите 17 гаража, подарени от бившия областен в знак на затваряне на очите. Сега същите тези гаражи са прехвърлени на роднини, синове и дъщери...После държавата била бедна.... Всеки ,който работи в Областна има достъп до актовете и плановете на държавни жилища и докъто работи се усуква, за да се сдобие с няколко имота. Пасев има ако не 40 поне имота, сам се хвалел със 20те си милиона които натрупал по време на управление.

Не ви вярвам! Най-лошото е, че разигравате политически игри с доверието между пациенти и лекари!

Тази цялата пушилка е излишна! Милен Велчев 2002г доваеде КраунЕйджънс(Агенти на короната) дапазят митниците ни. На втория Месец бях В Бара в Харманли(да не бият на очи Свиленград) и до там беше с опазването усетиха се безнаказани.. Ако след изборите не си спазят обещанията и не заработи прокуратурата... нищо няма да се промени

Гласувайти за Слави Трифонов или Мая Манолова на изобрити за да спрат всички грабежи и издивателства над държавата и народа. Те са бъдището, герб са миналоту. Време е да вземим сътбата в наши ръце

Истината е, че всички при всички правителства се е крадяло,но явно е че през последните 10-на години и било в повече.Стигнахме до там ,че да се питаме как ще ги стигнем Румънците....

Стига с тоя черен пиар, искате да ги приватизирате ясно е

Интересно как е в частните болници или те не подлежат на проверка?

За конфликт на интереси чувал ли си? Където реално си дава на себе си държавни пари, уж по договор с външна компания. Нещо като Байдън като вице при Обама, където за държавна подкрепа от САЩ за Украйна, урежда синчето си там за директор на газонефтена компания и чрез врътки да ограбва милиони. И главният им прокурор дето разследва, да бъде уволнен. Просто корупция.

Частните болници се управляват с частни средства и който ги е вкарал има право да назначава когото реши. При държавните схеми е интересното. Едно лице върши 5 функции и взема 5 заплати за едно и също работно време, това е по-сладко.

Частните болници работят със средства от здравната каса, т.е. с публични средства. Там как се краде с надписани клинични пътеки, бедна ви е фантазията. В частните болници се отчитат повече сърдечни операции и манипулации от държавните. България е световен рекордьор по сърдечни операции. Почти не останаха пенсионери без сменени клапи и поставени стентове.

Където се пипне в тая ИЗГУБЕНА държава - все е МРЪСНО!

На луди ги правят тия лекари. За елементарни неща ги карат да предписват пътеки по 3-4 дни. Седиш в болницата все едно ще ти правят супер операция. Подготвят те два дни. Накрая за 10 минути минаваш елементарни манипулации. Ама иначе не им излиза сметката. А и пи-лошо има. В някои отделения принуждават лекарите да извършват ненужни манипулации само за да вържат бюджета.

Преди ГЕРБ бе издигнал за шеф на здравна комисия в парламента, един дето бе довел щети за десетки милиони лева на болница. Само по договор за храна за 9 милиона лева на година за 10 години, а след него на същата фирма плащат по 3 милиона лева. Само това 60 милиона лева. И разни пластмасови столчета за 400лв и пластмасови рафтчета за по 1500-2000 лв. Същите пластмасови столчета в магазините били не помня за 40-50лв ли казаха. Но пък в договора имало точка, за обучение за ползване - как се ползва стол! Сигурно затова е било толкова скъпо. ;)

Ето намерено: Столове за 400 лв, легла за 7000 лв, етажерки за 1776 лв метъра - това са само част от абсурдните цени, на които е купувано оборудването на болниците в системата на Военномедицинска академия по време на управлението на ген. Стоян Тонев. Става дума за матраци за 1200 лв, шкафчета за 300 лв, шкафчета с огледало за 570 лв, поставка за багаж - 400 лв, кресло за 1000 лв, пейка с две места за 2400 лв, до едно значително по-евтини на вид и качество. Особено фрапираща е етажерка от пластмаса и талашит, която по договор струва 1776 лв на метър. Скандални са и столовете за 400 лв в столовата на една от болниците. ВМА купува 130 от тях, като плаща общо 50 000 лв. Реалната цена на столовете в магазините на дребно е 45 лв, което означава, че поръчката щеше да струва около 5000 лв. ...

Блатоооооо.

"Дано да е от незнание..." Как така няма да знае,че е на трудов договор и получава заплата. Тези избиха рибата. Ама и мисирките са за е..бане. Само се съгласяват и copy/paste. И не се задават допълнителни въпроси!

Да, но откакто е в борда е излязъл в НЕПЛАТЕН ОТПУСК. Това мисирките защо не го пишат. И защо не пишат, че в самото начало на Ковид ЧЕТИРИ месеца проф. Буланов и д-р Томов не излязоха от Ковид отделението. Поредното му назначение, нали...докато други не вярваха, че има такава болест / настоящият министър /, ама за всеки случай си седяха по домовете.

Това е поредната причина да не гласувати за ГЕРБ, а за Слави Трифонов и Мая Манолова на избурити! Мутри Вън! ! Време е да си върним държавата и да изгоним мутрите

То е ясно, че боклуците са крали, но е ясно, че и новите боклуци ще крадат.

Едно е новите да крадат, друго е да ги оставим да откраднат държавата.

"Нови разкрития за Александровска болница" = гласувайте за Слави Трифонов на изборите! Долу ГЕРБ! Оставка на ГЕРБ!

Показателно е за наличието или не на умствен багаж у някого, който пише "оставка на ГЕРБ". Оставка от какво?

професорът рискува да бъде подведен под наказателна отговорност заради това, че е попълнил декларация, че не работи в болницата. "Дано да е от незнание". ДЕМЕК НЕ Е ЗНАЕЛ, ЧЕ РАБОТИ ТАМ ЛИ? - ХХАХАХАХА

PEYTSCH

В заключение...Не ходете по болниците при служебен кабинет със задача да „изчегърква“ невернните на Радев...

Славчо от "Св. Анна" често се хвали в компания, че може да си позволи много по-висок стандарт на живот, но няма как да докаже средствата за това и се снишва, за да не го усетят.

Голям зор да наместят техни хора във всички Болници .Представям си за какво крадене става въпрос в тях за да е такъв зор .Въпроса е не защо те крадът ,а защо ние не крадем . Всички са глупаци ,ако си мислят че се прави за наша добро .Еми не прави се за тяхно добро !!!Едни гирми ще се заменят с други и всичко по старо му .

Да си гербаджия днес е срамно

Едва ли има вече човек, който да не е наясно,че се направиха огромни измами с болестта. Че я има - има я и аз също преболедувах. Прави ми впечатление, че много хора изведнъж се окзаха диабетици, без дори да се подозирали. А то било заради това, че касата плащала повече пари. Отделно от това се започва прехвърляне към ендокринолози и кардиолози . Да не говорим пък за допълнителните плащания в лаборатории за изследване на инсулин и глупостите с "липсата на витамин Д".Българите сме хора доверчиви по природа и лекарите са на пиедестал в народопсихологията ни. Това води до пагубни злоупотреби със здравето ни. Дори Мангъров , който го мислех за човек с критично мислене се уплаши да говори за злоупотребите. Аз се информирам и от чуждестранни медицински сайтове и на много места срещнах, че диабетът не е точно диабет, а временно завишаване на нивата на инсулин в следствие на производството на антитела. Аюде, най - после изнесете истината за игрите с "диабета", който е също много доходоносен бизнес.

Дрънкаш абсолютни глупости.

Авгиеви обори, а не държава. Където и да бръкнеш, се разнася воня и смрад. Предстои почистване!!!

Трябват протести докато корупцията не се изкорени и държавата не заприлича отново на държава.

на мен нито Славчо, нито Корнела ми приличат на херкулес. за баце да не говорим който и да изберем от тия няма да чисти нищо просто трябват нови лица с чиста съвест и желание за работа

Колко е тъжно, че хора в бели престилки - най-хуманните професионалисти са се занимавали с такива изродливи практики. Герберастите НЕ оставиха нищо свято и чисто в тая държава.

Няма Герб в тази работа. Всеки лично решава дали да краде и мами. Много българи са склонни да го правят. Поради което и да се смени властта, тези неща ще продължат.

Ако имаше работещи закони, едва ли щеше да е така.

Мафията е по всеки етаж на властта.Борбата не може да се осъществи от държавата,а само от народа.Но народа е прост.

ГЕРБ разказаха Приказка за България - в Правителствена Болница Лозенец са лекувани само ГЕРБ ДЕЦА - Българските Деца са ги пращали в Лапите на Пеевски в Турция .

Това не отговаря на истината. Моите са преглеждани там, без да съм от Герб или която и да е друга партия.

Изкарайте на протест доволните им пациенти и зависимия персонал ....

Са купували чифт калцуни за 6 долара,а струват 6 стотинки.

Имаш усещането нали)))

Има документи на сключени договори на цена 6фолара.

Баси социалистическите простотии.

И сигурно навсякъде е така. И нямам предвид всички болници, а всички браншове на икономиката. Повсеместно в цялата страна.

Най смешното е че ще продължи да бъде така приятелю, този филм се прожектира вече 30 г. у нас

Ще продължава така,зависи от нас Протести и избори до дупка,докато политиците не разберат ,че трябва да работят за обществото.Но с подлоги на ГЕРБ няма как да стане.

И преди това се е прожектирал, ама ти или си по-млад или си бил комунистическо чадо, та не си разбрал.