Нови показания взривиха защитата на Тръмп

Бившият президент е искал и да се махнат детекторите за метал от мястото на митинга, на който говори пред поддръжниците си, и довел до бунта срещу американския Капитолий

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нови показания взривиха защитата на Тръмп? Звучи смешно и... купено... Тръмп се опитваше да направи нещо за странат си и направи ред добри неща, за разлика от сегашния, който явно не знае на кой свят живее и едвам чете текстове, който очевидно не винаги разбира... Американци, излагате се... Толкова ли не можахте да се разберете с един от Вас и то, който очевидно има качества? Не ви ли е срам как Байдан ви излага по света? Като е бил млад е възможно и да е имал качества, но сега освен да увеличава процента на негативно отнасящите се към страната Ви друго не прави. Тръмп явно и по света се харесваше, минимум като стил на управление...

Ама ние сме наясно, че Тръмп има психични отклонения и без да получаваме ново доказателства за това. Той показа достатъчно много от неуравновесения си характер за 4-те години мандат като президент. Бедата е, че наследникът му Байдън е още по-зле ментално. Толкова не могат ли в САЩ да намерят избираеми кандидати на възраст около 50-те години, че в последно време издигат само старци - кой ненормален, кой с деменция.

"...заявил е Тръмп в разговор, който Хъчинсън е чула, намирайки се в близост." "...разказа Касиди Хъчинсън, преразказвайки чутото от намиралия се в лимузината Антъни Орнато..." "Хъчинсън си спомня също, че в разговорите са били споменати имена на две крайнодесни групи,..." Цирк, големи "показания". Последни гърчове на либералната сган, бреди да бъде наритана, където и е мястото.

Тези показаия напомнят за процеса срещу сър Томас Мор, поръчан от крал Хенри Осми. Изслушвайки показанията на поредния свидетел на обвинението, сър Томас казва "вашето лъжесвидетелство ме огорчава повече от собствената ми гибел".

едвам едвам отклоняват вниманието от истинските проблеми демонократите

Пише го Washington Post. 95% от медиите в САЩ са контролирани от демократите. В момента всичките са като PIK и Blitz.

Няма начин Тръмп да не е изнасилил някоя/някого ! Или: какво демократическата партия крие в ръкава си за "черешка на тортата" ...

Умря

Време му е да полежи в затвора на това оранжево л..йно Подлога на Путин .

За едно са прави - Тръм има много големи шансове да бъде следващият президент на САЩ. Отново! Но той няма да е първия луд в Белия Дом. Буш Младши също беше особенно (да кажем) противоречив президент на най-голямата (тогава) икономика и най-мощната (и досега) армия в света. Но явно не това е важното. Тръмп обаче беше нещо друго. Той беше първият президент от десетилетия, който не започна нова война по време на мандата си. Беше и на път да пре за НАТО. И на всичкото отгоре изтегли американските войски от една окупаторска война, в която държават удобно беше наляла 3 трилиона долара. А можеше и още. Това беше огромен удар срещу оръжейното лоби и неговите "ястреби", умело прикрити зад миловидния образ на либералната демокрация. И империята отвърна на удара - изборите бяха "измъкнати" (не откраднати) изпод краката на Тръмп. Само за да може в Белия дом да дойде един много удобен демократ. Който , разбира се, на свой ред не пропусна да запали война, чрез която САЩ да пласират оръжието си в НАТО и цяла Западна Европа. Жертвите не са особено важно на фона на огромните печалби. Сега обаче Тръм има доста добри шансове да се върне. И това изправя косите на разни "ястреби", сови и гугутки в Капитолия. Републиканците си взеха урока и последните 2 години усилено се подготвят за изборите през 2024. И ще продължат да го правят. А това означава, че единствения начин май остава Тръмп да не бъде допуснат да достигне до самите избори.

След като му е казано че има въоражени хора този престъпник е казал на Сикрет Сървис цитирам- Пуснете ги те не са дошли да наранят мен !

Вашингтон поуст, ню йорк таймс, cnn и т.н. вече съвкупно имат аудитория и персонал колкото шоуто на Тъкър Карълсън по Фокс. Колкото и да пробутват лъжите на някакви прогресивни анонимници, нормалните американци изобщо не ги слушат. Тръмп е ракетата носител, която ще направи Рон ДеСантис президент и левите легени ще вият като койоти!

Измъкнати така ли и Байдън и Хилъри спечелиха популярният вот а това недоразумение никога . Ако не знаеш какво е популярен и електорален вот запознай се популярният вот е на мнозинството ,ето и точните данни от елекциите. 2016 Хилъри -електорален -227 популярен -65,853,514 Тръмп - електорален -304 популярен-62,984,828 2020 Байдън--електорален -306 популярен -81,268,924 Тръмп --електорален -232 популярен -74,216,154 Ясно се вижда че Тръмп не е президента с мнозинството математиката е точна наука . През 2016 победи, само защото спечели определени щати ,а когато примерно спечелиш щата Флорида ако повече хора са гласували за теб там вземаш абсолютно всички гласове от щата .Не разбрахте ли толкова време че Америка е повредена демокрация .А Тръмп не е нужно да започва война извън Америка той накара евангелисткте сектанти да си мислят ,че могат да правят каквото си искат и в момента се върви към разпад от вътре .Аз ако бях Путин щях да бъда много доволен от това, Всички знаем колко е затънал Тръмп в заеми. А Путин има достатъчно пари такива като оранжевият се купуват изключително лесно .

Тръмп никога повече няма да бъде президент и на републиканците им е ясно. Но и новият им кандидат няма да е изгубиха огромно количество гласовe при забраната на аборта и още този ноември ще понесат последствията .

И на какво ще разчитат сега на другата дебела републиканска свиня Десантис ли . Къде ги намират републиканцте тея противни плужеци бе . И Байдън и Путин и Дзинпин изглеждат по -добре даже Лукашенко и мистър свят пред тея . То бива гнус ама направо като ги гледам ми и иде да повърна .

Интересно е, че такива като теб се подиграват на Тръмп и поддръжниците му, но много малко се различават от тях. Популярен вот! А знаеш ли защо в САЩ популярния вот е само статистика? Защо избирателната им система се управлява от електоралния вот? За да се изравни влиянието на големите по население щати и малките такива. За да не се управлява САЩ от Ню Йорк и Калифорния срещу Тексас, защото това е идеалната предпоставка за разпад на "федерацията", както самите американци често се наричат. И оттук, това че големите "демократични" и либерални щати с големи мегаполиси са си харесали някакъв, който едвам се държи на краката си, съвсем не означава, че и другите щати са съгласни с тях. Измъкнати избори! Изборите бяха измъкнати, защото демократите (и техните спонсори) много добре усетиха, че трудно ще понесат още един мандат на Тръмп без войни. И се постараха с широка и добре организирана мрежа от "доброволци" да направят така, че всеки, който иска да гласува за Байдън да може да подаде гласа си. Не съм бил в Америка, но са ми разказвали и съм виждал по телевизията как "доброволците" буквално ходят от врата на врата, попълват документите и запечатват плика от името на разни неориентирани баби. Няма измама и няма нищо незаконно. Но това се е случвало само в квартали, подкрепящи демократите. И по този начин напълно законно демократите измъкнаха изборната победа изпод краката на Тръмп и републиканците. Разпад отвътре? В момента в САЩ има много силни социални напрежения. Главно поради голямата разлика в стандарта на живот. Администрациите правят доста малко по въпроса. Главно подкрепят корпорациите и засилват полицията. В отсъствието на война и външно "шоу" и при условие, че военно-промишления комплекс представлява огромна част от американската икономика, тези напрежения лъснаха по телевизията. Не се появиха, просто станаха видими. И ако си гледал "Време разделно" там е казано доста добре - "Колете навън, за да не се колим вътре". И това на практика е един от стълбовете на американската политика от доста време насам. Плюс наливане на пари за оръжия, за да се върти икономиката. А Тръмп просто не правеше това. И нямаше как да му се размине. На света му се размина. Но на Тръмп не.

Изтрий си сополите преди да приказваш много

Хаха! Левичарството е диагноза. Естествено, че дзинпин, путин и лукашенко са идолите ви. Все пак мечтата ви е камала харис да има като тяхната власт.

Аз идоли нямам ,а на теб ако идолите ти са дебели републикански свине ,значи имаш изключително ниска самооценка за себе си и лесно се поддаваш на манипулация Сопола .

А знаеш ли защо в САЩ популярния вот е само статистика? Защо избирателната им система се управлява от електоралния вот? А добро утро бе не ти ли изясних това по-горе или те мързи да четеш. Америка не е демокрация и МакТръмп не беше избран демократично .Популярният вот не е само статистика а реален вот който не се зачита при електоралния и горе е обяснено защо. Буш на времето също загуби популярния вот колко беди щеще да си спести света ако този лъжец не беше на власт . И не съм нищо близо до републиканците, които наричат демократите фашисти ,а явно не са отворили речника за да си изяснят какво е фашизъм . Америка не е нито демокрация нето е държава за пример корумпирана отвсякъде пълна с нео- нацисти ,сектанти,серийни убийци ,женомразци и анархисти. Путин трябва да денафицира нея не Украйна На тебе е безмислено да ти се обяснява ти си пропит с пропагандата на Тъкар Карлсон и това сеи баба знае това си баба бае . А това което си писал за оръжията ме кара да смятам че си крайно неосведоомен за всичко .Заради републиканците и твоя любимец Тръмп загиват хора, те са тези които реват за оръжия и са против улесняването на достъпа за адаптирано бебешко мляко ,въпреки че принудиха жените да не правят аборт. Тези хора са такива лицемери и боклуци че е трудно да се повярва как нормален човек може да бъде съгласен с политиката им .

Стига сте ни занимавали с това плешиво чучело с противен глас .Хвърлило е било обяда при тези килограми и закуската и вечерята трябва да изхвърли .Инфантилен дърт пръч .

Туко -що изслушах момичето обръщал маси, хвърлял храна държал се като разглезено 5 годиишно, нищо чудно че повечето от феновете на този субект са с много ниска мозъчна дейност. На фона на всички и гладуващи деца по света това от смешно се превръща в трагично. Да не говорим за това че е поискал да се спрат детекторите за метал, за да могат да влязат въоръжените психично болни които го подкрепят .

Човека е ментално нестабилен както и феновете му

Откачалките от Висшият съдебен съвет принуждавали и децата в училище да казват молитва преди да започне урока .Това се превръща в секта .

Няма нищо по-долно от един евреин и вечните му мръсни лъжи. Трябва да си луд, за да вярваш на каквото и да е по техните медии.

ХАХАХАХАХА, ебаси гнусната сорос-лижеща измет е изпълзяла в коментарите тука! Червата ти да изгнят дано, единичен платен трол, наквацал 20 коментара!

Дебелака поне едно нещо направи правилно накара света да прави точно обратното но това което Америка прави. Много скоро виждам как хората от земята на"' свободните'' бягат към Канада и Европа, а може даже и към Русия. Там ще стане диво място пълно с фанатици .