17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Котилата и всички вертепи и свърталища на безделници да бъдат затворени. Тогава няма да има нужда нито от бустери, нито от болнични легла .

Диктаторите разчитат на вашия страх (малодушие), угодничество, ненавист към истината и завист към ближните. Мразейки свободните ставате слуги на чудовища.

Стига сте ревали като ви отнемат кръчмата селяндури!

Затворете Кауфланд, Метро и Била! Всичко ще се нареди за 2 дни.

ДИСКОТЕКИ НА ЧЕРНООООООООО!!!!!!!! ДА МАДАФАКАС!

Пак рев от продавачите на кюфтета?

Що,в Кауфланд не продават ли кюфтета?Я мерки и там,че тогава рев ще видим.

Който между войната и позора избира позора, винаги получава и позор и война.

Днес е в София, скоро и в други градове :) Ама нали съм трол и като ви казах още преди месец какво ви чака - беше конспирация…. Трайте до 15-ти. И свиквайте. Вече ще е така.

Българинът е интересно животно. Тези мерки никой не ги прави "ей така". Целта е да не се стигне до претоварване на болниците и хората да умират като кучета по входовете и стълбите на болниците. Интересно ми е как цял свят го разбра това, но Ганя продължава да се изявява като световен "интелект", все по-умен от всички, рамо до рамо с оня световния тенесист, където вярва че има извънземни и световни здравни конспирации..

Тъпаците са като омагьодсани. По данни от целия свят се вижда че мерките нямат ефект и все пак се намират една група глупаци които реват по "правилният" начин.

Някои "ганьовци" са чели малко повече от теб. Включително и за голямото зануляване. Та няма нужда да ни ограмотяваш тука, тролкай си, хапвай центчетата и се радвай. Ти ще си безсмъртен.

Добре де, не разбраха ли, че тези "мерки" нямат никакъв смисъл?!

Ти не разбра ли че експертизата ти на затварачка на компоти няма място тука?

Кауфланд кога ?с намалено работно време и не повече от 20 човека вътре. И градския транспорт също.Кога?

Тези на снимката, със забодени клюнове в екраните. Абсолютно без значение къде са, на кафе, в гората, в пустинята ...те не виждат околния свят. Важното е да са със забодени клюнове в екрана. Защо изобщо се хабят да ходят някъде ? Същия ефект и на балкона.

ТАКА, ТАКА СКОРО И ЖЕНИТЕ СИ ЩЕ ГИ ТАКОВАТЕ НА 50% 50% ВИЕ и 50% КОМШИЯТА :-) П.С. И ДА БЯХТЕ НАПИСАЛИ ЗА БОКЛУКА ДАНЧО ПЕНЧЕВ СРЗИ МИНЕТЧИЯ

САМО ИДИОТИТЕ ПРАВЯТ ЕДНА И СЪЩА ГРЕШКА ПОВЕЧЕ ОТ 3 ПЪТИ

Като да не се ваксинират за пореден път

А ваксдинирания с 3 дози Кунчев защо беше болен и за малко да хвърли топа?

Преди на 50% без сертификат, сега на 50% и със сертификат, браво, много сте умни !