Нови електробуси ще обслужват градския транспорт в София

В общината обмислят, освен нискоемисионни зони, въвеждането на такса „Задръстване“

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

може и да покрият линия 72...

Дрън дрън освен с улици магистрали коли с друго занимават ли се изобщо

нали трябва да отклоняват погледа на овчеството от важните неща

за трамваите се бави, щото смятат да купят още от полските боклуци ня Песа, които се трошат масово като за световно и висят в депото с месеци счупени, заради производствени дефекти! Един даже се беше запалил наскоро и му изгоряла цялата електроника. Но така е, вместо да купят Шкода, администрацията на компирица дели комисионни с песа за трошливите им каруци. А кои тролеи по-точно ще правите на електорбуси - 30 годишните икаруси с високия под ли? Та те са една купчина ръждиво желязо! Я движат 2-3 месеца, като усвоите едни пари по схема, я не... като с трамваите Т4 от Хале. Минаха по едно пребоядисване в красноселската дърводелница и 3 месеца по-късно ги бракуваха заради проблеми със спирачките, които красноселската дърводелница не отстрани при уж основния ремонт. Ама едни пари бяха усвоени от наши хора за доставка и ремонт на това... недвижимо имущество. И за капак - плащате си данък, застраховки, винетки и компирица казва - няма да си карате колите повече, когато на мен ми е кеф, щото мургавия ми електорат си запали кюмбетата! ха честито!

Защо не пише каква марка са новите автобуси?

все още се разглеждат офертите под масата

Баш специалиста долу дето смята че може да напъха 10000 коли в улица предвидена за по-малко от 1000 да обясни как по-точно смята да го направи. София не е предвидено за такъв автомобилен трафик и няма абсолютно никакъв начин да се премахнат задръстванията. Освен ако не се забрани движението на автомобили. И как по-точно да се движи редовно градския транспорт, при положение че улиците са задръстени от автомобили. Прави се каквото може-например стои се Метро. И една част от него е построена.

Колко са лампали от СГНС ТИЯ АВТОБУСИ СА СКРАП ОЩЕ ДА ТЪГНАТ

Честито! Затова фънда използва пандемията да опаше София с камери за разпознаване на номера за да въведе таксa задръстване. Но това не е Лондон. А и в София освен такси не получаваш нищо

Предполагам Higer и Yutong - не са лоши.

Върха! Значи, вместо да оправим проблема със задръстванията, ще обложим с такса задръстеняците, тия дето хем ще висят в добре организираната от общината тапа, хем ще си плащат за удоволствието. Как да не се възхитиш на подобно гениално управленческо решение?!!!

Това е едно от решенията , оставяш тридесет годишния таралясник в къщи и ползваш новите електробусове и метрото !

С удоволствие бих ползвал градски транспорт, ако беше добре уреден и редовен... А не да трябва да сменя 2автобуса, единият от които минава на 40 мин. Но СО грам не планират транспортната схема...

Нали Фънди требе да пълни чекмеджето докат не иде при бай Ставри

Довиждане, Данче! Лек път към Самоков.

Ще ти се но няма да стане селчо :)

Не си ти когато си прост....и гейбрраст