Проверяваме онлайн готови ли са документите ни

В сайта на МВР е създадено приложение, с което гражданите могат да проверят онлайн дали и кога са издадени личните им документи.

Обратно в новината

Коментари - Проверяваме онлайн готови ли са документите ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да проверя дали ми излезе паспорта

Искам да проверя дали ми излезе паспорта

В България да извадиш документи за самоличност е жив кошмар В Силистра а в 6,30 часа трябва да си пред вратата и да чакаш за да успееш Един ден за подаване и един за получаване на документи Служителите като видят опашката пред входа изчезва им усмивката и започва нежеланото отношение Не можеш да питаш нищо,почват да викат БГ е членка на ЕС, а служителките незнаят английски,УЖАС Не допускат и някой да помогне да преведе започват обидите Всичко зависи от морала на госпожите в паспортното Никъде в друга държава няма нещо подобно

Не по-малко важно от ЕГН и пръстов отпечатък в документи за самоличност е кръвната група на собственика на документа.Много хора не я знаят. По някога се налага спешно преливане на кръв.Кръвната група трябва да я има в четирите вида документи за самоличност; лична карта, паспорт, шофьорска книжка и военна книжка.19.2.2017г.

Не по-малко важно от ЕГН и пръстов отпечатък в документи за самоличност е кръвната група на собственика на документа.Много хора не я знаят. По някога се налага спешно преливане на кръв.Кръвната група трябва да я има в четирите вида документи за самоличност; лична карта, паспорт, шофьорска книжка и военна книжка.19.2.2017г.

КОГАТО ОТИДОХ НА 13 ДЕКЕМВРИ 2013 ГОДИНА ДА СИ ПОДАМ НЕОБХОДИМИТЕ ДОКУМЕНТИ ЗА ИЗДАВАНЕ НА НОВ "ПАСПОРТ", ТЪЙ КАТО СРОКЪТ ЗА ВАЛИДНОСТ НА СТАРИЯ БЕШЕ ВЕЧЕ ИЗТЕКЪЛ - СИ ПРЕПИСАХ ОТ ТАБЛОТО....И-МЕЙЛА - НА КОЙТО МОГА ДА ПРОВЕРЯВАМ ДАЛИ Е ВЕЧЕ ИЗДАДЕН... СЛЕ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ПРОВЕРИХ И ВИДЯХ ЧЕ Е ВЕЧЕ ИЗДАДЕН...НО ПОРАДИ РАЗЛИЧНИ ПРИЧИНИ...НЕ МОЖАХ ДА СИ ГО ВЗЕМА СВОЕВРЕМЕННО...СЕГА КАТО ПРОВЕРИХ...ТОЗИ И-МЕЙЛ НЕ ИСКА ДА СЕ ВКЛЮЧИ....И СЕ ПОЯВЯВА НАДПИС МЕ "СЪРВЪРЪТ" НЕЩО НЕ ОТКРИВА !?!? НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ ТОВА ? И КАКВО ОЗНАВА ТОВА ??? ДА НЕ БИ ДА Е СВЕНЕН...И-МЕЙЛ АДРЕСЪТ ?

без коментар

Много коментари ,но никой не е проверил дали работи.Подал съм документи.Въведох си ЕГН и нищо не става.

Мъдро решение.Вместо да висим на опашката и да псуваме и Цецо и Бойко и цялата сган,ще си стоим дома, ще си поркаме ичкията и няма да смущаваме властта с любовта и одобрението които ни обвземат.Така и безработните няма да се мотаят по улиците и да се щурат от място на място по редките обяви за работа.Колкото по-малко се движат,толкова по-малко енергия ще изразходват и по-рядко ще мислят за празния си корем.Пишат че Бойковица станала 45 кила.Ами и тя милата изнемогва и е станала кожа и кости.Виж премиерът ни откак се заседя на бюрото малко понаедря,но като го подгоним скоро с тоягите бързо ще се втали и си върне формата.Те в пожарната после може пак да го вземат, защото измисля мъдри неща.Пък нали е генерал - готов им е за началник.Само не знам дали всичките пожарникари ще стигнат за да го опазят от всенародната любов.

Дам, за пореден път администрацията не си е догледала работата, предаване на лични данни (ЕГН) като чист текст, не ssl (https), аман от аматьори.

Браво г-н Мазгарев

аз успях да извадя експресни документи още на 7ми април, имах голям късмет, но това, което изживях, не мога да го опиша с думи!!!

Подал съм документи първият ден -29.0з- картата ми е готова на 1з.0ч. , но безумието е , че трябва да я получа на 29.0ч. Чудя се що за чудо е това, но явно за да не увеличавам опашката!?

Тук се пишат пълни щуротии - отидете на страницата на Агенцията по вписванията-Търговски регистър. Влизате в произволно досие на фирма-сканирани документи. Вътре има нотариално заверени декларации, пълномощни и т.н. документи с ВСИЧКИ ДАННИ от личните карти. Стига сте се дрънкали със ЗЗЛД - това просто е поредната агенция-хранилка за държавните чиновници.

Да вярно е,една добра работа с Photoshop и може да си барнеш фалшиви документи.

И направете в сайта си място където хората да си попълват заявленията за лични документи, а не да ги карате да го правят на ръка и със съмнителен краснопис или да плащат за попълване на съмнителни машинописки отвън във фургоните :) А защо не и целия процес да става по интернет? Например аз имам електронен подпис? Покажете ми че мога да го използвам при вас.

Господа полицай, предполагам че сте чували за "https"? Задължително е връзката да е "secure" когато искате лични данни! Не мога да повярвам че имате такова приложение?! Аз не бих го ползвал.

Нямат пари за сертификат :)

Те и от НАП нямат :-)

Имаше една песен на "АББА" - "Мама миа ... " Абе тези юнаци наред ли са, да разхождат ЕГН - та по мрежата. Малее колко мангизи могат да се изкарат от тази недимислица. Запретвайте ръкавите, господа адвокати, а Вие безропотни данъкоплатци пробийте по още една дупка на коланите.

И какво ще правиш с голо ЕГН без име и адрес зад него? Всеки може да си генерира валидни ЕГН-та колкото си поиска стига да посети сайта на ГД ГРАО http://www.grao.bg/esgraon.html#section2. Хайде без глупави истерии на тема лични данни

Здравейте, Някой може ли да сподели как е положението пред 9 РПУ в София. Благодаря ви.

Нали с ДХЛ щяха да ги пращат :-))