Коментари - Нови 7 заместник-министри са назначени в шест министерства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живо се вълнувам как Лорел и фамилията му пак ще се окажат в 5 борда на директорите.. какво бихме правили без такива кадри на Посолството.. сигурно Руското е виновно..

Ще се оправим! Всички заемат поста зам. министър за 2ри,3ти път... Най-кадърните! Между другото, ако някой не знае - зам.министрите са най-големите крадци - те са хората които отговарят за парите от корупцията от всеки отрасъл.

PEYTSCH

Преяждането с власт води до отвращение сред служители и граждани...Нали не вярвате че тези „министерства“ след първия вот на недоверие в който яе е и ГЕРБ ще останат ? Затова е и трескавото алчно грабене...за последно.

Само глупави избиратели на ДСБ мислят, че ППДБ ще правят промяна с ДПС и изнудвайки мафията ГЕРБ... Да имаш такива партньори е като да изнудваш дявола и да си мислиш, че ще излезеш по-умния

Замкултурен министър не беше ли преди години в Киора заедно със Стоян Михалев,

Най-предателското, арогантно, неморално, безродно, продажно, грабителско и нечовешко правителство в историята на България! Имам и още много епитети, но за съжаление няма дори един положителен и ще се въздържа да продължа .. БОГ да пази БЪЛГАРИЯ!!! Ние не я опазхме ...

а, пък ти си п.дал!

А всички те одобрени ли са от Посолството или има някакви забележки? Ако няма забележки значи всичко е окейско и прекрасно!