17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да си дадем децата да ги заразявате говеда мръсни, решавайте си каквото искате, защо не решите как д аси затегнете мерките, че сте целите пламнали от болестта, водят се болни деца на детска градина, това е пандемия, говеда, хората умират, не всичко е административен тъпизъм!!! Как ще ни компенсирате като ни изпозаразите децата, говедааа, а учителите!!!!

Вие затворихте училищата при 20 болни, сега по 100 на ден в София тези деца ще ни накарате да ги дадем на смърт, как не ви е срам!!!!

Не е ли рано още да се взема решение? Поне средата на Август да стане, да видим дали ще е по-зле.

Идиоти! Как от едно нещо не си взехте поука? Не разбрахтели ли, какъв е броят на заразените в Израел и защо се стигна до тези числа? Само че тяхната здравна система е класи над нашата и починалите са горе-долу същата бройка. При четирицефрено число заразени на ден, тук хората ще измират по улиците и дори няма да влизат в статистиките. То тогава няма да има и кой да ги прави тези статистики.

Тия май се изявяват като маршал Жуков. За да се накичи с някой медал е изпращал милиони съветски войници на сигурна смърт. За него, а и за другите съветски военачалници човешкият живот не е струвал нищо.

Борисов и Мангъров са решили да избиват българското население. Поне да почнат с гърмене на дискотеки, чалготеки и цигански махали, тогава може допринесат нещо за спирането на пандемията. Във всеки случай 80 процента от заразените ще изчезнат. А така да подлагате децата, учителите и родителите си е жив геноцид и свидетелство за антибългарския характер на ГЕРБ.

Тия луди ли са. Май не разбират разликата между детска градина и училище. Докато в детска градина родителите могат да изпратят детето или да не го изпратят без никакви последици, то в училище присъствието е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. За повече от 15 отсъствия ( 3 дена) ученика се наказва с преместване в друго училище. На всичко отгоре това е вкарано в закон и дори министерският съвет не може да го промени, а камо ли самото училище. Така че смятайте - с класове по 30 ученика в двусменно обучение за какъв мор ще става въпрос.

Отвличане на вниманието му се вика на това. Заразените на ден са близо 200 на ден, средно аритметично на седмична база. Държавата гърми, вие да връщате всички и ученици и учители.

Е вече има напълно основателна причина децата да излязат от системата - или ще трябва да счупим системата

ЗИМА

Бе Вие, които пишете не знаете какво искате. Като се затварят кръчми, курорти, училища - що ги затварят- Като ги отварят - що фги отварят

Колко промити мозъци и тук раздават акъли.

Смелчаги! Дай Боже, НО! След 2 месеца ще видим с какво заглавие ще излезете....

Че те децата всеки ден ги гледам по половин клас са цял ден заедно навън и не само, какво се правите на луди всички родители? Още една година вкъщи и може да сте сигурни, че за нищо няма да стават.

Спокойно! И това решение е предпоследно. В тоя момент абсолютно никой не би могъл да каже какво ще се случи след 2 месеца.

Това е поредната Фейк нюззззз с Корона не бира разбира се!?

И забравих да ви спомена, че за три месеца са се поизгърбили и напълнели, което май е доста по опасно от ковида..

Държавите в европа ще започнат дистанционно, а нашите пак за пример.Лош пример.

Явно са преглътнали косвените жертви.

Пълни идиоти! Ще гръмне заразата като бомба ако продължава така ...

Твърдо ЗА дистанционно обучение! Хем мамите си стоят по къщите (където им е мястото), хем покрай децата може и те да научат нещо. От друга страна - движението по улиците е доста по-спокойно без колите, превозващи ученици. Накрая, но не и по значение, на работа е доста по-спокойно без тези, които ежедневно ни информират за оценките на децата си, за това в какъв цвят и консистенция а.ат, за * учителки ... и т.н.

Откъде да знае човек, че конниците на апокалипсиса ще се окажат лелките от инспекторатите, воглаве с образователния конник...

Те до 15.09 ще си сменят решението няколко пъти, а и не е ясно до тогава какъв скок със Аболелите ще има

Кои държави? Моля поименно.

Краят идва!!!!

Мъжете са безработни, пък и с тези ниски заплати като не могат да гледат семейства, се налага и майките да работят. Ама какво да правиш, дай му на бг таткото да протестира и да пие бира, пък и ако може маминка да го храни до 70 годишна възраст.

За пореден път доказват, че са загубили отдавна връзката с реалността. И дистанционно даже не могат да се свържат с нея. Абсолютно неадекватни.

Не си случила на мъж - това си е твой проблем, не го превръщай в наш. За парите си намерила решение - ходиш и бачкаш, намери решение и за проблема с недое...аването - ако си толкоз грозна, колкото си мисля, купи си ви..атор.

Те до 15.09 и тези, които решават, ще са сменени :))

Гилотината! Къде е ?

Как може да е присъствено?? Не виждате ли че с всеки ден има все повече заразени? Как ще ходят присъствено?

Не пиши глупости, нещастник, ние не си даваме децата така да се мещат, говори само з атвоите !!!!

Да, ама да започваме петиция за оставки в МОН тогава, те за 20 болни спрях авсичко, Освен това има много заразени на тъпото им външн ооценяване, кои ще поеме отговорност, убийци

Който е ЗА дистанционно обучение да ми хареса коментара!

Абе хора Вие не сте наред!Какво присъствие!Корона вируса ни смаза!

Това е пълно безумие! В училищата в България няма никаква хигиена и възможност за спазване на дистанция. В повечето държавни училища хигиената е като през каменната ера, в гимназията се събират на тумби, изобщо не им пука - един болен ученик да има, той ще зарази учители, другите ученици, те от своя страна ще заразят родители и приятели, родителите пък, които ходят на работа ще заразят колеги, колегите други и т.н. - ще тръгне по веригата и няма да има край. И дори след това да върнат дистанционното обучение отново ще бъде твърде късно!!!

Абе хора Вие не сте наред!Какво присъствие!Корона вируса ни смаза!

Досега мълчахме, но вие сте безумци МОН!!!! Няма пазени деца да ви дадем да ги заразявате, да заразявате и нас и родители и учители, защото една елементарна програма не может еда си направите!!!! Какво очаквате, всеки ден има по 100 болни в София, кой ще ги лекува тези деца, тестовете, вие нормални ли сте, на дете първи, втори кас ръцете му започват да се белят от дезенфектант и инфекцията минава през раничките, тъпаци, а как ще пазят дистанция, малоумници!!!!

Ето на това се казва да си правиш сметката без кръчмаря. Ненормална работа.

Абсолютно!!!! Тези в МОН са ненормални!!!

Съгласна съм, че училищата е тъпо да отварят. Не защото ще са 26 деца заедно, защото те и по време на извънредното се събираха по цели кшасове на купони и т.н., а защото с учениците и родителите плъзват навсякъде, задръствания...и т.н. Ама пък да се разделят така децата на ученици и такива в детски е мега тъпо. Какво? Тия в детската са ок да ходят, ама в училище не може, защото ще се заразят. Толкова ли не разбирате, че просто учениците са адски мн и до 7 клас поме по един родител се мъкне с тях навсякъде. Просто с тях е като в мравуняк.

В Щатите учителите не искат присъствени занятия, някои обявиха, че са си написали завещанията...

Ако искаш да разсмееш корона вируса, кажи му, че имаш планове за средата на септември.

НЕ ИМ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ! НЕ СЕ ЗНАЕ ОЩЕ КОЛКО РЕШЕНИЯ ЩЕ ВЗЕМАТ ДО СЕПТЕМВРИ.в ТОЗИ СЪВЕТ Е СЪБРАН ''ЦВЕТЪТ" НА НАЦИЯТА!

Пайнера ги чака, пък като ги гледам по улиците те знаят наизуст всички песни на чалгаджийтр...закри им да учат, отпишете ги от училище и толкоз

Следите ли бивуль и афера.бг!? Да ви имам новините..

Предлагам всички да се успокоим и да изчакаме да остане по-малко от седмица до 15 септември, за да видим наистина как ще стартира учебната година. В момента през няколко дни си извъртат решенията на 180 градуса. Дори имам чувството, че пускат такива нищо не значещи решения, само за да проучват обществените реакции. Така че септември да вземат решението, което най-малко ще им разклати луксозните кресла. То ковид има, ама политиците го превърнаха в средство за лично ползване само за собствения им интерес. Никой не знае каква ще е обстановката в началото на септември. Днес били решили. И какво като са решили? Точно след два дни могат да решат съвсем сруго.

За всички, които реват за заразата - хайде обучавайте дистанционно първокласниците! Искам да видя как учителката ще хване ръчичката на детето, за да му покаже как да изпише буквите. Искам да видя как първокласникът ще се справи с онлайн-платформата, как ще придобие дисциплина и навик за учене от вкъщи. А на мизогениста с цифровия ник - съмнявам се, че имаш деца, за да се изказваш. Подобен идиот никоя нормална жена не би търпяла. Оссвен ако твойта е от ненормалните - тогава нищо чудно от срам да я държиш заключена вкъщи!

В случая, изглежда не е взето мнението нито на учителите, нито на родителите

МОН, това са НАШИ Деца, няма да ви ги дадем да ги убиете!!!! При 20 болни затворихте училищата, при 100 на ден в София, как не ви е срам, каква дезинфекция и дистанция, това е вирус,които се предава минимум 2 метра, ненормалници, за двустранните пневмониии на деца криете, за деца с ковид синдром на разширен сърдечен мускул и тях ли ще ги пишете със съпътстващи заболявания, гадове мръсни, с полиция ли ще ни заставите да си убиваме децата, говеда!

Правителството ако иска народът да не чупи държавата, да не превръща държавата във враг на народа!