Новата голяма надежда за лечение на COVID без ваксини

Според видния американски пулмолог д-р Пиер Кори, от 800 медици, пили "Ивермектин" превантивно, нито един не се е заразил с коронавирус

Обратно в новината

Коментари - Новата голяма надежда за лечение на COVID без ваксини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дали си вксиниран или не - иначе си стоиш в БГ без работа. Какти и другите и тези нови европаспорти ще ги фалшифицират - изходъп е маркер въвваксината, кото ще го чете рамката на летищата за метали

Това е поредната лъжлива надежда. От четирима колеги лекари които познавам пили Ивермектин, всички се заразиха. И какво трябва да правим, да пием постоянно това лекарство за говеда и свине....а страничните му ефекти! Няма как 1-2 години да пиеш това нещо. Все пак успех на доброволците!

В ефира на телевизия, собственост на конкретни лица, се лансира лекарствен продукт, обект на предстоящо производство от предприятие, което е собственост на същите по-горе упоменати лица. Изключая този факт, какво друго ни казва новината?

А ДРУГОТО Е ПУНТА - МАРА

Всички знаем че в Аргентина подобни проучвания са съвсем точни и достоверни; единствено на проучванията в България може да се вярва повече. Между другото не знам дали разбирате че всеки мошеник си хваща някакво лекарство (може и де а е например против гнойни пъпки по овцете), отива в някоя затънтена паланка да го "изпитва" и след седмица две триумфално го обявява за лекарството на века?

защо липсва ивермектин, хората умират. Дават го на приближени. защо не е достъпно това лекарство за всички. Още колко хора трябва да умрат.

Нема значение кой ще държи правата, важното е да не правят ваксините задължителни. Щом Бил Гейтс стои зад Пфайзер, като знам как забива Ундоуса му, ебем ти и ваксината.

И правата за България ще ги държи Домус-ага. Пак дългата корумпирана ръка на бойко, се домогва до парите на хората. Ако имаше правосъдие и гешеФ не му пазеше корумпирани задник, бойко щеше да посреща празниците в килия.

VIDEO: Vrchní sestra sebou sekla na zem v živém přenosu poté, co 17 minut předtím byla očkována vakcínou firmy Pfizer a byla požádána zástupcem farmaceutické společnosti, aby na kameru propagovala její bezpečnost! Kdyby v ten moment seděla za volantem v autě na dálnici po očkování v Drive-In kiosku, zřejmě by zabila sebe i další řidiče! Sestra popisovala nástup mdlob, rozmazaného vidění, ztrátu rovnováhy a syndrom časoprostorové dezorientace projevující se při hypoxii, prudkém poklesu krevního tlaku a při otravě krve! | AE News (aeronet.cz) Медицинска сестра участва в рекламен клип на компанията "Пфайзър"в излъчване по телевизията и е ваксинирана ON LINE. 17 минути след ваксиниранетo, по време na пpeсконференцията, колабира с признаци: нaстъпване на припадък, размазано виждане, загуба на равновесие, синдром на време-пространствена дезориентация, както при хипоксия, рязко спадене на кравното налягане и отравяне на кръвта: Проф. Д. Дамянов

Ми то какво по ясно? Ивермектинът е ширжкоспектърен антибиотик, който особено добре повлиява коронавируспа инфекция при животните. А вие сте идиоти защото ваксините не са лечение, а превенция. Лечение има когато при даден индивид вече има болестни изменения и приема лекарство за стопиране на симптомите и болестното въздействие върху организма. Ваксините НЕ са лекарства. Но Вие сте идиоти и само клю клю повтаряте като черни станции посредством гугъл преводача.

Да ти забодем у гъзо софтуера на Били крадеца, пък ти си пиши колкото искаш

Ако това е истина, това е най-важната новина за последната една година.

кАК ТАКА - НЕ СА ЗАВЪРШИЛИ ПРОУЧВАНЕТО , НЯМА ОДОБРЕНИЕ НА ПРЕПАРАТА , А В НЯКОИ БОЛНИЦИ ГО ПРИЛАГАТ?

Като с ваксината. С тази разлика, че ваксината не е тествана на животни.

ветеринарно люкарство действа на хората без странични ефекти?. доообре смеее, мноого сме добреее...беее

Глупчо, от брат ми който е ветеринарен лекар знам, че има много лекарства за животни, които могат да се употребяват и от хора. Контролът при тях не е по-слаб отколкото при лекарствата за хора. Проблема е един - МНОГО СА ЕВТИНИ, защото повечето са генерични и не се рекламират, защото не е нужно. Големите фармацефтични компании НИКОГА няма да позволят масова употреба на подобни препарати и лекарства, защото ще са много на загуба. Да не говорим , че най-евтиния и достъпен начин за лечение на хората е посредством промяна да вида храни, които се консумират ( замяната на преработени с повече растителни храни) + консумация на хранителни добавки(примерно от лечебни гъби) . Почти всички социално значими заболявания могат, ако да се излекуват, то да се спре развитието им. Наричат го холистична медицина.

А са евтини защото животът на животното има цена. Човешкият живот не. За собственик на стопанско животно е по-изгодно животното да умре и да си купи друго отколкото да даде цена за лечение по-висока от себестойността на козата или кравата.

че е много по-трудно да се открие лекарство :) Ето, че нямало даже нужда, имало си го :) Ама евтино. Сега, като платихме милиарди на фармафията за ваксини, може да ни пуснат и лекарството.

Ако някъде научно се изследва препарата, ще видим и научни изводи. Към момента е рано да се правят изводи. Сега малко"полунаучни" факти. Седмица след употреба на "Ивермектин" : От човек, клинично здрав, (PCR+) с пневмония(начална) "Ивермектин" + "стандартното лечени". Никакви симптоми. Няма забелязани странични ефекти. Двама възрастни около 80г единия с автоимунно заболяване, контакт с вирусоносител и приемане на препарата "Ивермектин" 4-5 дни след контакта. Никакви симптоми на COVID-19 10-11 дни след контакта, не са забелязани странични ефекти. Здрава жена в момента от вчера го приема. Няма странични ефекти. Моят извод е че не вреди.

Кой Г.й некъпан и защо сложи минус!? хи хи хи

Чета: Франция рекорд: 270 починали за денонощието, Турция рекорд 250 починали - при 70-80 милиона население. България 150 починали при 10-15 пъти по-малко население пропорционално у нас са умрели 1500-2000 човека. Евала Бойко!!! Ти си шампион!!!

ТАКА Е ЗАЩОТО СЕГА СЕ УМИРА САМО ОТ КОРОНА , ОТ НИЩО ДРУГО.

От април до ден днешен не са могли да пробутат инвермектина и сега отново се пробват да го пробутат, защото няма достатъчно ваксини за всички отначало. Просто се пробутват лайна на тъпата тълпа. Точно американците да се въодушевят от изследване в корумпираната Аржентина е близко до посещение на марс с тротинетка. Може би, но не сега. Знаете ли как биха ревнали как лекува това лекраство? Просто нямаше въобще да го рекламират и да лелеят лъжите си, а щяха да го продават и да не приказват.

точно трол е написал такъв коментар :)

Щото е идиот.

Пили ли са?

Като публикувате такива материали, не съзнавате ли каква вреда нанасяте? Колко лековерни и конспиратори ще търсят да купят този медикамент? И колко ще го употребяват без никаква идея за вредни и странични ефекти.... Изобщо не се прави така. Замислете се!

Няма конспиратори, ина хора с глави на раменете.Лековерните са тези дето вярват във ваксините.

лекарство, което за 25 години със сигурност е много по-добре изпробвано от чисто новите ваксини, които бяха одобрени предварително, под политически натиск.

" Ivermectin overdoses trigger severe neurologic signs by opening γ‐aminobutyric acid (GABA)‐gated chloride channels, which in turn causes membrane hyperpolarization and blockade of neuronal impulses.1, 2 In adult horses, no signs of intoxication are observed up to an ivermectin dosage of 1.8 mg/kg, whereas ingestion of 2 mg/kg has been shown to cause lethargy, ataxia, and visual impairment." ПАК ви лъжат, овце! Лесно за леко пре-дозиране и сериозни странични ефекти, поради микроскопичната безопасна доза! Следва диагноза "ковид-а " се влоши - интубация и Свети Петър! Идеята е проста: убиване с "лечение" или "ваксини" - по избор. С такова рисковано "лечение" ще скочи ПАК смъртността и ще се припише "на вирОса" за да ви убедят аман-заман идете да се "ваксинирате", че инак лошо...! И вие лапате кукичката до плувката!

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Човекът е казал, че като всяко друго антивирусно (ако и антипаразитно), това има някакъв ефект, ако се взима през първите няколко дни на заболяването. Каква точно "голяма надежда" е значи за тежкоболните?

За Инвермектин се знаеше още преди 2 месеца. Намалява вируса на клетъчно ниво до 5000 пъти. Силно се препоръчва в разни американски протоколи. Не знам защо в България изобщо не го използваха, можеше много от умрелите сега да са здрави. Освен това Инвермектин е отдавна познато лекарство и е с изтекъл патент, което означава, че в сравнение с Ремдесивир, цената му е стотинки, тоест все едно да си купите аспирин от аптеката.

И как точно го прави това антипаразитен медикамент..

Не знам точния процес, четох някаква статия в някакъв американски университет, която обясняваше по-простичко. Трябва да потърсиш някакви научни обяснения. Всички медикаменти имат и странични ефекти, а много от тях ги откриват съвсем случайно, какъвто е случая и с Ивермектин. Когато са открили антибиотиците, да не мислиш, че е било целенасочено? Съвсем случайно е станало. По същия начин в един момент разбират, че даден препарат има приложение и в други области. Ако си следил/а отблизо темата с КОВИД, то може би си забелязал/а, че учените изтестваха редица съществуващи медикаменти на случаен принцип.

подтиска импортини алфа и бета - преминаването на протеини в ядрото на клетката

цената му е около 80 лв! може би защото няма официален внос

Да, защото няма официален внос и регламент от държавата, а освен това рибата се лови най-лесно в мътни води - сега всеки се опитва да стане милионер и надува цени.

Тези медици могат да си скъсат дипломата, ако са пили това превантивно! няма такъв смех!

Значи ваксините са измислени от бялата мафия, а лекарството е измислено едни други явно... :))))

Аннтипаразитно, което се справя с вирус...СМЯЯЯЯЯХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

ЛЕКАРКТВО НЯМА - МОЖЕ И АСПИРИНЪТ ДА ПОМАГА, НО Е ЕВТИН И ТОВА Е НЕДОСТЪКЪТ МУ

модулирал импотрини алфа и бета ( предполагат ) естествения инхибитор е Curcumin ( от куркума ) който инхибира оше няколко "проблема" тъй че не е зле да му обърнете внимание....

В този ред на мисли ето едно хубаво средство за превантивна защита от К-19: 1-чаена чаша топла вода около 40°С ; 1/2 прясно изцеден лимон; 1-2 щипки куркума; 1 супена лъжица истински пчелен мед (не глюкоза) Пие се на гладно всяка сутрин. Доказано няма странични негативни ефекти!

Ако употребяваш куркума задължително трябва и черен пипер иначе не се усвоява от организма. С още две съставки получаваш класическо индийско къри...

а ивермектинът доказано действа, но няма далавера...

Папката е важна лекарство за стотинки не е на печалба.. Друго е лекарство за 1000лв дори и дане върши работа... Преди 50 години е било лудост някой да плаща за вода, сигурно след няма и 50 години ще се плаща и за въздуха....

глупости, винаги се е плащало за вода... сега обаче платата е нищожна, затова трябва да плащаш за лекарства... никога в човешката история не е имало момент, в който едни хора да не са плащали за да получат достъп до нещо, което на едни други хора им се полага... никога

при хората, които също сме животни - но е стар и е ефтин и затова официално не се ползва, а там където е действал - просто си траят

Ами, не е съвсем ясно още. Аз пък четох една научна статия в която пише, че за да е ефективно срещу ковид-19 дозите били убийствени и за това не възлагали големи надежди. Но може след тестовете да са стигнали до други изводи. Ще поживеем ще видим.

Очаквам вече и родните врачки, баячки, шамани и магьосници да се намесят и да дадат своята експертиза! Всеки се упражнява с материя, която или не познава, или смътно има представа за какво иде реч... Бедумие...

Ивермектина много се забави,отдавна се знае ...евтино и сравнително ефективно средство, но не е панацея. За какво ще правят проучване ,като отдавно е вкючено в американския протокол и израелския протокол, като доказано ефективно средство : https://www.evms.edu/media/evmspublic/departments/internalmedicine/EVMSCriticalCareCOVID-19Protocol.pdf Най-ефективното средство срещу ковод обаче е хлорния диоксид. за информация посетете линка: https://drive.google.com/drive/u/2/folders/1ajmjY-ki32UgGFC0UFYjByQJZC6EjZap

Изглежда на пазара се е появила нова марка белина някаква...

Хлорния диоксид е одобрен и се използва за дизенфекзия на вода , кръвни продукти , храни и т.н. -БДС EN 12671:2002 Формулата на белинта е :NaClO ( ако правите разлика)

Не си губи времето с идиоти!

С ковид-болни около мен пиех 200 г изворна вода с 3 до 5 капки стигнах кислородна вода 3%, но на гладно и 1 час след това нищо не пия и ям. И един път на ден кафена лъжичка тинктура от пчелен клей /100г спирт етилов 95 градуса с 30 г прополис разтворен/ в 70-80 г вода между хранения или на гладно. Обслужвах болните и не ме хвана. А тези, които приеха да пият същото + антистенокардин 3х2 т. до десетия ден нищо им нямаше, освен 3-5 дни отпадналост и непоносимост към студ. На 11 ден почнаха антибиотик за ковид - за всеки случай. Оправиха се без оплаквания и последствия. Вземайте и пробиотици, заради антибиотика, против гъбички, заради дългия курс от 10-12 дни! Витамини - селен и цинк, вит. Д, Геритамин / А, Е/, В.

Назови антибиотика

3евзек

Вероятно зависи от конкретните гъби и бактерии.

кислородната вода е Алкален буфер а по добре пии на гладно вода Велинград 9.3 pH алкалност малкото спирт също е такъв буфер меда е антивирусен ( комплексен, има много неща ) алкалноста не дава на лисосомите да "разпекетират" вирусите а и "поправя" Ацидозата ( болките в мускулите ) .... чети Хомеостаза

Абе, кво стана с Молекулата?

Стиха с тия фалшиви новини бе дирници. Само вие предписвате мехлем за краста против Ковид. Аман от руски вестници.

ваксаджийчето , чети бе когато не лъскаш. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3043740/ който знае да чете . който не знае да лъска с вакса обущетата на баце и компания.

Простите решения, никога не дават отговори на сложни задачи !

В този случай е обратното, решение има, но се търсят сложности.

Това чудо Ивермектина,някой тествал ли го е за странични ефекти и колко време?

ваксаджийчето , като знаеш само ваксата не се обаждай. този цяр е на пазара повече от 25 години. А дали е тестван , ами за 25 години не е бе дебил герберски не е тестван. Айде на улицата да ваксаш.

бойко е лицемер

кораба с ; лекарствата ; тръгна ли

Ко става ботки, само Бойко, той ще ни оправи държавата keep talking losers

Гледам жена, която е пила вода с арсен неизвестно колко време, сложила маска !!!! Явно арсена и новичока са като аспиринчета в сравнемие с к19.

Бързо към аптеките.

Действа! Още на 2- рия ден изпих 2 таблети. Определено работи .Изкарах го почти на крак.

блистера с таблетките ли изкара на крак ?

Tечно но ли е това лекарство ? щом се пие разбирам че е течно.

Кое лекарство се хрупка?

хинина , от всички е най приятен

Каквото и да се къдри ,положението е ясно.Лекарство няма на фона на многото излекувани..Има само една алтернатива-ваксина.Която не е задължителна..каква е тя...Бъдете здрави и най -тежкото което да ви сполети да са газове :)

"...Кирил Ананиев обяви, че има клинично проучване в 9 болници за ефекта на "Ивермектин". Резултатите от него обаче не са обявени до ден-днешен." Защо? Сега да вземе да се окаже, че се лекува с някакаъв архаичен аналгин, кво ше праим с милиардите за ваксини? А кой ще отговаря за починалите, за загубите от затворените граници и бизнеси,...след като още в началото е имало индекации, че това лекарство помага? Прогнозирам, че повече няма да се чуе за това лекарство или ще излезе, че не може да се твърди, дето лекува...Абе, горе долу ги знаем дежурните фрази.

Вие четохте ли статията или си пишете по инерция. Гръмките заглавия на Дир-а имат за цел да Ви привлекат вниманието, а в самата статия нещата са си съвсем банални. 'Лекарството' има доста неясен превантивен (не лекуващ вече заразени) ефект. Айде сега отивайте да си поръчате новата 'панацея' по интернет.

Има проблем. Лекарството е евтино, работи и няма странични ефекти!

Бреййй, направо ПАНАЦЕЯ! Ах, мръсните му масоно-рептили ще го унищожат и няма да ни допуснат до него :))

ЮДО масоно - рептили

Пих две ракии на гладно, и затова сигурно съм пропуснал.

И защо до сега мълчахте? Защото е евтин ли? Давайте го профилактично и няма да имаме нужда от скъпи ваксини с незнайни странични ефекти. Щом във ВМА лекуват с него значи е добър препарат!!!

А и още нещо.Апелират,не вземайте имуностимуланти Е,няма как да стане.И за мен и за детето.Бронховаксом.Иначе аз съм астматичка и съм загинала Тая гнусна мъгла ме убива.Зрън дрън...бл бля..Вече става банално,фашистко и клони към геноцид.

Госпожо Мими, не прекалявайте с имуностимулантите. Едно от най-тежките усложнения при Ковид-а така наречената Цитокинова буря е резултат от свръх отговора на имунната система. Ако вирусното натоварване е голямо и имунитетът е прекалено силен, се предполага, че настъпва по-тежко локално възпаление и увреждане на клетките, което влошава още повече състоянието на болните.

Благодаря за съвета.Не пия витамини и имуностимуланти като бонбони .от десет години вземам едно определено средство.