Нова заповед на Ананиев, с която отпадат още въведени забрани

От 1 юни се разрешават всички извънкласни занимания като занимални, клубове, детски центрове и други

Обратно в новината

Коментари - Нова заповед на Ананиев, с която отпадат още въведени забрани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До кога ще носим тези маски (наморници)от които няма никакъв смисъл

Тоя Ананиев е печален случай даже по стандартите на българските правителства. Направо може да му се видят връвчиците за ръковедене какво да говори, да не кажа една друга асоциация за едни кукли, на които им бъркаш от другия край да им движиш устата.

Министър Ананиев е велик! Трябва да му издигнем паметник за това че ни спаси от коварния вирус!

Абсолютен малоумник,като всички останали!

-Щаба уволнен -термометъра пенсиониран

Абе хора разберете ме . С напредването на възрастта ми се размеква мозъкът , пък и отгоре все ми нареждат...

Тоя плужек трябва да е в затвора за превръщането на България в концлагер, без да има никакъв смисъл.

Тази от 26.05..2020 отменя заповедта от 20.05.2020,но остават правила от по предната заповед от 14.05.2020г.Това води до пълно объркване на хората.

но защо забраняват публика на стадионите за футбол? Нека и там да е 30%!!! Няма логика, бар и дискотека пълни до дупка, а стадионът празен...

Ако кажат, че на стадиона трябва да има 30% публика - ще трябва да влачат насила хора от улицата за повечето мачове.

боклук Мутафчийски дето му се иска всички да мрат, а той да се явява по медиите в униформа и да командори няма ли да каже нещо? Отрепката Божков дето се укри в Дубай правилно ги определи като ХУНТА!

Престанете с този фарс! НОЩ и Аналниев трябва в крайна сметка да се окажат на подсъдимата скамейка за насаждане на страх и малоумията които натвориха в условията на измислена пандемия, като започнем от кпп-та и други в тази насока! Оставка за тиквата , дядката и НОЩниците!

Гледай да не се окажеш ти на скамейката, малоумнико смотан.

Бръкни си отзад и свиркай с пръсти - трол смотан герберастки!

Семейно заедно с всички от правителството и подлогите им.

Аз купувам храна от ресторанти, защото се изчерпах да готвя. Толкова не съм готвил през целия си живот. Ходя сред природата, но на затворено и с климатици кино и театър няма да отида. Пазарувам онлайн. Избягвам събирания на хора. Вече всеки сам си преценява риска. Нещо като Швеция станахме с мерките.

специално ни спасява това, че няма много заразени (по улиците). Иначе нито маска, нито каска ще те спаси от заразяване! Също положитена роля изигра това, че от малки сме научени да си мием ръцете задължително след прибиране вкъщи и преди ядене... Това се доказа, че предпазва от заразяване в 90 до 95% от случаите. Вижте нациите, които нямато този навик, а са "разглезени" да се бърашт само със салфетки? Гризнаха дръвцето много здраво, нали?

Нямаше много по улиците заради навременните мерки на правителството. Ако беше Бсп, никаквонмиене нямаше да те спаси.

Мерките на правителството ТИ, бяха пълен та6@к, като самото ти правителство!

Тове за ръцете и несериозно да кажеш,че те е спасило, освен това не знам защо някои хора говорят в минало време, смешно ми става, явно мозъкът ви иска това да е зад гърба ви, щом отварят, но е точно обратното, отварят за да се види колко, основно защото с отварянето за туризма ще ни се разкаже играта, много лесно може да се вдигне броят на заразените, а ако махнат и карантината, смятай си сам....

Кой ходи на ресторант бе. С какви пари. В това ковид време цъфнали та вързали. И защо парите на кръчмарите , а не на мен. Аз като отида там , аз плащам, от мен искат пари, а аз съм без работа! Нешо сте обърнали помоща БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ.

Ти ако си прошляк без работа, не всички са като теб. Почвай да бачкаш!

Пак ли заработваш копейки , тролче нещастно!

герПските тролове, никога не работели в живота си, съветват другите да бачкат...ай сектир

Щом питаш - аз ходя. Но си бърша всичко с мои си кърпички и дизефенктент. Като нямаш пари - работи. Виждам, че за интернет имаш пари.

Да беше отделил някой лев и за образование

Премахнете тъпата карантина най-накрая и отворете границите,стига сте ни държали затворени.

този как гледа, в стил: "аз съм тъп, ама съм мръсник и ще ви прецакам..., вие ми се смейте...". типичен червен (сега пребоядисан) от кариерата. Такива са идеални предатели. Заложени и готови за действие.

kozmetika .................................................

Къде е фатмака? Фатмака президент.

Ananiev-pionka v nechii race................................

За оня фатмак който ни обещаваше че ще мрем "ЯКО" ли си се затъжил?! На мен не ми липсва. Дори искам да го видя в раиран костюм.

За Ретроградев.

Аз съм майка на три деца, едното от които е на една година и девет месеца. Посещаваше детска ясла преди извънредното положение, поради което аз не получавам майчинство, което се полага до две годишна възраст на детето. Внасям и осигуровки всеки месец. След като затвориха детските градини и ясли се оказа, че аз нямам право на никакво обещетение, но съм длъжа осигуровки всеки месец. В държавата не се подпомагат по никакъв начин хора в моето положение.

споко, много сме така. Помощите са само за държавните служители. Те не усетиха нищо от кризата, нищо, че парите за тях идват от нашите данъци. Ние да му мислим....

Ами защо не станете държавни служители, като това е толкова изгодно. Всички сте големи бизнесмени и велики творци, ама два месеца не работите и оревахте как трябва да бъдете спасявани, че и завидяхте на държавните служители, които не ги брояхте за хора преди това.

държата не се интересува от вас. Вие сте тулупи, не разбрахте ли?

Кой знае и какви осигуровки плащаш. Извънредно положение беше. Кое не ти е ясно?

Не ни е ясно защо няма мерки за майките на малки деца. В моя случай дори съм ощетена от държавата. Икономическите мерки на правителството не са за хората. Парите се събират от хората и се раздават по политически причини.

По принцип държавата не подпомага майки с деца, тъй като населението трябва да намаля още. Като станем 3.5 милиона всичко ше си дойде на мястото.

То и 3.5М да станете, 90% пак ще сте селски дебили. 200-300к трябва да останат. Другото е мърша.

Занималните и частните школи били пред фалит, а колко кожи смъкнаха от родителския гръб. Как ни драха за частни уроци! И не са заделили нищо ли? Имат мазнинка, имат. Освен това там преподават учителки от държавните училища. Правете си изводите.

искам си брифин-матине прокоба. Докога компрпомиси?!

Неоправдан риск! Но то се видя, че по форумите лаят засегнатите бизнеси и създават фалшиво усещане, че са много, а като отвориха градините само 14% реално пуснали децата си! Ми кой е луд да рискува. Примрял съм за нашите измислени актьорчета да ходя на театър. Гледах едно предаване с мъж и жена актьори реват, че нямали пари и се чудя на мъжа защо не се хване на каква да е работа през тези месеци с пандемия да си храни детето, а реве за държавна помощ! Сега да видим колко публика ще се подлъже да иде на театър. 14% колкото и на детските градини.

7022

Тогава би ли обяснил защо е нужно да се плащат данъци, осигуровки и т.н., ако в сложен момент, когато държавата трябва да закриля населението си, тя просто абдикира? Щом каквото и да стане трябва да се оправяме сами, тогава какъв е смисъла въобще от държавата като институция?

Който е плащаш осигуровки получава обещетение за безработица.

Ти още малко ще поискаш и да правиш каквото си искаш! То затова е държавата, да контролира, да регулира, да забранява, да разрешава, да глобява, да наказва, да заповядва .... пълна свобода и при маймуните няма. А вашите проблеми са си ваши проблеми - не питай какво прави държавата за теб, питай се ти какво си направил за държавата

1 юни? Всичко е пред тях, децата, нашето бъдеще - всеки вече може да бъде министър на здравеопазването. Даже влязъл без приемни изпити каквото бог дал.

и не зная защо трябва да изпълнявам заповеди от здравното министерство. Ако е така - нека диктува поне Министерството на културата. Или екологията. На туризма и енергетиката също диктува. Време е да се посменяват.

бзплатен политически чадър за всички хора-недоразумения по време на пан-демия...

Или отпада извънредната ситуация, или референдум. Не може така - и тако, и вако.

Положението отиде конкретно към ситуацията. ... народа си ги е избрал! Какъвто материала, такива и избранниците му!

Радев пак се оказа прав, като каза, че мерките ще трябва да отпадат постепенно. За пореден път позна.

Аман от този изкуфелник.

на здравето. Докога? Колко алкохолици умират, без да е обявена пандемия?

Това не е заразно, малоумник селски!

Ама простотията ГЕРБ-ерска явно е!

поръчани маски, шлемове, гащеризони и тестове за милиони ще останат зян...

С тези забрани по малко само объркват хората.

От няколко дена не го виждам сниман до някой багер.Къде се пропиля,а ДИР-чо?Нещо да не е объркал конците?

Чуди се на коя руска мафия да се предложи, подложи - че Доган го следи изкъсо, нищо, че го предупредиха с пожар.

Оправдахме надника с куп лишни и излишни бумаги, сега бавно вървим към благодарствено писмо с грамота и нови звездички за добре свършената работа по опазване на популацията, че от време на време си треба, а като измре и я натоварят в камионите с трупове, кво да й искаш повеке?

NeXus, научи ли си стихотворението? Как там трябваше да декламираш... нещо такова беше: "Тулуп е моя дядо, тулуп ще съм и аз! Не знам какво после сте учили, но май имаше: "Тулуп да се наричам, първа гордост е за мен!" Абе отива ти, няма шест-пет! Като че ли точно за теб е написано.

Добре, че си селски тулуп. Полезно е да знаем какъв си.

Подлого платена , пак ли тролиш за жълти стотинки ?

Все те нещо поучават, все ти нещо забраняват, а тече си Дунава!

Не може да не направи впечатление липсата на всякакви ограничения в заведенията за хранене, за разлика от културно развлекателните мероприятия, където може да се събират хора до 30% от капацитета им. Защо няма такова ограничение и за заведенията?

Пичовете ходят на кръчма и правят сметки с по хилядарки. Оперите и театрите са за безпарични, очилати, даскалстващи лузъри безимотни отрепки, разчитащи на една гола заплатка, които са се самовъзпровъзгласили за интелигентни щото нямат пари. Кел файда от тях?

Нова заповед, която отменя старата заповед, с която отпаднаха предходните забрани.

Що ги ручааате жабетата?

Ананиев трябва да напише една последна заповед с три реда: 1. Отменям всичките си тъпи заповеди 2. Подавам си оставката 3. Отивам да се гръмна Ще го изпратим подобаващо.

Гръмни се ти, селски дебил смешен.

Фекалният анализатор, ти още ли се правиш на меродия?

Браво на щаба , на нощ и на Бойко Борисов за неуморната му работа и за квалифицираните министри

Хаха... това е сарказъм, нали?

Да бе сарказъм. Вопъл за капейки е по-скоро.

По един плик на главата и при коронавируса!

Луди ни направиха с измислената криза около коронавируса. ОСТАВКА!!!

Продължаваш "безсрочния" форумно един вид? За навън капейките акончили?

Аз предлагам всички селски дебили, смятащи, че няма ковид, да бъдат командированинза 1 седмица в Пазарджик и без право на последващо лечение!

Къф беше смисъла от преди разрешението да има забрана? Свърши ли работа забраната?

Ами драга, както е видно, свърши.

Свърши работа само на хайдуците да оберат държавата, нищо друго!

МисУиш ли?

Аз мисля, ама за тебе дето ги защитаваш, не съм убеден!

Хаха, свърши работа да, като вица - срещат се двама в центъра на София, единия ръси сол - кво праиш бре? -ръся сол срещу крокодили - ама то тука няма крокодили - ами няма щото ръся сол!

Забраните бяха да се имитира дейност - нали идват избори. О, и за друго - забраните отпадът, но Боко извзе от парламента властта да налага извънредно положение, и кой знае защо, забрави да я върне.

Друг на мястото на Борисов щеше да остави дъртаците ви да пукнат. Не, че има някаква полза от тях. Само дават вот за крадливите червени боклуци. Ако бяха Курнела и Ретроградев, щяхте да ядете дебелия.

А в ресторантите как ще се яде - през маските ли ???!!!

В ресторантите си се яде съвсем спокойно вече няколко седмици и това, че ти не си ходил/а от години, или никога на такъв, изцяло оправдава питането ти.

ГерПските тролове ходят в некви специални ресторанти, дето се яде без маски....не знаех, че имате и столови в тролфермите.

Сервитьорът ще ви мята чиниите от два метра и кой каквото си хване. После вие му мятате парите за сметката и си тръгвате докато ги събира.

Ще се яде през задниците. Все още е позволено без гащи.

ДЕБИЛИ..........

Карантината се договориха да отпадне от 1-ви юни за всички българи, пътуващи до съседните държави, кажете ясно и за 14 дневната карантина?!

Киро Бирника, ако имаше грам достойнство, щеше отдавна да си е подал оставката. Проблем е, обаче, че нито един интелигентен и мислещ човек не би станал министър на Еднокнижника.

Като дойдете вие, кухите червени кратуни на власт, ще ни покажете как се дават оставки. Защото три пъти сте били на власт и нито един червен министър не е подал оставка за това време, въпреки че евахте мамата на народа. Даже един виден ваш другар и министър, на когото сина беше пладнешки разбойник и крадец на коли, каза следната велика мисъл: Ние социалистите поемаме вината само с мезета...

Ха! Жив бойковист. Отиди в зоологическата градина да се показваш, единственият си.

Ако в заведенията може без маски, в магазините защо да не може ? А в дискотеките с маски или без? А магазинерките що не си сменят ръкавиците след всеки клиент?? А защо ми пръскат дезинфектанти в магазините ония забрадените охран като после си обменяме пари с продавачката а тя обарва всички продукти на всеки - дъртак киро - много си прост ама то там все такива сте се сбрали

В прогноза на БАН - може да я видите, публично достъпна е, са дали 60 процента вероятност великите светила на БАН пикът на корона вирус да е юни, това можело да поеме икономиката ни, за май и края на август са по 20 процента, за есента и зимата забележете дори доцентските им мозъци не са стигнали, та....сега всички от БАН и тн ще се скъсат да обясняват как всичко е томно, да се мешаме, да не говорим, че колкото повече се мещаме, толкова ще се размие после привнесеното от чужденците, на ромите вече контрол няма

Ето ви я, не съм политически зависим, точно обратното: Вторият сценарий предвижда пик в края на юни – средата на юли с постепенна отмяна на мерките и възможно повторно въвеждане на някои ограничения. Вероятността той да се случи е 60%. Прогнозата на икономистите е за спад на БВП с 4.3% и ускоряване на инфлацията до 4.2% на средногодишна база. Обемите на външната търговия ще намалеят значително, а влошаването на текущата сметка ще е с повече от 1 млрд. евро, главно заради намален износ с 4.6% и спад на туристическия сезон с около 50 на сто. Пазарът на труда ще изпита негативен шок, като безработицата ще се удвои спрямо 2019 г. и ще достигне 10% от работната сила. Бюджетните приходи ще са по-ниски от планираните с 9%, докато разходите остават в рамките на планираните със Закона за държавния бюджет. Ще има обаче пренасочване към здравеопазването и социалното подпомагане за сметка на капиталови разходи. Бюджетният дефицит достига 2.5% спрямо БВП и се покрива с емитиране на нов дълг в размер на 3.8 млрд. лв. Валутните резерви намаляват с около 500 млн. евро, а правителственият дълг се увеличава до 23% от БВП.

А все пак не знаем колко пикове да очакваме. Така , че това си остава само една от прогнозите с много неизвестни.

Искам да попитам нещо: Имам родители на седемдесет и кусур години. Като си отиде коронавируса безсмъртни ли ще станат, или ще живеят до 120 години?

Веднага ти отговарям: Баща ми почина миналата година на 78 години. От "придружаващите заболявания". Само че нямаше какво да придружават - тогава нямаше коронавирус. Диабет, полиневропатия, два инсулта, пулмонална фиброза - Да ти зучи познато всичко това? Сега всеки ден ги чуваме на сутрешните брифинги.

Луд умора няма !!! Това малоумен министър толкова заповеди издаде за два месеца, колкото не е прочел откакто е на държавна служба !!! Айде ,спри се бе дедо Киро !!!Ти през живота си не си прочел толкова заповеди ,колкото написа напоследък и то коя от коя по - гламави !!! Ей,склерозата не прощава да знаеш !!!