17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дете ,ана ЦИГАНЕ

може ли някой да ме убеди, че едно дете на две години ще може да затвори плътно врата на кола. Да, може да се качил, ако е отворена, но първото, което ще направил е да хване лоста, само голям човек би се сетил да затвори вратата. Според мен, някой го е пуснал вътре да постои, за да свърши нещо и го е забравил. Възможно ли е да няколко часа да не потърсиш дете на 2год Това е за наказание за причиняване на смърт, но не поради непредпазливост, а умишлено

Ако не го бяха закарали в сливенската болница, щяха да го спасят!

Днес по-рано, с първата новина, бях сигурна, че е детенце от малцинството. Бог да го прости!

Ужас, горкото семейство......

цигани с още 3 деца. за тях съжаление никакво!!!

Запалила се е циганска колиба! ) х 2 Циганката вика, мале: "Изгоря чаавето!" Циганинът вика, мале: "Фани магарето! Остави чаавето, жено, фани магарето! Друго дете ше направим, магаре - не можем!"

И тия на свобода както оная пречукала полицая...Нали умират българи...план се гони.

Жигулата или Москвича не са с херметично купе, ма гле'й кво станало! А и чаавето само да се заключи.. а посмали малко, бате!

са занимавали докторите със собственото си малоумие и дебилщина? Все едно медиците си нямат друга работа, ами да се занимават с биологичен и интелектуален отпадък...

На някои човекоподобни и особено миризливи примати трябва да им бъде забранено да се размножават. По много причини... най-съществената от които е, че не издържат на естествения отбор и само харчат ресурси...

А генът им е толкова устойчив нa ,,тия там,,!?

Вички ли от Жельо Войвода са такива ,,атлантици,,..?

как може да не се поинтересуваш къде ти е детето няколко часа,баси малоумния народ...

и може да се попиташ какви са на цвят родителите да забравят 2 годишно дете

В САЩ, за жалост, всяка година няколко десетки деца умират, оставени неволно от родителите си в коли, особено в горещо време. Американски психолози детайлно са изследвали това явление и са го нарекли "Синдром на забравеното дете".

мехиканосите там... които на вид и на акъл (и на мирис) са първи братовчеди на "нашите" индо-българи...

БГ идиоти унилални изроди

Уруди! Кой нормален човек не се сеща няколко часа,че има дете на 2 години? Като не искате деца- не ги правете- вземете си куче...

не искат много-много да ги правят, ама все така се получава! А и помощи взимат за тях, така че все е на далавера!

харесва им технологията, бе бате..

харесва им технологията, бе бате..

ЧОВЕШКО КАЧЕСТВО !!! НЕ МОЖЕШ ДА КАЖЕШ "ПРОСТО МАГАРЕ" , ИЛИ ПРОСТО ПРАСЕ" . ДОРИ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕШ " ПРОСТА МАЙМУНА" - МНОГО ОТ ТЯХ СА ПО-УМНИ ОТ ТЪМНИТЕ ИМ НАПОДОБЯВАЩИ :-)))

Най-вероятно са тъмнозелени.

в територията малоумните напредват с бройката....

Да бе, само се заключило в колата. И даже пуснало алармата...

Изтърваха Детските помощи ! Сега няма да има за ракия и цигари !

ново! Те имат достатъчно време, докато българите трябва да бачкат и да плащат за да я има държавата!

Бог е милостив и го е отървал жесток свят и от родители Боклуци !

ПЪРВО Е ПОДКАРАЛО АВТОМОБИЛА, НО НЕ Е МОГЛО ДА ВКЛЮЧИ КЛИМАТИКА !!!! НА 2,5 ГОДИНИ ДА СЕ ЗАКЛЮЧИ САМО ? - НЯМА КАК !

Открили са след няколко часа бебето си, което само се е заключило в колата. Римляни, които през тези няколко часа са правили следващото или просто дебили?

В Швейцария, ако видиш забравено куче в кола със затворени прозорци, имаш законно право да счупиш прозорец, за да влезе въздух. Хората помислили и за животинките, ама там просто са други хора.

е така.

И стриктно спазват наредби и закони. Това е чест за тях.

В нашите коли има достатъчно въздух, но тези мангали са ходили в Европа и са си купили модерен автомобил.

аф

В САЩ и една минута да оставиш детето си само в кола, може да загубиш родителски права или да бъдеш осъден за застрашаване живота на детето си , в най-добрия случай може да се разминеш с една регистрация в социалните служби , но това е най-рядкото наказание. Тия идиоти не са си потърсили детето с часове, ужас!

Ами това си е опит за убийство, така е.

колко от вас форумни гении имат деца: + за имам, - за нямам

Какво означава "само се е заключило"? И какво се е очаквало ако е отключено (но със затворени прозорци) - да излезе да се разходи на хлад ли? Дееба и дебилите!

Според мен тука има непредумишлено убийство, ако не е и добре замаскирано като "непредумишлено"

Schilo

Ужас!

Как може НЯКОЛКО часа да не потърсят детето си на 2,5 години?!?!

Бог да прости детето ,но за голямо съжаление такива случаи има МНОГО . В САЩ са ежедневие особено в топлите щати. Понеже пишете за родителите такива онакива.................. Нямате престава колко много са тези случаи по света..

Това, че по света има много малоумници, не оправдава родителите! Като ще си оставяш детето само в колата, можеш да оставиш и 2-3 прозореца леко отворени, пък и да го наглеждаш от време на време. Ясно е, че родителите са били някъде по полето да правят нещо - законно или незаконно.

Той не оправдава родителите, а подчертава, че голяма простотия е обзела света. Той потвърждава за САЩ, а аз - за Англия. Често срещано явление, като последната статия отпреди няколко дена беше за лекарка, която оставила детето си за половин час докато си пазарува в климатизирания магазин, а тук имахме необичайно високи температури. Спасили детето, защото хора го видяли и се обадили в полицията, а не защото майката е дошла да го провери. Изводите за теб... лекарка, представяш ли си?!

Ако Болрисов бе оставил в ръцете на комунистите България,те да я управляват,заплатите щяха да са по пет долара,а пенсиите по три.Тогава кой ще си купи кола за да заключи детето си вътре.БОРИСОВ Е ВИНОВЕН!

Гербераска сволач ! Тука единствено за политика може да говориш като споменеш , че няма държава!

нямате почивен ден. Няма тема, която да не омазахте.

Тъпо, ББ, тъпо ....

Ако един родител не дава на детето си храна или вода и то умре, родителят носи наказателна отговорност. Не виждам защо да не е същото когато оставиш детето ти да се изпържи на 60 градуса (до толкова достигат температурите в купето на кола оставена на слънце). Много ясно, че детето не е отворило само колата, затворило и заключило вратите. Детето е било оставено там, защото не е имало кой да се грижи за него в момента.

Кой нормален родител няма да си потърси 2.5 годишното дете няколко часа ?

Що за небивалици се говорят тука, как дете на 2 и половина години ще се заключи само в автомобила и къде са родителите му за да не го потърсят. Интересно къде са си мислели че е детето им. Това ми прилича на мангалска история честно казано но пак не искам да вярвам че може да има такова нехайство за дете.

Че не хванаха и една българска лекарка да го прави наскоро..

Синът ми беше вътре в колата и се заключи сам, а нямаше 2 годинки..... По старите коли имат едни като палчета дето се бутат надолу и така се заключва

аф

И ти два часа ли го озтави заключено ?

Не разбира се.. Аз бях до колата ! Идеята на изречението ми е, че може да се заключи само - само и единствено това.

Двегодишно няколко часа без надзор??? Правителството е виновно. Искам оставка на здравния министър. И на шефа на КАТ.

Мир на душичката на детето. Етносът не мисля, че трябва да се дискутира, понеже пред смъртта всички сме равни. На "белите" писачи тук и не само препоръчвам по-малко размишления по сайтовете и повече правене на деца... Както казваше един велик ум: ''Глад се мори с храна...демографска криза с деца... Наздраве!!!

Децата не са собственост на родителите, те са отделни индивиди под грижите на родителите до 18г. Децата са граждани на държавата и тя трябва да ги защитава като такива и съответно да търси отговорност от всеки, който с действие или бездействие е отнел живота на български гражданин.

В Италия това е често срещано явление. Родителите забравят децата в колата. Затова вече по закон всички столчета в колата трябва да са с аларма, която се вкючва, ако забравиш детето. В супермаркетите, например, има постери на касата на които пише "Не забравяй детето си с колата ".

Абе, не мога да разбера как ще "забравиш" детето си в колата. По презумпция първо трябва да го оставиш, за да го забравиш след това. Не оставям дете (поне не и на по-малко от 5-6 години) само в колата. Отделно, за мен е необяснимо как може да го ЗАБРАВИШ! Това не е чанта, не е чадър или шапка, че да се налага да ми напомнят. А да не говорим пък няколко часа да не се присетя, че е там... В потрес съм, честно...

Не съм се замислял докато правех деветото.

Аз също не мога разбера, но много често става следното нещо: майката или бащата рано сутрин тръгват на работа, слагат детето в колата, за да го закарат на ясла, но са толкова отнесени в мислите си, че вместо в яслата отиват направо на работа, детето спи, те слизат от колата и се сещат за детето едва когато е свършил работния ден.

в заглавието-"нова трагедия!" а случката от тиганизирано сливенско село... т.е. тъмно-зелено "етно-културно" ежедневие, тогава защо изобщо са тия гръмки заглавия?

И в тоя ли случай са виновни лекарите?

чудя се не е ли време да се въведе някакъв закон за родителската отговорност. У нас принципно "отговорност" е мръсна дума, ама все пак...

Така е, да вземат пример от Норвегия. Тези родители,там ако бе станало, нямаше да излезат от затвора докато са живи!

То си има такъв закон ! Обаче етноса не го спазва, поради неграмотност.

На нас война не ни е необходима глупостта ни е достатъчна за да се изтребим сами!

Мат'рял.

Съд за родителите и ако имат други деца да им бъдат моментално отнети!Как няма няколко часа да знаеш, къде е 2.5 годишното ти дете?Няма значение какъв е етноса или образованието, марсианци да са, това грижата за по-малките и беззащитни би трябвало да е вроден инстинкт у всеки.Кучето в къщи, ако ми се загуби от поглед за 5-10 минути и ме обзема безпокойство, какво да говорим за дете!Боже, пази децата от неадекватни и малоумни родители!

ne mi trii komentarite debilino! zashtoto e istina!

Няколко часа не знаеш къде е 2 годишното ти дете?!

Добрите хора не могат да имат деца , изродите и безотговорните имат ,а не се грижат за тях и те загиват. Защо?

Господ ги решава тия работи, не аз . Няма как да ти отговоря от негово име !

Друго ша напрайм!