Агресорите против екип на Нова остават в ареста

Пловдивският районен съд определи арест на четиримата задържани, заради агресията на автомагистрала "Тракия".

Обратно в новината

Коментари - Агресорите против екип на Нова остават в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

леле чета и не вярвам, но то е като на резултатите от изборите, Бьлгария я няма, няма държава, има тъп електорат и МУТРИ. Само БОКЛУЦИТЕ просперират тук.

Павел Петков да не се прави на интересен, ами да къде къде е изчезналото ауди!Нали въпросния господин,на който българският му куца до толкова,че едно изречение не може да върже обещаваще ,че ще съдейства на полицията?Съмнява ме,че ако намерят аудито и други неща могат да изкочат покрай него...Я наркотици, я оръжие...

потвърдили ли са пребиваването в този ден в Сърбия на двамата биячи, за които е свидетелствал цял отбор. Със Сърбия нямаме свободно преминаване, а се прави регистрация на излизащи и влизащи в страната в електронния масив на МВР. Свидетелските показания на отбора са неблагонадежден източник на информация.

изглеждат умни и образовани момчета... бързо ще открият дупка в закона и ще излезат отново..

Хаха хаха, основния заподозрян е бил в Сърбия! Все повече ми намирисва на журналистическа постановка! За какво мъчите тези невинни момчета. Виновен е само един журналист а

Помните ли онзи ден Васил Иванов изнесе инфо за цензура със записи макър и направени не изискването на закона. Говори за цензура върху далавери и кражби, които са били покривани от някаква серелска. При наличие на записи и въпреки отричането й за подобни прикривания , как сега да вярвам на двете ангелчетеа от новс, които карали и онези просто ги ошамарили. Освен това те серелска злоупотребява с доверието на обществото, което е потърпевшо от показаните далавери. Сега двамата журналисти като граждани отново са потърпевши от подобна политика на прилриване на престъпления. Журналиста е такъв във студиото , навън е просто гражданин. От техните злоупотреби страдат всички граждани вкл. Журналисти, пилициа и т.н. Изводите на вас. Аз съм си ги направил по линия на нова.

От мен да знаеш , репортерчето е засичало и удряло безпричинно спирачки в лява лента. В резулат е изяло един шамар и сега реве като ощипана госпожица Малко бой е ял !!!!

--- не пипайте джурналята! те са необходими за постоянен терор и заблуждение на популацията! ---

В цялата й прелест. Терминал 2 или мутрите - вече има право на избор.

На нас не ни трябват терористи, ние си имаме мутри-охранители, които никой не контролира, а съдът ще пусне скоро по живо- по здраво, даже и с извинение за причиненото неудобство.

Не че оправдавам мутрите, но репортерите от телевизията да кажат и те какво са правили. Ако се замислите, ще се сетите, че и мутрите, и шефът им, който и да е той, нямат никакъв интерес от тази публичност сега. А преди време имаше подобни случаи, така че не е да не знаят, че ще се разшуми.

Сигорно са ходили в Германия тия мухльовци но там слушкат дори и да им бръкнат в дупетата на магистралата а у нас всички са надупени пред бронираната кола е добре че се е случило на една голяма медия иначе ако беше ти щеше да ближеш рани в къщи. Това е нещо нормално да засечеш или да те засекът вдигате колегиално ръка и продължавате дори и да се ударят пак е нормално но не е нормално като говеда да се трепат за една ламарина приличаме на тексасци и нинджи от миналото

"Трима от задържаните са с висше образование от спортната академия, но са на щат като шофьори. " ---- Такъв нон-сенс като висше от спортна академия абсолютно не може да съществува. Това е нещо като "еба за девственост"

Все още не могат да открият втората кола? Определено крият депутат или "бизнесмен". Ако я намерят по оставените в нев следи, отпечатъци и биоматериал ще го идентифицират. Ще я намерят изгоряла!

Ако тези го бяха били човека нямаше да е със посинено око, а поне със спукан череп и кома, става дума за ударен лек шамар който се представя за някакъв побой каквото и да значи това, най-вероятно журналиста и кифлата с него са се уплашили и шамарът им се е сторил като като някакъв свиреп побой. Нормално е човек да се уплаши в такава ситуация но да твърдиш че са те били е меко казано непрофесионално.

Дедо, тъп, ела аз да ти забия един шамар със свита ръка и после пак говори кое е шамар и кое бой! Между другото съм висок 187 см, тежа 92 кг и съм на 32 години!

И теб дано циганите така те уплашат. С едно леко шамарче

И теб дано циганите така те уплашат. С едно леко шамарче

А ако ти беше на тяхно място,друго щеше да говориш нали?Голям си разбирач бе!

А аз не вярвам двамата от Нова да са били съвсем ангелчета. Решили са да се направят на тежки, нали са от телевизия и вероятно дълго са били в най лявата лента, по дълго отколкото е било необходимо, въпреки пресвятканията отзад. Иначе мутрите нямаше да ги спират и да си губят времето с тях.

Аз пък не вярвам, че е възможно някой да прави такъв коментар. Значи както и да са карали, не може някой да ги спира и удря. Аз примерно съм карала с 40 км. на околовръсното, просто защото обичам да карам бавно, и ми се присветкваше, ама това си е проблем на тези зад мен. Имаше ограничение 40 и си карах с толкова.

Няма да се повтарям, но тезата ти, че хулиганите по пътя като са бити е без значение какво са правили е несъстоятелна. Смятам че бития е хулиганствал, и това е важно да се знае и осъди. Освен това поредната лъжа "агресори" показва, че колегите на бития злоупотребяват със служебното си полжение и манипулират общественото мнение в полза против биячите. Те не могат да бъдат агресори, тъй като агресори са военни формирования с дъжравна подкрепа. Тук става дума най-много за биячи и хулигани. Какъвто е, очевидно и бития.

Карай ми с 40 в най-лява лента докато бързам за болница примерно, пък да видим дали няма да се озовеш в канавката. Поредната, която с устен френски си е взела книжката!

напоследък нова тв стана много популярна и все с горещи манджи .сега чакаме новата от нова,с какво ли ще ни "изненадат",че в.иванов ги е набил ли ?

Гласоподаватели на БКП :)

Ама че личица!

Ама те с много слаби психики били тия, бе! Значи, ядосали се на някого на магистралата и започнали да го подпират, за да го изтикат извън шосето, вероятно с гумите нагоре, после му пресекли пътя и го принудили да спре, образувайки опашка от спрели коли на път със 120 км/ч скорост, да не коментирам, че е пълно с лумпени, каращи със 160 км/ч. И какво се случва, ако не успеят да спрат преди да са се врязали в спрелите коли??? И това било спортна психика ...или мутренска????? САМОУПРАВСТВО, А? А прокуратурата? Рискуват живота на десетки, за да накажат един, щото можели да бият. Щото за това били учили. Даже медали имали!

да медали за селтик N-1

какви медали ще им дадат на тия уроди.

Бог създаде хората, а Колт ги направи равни.

Това ли са кикбоксьорите, с които цяла България се гордееше? При източните бойни изкуства е недопустимо да използваш сила и посегателство срещу обикновени хора. Значи сме си отгледали биячи и да им се радваме! Ха да са ни честити! Каквито са ни политиците, такива са ни и спортистите. Горко на тоя народ, дето освен тия му се изреждат още какви ли не!!!!

Сега е момента всичките да се разболеят от дискови хернии и сърдечна недостатъчност

Много е тъпо да се държиш на пътя като мутра, защото има голяма вероятност да попаднеш на истински мутри.

В една обща килия за няколко години, да видим кой от шестимата е жената ....

последното изречение ме кефи

По единично няма да са толкова смели. Ама и гражданите какви са овце. Седят и гледат побой на блокирана магистрала. Чакат си и техния ред

Цацата е скапаняк! А тия са "невинни". Като горублянските биячи, дето избиха зъби на Околовръстното

По деянията им ще ги познаете: Тъпи тъпи тъпи и прости. Пичове, за да караш с превишена скорост се иска майсторлък. Когато наближаваш други автомобили трябва да променяш скоростта си според обстановката. Да спазваш буферна дистанция, за да се обират грешките. Да не позволяваш на емоциите да те обземат дори и за секунда. Да ви видя другия път като настигнете два ТИР-а един до друг,как ще им мигате. Ама вие сте професионалисти, какво да ви уча.

де такъв късмет за обикновените хора, те дори масово не подават жалби, защото ще ги изкарат виновни и това си е практика

всичко е ясно... правосъдие няма да има... поне да пожелаем на тези момчета час по скоро да нахранят червеите... има само два варианта- първия бегония в чужбина, втория да се вдигаме всички и да ги бесим пред парламента...

това за бесенето на мутри ми хареса,ще се включа.

#НОВА не е от модела КОЙ, просто агресорите мразят телевизии и журналисти, затова.

Какви лъЖливи Журналисти!!! :) :) :) Сами се бият и после Обвиняват че КИКБоксьори ги били... Лъжа... лъжа :) :) :)

да го шлайфат сега дедовия тия мутри грозни

Много ми е чудно как журналетата имат личните данни на всеки? Още преди в полицията да постъпи жалбата, ни казаха имената на предполагаемите извършители!

Ами всичките са КИКБоксьори... "Известни" ... членове на "Наказателни" Бригади... за които полицията НЕзнае нищо :) :) :)

И твоите данни ги имаме. Ти си Путьо Сулев, бивш партньор на Щерев и настоящ на канадския кенеф

Тия дрисльовци с по 300 лева заплата за да правят френска на някой "олигарх" сега ще ги разнасят по съдилищата с години и за да отчетат дейност ще лежат и по панделите да лъскат бастуните на дъртите циганьори... Дайте им по едно въже и ако са верно много яки да се обесят с ръце като Барон Мюухаузен... Повечето тука даже казват че ако тия ги нападнат ще ги застрелят... Глупости... Вада парите и ги съда докато не виснат на връзките на фалшивия адидас.. Измет..

А защо журналистите смятат че могат да правят всичко и трябва да имат имунитет. С една статия, без да носят отговорност могат да ти съсипят живота.

Имате ме черпите едно горве с брат си!

Агресори са хамериканците, тез юнаци са "добре облечени бизнесмени", нал тъй говореше Боко

Ох, бай Ставри с голямата паламарки и онези арестуваните негри мигранти с още по големи паламарки как ще им се зарадвааат.... НЯма да им помогне ни кикбокс ни биитбокс,след първия път ще им се услади и ще кротнат....

Ти какво разказваш, какво искаш да правят с теб бе извратеняк?!

То пък НСА какво образование дава не е истина!

Тъпакоооо, "Агресорите против...." не се казва на български! Не те знам що за циганин си, ама щом си жърналист, редактор трябва да го знаеш

Какво може да се създаде в тази ,,дЪржава,, ,освен мутри.Това са производните на гОлямата мутра идваща на власт отново.

"Основният заподозрян за побоя Румен Мишев, чието описание съвпада с описанието на мъжа, нанесъл удари над оператора е оневинен напълно, съобщи bTV. " Основно дращим с коментари без да мислим щото не сме основни.

Първо ме потресе текста "че те в съучастие са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е извършено при управление на моторно превозно средство. Съдът прецени, че не е налице опасност четиримата да се укрият, но има опасност същите да извършат престъпление." Тия юристи учили ли са в училище, чели ли са книги, та пишат такива глупости? Второто, което ме потресе, че тримата арестувани са висшисти, на длъжност шофьори.

За сведение на глупака - първата част в кавички е формулировката на чл.325 от НК - т.е. повторен е наказателния кодекс. За втората даже няма да пиша, прочети си сам НПК

Това, че текстът е от НК не го прави нито по-логичен, нито по-правилен езиково. А любимата на катаджиите думичка "същият" е "върхът на сладоледа". Езикът е инструмента с който се изразява мисълта. Ако езикът куца, мисълта е инвалид.

Ако номерата на тези изроди минат, хващайте терминал 2 и беж да ви няма.

България е заприличала на обор, пълен с диви говеда, които мучат, реват и се бодат с рога, хвърлящи къчове магарета( или кикбоксьори) , овни, които се кюскат ...Тези на снимката са типични представители на родната фауна

ти какво работиш? - агресор съм :)

Агресор с вишу!

Снимки или видео има ли за съшият час, в който съответния бабаит е бил в Сърбия? Или отборът каза - значи е вярно.

gonzales

просто няма снимки или видео за същия час, в който бабаита да е бил на магистралата. което означава , че не може да се обвини. а по презумция всеки е невинен до доказване на противното. и ти , и аз , и тоз бабаит сме невинни. за добро или лошо такъв е закона. все пак не трябва да се пренебрегва и факта , че тия имат връзки и по границите. и един печат по паспорта със задна дата не мисля , че е проблем да се постави. така лесно се " озоваваш" в чужбина, а свидетелите може и да са лъжесвидетели.

цяла българия стана само каратисти, борци и кикбоксьори и всичките са много комплексирани, това трябва в съда да е допълнително утежняващо обстоятелство