17-11-2017 20-11-2018

Коментари

взимайте си камери за таблото вкючват се заедно с палене на автомобила 15 долара е - а да гледаш българските комплексари безценно.

Ще ми счупи стъклото,ама "Макаровчето" ми е на колана.....

Има една порода шофьори които никога не разбират какво е станало на пътя. И разбирасе, е пълно с тъпаци който веднага ще съсзрат дългата ръка на Борисов - източникът на всичкото зло по всички земни кълбета.

Поредната проява на войнстващата простотия...

За такива са необходими например едностранен ключ 41, тръба поне 1цол метър дълга или щангата за гуми, иначе нема оправия.

Начинът е следния, протести срещу джигитите и бонус-малус x 10 пъти на нормалната застраховка! Протести срещу агресията и сериозни ефективни наказания и 5 цифрени глоби при саморазправа!

Може и да е засекъл колата. В България за засичане се приема и ако тарикат тръгне направо от лента за ляв завой, без да даде мигач и на червен светофар и вие, движещите се направо не спрете веднага за да го пропуснете. Това си е повод за разправия.

Явно е имало защо.

Абе, имало... Един капут с Мерцедес на околомръсното кара зад мен и ми свети на дълги сума време. Като мина пред мен и аз му светнах моите дълги за няма и 10 секунди се опита да ме спре да ме бие... Доста от тук коментиращите не са били там и въобще не трябва да хвърляме боб и да коментираме какво се е случило. Ами ако тюфлека с лексуса е карал в BUS лентата и този с реното му е направил "забележка" с клаксона, а на тюфлека не му е харесало, че някой е отбелязал, че не може да прави каквото си иска? Ако няма никакво засичане и човека с реното си е карал където и както трябва? Този тюфлек е трябвало да го намерят до 12 часа, за да видят на какви точно наркотици е бил в момента на деянието. Аз заради тази агресия си сложих камера в колата (и съм я облепил с лепенки че снимам, както си е по закон). Като видя такива тюфлеци си ги отбелязвам и после сигналчето отива в КАТ, които му пишат фишче. До сега само двама са оспорвали неоспоримото и КАТ са ме викали да подпиша акта, защото като се пробваш да оспориш от фиш става акт...

нормално! и язе ако видя некой модератор на дир ше му вкарам едно дилдо у носът. с десен прав! тъпаците пораждат агресия...

Ние ги пускаме, те ги хващат(ако са от наш'те и си плащат)

Пак някой наш другар или познайник, ама и тях си пазим, че може да потрябват (като т.нар. "дрифтърче" на протеста)

Такива трябва да бъдат пращани в тухларната, а след това да им се налагат петорни застраховки. Така, нормалните хора ще плащат малко, а агрестивните идиоти - много.

Колата, цигарите и телефона! Всичко останало е маловажно!

За да се стигне до агресия, вина имат и двете страни. Днес един старец мина на червено в нарушение, отряза целия трафик и на свиренето отговори със среден пръст. Ако някой го беше спрял и ошамарил, щеше да има същия рев, многогосишен шофьор ей така го ошамарили.

boyko100

За да се стигне до агресия -няма ред! Каквото и да се е случило има си начин да се реши по законен начин!

Така ли??? Законен начин казваш, като гледам всяка вечер по новините има смъртни случай от ТОВА спазване на закона.

Българина можеш да го крадеш, да го еш, да го биеш, да го поробваш, 00нейски пактове за миграции да му подписваш - всичко търпи. Но посегнеш ли му на личния автомобил, вдигнеш ли му цените на горивата... Да се ненавидиш на протести и новинарски статии...

Не оправдавам по никакъв начин агресията на пътя, но не и не вярвам на обясненията , че потърпевшите не знаят причината да се случи това. Дори мисля, че за да я крият имат съществено участие в причината. Още повече , че автомобила не е със софийска регистрация и е напълно възможно да се е пристроявал в последния момент поради непознаване на пътната обстановка. Нищо не се случва просто така, от нищото!

Не оправдаваш, но ако не е софийска регистрация може? И как точно пътничката го е предизвикала, че да чупи нейното стъкло?

И моят автомобил не е със софийска регистрация и когато съм в София понякога се бавя с реакциите, но досега не се е случвало да попадам на нетолерантни шофьори - може би късмет, просто.

От жалби към полицията файда няма, няма и да има. Не разрешиш ли проблема на място и веднага, не очкавай да има ефект от жалби към нашите органи. В най-добрият случай, да ти платят дребна сума от застраховката.

Не говорете глупости и вие, като не разбирате. Нищо няма да направят ако няма щети и само са се плюли. Има ли нещо счупено - най-често странично стъкло, това минава директно за хулиганство по НК и прокурорът иска 2 години ефективно. Шансът да те вкарат реално в панделата е малък, но разправиите и набутването са големи. Това го говоря от практиката и от опит, за щастие не лично мой. Тези смотаняци какво го публикуват тука този, вместо да звънят на 112 щом имат доказуема щета и сниман клип, който също се приема в съда - пак от опит говоря. Този глупак щом не знае, че такива неща не се правят ако могат да ти запишат номера, камо ли да те снимат, значи е пълен балък и сега ще храни адвокати и прокурори сума време.

Той вече го е измислил и е отворил портфейла - полицията била установила чий е автомобилът, но не било установено кой е карал :))) Ако плати достатъчно, ще намерят някой друг да е карал, не бой се. И ако “тия балъци” не бяха дигнали аларма и преписка нямаше да има, щеше да се размине евтино.

Към момента може и да не е установено, обаче преписката си тече срещу неизвестен извършител, който като се установи и му се нашива каквото е написано към момента. Нали го има сниман? Не е важно кой е карал, а кой е счупил стъклото. Ако наистина е с юмрук - една медицинска експертиза на собственика на колата и е готов. Закалено стъкло с ръка не се чупи без последствия. Пък ако намерят друг да е карал, искането на прокурора си остава и освен ако "доброволецът" не иска да си хакне някоя присъда, макар и условна, пак ще се плаща яко. А и не мога да разбера какво е това подценяване на условните присъди. Ако не си някой циганин, на когото не му пука, това си е потенциален бая проблем.

Доколкото гледах репортажа, комплексът на бабаита е БМВ - българин с малък вурст.

Толкова селяни , колкото има в София няма никъде по света

Има огромна разлика между селянин и селяндур. Не всички селяни са селяндури, но почти всички ,,софиянци" са.

Лекарството за такива "баш асфалтни бабаити", което действа безотказно е производство на Luger, разфасофка 9х19. Поединично се продава за 50 ст. таблетката. Действа безотказно, особено за болки в бедрата и коленните стави.

Лекарството за такива "баш асфалтни бабаити", което действа безотказно е производство на Luger, разфасофка 9х19. Поединично се продава за 50 ст. таблетката. Действа безотказно, особено за болки в бедрата и коленните стави.

Първо - думата е разфасоВка от расфасовам. Второ - поединично никой нищо не продава, а в кутии. Трето - не са по 0,50 лв. отдавна. Четвърто - стреля се в корема, а не в краката, защото после ще имаш големи проблеми с доказването на условията на неизбежна отбрана и единственият ти начин да се отървеш е да твърдиш, че си се целил в корема, но той е мръднал в последния момент и случайно си го думнал в крака. При всички положения, ще береш големи ядове. Единственото вярно е, че загруее ли работата, бързо губят интерес като разберат, че си въоръжен, защото започват да се чудяткакъв си и докъде можеш да стигнеш, а веднъж разколебаят ли се...

Ма спрете им кредитите на тия говеда де, не могат да ги върнат и ги избива на агресия, а без кредити няма да оцелеят дълго и ще трябва обратно на село да се върнат.

Дано никога не ти се наложи да разбереш, че в панелките домати не виреят и че бетона не става за ядене.

Колите ни вече трябва да са като тези от Mad Max. Такива времена настанаха.

Те много добре си мърдат пръста, само дето докато проверят дали не някоя високопоставена клечка, после да не е от системата на МВР или други държавни инстуции и накрая да не е някой келеш на големците и то минава едно солидно време, което изглежда като бездействие, чак като устанвят, тогава решават, как ще го отразят в медийте и дали ще си мръднат пръста :( и на тия хора им плащаме от данъците си, за живеем уж нормално :( Тъжна работа...

тва в тази софия само олигофрени и селяни по улиците баси и столицата ...

Да, потни селяци изпълзяха от всички дупки, и дойдоха да пърдят и серат на Софията!

За съжаление си прав. А ако знаеш какъв хубав град беше....

Дори да са го засекли, това не е основание да буйства, да се държи агресивно и да чупи стъклото. Народът масово изпростя, агресия навсякъде, особено на пътя, на всеки му е къс фитила и скача на бой, че даже и убийства се случват от едното нищо. И после "Ама аз много съжалявам! Не мога да повярвам, че съм го извършил..Аз не съм такъв човек!"

Има ли още хора които разчитат на полицията ...???

Като се надрусат, всичко им пречи! За това трябва свободна продажба на оръжие. Пък кой оцелее, в тая скапана държава.

Не разбрали с какво са го предизвикали. Някои хора така и не разбират как им минава живота.

Вероятно е имало причина, но не е това начинът.

А какъв е? Засичат те 120 пъти и все не са разбрали защо. Отиваш да се оплачеш на кого? Не знам какъв е начина и не подкрепям агресията. Кажи как се издържа 10-ки години наред да те засичат по120 пъти всеки ден и как трябва да се реагира.

Щом смяташ, че това е начинът, чакай някой и теб да те открехне по същия начин, къде точно бъркаш.

Начинът е следния, протести срещу джигитите и бонус-малус x 10 пъти на нормалната застраховка! Протести срещу агресията и сериозни ефективни наказания и 5 цифрени глоби при саморазправа!

Подава се жалба в прокуратурата, не в МВР, последните са ЕООД, без пари не си мърдат пръста....

Ако МВР е ЕООД, прокуратурата е АД :) И като абревиатура и като дума :)