Строят ”сцената под звездите” за Нова година

Четири дни преди традиционния новогодишен концерт на 31 декември започна изграждането на сцената на площад "Батенберг", предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Строят ”сцената под звездите” за Нова година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От ''звезди'' в България неможем да се насладим на истински човешки вълнения и желания,,Стига вече с тези ваши ''звезди'' дето се правят на маймуни за някой лев по риалита, новогодишни спевки и халтури,,

Как пък никой не забеляза, че сцената ще е готова до 31 януари...а има коментатори, хич да не е...

Как пък никой не забеляза, че сцената ще е готова до 31 януари...а има коментатори, хич да не е...

Миналата година, някъде по това време, но към обяд, минавах покрай Александър Невски и там бабките си продаваха парцалите. Двечки обсъждаха какво ще правят на новата година; една попита другата дали ще ходи на площада, на което последната отговори, че няма да ходи, защото това било само за мизерници и ненормалници :) . Съжалявам, че съм добре възпитан и това е нещо, от което ще гледам да се отуча. Но ако вие нямате моята слабост, теглете им по една майна на изродките, ако минавате от там - ще е повече от заслужена.

Аз

Един път ходих на таквоз нещо. Един път и няма да повторя чудо да стане. Абсолютно прави са били бабките. Ако има какво да правите в новогодишната нощ - правете го! Ако няма - правете секс! Ако и това няма с кого - наспете се... или пък си го направете сам/а! Но не ходете на тая тъпня - ще ви скапе настроението за месец напред!

" млад певец - Константин Белчев. Само преди месец той представи и първия си албум - "Свръхдоза любов"." Внимавайте със свръхдозите!

Ще бъде - 15, алкохолиците на площада да внимават .......

Правят сцена, на която алкохолици и наркомани ще пеят и свирят , за да забавляват алкохолици и наркомани в студената нощ. Алоууу, внимавайте, яденето и пиенето няма да свършат, не яжте и пийте като за последно, тъпчете търбусите си умерено!!!

Дир-е, Дир-е...въведи малко хигиена в сайта си...продължаваш да даваш изява на простащината

Точно казано !

Аз

Хъ... Намерил се кой да реве...

Поредната порция чалга за плебеите!

Зимаф 5 кила кайма 5 кила вратни пържоли .Рикия и вино има на корем.3 деня се затварям сам у дома и на никой нема да отварям

И да им се напомни на тези звезди да си плащат вноски за пенсии от сега. Никой не е длъжен след като те са си поживели охолно да им плаща и пенсиите!

Колко требе да си откачен и да се изтипосаш на улицата посред нощ .Луда работа.Ши остая язе кифтетата пържолити сърмити рикията и руйното вино и ши ида да са хопкам като изоглавено добиче

Браво! На концерта ще има повече хора, доволни и щастливи, отколкото на митинга на агент Павел в Момчилград, раздаващ питам и кюфте

Всичките 5 коментара до тук са на хора песимисти и вечно недоволни. Само, че те незнаят едно: Не са тези 5 цяла България, защо все мрънкаме, все търсим негативизма. Аз се радвам на това, а дали ще отида, не се знае, но е чудесно, празнично и радващо! БРАВО!

Миналата година купонът беше на макс : )))) Едни хора се виха , едни песни , много настроение и усмихнати хора . Надявам се и сега да се получи , въпреки ниските температури . Сърце да е широко : )))) Със здраве !

Ти беше преял, препил и усмихнат, а попита ли някой беден , бездомен човец какво му е на душата и стомаха ? Когато попиташ някой такъв на някой празник, когато го облечеш и нахраниш, това ще то достави повече радост от 1000 купона на Хавай с жива музика от Айсидиси, Скорпионс или Веско Мариновия.

atanas_m_yankov@abv.bg

Каква е връзката?

Ти така ли празнуваш Нова година? Обличаш и храниш бездомните хорица? М?

Бедните да го Ду..т брат ...

По-добре постройте колиба с отопление за бездомниците, свате им един казан чорба, дайте им хляб, вълнени чорапи, дрехи... Човешката простия край няма- колко хиляди ще бъдат похарчени за построяването на сцена , на която наркомани ще веселят дрогирани и препили малоумници, празнуващи и друга кал. На гол тумбак-чифте пищови.... Прост народ- слаба държава... калпав матрял сте .... Не гледайте от западните държави, че строят сцени, те са си надвили над масрафа.... Вие си вижте голите и опърпани задници....

На тези масовки ходят само изкукуригали младежи и пенсии.

Абсолютно вярно. Имам познат на 67 години и ми каза, че от 10 години все на площада ходи за Нова Година :) Голяма веселба било, по-добре се чувствал на открито, отколкото вкъщи с жена си

Луда работа, при минус 10 градуса к`ъв концерт бе хора? С вятъра ги смятайте минус 20! Съветвам пияниците като мене да не си рискуват живота и да си пият на топло!

В сърцата да е горещо!

По-големи неполезни изкопаеми не можаха ли да намерят? Няма нито един популярен и актуален изпълнител, но какво друго да очакваш от некадърниците от БНТ! Да им се спрат държавните пари веднага!

На - 18 С ще е фраш от ледени човечета!

Не може да се отмени и -30 да стане, щото пари има да се усвояват. Даже вече са раздадени една част. Някои чиновници от общината от тоя новогодишен концерт лапат повече от годишната им заплата.