Коментари - Нов вид вандализъм в Пловдив - половината спирки са счупени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като няма патрулиращи полицаи и глоби и бой.Полицияра иска увеличение на заплати,а не се виждат около хората.В Турция често меже да види човек полицаи между хората,по пазари и т.н.

Демокрация баджанак!?

И като ги хванат, кво, ще ги пуснат, както са ги хванали, само приказки.

Няма ли кой да вземе една гьостерица на тези келемета. Видиш ли не било демократично, права има ли.

дрогирано алкохолизирани пишлемета плачещи за як кютек и кастрация

Интересно защо с чупене и драскане се занимават децата на състоятелни хора а не римляни?Римлянинът ще отмъкне някоя решетка,капак или тръба но никога не чупи това което няма да открадне.А синчетата на състоятелни хора чупят и драскат навред, явно разчитат на протекцията та родителите си.Затова влаковете в България са нашарени както никъде по света,идиотите от целия свят трябва да идват на обучение в България,но дори и в Африка за това бият....

Не само в Пловдив се случва този Вандализъм ,във Варна например отдавна вече чупенето на стъкла и светлинните табла на спирките както и валидаторите на карти и билети в автобусите се е превърнало в нов вид спорт. За другите идиоти пишман-художници да не говорим.... Дори и да заловят вандала това трудно се доказва в съда а наказанията са символични,затова полицията не гледа камерите и не се занимава с такива случаи защото е безсмислено.Ало,"народните " избраници,престанете да се занимаване с празнословие в Парламента а направете адекватни на вредата наказанията за вандализъм.Защото всичко това се плаща от джоба на избирателите!

Пловдив - европска столица на културата!? Култура ми янко!

някой може ли да ми обясни защо има такива хора, и как е възможно да ти доставя удоволствие да рушиш? Искрено се възмутих на надрасканите чисто нови трамваи в София, наистина не го разбирам това .. Трябва да има ефективни наказания - или да мият трупове в моргата, или да полежат някой друг месец в затвора

Най-приятно ще е да инвалидизират 2-3 коп.ленца от драскащо-чупещите. Ръцете от лактите и без право на инвалидна пенсия!

Ами който го хванат да чупи и да троши първо да го натрошат СОТ-аджиите, после полицаите и накрая ако е жив да го осъдят и хем да плати, хем да иде да полежи малко ефективно няколко месеца или година в панделата та и там да го натрошат и налюбят мангалите и после никога повече няма и да си помисли да чупи каквото и да е. Това е решението ама държавата се управлява от меки китки, които ги е страх да пипнат по-твърдо и да вкарат гамените в правия път.

Никакъв нов вандализъм не е това.... Това си е обичайна практика в София....

София се напълни със селяндури от Пловдив и околията.

Когато Пловдив е бил град...София е била мижаво селце!