Нов трус в служебния кабинет, Меглена Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев

Бившата посланичка в Германия, Швейцария, Лихтенщайн и Черна гора по-рано отказа и поста на външен министър и предпочете да съветва премиера

Обратно в новината

Коментари - Нов трус в служебния кабинет, Меглена Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая плува Бътерфлаи Сега малко под вода

ДПС-то ще се погрижи за баба Меги да стане я евродепутат, я някоя друга роля в халваджийницата на Шиши, нЕма да я оставят.

на БКП.

А ти си изчадие пръкнало се от дявола.

Да, от нашите е. Затова е толкова по-добра от либералните плюнки

Всички искат да са в земеделието защото в цял свят има субсидии за това. НА всеки земеделец му е по-важно да вземе субсидийката вместо да произведе и да вземе повече от продукта си. Трябва да се спрат субсидиите в земеделието и цените да се определят от пазара, нали искаме демокрация, но в земеделието да е комунизъм! Ако трябва хляба да стане 5лв, а кило свински 40-50лв.... тогава ще иска повече хора да се занимават с това, но сега всеки разчита на антибиотици да тъпче животните и повече ГМО за да има много продукция, макар че качеството е 0!

Тази съм я запомнил когато беше зам.-министър в земеделието, как силно миришеше на пот

Ми нали на земеделието е била? Явно е копала с лопата на нивата да опознае спецификата на бранша и затова.

след нея в асансьор не се влизаше от смрад

Я един път и бърках у гащите.....

Как се прецака Главчев само :-) Президентът го предупреди, но той не слуша. В Закона за Сметната палата пише, че може да е служебен министър-председател, но не пише, че може да е служебен министър. От вчера вече Главчев е и министър и вече не може да се върне като шеф на Сметната палата.

Е

За тези,които не знаят и тези,които са забравили:др.Плугчиева е завършила Лесотехническия университет!Т.е.-тя е лесовъд по образование-ГОРСКИ!

Е тва в какъв контекст ни го казваш..то и Баце е завършил там пожарникарското ли беше:))

А простия какво е завършил? Освен два летни курса "у харвардо"? Па беше и министър па и премиер даже. И му се радвахте.

Шилo

Чеп за зеле не става от тая бабишкела.

Квото кажат началниците. Другото е за демокадска парлама.

с две дуни страхотно овътолване на политици едни с други няма ГЕРБ няма БСП всички са еднакви на софрата като седнат. Руснаците имат един лаф в хоризонтално положение рост не имеет значение... та и нашите на софрата на НПВУ и милиардите, които се раздават безконтролно пари има за всички. гнусна работа е това.

Абе как не можете да си намерите външен питайте посолството те да ви назначат ... и без това външния е за окраса там да за бройката... всички знаем че ФАЩ решава всичко ВСИЧКО...

Има много млади и умни безпартийни, които могат да бъдат министри на Външно министерство...

Голям праз!

Довиждане! Няма да ни липсваш. Ай чал.. :)

Когато президента налагаше служебни правителства, бяхме стигнали момент, където служебните бяха по-добри от редовните и хората не искаха да ги сменят. Сега, когато ги налага парламата, защото се изплаши, че хората наистина искат вече да преместят парламента в нова сграда, този път в Белене и вижте резултата!

Герберастка каша!

Калинките на Мутрата могат всичко ! България цъфна и върза след 15 герберастки години !

Калинката е на Негово Величество,понял?!

тая пробва,... да се намърда за външен министър... , но не стана .... и сега, ДИМ ДА я НЯМА!

Няма проблем, Главчев може да се съветва сам. Даже ми се струва, че не изпозлваме капацитета му напълно. Няма ли някой друг министър в когото се съмняваме, да го заменим и него с Главчев ?

"Човекът оркестър", даже има и малко външна прилика....

Има,има.Здравния министър.

Ми той всичко си знае за външната политика. Кво да го съветвам?

Роско Плювалника, Цца Мамата, Ректуми на ректумите, Барни Ръбъла, Сю, Свинетка - все същества като от книга на Чудомир. Е сега и Лук Дьо Финесс! Дон Барселоне от Панкрац така подбира аватари.

Изключително проста и нахална жена, със сигурност са й предложили полсланически пост в Тамбукту на великата "дипломатка" от лесовъден тип.

Аз те познавам също и нормалните българи знаят,че неможеш да се сравниш малкото пръстче на крака на Плугчиева. Простия човек като теб си личи по коментара.

Е, олекна ми!Имало в тази държава и ДОСТОЙНИ ХОРА!Е, верно, повечето жени, но все пак!Белким из фекалиите се отръска и некой мъж!Щото са мо с Президента не става.Малко е.

Гербаджийка до мозъка на костите. Преди години като депутат мина от БСП към ГЕРБ и Бойко я награди с посланически пост. Затова и стана съветник на гербаджията Главчев. Сега очевидно търси нов пристан - я при президента, я при Ваня Григорова, я при ДПС... Хамелеон е в мъжки род. Но в случая трябва да е в женски.

И какво от това!? Като чета с каква злост се коментира оставам с впечатлението, че неистово се иска неуспех на служебното правителство, което е цинично, защото идва от хора, които претендират, че са големи патриоти и българи! Всеки българин и патриот би стискал палци служеббното правителство да се справи добре, изборите да се проведат в нормална обстановска и да се приключи с политическата нестабилност от 2021 г. насам!

На тебе ли ти викат "Тюлена" ?

Да....

Ама не защото съм бил морски тюлен, а защото съм тюфлек и приличам на тюлен - висок съм 160 см и тежа 120 кг ........

Неграмотността на Ива Дернишка е вопиюща ! Тази взета от вероятно от някоя чалга дискотека не разбира от граматика ! Цитат:”Аз съм била три пъти посланик - на Германия, Швейцария и Лихтенщайн и в Черна гора, ”

Видяла го е, че е гламав и зависим главчо!

Главчев, че не става за външен, не става, но дано има свестни във външното, че да не закъса работата там. Не го бива и за премиер, толкова може човека, вижда се от изказванията му, от държанието му, от приказките му. Жалко, тия които измениха конституцията, какви ги забъркаха, които и да беше приел от предложените дъжностни лица, все тая, от къде им е дошло на акъла на ПП и ДБ да предложат такива глупости, че и ГЕРБ и ДПС да ги приемат. Ей, големи бъркотии в таз държава.

Тоя и за статист в масовка на евтин Боливудски филм не става...

Сто пъти да го чуеш, пак няма да разбереш. ТОВА НЕ Е ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА ПП - ДБ, а точно на ГЕРБ и ДПС, и в частност на Пеевски. На Бойко и на Делянчо.

Тиквата ще осере цялата държва, докато феновете му разберат че този човек е ситуативен комик и не става да управлява държава, защото няма дългосрочно стратегическо мислене. Пожарникарски манталитет: да угасиме тука пожара, пък после ще се оправяме

Кабинетът Главчев - буквално. Главчев заема всички постове :)

не одобрява формулата 2 в 1...

Циииииирк

Леле! Какъв банкет беше, когато отрязахме правомощията на президента! Ало! Президентомразците! Доволни ли сте сега?

Тегаво е да мляскаш дебелите мазни лайна на лойко фмирисоФ и дебелеефски питайте гербераската сган за да си крадне един залаг на какво я подлагат. Подлоги

АС и без това тогава ви казах, че Матряла не става. И сега не става, просто няма Матрял. Зомби до зомби, андроид до андроид и ръждиви лейки навсякъде.

Лустрация!

е да поеме всвички министерства и да се самосъветва по всички въпроси.тата и така един простак му дава заповедите,така че мяма какво да мисли.По-зле държавата не може да се закопае.Тиквата се погрижи за това.

Ааааа,може можееее!!!

като него,и сега няма кадри.Ами няма да има.Кой нормален образован човк ще му се хване на хорото на този престъпник.

Направо да не повярва човек, че тази "всестранно" надарена горска служителка е способна на този ход! А тя какви езици говори, за да бъде дипломат? Просто питам!

Ми правилно,има кой да съветва Главчев,боко тиквата за какво е?

Главчев ще се назначи и за свой съветник с това раздвоение на личността .

Ама ако тиквата разреши.

с какво се занимава една посланичка? Управлява шофьора, секретарката, портиера, готвача и охраната. Друга работа няма.

Каква загуба, каква мъка!!! Да се чудиш в кой крачол да го преместиш, че плугчиева офейкала?!

Достойна постъпка на г-жа Плугчиева ,че напуска като съветник сл.правителство на Бойко Борисов със сл.премиер Главчев. Браво!

Брей, за лесовъд, нашето Мегленче много разбирала от външна политика и дипломация!

Предлагам нашето магаре Иванчо за министър на Външните работи. Много е послушно и прави всичко каквото му кажеш. В замяна искам някоя митница.

А сегашния министър не е ли магаре?

Герберската номенклатура да си ходи!

САмо да попитам - целта на служебния кабинет не е ли да подготви държавата за изборите, които се оказва че са доста сложни? Каква е тая битка за министерски постове ?

Борбата е за поста министър на Външно, понеже то организира изборите в чужбина, както пък у нас най-важно е Вътрешното министерство.

Земеделие, международни отношение, посланик, съветник. Всестранно развита личност като всеки комунист. Повярвахме!

Гена на българина си е ген т.е.роболепен пред силните на деня,завистлив,злобен ,клюкар и страх да не с мине или да не настине от течение. Затова мрънкат срещу Плугчиева постигнала всичко сама без да е участвала в групировки,без да е корумпира и краде от обществени поръчки милиони лева и без да ползва Аз Аз Аз го правя в името на народа.

Тая червена бабичка ако не си беше подала оставката, хич нямаше и да разбера, че Тиквата и Прасето са я набутали в правителството.

Много добре прави жената, защо да потъва заедно с йес-мени, като галванавчев?