Нов шрифт е създаден на основата на почерка на Левски

Апостолът на свободата има един от най-чистите и виртуозни почерци от известните ни революционери - почерк, който изразява отдаденост, методичност и постоянство

Обратно в новината

Коментари - Нов шрифт е създаден на основата на почерка на Левски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Много красив шрифт и е чудесно, че ни напомня за Апостола на свободата!

Да плаща на тролове да плюят срещу Левски а протеста срещу подобна политика да се трие. Каня лично Маша Захарова....да носи портрета на Левски и генерал Луков на Българския Мярш на Нибесната сотня. С какво , Монико Йосиф Яков-Станишева, това сайтче ДИР.РУ е с нещо българско? Ако в Израел така се ебават с паметта на жертвите на холокоста...ще те намерят и убият без присъда.

2021-06-28 20:07:38 ДядоЙоцо (нерегистриран) Ей го още един турчеещ се миризлив мангал! --- КОИТО НИКОЙ НЕ ГИ Е КАНИЛ ДА МИНАВАТ НА ПРЯКО ПРЕЗ ШИПКА, В ПОСОКА БОСФОРА И ДАРДАНЕЛИТЕ ! НИКОЙ , С НИЩО НЕ ИМ Е ДЛЪЖЕН ! ИЗТЕЧЕ "ВЕЧНАТА" БЛАГОДАРНСТ "ПО ДАВНОСТ" !

Докато величаем убийци на българчета, грабители и мутри, племето ни ще е прокълнато.

За Митхад или Осман паша говориш, гнусен резак?

Браво! Левски е истинска икона за ЛГБТ+ общността!

Какво ли би казал Стойчо Попгиргинов за тази новина, как ли би се почувствал...?

Стига с тоя Левски. Измислен герой. Четете историята и ще разберете. Убива слугата защото са решили да правят обир. Искал е да убие жената на Иван Арабаджията Никой не се опитва да го спаси защото са знаели колко струва.

Ей го още един турчеещ се миризлив мангал! Вас отдавна трябваше да "ви пуснем през комина", гнусни боклуци! Но нищо, с тези "възгледи" все някой ще ти строши кокалите :)))

Истината боли. В тлавите са ви само мангали, убийства. Задай си въпроса ако Османската империя е искала да ви коли и покръства, защо сте се умножили бе ганьовци. И не съм турчин и циганин а рус българин. Просто се дразня на псевдо патриотари като вас.

Ако сите патриоти имаха мисленето, а не само копютърно моделирания почерк на Левски, България отдавна да е станала това, за което е мечтал Дякона.

Няма как да не се спомене някой българин и да не почнат оплювките. Да започнем с признанието заубийството на слугата. Та той Левски сам съобщава на Любен Каравелов този факт и преживяванията си по този повод. Величка Хашнова -тя е първата която дамгосва поп Кръстю, и забележете пак Любен Каравелов е в основата на отпечатвана на тези вести, на вестите за несъбираемите комитетски пари. Но пък никой не споменава Маринчо поп Луканов който е държал касата в Ловеч, който е заловен пак по времето на залавянето на Левски, като парите от касата не виждат бял свят нито за оръжие нито за комитетска дейност. Други едни жълтици откриват в дуварите на поп Лукан -а които се твърди че са на ловчанският комитет. Въпросът е къде изчезват документите от дейността и отчетите за разходите в едно с тефтерите на поп Кръстю по време на Областният управител на Ловеч Марин пэоп Луканов.... И не онзи кретен дато потивопоставя Ботев на Левски, а да се каже след толкова години За Марин поп Луканов, за Величка Хашнова, за Иван Драсов и още и още за 4рабогещите" в района Ловеч, Троян Тетевен, за обира на Димитър и как снимката на Левски (единствената) която е била притежание на Любен Каравелов е станала притежание натурската власт. Пак за крадецаи престъпника Левски; а бе, агала, хайде да попитам пък за Онези дето убиваха селските чорбаджии и кметове, дето ограбваха пощенски станции, атентаторите в Света Неделя, петимата от РМС -те в сравнение с Левски с какво бяха по -добри и по -честни. И някой вече беше споменавал Жул Верновият герой и епитафа 4ТОЙ КРАДЕШЕ И УБИВАШЕ, НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ БЕШЕ БЕЗКРАЙНО ЧЕСТЕН" ТЕМАТА надописката касаеше почерка на Левски, и както винаги ще има един двама, трима дето ще сведат темата до тоалетната хартия. Няма как почерка му да е бил различен от калиграфския като се има предвид къде и от какви книги се е учил да пише. Хайде поне веднъж затворетеняната си уста Има достатъчно литература по въпроса Левски, поп Кръстю, предателство и прочие по факти, по документи и архиви, а и народната памет помни и разказва доста неща

А шрифт на Бай Гочо от вратата на кенефа кога ?

От къде може да се изтегли

Ся, предлагам сичкото патреоте да земе да пишува с тоа шрифт. А на нормалните деца да разкарат от учебните програми глупостите, които трябва да четат. На 10 годишния ми внук му набутали в задължителните книги стиховете на дедо ви Славейков, които са пълни с архаизми, които и аз не съм чувал. Отгоре на това има си и еротика с архаични думи и аз трябва да обяснявам коя дума значи женски ц . ци. Баси! С дедо Славейков отпреди век и половина би ще подготвяме поколение на бъдещето? С оргазмите на Славейков ли баш ,бе? И после викаме - чалгари са децата. А какви да станат с такова образование?

Защо името на Левски е грешно написано с новия шрифт? Вижте оригинала и сравнете това с новия шрифт!

кунчев е крадец и Убиец Недостоен за апостол и нац, герой. нито 1 грош от грабежите нее отишъл за рев. дело. той з а герой е назначен от вазов. Не бил скромен и добродетелен отровил е свещеник на сватба Какво е налагало да обират Халача - издържащ 20 деца за да учат в чужбина? Отелно той почти няма заслуга за рев. комитети когато отива те с а били създадени ,Каравелов го натирва в ловешко за да го държи далеч от похотливата си жена. за това е и обесен иначе 15 г заточение, има описан разход за костюм шивача е питал с какъв плат оня казал с Най скъпия/за всичко има документи , в тефтера в писма , в показания на свидетели/ Натрапването на този индивид показва колко лицемерни са т.н историци. ако крадеца и убиеца е символ какви ще с аму следовниците!? никога не се срещал с Ботев и той не го е харесвал.

А, ти срещал си си Ботев? Пази се да не го стешнеш...!

Ти да не би да си Дънкан Маклауд, та си толкова вещ по тия въпроси ?

Пич, не знам на какви наркотици си, но определено ще си изядеш боя някъде ;) И аз бих искал да присъствм на размазването на гнусната ти физиономия ...

показателно е булга булгар е тъп и неук прочетете писах Има документи и само цитирам факти!

"Цитираш" лъжи, гнусен боклук! Моли се никога да не срешнем просто ...

Ти май никога не си чел писмата на Ботев какво пише за Левски? Нито си чел стихотворенията му? Ами хайде, образовай се и чети, пък после пиши из форумите :)

Ей, напълнихте ми душата. Браво! И без това сме егаси лицемерите - 500 години сме клани, но имаме турска партия, която с цялата си наглост ходи на поклонение в Турция. Иначе почитаме загиналите на Шипка, борили се срещу османското владичество. Срам!

да ги подпукаме и жив читак да не оставим! Тои бае Тодър не само мислеше, ами и действаше по въпроса да разгони сганта...

все едно Ариал най-лесно се чете, така ще направят текста трудно четим. Освен ако не става въпрос за специални приложения, от рода на текстове носеши специални послания, дето се четат при специални условия, дето едно куче да излае и по.чувствителен човек може и да се ъъъ да направи бела

Чел си декларацията

Как се казва, и къде може да се свали , как може да се участва в инициативата, както е написано че може. Има ли снимки как изглежда шрифта в дигитализиран вариант ? Как един линк не сложихте. Ама ако ще е за снимка на Зара веднага ще сложите 40 снимки и линкове към Инстаграм.

На сайта на организацията го има, но е със заявка и одобрение ...

Напиши в гоогле Националната картова и платежна схема. Отвори първия сайт.

Не ми берете грижата - лесно ще си го намеря ако ми трябва. Намека е, че в тази НОВИНАРСКА статия липсва елементарна информация свързана с темата.

Великолепна инициатива!