Нов шпионски скандал с първи секретар на руското посолство в София

От прокуратурата са открили данни, че руският дипломат е извършил престъпление срещу републиката, но има имунитет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне се разбра защо Цецко ходи при Тръмп миналата седмица. Ще има нови ръкавели “ЦРУ” и тази година.

Герберасите тотално изперкаха, някой ги бил шпионирал. Май ги прихваща истерията на лудата Хилъри Клинтън, че руски хакери били сложили Тръм за президент.

Какви герберасти бе, пише че прокуратурата движи нещата а тя не е партия.

България не изгони руските шпиони и сега берем плодовете. Този има имунитет но да видим в затвора българските предатели.Иначе напразно умряха Левски Ботев и останалите български герои.

Бас държа, че всички първи свкретари, публикувани в тази информация са хора на техните служби под прикритие естествено. Кой е изгоненият от тях е проблем меко казано второстепен...всички са за изгонване искам да кажа!

Сигурно нещо за ефките са издали. От няколко дни липсва онова.... военното..... да не са го заключили тайно някъде,като агентин на руснака?

Само оръжие правят и шпионират. Откакто сме в нато шпионите им в амбасадата се умножиха многократно... всъшност в техните посолства чисти дипломати я има 20%я няма. В БГ може да са...чистите към 25, щото тук с наши предатели много работа няма, то какви ли тайни може да има страна като нашата?!Тукашните им шпиони по-скоро работят с хора /оперативно интересни за тях лица/от други държави.

Чукундур! Теб ли да назначат в посолство да работиш? Много ясно, че на такива честа случайни хора няма.

Пишат в някои медии. Цацаров и Гешев редовно били на инструктаж в САЩ,по летищата се разминавали с Цветанов.

Аман от путлерасти!

“ Установено е, че действително от септември 2018 г., в продължение на близо година, гражданин на Руската федерация е осъществявал разузнавателна дейност, като е провеждал регулярни конспиративни срещи с български граждани, включително и с ръководен служител, разполагащ с достъп до класифицирана информация на България, ЕС и НАТО. ===== Не разбрах защо Цацаров не е повдигнал обвинения срешу останалите в тази ОПГ, работеща стещу България? И особено срещу “ръководния служител”, който е издавал и предавал класифицирсна ситуация отлично знаейки на кого я предава и служи, к това категорично не са България и националните ни интереси!

Пък и не знаем, а ако високопоставеното лице е сътрудничило например?!

Но едно е ясно, че “много си тъп, бе Саше”!

Едно време един от любимите ми професори обичаше да казва, че той най-много не знае от всички (студенти) в залата и аудиторивта. И се обосноваваше, но е сложно за такъв като теб да ти го обяснявам и да го вденеш. А и не ти трябва, като гледам колко ти е акъла...:) Но с две думи тезата му, която бе всъщност съвсем вярна и доказуема, е че човек колкото повече знае, толкова повече не знае, тоест толкова повече знае колко много повече не знае и има да научи к разбере! Докато невежите и тъпаците са щастливи с онова, с малкото което знаят, защото не знаят колко много не знаят и колко са нещастни, прости к неграмотни... Та мерси за комплимента!

А ако не е шпионски скандал и причината е друга? Що ли се сещам за едни руски ракети, които миналата седмица се оказаха до Белград в базата Батайница? И които могат да контролират въздушното пространство на Западна България, включително това на София, т.е всичко, което излита или каца на летище София. И причината да е подаване на фалшива информация до Външно за пренесения товар?

И а се сети някой п омеждународно право дали забранява пренос на ракети. както и никой не забранява преминаване на бойни кораби през Босфора. И а да ни докажеш, за някакви фалшиви товарителници. И дали някой е длъжен да ти дава отчет за товар до болтче. Или си върви всичко по международните правила. И въобще, дреме ни за руските ракети в Сърбия. На сърбите са им нужни, за да се пазят от НАТО. Ние със сърби и руснаци в момента проблеми си нямаме. Ако иска някой да се бие с тях, да ходи да си се бие. Нас няма какво да ни зарибявате и нахъсвате. Вземай си М-ката и айде в Сърбия да трепеш ракети. Нас не ни замесвай. Абе глупак, нещо съвсем сте се бъгнали в главите.

Много си се напънал да мислиш, ама не ти се отдава. Изказах предположение, защото за разлика от теб, руска подлого, наистина съм българин и обичам страната си. А тези ракети със сигурност ще останат в Сърбия за неопределено време и ще трябва да се предприемат скъпо струващи ответни мерки. Което пък няма да помогне никак за нормалните отношения на Балканите ( в обхвата на ракетите попадат и Загреб, Сараево, Тирана, Скопие), но за Русия това е добре. Умните хора ще разберат, глупаците като теб не.

_stankow

Батайница е на 22 км на запад от Белград и на 350 км от София. Повече от очевидно е какво пази този комплекс и от какво направление. Сърбите не искат повече да им бомбардират мостовете и телевизията безнаказано.

Е, и? С 400 покриват въздушното пространство над София, защото радиусът им на действие е 400 км. Какво искат сърбите няма значение, защото руснаци ще оперират с тях и целта на Русия е именно контрола на Балканите.

Разузнава ли са до кой ред е стигнал с четенето на "Винету", наш Гойко?

А , неправителствените американски организации,поникнали като гъби в България,те чии шпиони са и чии интереси прокарват ? Ставате смешни с този лов на вещици .

Лошото е, че от американските НПО и шпиони, България реализира съвсем реални загуби и пропуснати ползи от търговия и бизнес с Русия. Кой ще ни възмезди загубите? Американците ли? Та тия сега правят тия простотии само и само да спрат Турския поток да не минава през България. За да могат през Гърция да ни натресат скъпия си шистов газ.

Откраднаха личната информация на хората от НАП, а ДАНС разбраха чак, когато и целия народ!!! Сега твърдят, че били разбрали и разследвали само с година закъснение, но бил дипломат с имунитет??? Ама сигурно ли е или доказателствата са като тези срещу г-жа Иванчева (от разследващите Нагласьов и Стъкменко)???!!! Толкова са жалки тези от държавната ни администрация, че от тъпота сами ще се закрият!!! Пак някой от едно специфично посолство им е дал поле за изява срещу заплащане!!! Коренна промяна трябва!!! Стига толкова статукво!!!

Прочетох всички досегашни коментари с истинско удоволствие. Аз по начало съм прононсиран националист и расист, с което много се гордея, но коментарите доказват, че ние действително сме народ с качества. Поне за литературните качества съм сигурен. Може ли да ми кажете аз какъв съм. Като благодарин българин задължително съм русофил, защото това е морална категория, а не политическа. Освен това съм живял доста в Русия. Децата ми са американски граждани и доста години прекарах и в Америка. И руският и американски народи са прекрасни хора и никога не са били зложелатели на българският народ. Те не са зложелатели и един към друг, напротив дълбоко се уважават. Защо ни измислят врагове, като ние българите сме си врагове сами на себе си. Тая елементарна шпионска пушилка е вдигната нарочно сега около изборите. Един шпионски скандал изостря интригата, като в театъра, в който не може да има само положителни герой. Всичко това е бутафория на управлявашите, видите ли ние ви пазим от външни врагове. А от вас кой ще ни пази?

Да не забравяме все пак, че САЩ се управляват от кървава еврейска хунта. Която годишно изтрепва до 1500, по стари данни американци. Силен репресивен апарат, тотално следене и подслушване. Самият американски народ има нужда от освободителна война. А що се отнася, колко да разчитаме на САЩ да ни опазил, може да питаме кюрдите в Сирия. САЩ си пазят само интереса. На тях можем да разчитаме единствено да ни окрадат качествено. Което и правят вече дълги години.

Cezarbg

Големо чудо!!! От кога Русия шпионира България??? Тъпотията е призвание на гроба!!!

Продължава да изпълнява заповедите на Цв Цв , който го издигна и направи Главен Прокурор ! Такова малоумие редко се вижда в Генерален Прокурор и то в България ! Веднага Цацаров да се извини и да каже че е шега ! До сега той направи хиляди грешки и като дойдат Национално Отговорно Правителство в което не се съмнявам да бъде арестуван Цацаров докато върви разследване за неговите геройства и за Иванчева и за Пацо Терасата , за Цачева Апартамент Гейт и Цв Цв апартаментите има много неща които прегреши Генералния Прокурор няма да ги изброявам !

Цацаро-Гешетурата сега ще се мъчи да накисне Президента, като единствена държавна спънка за мутро-държавата им.

ХАХАХАХА! Ново 20-е! А със "шпионина" Малинов докъде я докарахте???? :)))

ДАНС и прокуратура нямат име вече. След като наши депутати казаха че са с турско самосъзнание и агитираха на турски, след като цвък каза че решението за самолетие било политическо т.е. няма значение народа - ДАНС сега изведнъж реши да работи със сшиони - я да си погледне министрите данса му с данс.

С кое сме интересни на руснаците? Ние сме с изцяло свалени гащи и гола вода във всичко! А краварите кога ще разкриете? Тъпоумни перверзници!

Свобода на словото, няма що! Изтрийте пак! Какви шпиони?! То нашите сами си пишат докладните до Русия, няма нужда от шпиони. Дори ни редят кандидатите /на БСП/ за президент.

Над 4 пъти повече хора в България смятат САЩ за опасност за нациналаната сигурност на България отколкото Русия . Мисля че е ясно че за мнозинството от Българите да помагаш на Русия срещу НАТО и САЩ е като да правиш това срещу Турция преди освобождението .

На Бузлуджа ли ги брои и ти се сториха милиарди любящите Раша?

Любящите САЩ са основно в СДС-остатък, ДСБ-остатък, Да България-ЦРУ. С обща численост 2-3%. Ако искаш си направи допитване.

Съвсем точно си казал. Преди година имаше такова проучване из Европа. Не помня точните цифри, но САЩ имаха чувствително превъзходство, като образ на врага и злото за европейците. За нас в България, САЩ са образ на държавата, която ни унищожи като държава, съсипа ни икономика, средната класа. Които системно ни крадат. Тези, които са разположили окупационни войски, което не е било. От руснаците сме видели не малко добро и много материални облаги. А да ми обяснява сега някой, че сме "свободни", мога само да се изсмея. При условието, че нашите управници са често на инструктаж в САЩ. А намесите на американския посланик във вътрешните ни работи са пословични и постоянни. И ако не слушаме, следват заплахи, както беше със затварянето на Южен поток. Сега тази атака се предприема точно заради Турски поток. Вместо България да печели, трябва да се откажем за американски кеф от постъпленията от транзита. И да плащаме яко на Украйна, която съвсем демократично е решила да надъни нагоре транзитните такси. За което ние трябва да ги "подкрепим". Сякаш сме някакви малоумни туземци.

В статията пише за 1, а дир-а са извадили имената на 9 шпиони.

Nационален фонд за демокрация (NED) организация създадена през 1983 г. по време на първия президентски мандат на Роналд Рейгън. Създаването й е пряк резултат от всичко случващо се през предишните десетина години около разкритията, засягащи незаконните действия на ЦРУ. Основните "дейности" на NED са свалянето на неудобни за САЩ правителства, физическото отстраняване на „вражески” лидери, следенето на американски граждани, заподозрени в „нелоялност” Първоначално NED е поставен под егидата на Съвета по национална сигурност и конкретно Уолтър Реймънд-младши – експерт по пропагандата от ЦРУ, В организацията са вкарани много изявени неоконсерватори като Лейн Киркланд, Джон Ричардсън и Алън Уейнстайн. Дългогодишният професионален антикомунист Карл Гершман е първи и засега единствен президент на NED. Един от сегашните членове на управителния съвет на NED – Елиът Ейбрамс, е военопрестъпник със заслуги за подкопаването на демокрацията в чужбина. Организацията NED е организирала и финансирала "протестите" и превратите в страни като Украйна, Венецуела, Хонг Конг, Арабската пролет и др. в България NED се представлява от Иван Кръстев.

Искам да се запиша в тази прекрасна организация!

За какъв шпионски скандал иде реч, щом като става въпрос за Русия??? Та ние с тази "широка страна моя родная" сме едно-единно цяло, една мощно-устойчива сплав, един здраво-споен конгломерат... Как може майка да шпионира детето си? "Кат Русия няма втора", - тя е наша рождена майка, разперила мощно криле над нашето нерадо-горко настояще и неизвестно-притеснително бъдеще с доксан-докус въпросителни или с други думи: питанки! Русия е наша закрилница-защитница, тя ние е дала: азбука, култура, наука, изкуство, литература, история, смелост и мъжество. Русия е световен изобретател-пионер. Нейни неприкосновени патенти са: матрьошката, препарата за миене на кенефи-заместител на водката "боярищник", балсамирането на свръхинтелигентни и ултрахуманни комунистически гении, високи токчета и жартери, предназначени за висшия ръководен, мъжки ешелон, ботокса в лицето и дупето на джуджетата... и още куп иновативно-прогресивни изобретения. Една свещена майка никога няма да изостави развратно-блудната си, перверзно-продажна, разчекнато-разкрачена дъщеря, отклонила се от правилната посока, станала подлога на ЕС, робиня на НАТО - превърнала се в една многопрофилно-полигамна, обществено-политическа проститутка, продаваща себе си за няколко пробити долара (в повече) и мерзки еврогейски евра! Русия и Путин са ужасно притеснени, че България се е превърнала в един вонящо-почупен ибрик, с който хищните еврогейове и презоекански хюмнета подмиват оакано-изстрадалите си задни и предни части! Русия не е извършила никакъв шпионаж, наоборот, задъхано-загрижена за нашата повесеместна вегетация, наврени до шията в натовския и еврогейски кенеф, тя се е опитала да събере информация и да обнадежди нашите водачи в борбата срещу фашизма, капитализма, истанбулската конвенция, поголовната смяна на пола; срещу подмолно-насилственото происаждане на женски първични и вторични полови органи на нашите мъжки синове, съпрузи, баджанаци, сватове и свекъри с крайна цел спиране на втория план РАН-ЪТ за превръщането им в кресливо-пощуряли, разгонено-разтракани женски кукумявки- въртоглави травестити и развратено-сексуални, джендърясало-двуполови чудовища! ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД РУСИЯ!!!

И кои сте тия "ние" ? Айде да не говориш от името на другите за които упоменатата страна не е "радная" като при теб !!!

Вие Укрите не сте роднини и за това бегайте в своята Кочина Усрайна !

Каквъв е тоя разшлякан текст бе? Айде ватенките въшливи се научете нервите да си владеете и да пишете по-нормално.

Браво, чудесно написано. Ние сме с вас!

Какво ги засягат руснаците резултатите от нашите избори?

САЩ са окупатрите на България. Те са чумата на съвремият свят . Няма по кървава империя от тях

Пуснали са на промоция в аптеките Аналгин и Валериан! За всички чебурашки днес и в следващите дни. За махмурлук и преодоляване на лоши новини.

За Киряк Стефчовците от Козяк са пуснали джендър аксесоари и смяна на пол до два пъти на промоция . Заработваш ли ?

И каква информация е събирал ??:: / И ПРЕДАВАЛ / КОЛКО самолета Ф-16 имаме Колко гола от дузпи е вкарал ПРЕМИЕР-НАПАДАТЕЛЯТ на Бистришките МИХЛЮЗИ. КОЛКО лентички е събрал за 12 години ЛЕНТОРЕЗАЧЪТ. КОЛКО завода са построили чужди фирми у нас и които казваме че ги СТРОИМЕ ЕДИН след ДРУГ. КОЛКО Е МИНИМАЛНАТА пенсия в РБ. КОЛКО МЛАДИ БЪЛГАРИ СА НАПУСНАЛИ страната за 10 години и колко са се ВЪРНАЛИ И Т.Н. и Т.Н.

А колко предатели има страната ни ? 5656 ?

Вие си се познавате предателите.

Мнозинството от Българите сме против окупацията от НАТО и САЩ. Квото и да е събирал е добре . Всичко което е лошо за окупаторите и неоколониалната адмистрация е добро за НАС

Абе на Бузлуджа се вижда, че далеч не сте болшинство а и прогресивно намалявате!

Стадо тролове си заработват центовете. Нищо ново.

Ти брой копейките !

Аз когато съм броил копейки, теб даже в проект те е нямало.

ПАЛьО, когато ПЕШО е броил копейките ти си бил на баща ти в ПУНГИЯТА !!!!

Руските управляващи не могат да съществуват без враг. Дори да не съществува враг, те ще го измислят . За да могат да отвличат вниманието на народа от многото проблеми, породени от тяхната некомпетентност и кражби

И каква информация е събирал ??:: / И ПРЕДАВАЛ / КОЛКО самолета Ф-16 имаме Колко гола от дузпи е вкарал ПРЕМИЕР-НАПАДАТЕЛЯТ на Бистришките МИХЛЮЗИ. КОЛКО лентички е събрал за 12 години ЛЕНТОРЕЗАЧЪТ. КОЛКО завода са построили чужди фирми у нас и които казваме че ги СТРОИМЕ ЕДИН след ДРУГ. КОЛКО Е МИНИМАЛНАТА пенсия в РБ. КОЛКО МЛАДИ БЪЛГАРИ СА НАПУСНАЛИ страната за 10 години и колко са се ВЪРНАЛИ И Т.Н. и Т.Н.

Ти пък кой си, че даваш компетентно мнение

Муцка, той не дава мнение ма, въпроси задава човекът... Или ти не правиш разлика?

А колко млади хора напуснаха страната бягайки от соц диктатурата веднага щом падна самият соц ?

Освен, че Николета е сложила нови 450 кубика, ти за други неща не бери грижа! Сложни са.

Ако по-рано представата за Русия бяха комунягите, водка, Сибир, ГУЛАГ, след това балет, Чайковски, Спутник, след тях перестройка, руска мафия, олигарси. То сега са МОШЕННИЦИ, ОТРОВИТЕЛИ, ШПИОНИ, хакери, КРАДЦИ, лъжци, убийци ОТ ВАГНЕР, разбойници, ЧЕРВЕНИ ФАШИСТИ , ТЕРОРИСТИ И ДОПИНГ АФЕРИСТИ... и гномът крадец – цар путин.

Искаме поименен списък и съд на всички български предатели, продавали българския национален интерес на руските империалисти. В Царство България руските шпиони-русофилистици биваха разстрелвани: Заимов, Вапцаров, Цветко(Петко)Радойнов, Станке Димитров, ....

Ватенките са като вирус, вредни за целия свят. Колкото по-малко останат, толкова по-спокоен ще бъде светът.

Казваш по- добре е с Кау- Бойко който плаща милиарди от джоба на народа, а и Онези които изпариха японците за 3 дни? Браво на тебе и такива като тебе....но защо не си останахте в скоростните кутии на бащите си?

Всичко до което се е докоснал комунизма в лицето на Червеният Четвъртия Райх СССР се е разпаднало и провалило 1. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 2. Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! Осраха и КаГеБейската си църква. И сега се готвят да осерат и самата Русия... при руснаците, няма нужда да се напъваш нищо да противодействаш, те сами ще си унищожат всичко. Сами си разрушиха съюза, сами се разпаднаха. Пробваха нов съюз - ОНД, ама нещо не стана. Пробваха Евроазийски съюз, ама нещо не функционра.70% от БВП на Русия е от газ и нефт. Общо 95 % от БВП на империята е от природни суровини и само 5 % е от други отрасли на промишлеността, вкл. оръжейна. С падането на цените им, падна и БВП на Русия. През 2016 г. ги изпревари Южна Корея - държава с територия по-малка от България.

Ти си хапвай бананите докато те онождат и не ги мисли големите.

Ще видим през крив макарон Шенген

Очаквам днес-утре да прочета новината, че един от деветте (!) първи секретари (а колко ли са вторите...а пък третите...??) е бил обявен за персона нон грата и "ИЗГОНЕН ОТ БЪЛАРИЯ!". А българските граждани или селяни с които е работил, арестувани и подведени под отговорност по Глава първа на НК: Престъпления против Републиката. Няма да се учудя, ако някой от тях пише в този форум. Ако намалеят коментарите на руските ботушолизци, значи някои са се уплашили и се спотайват.

Този първи съклецар да върви на майка си в пиздата, курица на птица, сейчас България есть за граница.

С американските шпиони, какво правим, плъзнали са навсякъде, я виж как ни докараха двойна цена на тока. Руснаците поне ни дават евтино ядрено гориво. Какво правим с американските шпиони. Тях по-добре да изгоним, защото те генерират загуби.

Това нещо, че руснаците ни "шпионират" ми звучи като че американците шпионират Канада. Искали били да ни превземат отново. Че те винаги са били в България. Хем ги срещаме на всяка крачка, хем ги пазим в съзнанието и сърцата си като хора, давали скъпи жертви за да бъдем ние българи, а не помаци. Имам чувството че нашите управници в лакейниченето на запада преминават всички граници. Нещастни твари, вие не виждате ли, че след като скъсахме в Русия намаляхме с 2 милиона и ще изчезнем съвсем от картата. Ужасно е да гледаме сегашна България на циганите и всякакви престъпници.

Скъсахме с Русия и същевременно съборихме оградата на конц лагера който страната ни беше до 89та и нормално хората да избягат ! Най-големият проблем е , че все още има червени подлоги като теб готови да продадат страната за дребни копейки !

А каква е ролята на Лютви Местан като човек редовно ходещ в турското посолство, протестиращ пред Руския културно-информационен център и вилнеещ на пътя и защо няма повдигнати обвинения срещу него? И след като Бойко Борисов каза, е няма проблеми да се ходи в чуждите посолства, какъв е проблемът сега?

Вън от България окупационата американска войска....Вън американският башибозук

Педалче, След 45 години червено фашистко робство със желязна завеса, концлагери и тотална бедност , Българският народ се освободи от поробителя и разбра един важен урок: НАТО стои на стража на цивилизацията! Защитава Европа от дивите номадски орди от Азия, ЗА ДА НЕ СЛУЧИ АГРЕСИЯТА НА РУСКАТА КОЧИНА КАКТО СРЕЩУ ГРУЗИЯ, АБХАЗИЯ, ОСЕТИЯ, УКРАЙНА, КРИМ, И ТАКА НАТАТЪК...

В НРБ съветски войски нямаше . Сега има американски окупационе корпус. От 1989 в България бяха убити и игонени над 2 000 000 човека . По-голям геноцид от евроталантическият никга не имало.

ПОМИЯР, ОДИ ДА ЛОЧИШ В ЛОКВИТЕ!

А краварите имал ли скрити агенти у нас ?

Ще ни вкарате в голям проблем, бре!

Важното е вратите на зала Армеец да са здраво заключени, за да може Цецо да преброи бюлетините 'на спокойствие".

" български граждани, включително и с ръководен служител, разполагащ с достъп до класифицирана информация на България, ЕС и НАТО" - интересно кои ли са бг гражданите, хеле пък този, дето е с допуск до секретност. Интересно и кой ли е пуснал сигнала - информатор или някои леко засегнат. И кога ли е е пуснат сигнала, та е определена и датата на дейността - Септ 2018. И защо ли просто не си го обяват за 'персона нон грата' м а се въртят преписки и кореспонденции. А и тоз (руския шпион, де) пък не са ли го учили как да се откача от наблюдение, как да засича наблюдението?

Всеки който работи против окупационата власт в Окупирана от САЩ България и се бори за свободата и от евроталнтическа окупация е РОДОЛЮБЕЦ. Това е дело свщено като това на Левски и Ботев

Другарю, пийте валерианче днес! Ще ви трябва и за следващите дни!

Педалче...След 45 години червено фашистко робство със желязна завеса, концлагери и тотална бедност , Българският народ се освободи от поробителя и разбра един важен урок: НАТО стои на стража на цивилизацията! Защитава Европа от дивите номадски орди от Азия, ЗА ДА НЕ СЛУЧИ АГРЕСИЯТА НА РУСКАТА КОЧИНА КАКТО СРЕЩУ ГРУЗИЯ, АБХАЗИЯ, ОСЕТИЯ, УКРАЙНА, КРИМ, И ТАКА НАТАТЪК...

Ирак, Сирия, Либия, Афанистан и така нататък

С тия, които са били готови или са представили информация - съд и присъда. Или на проКУР-а-ТУРата не и стиска нещо? Или първо дайте да направим малко международен скандал, а после да ударим и някой покрай изборите? Май е по-скоро така? Чуете ли дипломат - чувате шпионин. Точка. Може да симпатизира на държавата, може да се опитва да и помага, но този човек РАБОТИ за друга държава. Останалото е бла-бла-мерия. Чуете ли обаче специализирана прокуратура в България - чувате новото ДС на бат Тиква и ДуПе-евски да ви е яко!

И що сега я пускат тази статия ... да помогнат на Фандъка да спечели.

О-о-о, я стига следизборно-предизборна дейност. Само тоя ли е шпионин, винаги е било пълно с такива, досега защо не са ги разобличили??? А самолетите за Сърбия защо мчинаха безпрепятствено, някой ще потърси ли отговорност от онзи, който го е разрешил???

Предбалотажни увертюри към сините дегенерати. :)