Коалиционната формула: Всяка партия с пълна свобода за кадруване в своето министерство

Министрите без заместници от квотата на другите коалиционни партньори, кабинетът ще е готов предколедно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Буквално - баницата е разпределена пропорционално. Всеки има свободата да си яде неговата част, както намери за добре. и най-важното послание - да не гледа в купичката на ближния. Той също има право да си прави каквото иска със своето парче.

Уж корни нямаше да е вице, а сега и министър и то на кое министерство?! Кирчо, пак обърка нещата!

Бойко Борисов е най великият, успешен и кадърен политик ,в цялата история на България, заедно с големия революционер Стамболов !! Това са фактите и направеното за България

И вече втора година отгоре му се дипе невиждана помия от всички неблагафарни ченгета, некадърници и лъжци! Мога само да вярвам, че Господ ще си свтрши работата!

По този повод да пршшомним на бай радЮ, Канадеца и дрогирани следовници ТЕОРЕМАТА на Аристотел: - Който гроб копае другиму, сам попада в него!

Това е спорно, но със сигурност един, който държеше сметка на калинките. Популист да. Но тези обвинения които отправиха че при него имало голяма корупция ... това не бяха справедливи обвинения. Това беше една лъжа, която мен ме подразни. Особенно наглия начин по който мунчо дамаджаната и останалите злодеи я рецитираха.

Никакъв Жонтра Волта! Този е Жим Кери!

Космо Креймър

Това е най доброто решение. Носене на отговорност. Най-накрая! Сега ще видим кой е кадърен и кой не е.

Така по лесно се лъже и краде без контрол.

След зимата на мошениците и пРезидента ще изметем всички мутри, червени буклуци и платени от Черепа. Ще си върнем нормалността с Герб/СДС.

Чумата върне умрелите тогава герб ще се върне на власт. Пътя за вас е към затвора!

Нормалната процедура е, политическата партия да посочи министърът. ОТ ТАМ НАСЕТНЕ ДА ГО ОСТАВЯТ ТОЙ САМ ДА СИ ИЗБЕРЕ ЕКИПЪТ И ДА НЕ МУ СЕ БЪРКАТ. СЪБИРА СЕ ОТБОР ЗА РАБОТА, А НЕ ПАРТИЕН КРЪЖОК. КОГАТО ПАРТИИТЕ ЗАПОЧНАТ ДА НАЛАГАТ НА МИНИСТЪРА КОИ ДА БЪДАТ ЗАМЕСТНИЦИТЕ МУ И КАКЪВ ДА БЪДЕ ЕКИПЪТ МУ, РАБОТАТА Е ПРОСТО ЗАГУБЕНА. АКО ТАКЪВ МИНИСТЪР ДОПУСНЕ ТАКАВА НАМЕСА В РАБОТАТА МУ, ТО ТОЙ ОЧЕВИДНО НЕ СТАВА ЗА МИНИСТЪР. Според мен правилният подход е партиите да излъчат кандидата за министър, а след това той да си сглобява екипа. Когато подбира екипа, той трябва да забрави партийната им принадлежност и да избере кадърни хора за работа. Трябват експерти, а не партийни функционери!

Този е аматьор. Дай да видим какви ще ги измъдри. Ще има тотална липса на синхрон между министерствата.

35 години, гледам все промяна, видял съм всичко, от нежната революция, приватизацията, чувалите с парите, до рушветите за обществени поръчки, от времето на хиперинфлацията, до голобрадите пикльовци в поршетата........,всичко! В нашата държава човек може да се нагледа на всякакви парадокси, но за всички тези години колкото и да се меняха времената, не се сменяха хората! Големите бизнеси са на БКП/БСП /и всичките им издънки на политически формации/, мутрите на МВР/ ДС. Ако можете да оцелеете въпреки държава, то тогава вие сте интелигентни хора и сте постигнали успех в живота, а що се отнася до тези новичките позьори, ще ги преживеем и тях, горе главата!

злото няма цвят. Всички "бизнеси" са на хора, които са си продали душите за пари. Алчни, лъжливи, безсърдечни същности.

Има много бизнеси в ръцете на почтени и можещи хора. Що се отнася до човешките зависимости, тях ще ги има докато го има хората!

А така сега шурей и лели и племенници ще се уредят на сладки постове. Ухххх на мама е това чакахме

Защо, досега така ли беше?!

Това е номерът на комунистите.

На снимката -този се е ококорил повече и от Кокорчо. Погледът му е като пациент от Карлуково. Боже и до там ли го докарахме?

Интелигентен, с ясна мисъл, човек търсещ решения а не слава , пълна противоположност на оня дебелия, дето две изречения на правилен българскин е може да върже.

Но нещо съвсем дребничко ме притеснява, погази Конституцията и лъга всички българи месеци наред. Ама викаш то сега какво лъгане му предстои....

А дано, ама надали.

""Коалиционната формула: Всяка партия с пълна свобода за кадруване в своето министерство"" Ще е забавно и водевилно в съответните министерства,изпълнено с остри усещания,особено за преките участници в купона.Има един емблематичен филм от времето на "тъмният" социализъм ,Маневри на 5-ят етаж" ,та там има един израз " " Нов -стар , началниците идват и си отиват остава месечната заплата "

По скоро не са за вярване.шъ туй шъ онуй и накрая ние се събуждаме с прасе от Банкя

Противен поми.яр Бил учил в Харвард . Абе ние българите изкукуригахме от глупост ...Ако ще и на Марс да е учил ,не виждате ли ,че той не знае къде е и как се управлява държава.. Опомнете се и мислете ,кой разполага с много милиони и го довлякоха този поми.яр в България ??????????

Този трол, info идиота, наистина е уникален обект за психиатричната наука. Жалко че е анонимен, защото и той подобно на Киро Шмекера може да види Харвард отблизо, като бъде въдворен за експериментални изследвания в Department of Psychiatry at Harvard Medical School.

Забелязал ли сте, че точно мъже и жени, които не могат да правят секс си служат с такъв вулгарен език като info. Това човече знае само да обижда. Почти няма изречение без "боклук, трол", цинизми отвратителни. Вероятно така се мъчи да изживее някакво физическо(интелектуалното е изключено) удоволствие от което е лишен цял живот. Общото впечатление е, че произвежда жлъч, която го поддържа жив.

Аз съм установила едно, хората с комплекси, задължително държат да докажат правотата си, с което неминуемо затвърждават комплексите си!

"инфо" пише с 5 различни стила. Ами сега?

Някой виждал ли е куб да се търкаля? Don't be square!

Това е капан за БСП, ИТН и ДБ! Да, така е! Министерствата където са парите остават към ПП, а как се прави социална политика, екология или правосъдна реформа като ти казват пари няма!? Правителството не изпълнява поетите ангажименти в по-горе посочените сфери, но се сещате кой ще излезе виновен! Така ПП излиза на бял кон и увеличава резултата си на следващите предсрочни избори, а БСП, ИТН и ДБ падат под 4%!

Това че ще се борят с корупцията е по скоро лъжа. Преди Б Борисов ревизира 5 банки които фалираха като КТБ но документите така и не влязоха в съда.

Само истини говореше и сега Банкя в най цветущото село след Правец .

А Киро ще сключва договорчета за експерти, съветници и адвокатски кантори. Хитрец

И ще трупа кюлчета и пачки в чекмеджето, ще купува къщи в Барселона, ще задаволява човешките си потребности и ще се прави на луд и ще ви на.бе на 200!

Ами сега ние пак я окъсахме тря се излиза на палатки с кафенце и мезенце Кокорчо хептен ще ни ореже при ББ поне рекетирахме доволно правихме банкетчета и си купувахме тоалетчета

всяка чакалска пасмина от гнойната им коалиция ще краде кой колкото може повече а догодина с 20 милиарден дълг всеки кой от къде е без съд и присъда е--м ти крадливата шибана измет

Кажи няколко думи и за Бописов и ГЕРБ, ако може. Кажи как бе досега, крадеше ли се, имаше ли корупция, или няма доказателства - за което Гешев, когото Мутрата си избра, успешно се грижи, и само усещане за корупция. Кажи си, де!

Арабаджиеви, Баневи, Стайков ,Черепа и пр. олигарси - искат да ги отърват, това е играта на Мунчовците.

В това има много смисъл, отговорността трябва да е много ясно кой я носи и при успех, и при провал. Успех!

къв успех бре мекотело долнопробно ще ядеш на фатмака си зеления чорап

Скрий се обратно в дупката си, бе червей!

Жан Виденов също отнесе отговорността, ама ядохте дървото нали!

Това е последият парламент на има такъв идиот и макс 10% на курнелия. Ибрикчии!

Не, че тук е идеално, но у нас явно ще става нетърпимо. Ако имате сили, свят широк, пътища много, възможности- също. Желая успех на всички нормални хора!

А, сега ли става нетърпимо, бе леке? На теб точно сега ти стана нетърпимо, а? 2,5 милиона българи досега напуснаха България досега, но на теб сега ти стана нетърпимо точно онова, заради които милиони си тръгнаха, да тя е.а у кухата тролска кратуна! Значи досега не ти бе нетърпимо, но точно сега изведнъж ти стана! Ами много добре, щом е така!

инфо ти си 100% руско леке.

В много дълбока заблуда си, лайнар! Пак:)

Голямото преселение на българите започна през 1990 г., като най-интензивно беше 1995-96 г., а след това продължи в общо взето съпоставими граници! Всичко друго е спекулация!

От 200 метра му личи на Кирил ,че е мошеник и некадърник !!! Грешка няма и не може да го скрие . Където и да учи човек ,не става добър за управление ... ДА ЗНАЕТЕ НЯКОЙ ИЗВЕСТЕН УЧЕН ,ДА СЕ Е ХВАНАЛ С ПОЛИТИКА ???????????

Но за това пък на Борисов с чекмеджетата с кюлчета, пачки и пистолет такива неща изобщо не му личат, а тъпанар:)

Тука, във форума - много дебил, малко мислещ! хе-хе

Баси... тъкмо се отървахме от троловете дегенерати на Кутьо и ни налазиха троловете- дебили на Харвардските шмекери, а тези са по-отвратени дори и от това което Дамаджаната всяка сутрин тропа в някой от 12те си нужника.

Плаща ли се някъде? Че пиша от сума ти време благотворително, а е капитализъм, всичко е с пари.

Абе, дебил безпросветен, ти изобщо знаеш ри, имаш ли представа какво точно представлява Парвард? Какво е това Ivy League - да ти преведа, тъпанор - “Бръшляновата лига”? Чувал ли си за Ноцелов лауреат в науката? Какво е това животно? И едноклетъчно безмозъчно ищожество, хлебарка като теб тръгнала до се присмива!

Доста непознати думи... и за теб! Излишно е да се криете - слуги на Божков!

Споко бе, куха лейко. На теб ти личи повече и от на Киро Харварда, че идеш директно в Харвард-Долноуйно. Токова си тъп, че направо заоблен.

Да знаете зачо е това..Вързваме си гащите при неуспех.КОлективна безотговорност.. Лявата ръка не знае какво прави дясната-продължаваме далаверата

Е как може да сте толкова откровени дебили и вече наистина открито да газите боси през просото, бе трол! Как може вече за всичко открито да лъжете и да наричате бялото - черно, бе идиот! Казва ви се, че вече БСП ще отговаря за това конкретно министерство - здравеопазването например! И че БСП си назначава министър Еди кой си, и целия екип! И ти имаш простотията да дрънкаш, че това било липса на конкретна отговорност?!? Я да те питам, бе боклук - новият председател на Народното събрание бил много млад, нямал опит, бил работил само на едно място, във фирма но майка си и пр. Я кажи ПКП-тка на ГЕРБ каква точно бе когато Борисов я натресе на нози пост, це! Кирил Петков бил такъв и онакъв, не бил достатъчно добър, мошеник бил - а Мутрата Борисов когато ДС генералите ни го натресоха какъв беше, бе? Какъв точно опит и биография имаше? Какво точно бе завършил и работил! Що ли не ви ЕПМ, боклуци-тролове долни!

Тьпчо, не натискай толкова педала, ББ е ял даяка на комунистите, както всички ние - в пожарната, в МВР академията, преподавател!, охрана на висшия ешалон и пр. Имаше много опит, а и природна хуманност…

Не знам за вас хора, но гледам снимката и виждам един лъжец, аферист и треторазряден палячо. А това с министерствата е много удобничко. Ще имаме отделни, независими от краля (НС) феодални имения. Резултатът както е показало средновековието е плачевен. Богати местни владетели (партии) и агонизираща държава. Слабо утешение е, че в един момент Кирчо и Кокорчо ще надупят Мунчо.

Никой не го интересува какво и вижда гледа един трол и боклук!

Не само си боклук, но нямаш и капка разум! Ако не си от кликата, ще ти просветне до няколко месеца и коментарите ти ще бъдат съвсем други!

С нетърпение проследявам шоуто на цирк Български с канадски клоун! Как шефа на манежа другаря Радев си е подбрал трупата! Имам неприятното усещане, че няма дочакаме края нa спектакъла!

Идиота с усещанията - духай супата, бе боклук!

Кире, не така! Нали го играеш възпитан, по канадски.

Педиииии

"Боклук"!? Вероятно те описва най-точно, затова ти е любима!

Някой може ли да обясни как ще спират теча на пари през Общините където се краде не по-малко ? Децентрализацията и наливането на още по-големи пари в Общините които в голямата си част са контролирани от ГЕРб като какво ще го описваме след време ? Наливане на вода в пробито гърне ?

Дават пари на общините. Но полицията , съдът и прокуратурата са национални. За кражба-полиция и съд. Ама ИСТИНСКИ.

Истински полция и съд е нещо твърде абстрактно и разтегливо като понятие а в реалността абстракцията и липсата на адекватна реакция води до изтичане на милиарди. Не е сериозно от една страна да гониш крадливите на държавно ниво а от друга да им даваш джобни пари на местно

Това са органите в съвременния свят. Просто трябва да си работят работата добре.

С нетърпение проследявам шоуто на цирк Български с канадски клоун! Как шефа на манежа другаря Радев си е подбрал трупата! Имам неприятното усещане, че няма дочакаме края н спектакъла!

Жалко за слюнката ми, но за този да се пише с химически молив (имаше такива преди 70 години) трябва да наплюмчиш молива няколко пъти докато ти свършат псувните !

От ГЕРБ ,във външното министерство заедно с Пацо терасата ще бъдат отзовани

Някои от тях - като въпросният Пацо, трябва и да бъдат изправени пред съда с годни за присъди обвинения, затова Гешев и Цацаров трябва веднага да бъдат изгонени - за вторият това е много лесно и напълно във възможностите на новото управление, а след него изхвърлянето и на Гешев става много по-лесно! Още повече че вече и ЕП, и Къовеши са наясно, че Гешев прикрива мафията и саботира България и ЕС и блокира правораздаването в България. Достатъчно е да разследват само едно от престъпленията ву - например сготвятето с подхвърлените пари на Иванмева, което се вижда дори и от кадри на записите, които са в съда, но онзи съдия от мафията направи всичко възможно да не ги види! Гешев е престъпник и лъжец, не може престъпник и мошеник да е главен прокурори! Нито премиер - като Борисов! Нито депутат - като Пеевски! Нито лидер и почетен председател на партия - като Доган и ДПС...

За Пацо- Kраля на подаръчните торбички ли иде реч?

Правителство идва!

Плашиш ли ни!? Ние сме достатъчно разумни и виждаме накъде отиват нещата. Въпросът е, дали вие си давате реална сметка за случващото се!?

Каквото и да си дрънка Кирето, избутан е от ДС, БКП и Американците на който Бойко не им ойдиса.Щом оставят Дъртия мастит комунист Рашков и подкрепиха Радев и Идиотова и са на една маса с великата приватизатори са си продукт на маститите червени олигарси. Яд ме е на бългаите, щото все го играят измамените камили.

може и да е бил комунист като Тулупа,но сега ще бъде строг,и безпощаден към крадците

Е еманацията на извратения комунист които създадоха мутрите в България, но българчетата помнят само кво са яли последно

Като истински камунист, с нагана по главата.

Няма уйдисване и неуйдисване. Правителството на Б.Борисов имаше 12 годишен закон за защита на животните. Имаше и много пари за това. Най-големите престъпници в едно общество са убийците, преки и непреки на бездомните кучета и котки. Тези са престъпници във всички сфери на живота. Е, именно тези го провалиха.

Я обясни, бе прост трол, и кога точно “Бойко не им уйдиса на американците”, и за какво точно не им уйдиса, според теб, че това е нова простотия. Пак ли се завъртяхте на 180 градуса:) Нали толкова години беше много техен човек, бе дебил, нали уж много го уважавали и почитали заради успешнатъ му работа с престъпността, (дето сме я нямали). Нали все го тупали по гърба и му викали “Конграчулейшънс”! Нали половин година преди ДС генералите да го вкарат в политиката Любен Гоцев, който често си хортуваше с американския посланик и му пишеше на листче точните резултати от предстоящите избори, за да може посланикът да направи добро впечатление пред шефовете си в Държавния департамент..., Та Гоцев го прати да иска благодловията им месеци преди да влезе в управлението, и до им се кълне колко техен човек (ще) е! Или тези неща не ни изнасят и не са за припомняне:)

В България управляваше дълги години мафия с нейните босове! И понеже България е малка държава и всички се знаеме и познаваме, “всички сме братовчеди”, знаем се кой кой е, от къде е, какъв беше и какъв и КАК стана..., и мафията управлява много дълго, десетилетия, отлично се знаят и босовете й, и онези, които представляват интересите им навсякъде - и в бизнеса кои им управляват и перат парите и бизнесите, и в политиката и управлението, и в прокуратурата и съдебната система, и в МВР и службите! И в министерствата и по места, и престъпниците им и организираните им престъпни групи и дейности! Всичко се знае! И има безброй вече прикривани от Гешев и Цацаров доказателства - например в секретните доклади на службите - наши и партньорски! Това са кръгове и обръчи, мрежа от хора и зависимости - това представлява една мафия! Но има добро и бързо решение - удар срещу главата на октопода! Защото ако босовете й бъдат ударени и елиминирани, цялата структура ще се разпадне, ще изчезнат дари и троловете и клакьорите им, дето непрекъснато облъчват и манипулират хората! И нова става като се ударят финансовите им канали! Затова е важно Гешев и Цацаров, Борисов, Доган и Пеевски не само да бъдат неутрализирани, но и изправени пред съда с годни за присъди обвинения - а престъпленията им вече са безброй!

Та те си направиха партии като ПП И ДБ.И стига дрънка глупости, щото Като толкова знаеш за олигархията що не пишеш, че ДС и БКП ги създадоха и ДПС също. Подариха им откраднатите пари от държавата.Да си видял някой комунист беден бе . Ама то дебилитр помнят като маймунски гъз.

Точно това съм го писал 100 пъти, бе дебил. И то още преди 20 години!

Нема ли некой да ти тури намордник, бе тъп трол. Достатъчно шарани наловихте на гола кука, а тези които не успяхте, мадуровките и Дамаджаната ви ги добавиха. И вместо да бълвате тези чаршафи из форумите, по-добре вижте там дали белия автобус е минал ГТП.

защитаваш по принцип, или коя мафия е по-силна? ВИС/СИК, Ндрангета/Камората, сини/червени, тоя клан срещу оня, тоя катун срещу другия?

Намордник се налага на добичета и тролове, на слуги като теб:) Затова и ти и такъв изказът, рефлекция на такова мислене и с такива категории.

Ново ПРОСТО СМЯНА НА КАЛИНКИТЕ И ПАК В СЪЩАТА ПОСОКА. ОТНОВО РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВАШИ И НАШИ И ОЩЕ ПЪРВАТА ГОДИНА ЯДЕЦ Затова си пазим празните тенджери и тигани от Жан Виденовата зима.

Това са фигуранти, както и двамата "генерали". Да в България управляват генерали, но едни други... Като най-публичните са... .... Бр. Аспрхв ... Л Рштнкв Униформени, но с вратовръзка!

Ето сега стана една вакханалия, дето я нямаше и при тройната коалиция. Всеки влачи и граби на едро в неговата си губерния. Нещата сериозно лъснаха...

Единствено свикналите на удобни държавни работни места самозвани "десни" чиновници трябва да се притесняват за своите удобни до момента, но сега тресящи се мощно под задниците им работни места.

Отново се създава впечатление че досега никой не е носил отговорност в управлението.Ако това е така то каква е гаранцията че многогодишната управлвнско бюрократична практика няма да се запази,няма гаранции за това и за каквото и да е друго. Според мен след толкова лъжливи овчарчета и овчари най добре да се изказват след втората година управление. Засега разбрахме че са млади и от Харвард ,какво означава това дира ще ни обясни после. Като начало да декларират какво имат сега и какво притежават след ,но не само на книги. Мисля че доверието на малкото останали българи се изчерпа доста,особено след пиенето на банкянаска вода.

Добре, я кажи ти какви точно и конкретно гаранции искаш и би приел. Просто ги назови! За да може да се предложат и приемат евентуално. Кажи ги.

Привет. Не виждам нещо лошо в тази свобода на кадрите в министерствата. Но, ако ще променяме коренно нещата, трябваше да се постави поне символичната рамка, министри и заместници, кокто и служители да не са свързани с комунистическите служби. То гнилото от е тръгнало. Поздрави

служби са най-малко на 60+. А ако е ново мутре или родителите му са от новите мутри-богаташи-имотници, може ли?

КОАЛИЦИОННА ФОРМУЛА - КУЧЕ ВЛАЧИ РЕЙС.

Това всъщност е добро решение. То всъщност е точна проекция на широко приетата навсякъде по нормалния свят логика, че спечелилата изборите да управлява партия поема и правото, и отговорността, но на ниво министерства и сектори. А ако се позамисли човек - това е много добър подход и с много точно послание - за възможност за истинско реално обединение на всички, които наистина милеят за България и заемането най-накрая на наистина достойното й място в цивилизования свят в Европа и света. Чашата ни наполовина празна ли е или наполовина празна? Трябва ли всички свестни и почтени българи да се обединят и ако това не е зад тази кауза за България, то зад коя доя? Логиката е много добра! Ако всички учавстваше в коалицията партии наистина извеждат интересите на България и българския народ, то те тогава трябва да докажат, че това наистина е така и да се обединят всички заедно зад тази кауза! Тоест - да загърбят различията, и тогава може да гледаме на тях като крила и течения от една партия - България! За да се избегне обаче негативният ефект от некоректни участници, трябва да се изгладят и регулират още и начина на ТЕКУЩ контрол и отчетност на работата на всеки, и на рамките - говоря и за бюджетните, но и за законовите, при които ще работи всяко министерство, за да няма саботиране и оправдание след това с тях. Защото има твърде много нарушения, непотизъм (шуробаджанащина), корупция, кражби, нарушения и престъпления и прикрити такива във всеки сектор и отрасъл, и това е допълнителен много голям проблем за решаване в крачка. Именно затова приоритетна грижа на всички трябва да е и най-бързото изхвърляне на Гешев и калинките във ВСС и правораздаването, и особено в прокуратурата, които парализираха правораздаването заедно с капиите на мафията в МВР и службите, и точно затова господин Бойко Рашков трябва да продължи работата си, той няма право да се оттегли точно сега, както направи Янаки Стоилов, който обаче бе заменен от също така удачен избор за министър - много добър избор отново, не го познавам човека, но от това, което казва и прави е ново отлично попадение. Така се прави - “ако до едно добро същество застане още едно...”, до президента Радев, до Кирил и Асен трябва и ще застават все нови и нови българи - качествени, с желание и ние най-после да станем нормална държана, и млади, и стари, и така ще станат нещата. А бандитите и крадците, мутрите и безпросветните или корумпираните и троловете и калинките нека си врякат и да плачат за миналото и лесния живот. Сега е критичният момент - това правителство няма време и не трябва да разрешава да му го губят - веднага трябва да започне на най-висока предавка, защото е много важно как ще започне и как ще се движи още от самото начало. Трябва да работи - денонощно, посветено, умно и открито, и резултатите ще са налице! И още отсега да очертаят някакви процедури и стъпки за бързи замяна на някой, който не се справя или саботира, за да не компроментира и провали цялото правителство, това е особено валидно за някои сектори! Ключът е съдебната реформа и реални действия за осъждане на най-големите престъпници, крадци и мафиоти! Не само отстраняването и неутрализирането им да саботират и провалят управлението и държавата, да всяват страх, паника, хаос и недоверие, но и да бъдат реално изправени да отговарят за измамите, кражбите и престъпленията, в които са учавствали или прикривали и направили възможни!

За Кутьо знаем, че си довлича за тролове дегенарати и лепилари от подлеза на Централна гара, ама вас Кире Шмекера откъде ви копа, бе дебили кухи. Подобни простотии, едно време дори ЗКПЧета в казармата не ни говореха.

Колективна БЕЗОТГОВОРНОСТ !

Vseki shte koli i besi v "svoeto" ministerstvo i nikoi niama da mu se barka. Patiat za krajbi i dalaveri se postila otsega. Promianata e super. Niamam dumi.

Като си го засмукал до сливиците

Т.е. ще ни разкажат играта...... дръж се народе......яко ще се граби......

Отколкото боклуци като тебе крадоха досега, въшко

БЪДЕЩЕ ОТ МОЛА Намериха къде да се пазарят – в един мол. Парламентът е празен – а те в мола. Сякаш ни подсказват, че търговията ще има предимство пред политиката. И нямат нищо против да изглеждат като съзаклятници във фантазьорството, по-точно - в измамата. Груба ли ви се вижда тази дума? Ето един пример – той ще ви е достатъчен. Обещават, че ще сменят главния прокурор. Обещават. Макар да знаят, че това е абсолютно невъзможно – няма да имат достатъчно гласове в този Парламент – и в следващите няколко - за да променят Конституцията/в частта за Висшия съдебен съвет. Но парадират с това измамничество. Щом си позволяват такава лъжа, представяте ли си, какви други фантазии къдрят. Измамничеството, изглежда, е заразна болест в българската политика. И важен елемент от коалиционната „култура“ – така излиза. Хайде, „победителите“ – с малко и за никъде - искат да додрапат до властта, на всяка цена. Ами другите, те защо се съгласяват да продават тази лъжа – защото заседават в мол ли? Знаят каква е истината, но приемат да се правят на глупци. Нали театрото/говорилнята трябва да върви - за да мислите, че са тръгнали нанякъде. Но, както е известно, само онзи, който няма мозък в главата, си въобразява, че върви напред - докато се щура насам-натам. За него всички посоки водят все към славното бъдеще.

ГЕРБераст и ДПСар да не си след няколко седмици. Вън мръсната негодна мутренска паплач!

Като ги обявяваш за негодни отговори ми как управляваха 12 години, без репресии над гражданите, със спокойствие и предвидимост!

НА ПРАКТИКА ЕДИНИЯ Е ПРЕСТЪПНИК А ДРУГИЯ ИЗМАМНИК.........