Нов фонтан в езерото "Дружба"

Фонтанът е снабден и с декоративно осветление

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фонтанът си е хубав. И аерация е нужна за да не загнива. Единствено цената ми се струва малко надута.

Под формата на фонтани се изпомпва водата от метрото, което минава до самото езеро. Тъка че, това не са фонтани за красота, а помпите от метрото. Сега те работят, защото времето е дъждовно и се просмуква вода в тунела на метрото. Ще видите, когато спрат дъждовете, че фонтаните ще пресъхнат. Цялата тази работа с фонтаните е прах в очите за слепите, за лековерните, които не могат да гледат по-далече от носа си!

Но всяко човешко удоволствие, галещо очите на човека и жителите, изключвам природата и рибите е ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА, когато има български семейства, кършещи пръсти и със скършени души се вайкат покрай сакатите си деца. Скоро минах през Пазарджик . Там видях нов фонтан на едно кръгово движение, извън града. Питам се: чия душа и чии души радва тази инвестиция, след като души и очи са наранени от родители в парковете с деца инвалиди или в тежко положение? ТОВА ХРИСТИЯНСКО ЛИ Е ????? НЯКОЙ ЩАСТЛИВ ЛИ ОТ ТОВА, АКО ЗНАЕ КОЛКО РОДИТЕЛИ И ДЕЦА СА В НЕВЪЗМОЖНОСТ???? А, ХРИСТИЯНИ-БЪЛГАРИ???? А, ПОЛИТИЦИ, ПИТАМ ВИ?????

Изсрано там насред Езерото. Да се чудиш тръба ли се е спулала или някой ентусиазиран дружбенец е прекарал маркуч да се радват децата. Половинчата работа:" Нов фонтан в Дружба", брейййй&й

Изсрано там насред Езерото. Да се чудиш тртба ли се е спулала или някой ентусиазиран дружбенец е прекарал маркуч да се радват децата. Половинчата работа:" Нов фонтан в Дружба", брейййй&й

Дано да са снабдени и със музика.

Проста сметка, две помпи по 700 лева: http://shop.fontani.bg/index.php/fontani-za-doma-i-gradinata/vodna-pompa-za-fontani-model-aqua-craft-15100e-00 Малко лампи и кабел и хоп 2000 лева за проекта и 28к за господин кмета от ГЕРБ

Простата сметка показва , че не можеш да правиш сметки ! Тръбен път , полагането му по дъното на езерото и пр. или тия неща казваш си ги е имало от татово време ?

А кога собствениците на кучета ще бъдат глобявани за серящите им питомци?

moket1

На Витошка кога?!

30 000 лв?

Смешна гледка е тази "красота" поставена без мисъл за симетрия, някъде там...Да не говорим за рояците комари, кърлежите, кучешките изпражнения, които съпътстват всяка разходка около езерото...или за липсата на шахти, за да се оттича дъждовната вода, а ти се налага да прескачаш морета, разхождайки се.. за оградата покрай трамвайната линия в парка, която беше открадната от мургавите ни съседи и не е възстановена до момента, за боклука, споменат в горния пост...списъка може да бъде продължен още много. "На гол тумбак-чифте пищови", казал някога народа...та и досега така.

Вече няма смисъл да ходя в Дубай. Достатъчно е да хвана метрото до Дружбай.

Около кофите за боклук в Дружба 1 е ад - разпилени боклуци, мебели, какво ли не. Мърсотия и гнусотия. Но общината не я интересува - важното е фонтан да има. Ок, красиво е, но трябва да има приоритети, а не на фона на боклуци, да не говорим че сега лятото е смрад, да не споменавам и че това са зарази, та на тоя фон да се правят красоти.

A за боклуците не си прав. Като има "орки" които разпиляват боклуците така ще е. Също така това са контейнери за битови отпадаци, а не за мебели, стройтелни отпадъци, гуми и т.н. А понеже " орките" са навсяде успяват да нанесат повече щети отколкото могат да се оправят. А общита да каже как контрлира какво се изхвърля и кой пръска боклука . за какво има общинска полиция и разни др. службички.